Νέα

Είσαι ευχαριστημένος(in the bed)απο γκόμενα-γυναίκα σου ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΝΒ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εν τω μεταξυ οπως θα αντιλαμβανεστε νιωθει και ασχημα και ολο με ρωτα...
τι θες να κανω ?
τι δεν κανω σωστα ?

μετα νιωθω οτι το κανει "αγγαρεια"
οποτε περναει η ωρα , κουραζεται (γιατι φανταστειτε πιπα 20 λεπτων) εχει γινει γιατσεκ γκμοχ μετα μου λεει.
μεγαλε ποτε δεμ φταιει μονο ο ενας!!
ΝΑΙ πολυς κοσμος γουσταρει πιπα...να τελειωνει με πιπα.....γουστα ειναι αυτα!
καταρχην....(απ οτι εχω καταλαβει ειστε καιρο μαζι) ενοω τα συζητατε ανετα!! ο 1ος που φταιει εισαι συ! 20 λεπτα φιλε οσο και ωραια πιπα να κανει....καπου θα κουραστει.....εξηγησε της! θα πιαστει θα μουδιασει κλπ κλπ....γυρνα την σ ενα 69 να γουσταρει και η ιδια να δεις αν θα στον κανει σφεντονα η οχι, οσο πιο πολυ καβλωμενη ειναι η γκομενα ..........θα δεις αποτελεσματα.....αν μου ξαθεσαι με τα ποδια ανοιχτα στον καναπε π.χ και σου παιρνει πιπα, ε παρε και το κοντρολ ν αλαζεις καναλια αναψε και κανα τσιγαρο.....ειδικα αν παιζει και η ομαδα σου...τρελη καβλα! αλλα δεν παει ετσι!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ενας παντρεμενος ρε παιδια....που καθε μερα βλεπει την ιδια γυναικα ποσο ευχαρηστιμενος να ειναι....θα την βαρεθει ο κακομοιρος....
αραγε καθε ποτε κανουν σεξ ενα παντρεμενο ζευγαρι 5-6 χρονον γαμου πχ. ??

θες απάντηση από έναν με 23 χρόναι γάμου???

λοιπόν 3-5 φορές την εβδομάδα και πολλές φορές μετά από συνεύρεσιν μου με άλλη κορασίδα...

OP
OP
Β

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
οχι ρε παιδια ποιος μιλησε για συγκριση ?
μπορω εγω δηλαδη να κανω τα 100μετρα σε 9,69 μην τρελαθουμε κιολας.
ουτε αυστηρος ειμαι ισα-ισα που της λεω δεν πειραζει μωρο μου και τετοια εγω εχω το προβλημα αργω παντα ετσι κλπ.... κλπ....

Αλλα ρε παιδια μονο εγω εχω προβλημα
εσεις δηλαδη ολα καλα ?
ειστε ολοι σαν τον τυχερο tramountana ?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ενας παντρεμενος ρε παιδια....που καθε μερα βλεπει την ιδια γυναικα ποσο ευχαρηστιμενος να ειναι....θα την βαρεθει ο κακομοιρος....
αραγε καθε ποτε κανουν σεξ ενα παντρεμενο ζευγαρι 5-6 χρονον γαμου πχ. ??
χαχαχα 5-6 χρονια ειναι πολλα για γαμο ρε φιλε.......5-6 χρονια εχω φιλους που χουν σχεση.......
να δεις ζευγαρια 40 χρονια......μου λεγε ο παππους μου στα 60++ (παλια) και 5-6 φορες την βδομαδα!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ουτε αυστηρος ειμαι ισα-ισα που της λεω δεν πειραζει μωρο μου και τετοια εγω εχω το προβλημα αργω παντα ετσι κλπ.... κλπ....

εσεις δηλαδη ολα καλα ?
φίλε η πίπα πρέπει να έχει διάρκεια.. αν πάντως δεν σου αρέσει κάτι στην τεχνική της δείξε το.. μην κολώνεις.. πες το.. να είσαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει τις συμβουλές σου..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
οποτε περναει η ωρα , κουραζεται (γιατι φανταστειτε πιπα 20 λεπτων) εχει γινει γιατσεκ γκμοχ μετα μου λεει.

Αυτό λέγεται σολίστ μαλακού κλαρίνου !!!!

