tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πολυγαμικο ζωο ειναι βρε.........
ας το προσδιορίσουμε σαφώς τότε .. πολυ μονο γαμικόν...
Πολυγαμικο ζωο ειναι βρε.........
μεγαλε ποτε δεμ φταιει μονο ο ενας!!Εν τω μεταξυ οπως θα αντιλαμβανεστε νιωθει και ασχημα και ολο με ρωτα...
τι θες να κανω ?
τι δεν κανω σωστα ?
μετα νιωθω οτι το κανει "αγγαρεια"
οποτε περναει η ωρα , κουραζεται (γιατι φανταστειτε πιπα 20 λεπτων) εχει γινει γιατσεκ γκμοχ μετα μου λεει.
ενας παντρεμενος ρε παιδια....που καθε μερα βλεπει την ιδια γυναικα ποσο ευχαρηστιμενος να ειναι....θα την βαρεθει ο κακομοιρος....
αραγε καθε ποτε κανουν σεξ ενα παντρεμενο ζευγαρι 5-6 χρονον γαμου πχ. ??
Ετσι μαλιστα........Διοτι καλο ειναι και το ρυζογαλο, αλλα σαν την μπριζολιτσα δεν........ας το προσδιορίσουμε σαφώς τότε .. πολυ μονο γαμικόν...
Ετσι μαλιστα........Διοτι καλο ειναι και το ρυζογαλο, αλλα σαν την μπριζολιτσα δεν........
χαχαχα 5-6 χρονια ειναι πολλα για γαμο ρε φιλε.......5-6 χρονια εχω φιλους που χουν σχεση.......ενας παντρεμενος ρε παιδια....που καθε μερα βλεπει την ιδια γυναικα ποσο ευχαρηστιμενος να ειναι....θα την βαρεθει ο κακομοιρος....
αραγε καθε ποτε κανουν σεξ ενα παντρεμενο ζευγαρι 5-6 χρονον γαμου πχ. ??
φίλε η πίπα πρέπει να έχει διάρκεια.. αν πάντως δεν σου αρέσει κάτι στην τεχνική της δείξε το.. μην κολώνεις.. πες το.. να είσαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει τις συμβουλές σου..οχι ρε παιδια ποιος μιλησε για συγκριση ?
μπορω εγω δηλαδη να κανω τα 100μετρα σε 9,69 μην τρελαθουμε κιολας.
ουτε αυστηρος ειμαι ισα-ισα που της λεω δεν πειραζει μωρο μου και τετοια εγω εχω το προβλημα αργω παντα ετσι κλπ.... κλπ....
Αλλα ρε παιδια μονο εγω εχω προβλημα
εσεις δηλαδη ολα καλα ?
ειστε ολοι σαν τον τυχερο tramountana ?
οποτε περναει η ωρα , κουραζεται (γιατι φανταστειτε πιπα 20 λεπτων) εχει γινει γιατσεκ γκμοχ μετα μου λεει.
οταν θα βρεις μια γκομενα που να εχετε χημεια......θα το καταλαβεις και απο μονος σου οτι ολλες οι αλλες απλα ηταν ενα παιχνιδι!!οχι ρε παιδια ποιος μιλησε για συγκριση ?
μπορω εγω δηλαδη να κανω τα 100μετρα σε 9,69 μην τρελαθουμε κιολας.
ουτε αυστηρος ειμαι ισα-ισα που της λεω δεν πειραζει μωρο μου και τετοια εγω εχω το προβλημα αργω παντα ετσι κλπ.... κλπ....
Αλλα ρε παιδια μονο εγω εχω προβλημα
εσεις δηλαδη ολα καλα ?
ειστε ολοι σαν τον τυχερο tramountana ?
Σ αυτη την κατηγορια ειμαι, απλα.......με εικονικα τιμολογια δεν το δηλωνω......γιατι οταν πεθανω με μια απλη....περαιωση να σχωρεθουν τ αποθαμενα μουόπως επίσης κάλλιστα μπορεί να προσδιοριστεί ως μονο πολυ γαμικόν..
πάντα μου δίναν βαλβίδα άσχετα εάν τους άρεσε ή όχι
παντρεμενη, που πηδαγα παλια και που εκανε εξαιρετικη πιπα μου είπε οτι ΠΟΤΕ δεν ειχε κανει πιπα στον αντρα της.
προσωωπικα, δεν το πιστεψα αλλα δεν ειχε και κανενα λογο να πει ψεματα...