Εγώ για μόνιμες δεν ξέρω, εργένης γαρ, αλλά από τις σχέσεις που κράτησαν και την τραυματική του γάμου εμπειρία , ξέρω ότι εάν μια γκόμενα σε γουστάρει και σε αγαπάει ( για εσάς τους παντρεμένους, το αγαπάει)  πραγματικά σου κάνει τα πάντα... όπως καμία του επαγγέλματος δεν θα σου κάνει. Η τεχνική βελτιώνεται με την προπόνηση... νομίζω ότι δεν είναι θέμα τεχνικής αλλά θέμα της σκέψης ότι... εκτός από την μόνιμη υπάρχουν και άλλα 2.000.000 μουνάρες έξω τις οποίες δεν πηδάς ... τρελαίνεσαι λοιπόν και (έχοντας ένα μουνί στην πάντα) προσπαθείς να δοκιμάσεις και όσα άλλα περισσότερα γίνεται...  

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

εσεις δηλαδη ολα καλα ?
οταν θα βρεις μια γκομενα που να εχετε χημεια......θα το καταλαβεις και απο μονος σου οτι ολλες οι αλλες απλα ηταν ενα παιχνιδι!!
θα ενωσετε απολυτα.....οπως 2 κοματια παζλ...μονο μεταξυ τους κολλαν...!(απολυτα) με αλλα απλα ταιριαζουν λιγοτερο εως καθολου!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
όπως επίσης κάλλιστα μπορεί να προσδιοριστεί ως μονο πολυ γαμικόν..
Σ αυτη την κατηγορια ειμαι, απλα.......με εικονικα τιμολογια δεν το δηλωνω......γιατι οταν πεθανω με μια απλη....περαιωση  να σχωρεθουν τ αποθαμενα μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Β

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
εκτιμω τις αποψεις-γνωμες

οπως αυτη του φιλου που ειπε για 69
οντως εκει εχουμε γρηγοροτερα αποτελεσματα , σωστα !!!
αλλα λογο θέας, οχι λογο πιπας.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Εγώ πάντως μετά από 17 συναπτά έτη (και 2 παιδιά) ακόμα την βρίσκω μαζί της, και δεν αισθάνομαι ότι έχω την αδελφή μου δίπλα. Οι συνευρεσεις είναι τακτικότατες (μέρα παρά μέρα αλλά και συνεχόμενες μέρες). Μπορεί να μην πηδιέται σαν πορνοστάρ αλλά σε γενικές γραμμές το πηδημά της είναι αξιολογότατο. Το προβλημά μας είναι ότι με έναν οργασμό είναι τέζα, ενώ εγώ θέλω παραπάνω (δεν εισέρχομαι σε λεπτομέρειες ποσοτικές γιατί κάποιοι θα νομίζουν ότι κορϊδεύω). Συνέπεια τούτου, αλλά και όπως αναφέρθηκε παραπάνω το ότι δεν μπορούμε να τρώμε συνέχεια και το ίδιο φαί, είναι η ενασχόληση με studio-ct-cg και γενικότερα τις "εξωσχολικές". Κατευθυνω πρός τα εκεί τις ορμές καθώς κάποιες "μη επαγγελματικές" λύσεις στο παρελθόν κοντέψαν να χαλάσουν το σπίτι μου και ώς εκ τούτου τις αποφεύγω. Ασε που τελικά μου έβγαιναν και ακριβότερες. Αλλο ένα σημείο είναι ότι δεν μου κάθεται από κώλο...αλλά είπαμε ... λύσεις υπάρχουν.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Δεν το καταλαβαίνω αυτό να μην σου κάθεται για γκρόβερ , εγώ με όσες γκόμενες έμπλεξα και είχαμε κάποια αισθήματα παραπάνω, πάντα μου δίναν βαλβίδα άσχετα εάν τους άρεσε ή όχι. Ανάλογα και εγώ , λόγω της αγάπης έκανα παραχωρήσεις.  Στο δικό μου φτωχό μυαλό είναι αδιανόητο , πως η γυναίκα που αγαπάς και μοιράζεσαι την ζωή σου μαζί της στο αρνιέται, είτε της αρέσει είτε όχι ... το κάνει για να σε ευχαριστήσει  ...

OP
OP
Β

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Και φυσικα δεν επιθυμω ουτε ελπιζω να φθασει σε επιπεδα....
Ζανα "βασιλικο τσιμπουκιον"
Σονια "Μια πιπα με μανια"
(που εαν βουταγε την γλωσσα της σε μπογια καθε φορα, θα σε ειχε περασει τουλαχιστον 20 χερια λαδομπογια σε αρχιντακια και πουτσο)
Αντριάννα "Master of the science of pipe"
(σε κανει να αισθανεσαι οτι εισαι ο μικρος της γιος που μολις χεστηκε και αναλαμβανει με τοση αγαπη & στοργη να σε αλλαξει).

Να λοιπον και ο veneto οπου περναει καλα μεν (πολυ καλα απο οτι μας γραφει) αλλα....
απο κωλο τιποτα.

Αυτες τις λυσεις ψαχνουμε ............. φιλε veneto.

Επισκέπτης
Εγω παντρεμενος δεν ειμαι αλλα ολες μου οι σχεσεις ειναι μακροχρονιες. Και με τις περισοτερες συζουσα. Θα αναφερθω στην τελευταια σχεση μου, που κρατησε πανω απο 3 χρονια. Η κοπελα 13 χρονια μικροτερη μου, αθηναια, μορφωμενη, απο πλουσια οικογενεια. Εμφανισιακα δεν θα την ελεγα θεομουνο, αλλα σε καμια περιπτωση μπαζο. Ηταν μια κοπελα αρκετα πανω απο το μεσο ορο συμφωνα με τα γουστα μου. Στο sex τα ειχαμε βρει απολυτα. Εκανε τα παντα και τα εκανε καλα γιατι γουσταρε. Και γουσταρα και εγω. Σε ολο το διαστημα της σχεσης μας δεν πηγα με αλλη γυναικα. Δοκιμασα να παω μια φορα σε μπουρδελο ετσι για την αλλαγη, αλλα δε μου σηκωθηκε. Αλλη μια φορα που βρεθηκα λιωμα σ΄ ενα παρτυ με καποια που μου την επεφτε, αν και θα γουσταρα να την πηδηξω δεν προχωρισα γιατι φοβουμουν οτι δεν θα ειχα στυση. Με την κοπελα που ειχα σχεση, δεν ειχα κανενα προβλημα, υπηρχαν μερες που το καναμε 4 φορες τη μερα και δεν ειμαι και πιτσιρικας, παω στα 43. Αν ειχαμε καιρο να βρεθουμε οταν συναντιομαστε πηδιομαστε καθημερινα για πανω απο βδομαδα. Σα να μην τη χορτενα. Μπορω να πω πως αν εξαιρεσω καποια σπαστικα του χαρακτηρα της, ημουν ευχαριστημενος απο την γκομενα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε παιδια......το sex.....δεν θελει κοπο.....τροπο θελει!!
γαμωτο!!!!!!!
ουτε πανεπιστημιο-μεταπτυχιακο θελει!!
ποια Αντριααν ποια Σονια και ποια Ζανα που χει κατι κοπλελιτσες 24-25 ποθ ναι μανιακ στο κρεβατι!
γαμωτο.....! μερακλης θελει να σαι.....και ο ενας και ο αλλος!! τα παντα εχουν τα κουμπια τους!!!!
γαμωτο και παλι!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παντρεμενη, που πηδαγα παλια και που εκανε εξαιρετικη πιπα μου είπε οτι ΠΟΤΕ δεν ειχε κανει πιπα στον αντρα της.

προσωωπικα, δεν το πιστεψα αλλα δεν ειχε και κανενα λογο να πει ψεματα...

επιπροσθετα, απο τους 10 αντρεμενους που ξερω, πιπα παιρνουν στους 6. Κωλο, δινουν στον 1. Τωρα, μπορει να εχω πέσει στις περιπτωσεις. τι να πω.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
πάντα μου δίναν βαλβίδα άσχετα εάν τους άρεσε ή όχι

Αν δεν αισθάνεται άνετα και η ίδια, δεν θα μου αρέσει όυτε και εμένα. Στις δοκιμές που έχουν γίνει δεν μπορεσε να το αντέξει, ούτε και την εξιτάρησε ιδιαίτερα (μπορώ να πώ και καθόλου).

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή την ρημάδα την ζωή.
Ευτυχώς όμως όπως προείπα.. πάντα υπάρχουν και οι "εξωσχολικές" λύσεις.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
παντρεμενη, που πηδαγα παλια και που εκανε εξαιρετικη πιπα μου είπε οτι ΠΟΤΕ δεν ειχε κανει πιπα στον αντρα της.

προσωωπικα, δεν το πιστεψα αλλα δεν ειχε και κανενα λογο να πει ψεματα...

Και εμένα μου έχει τύχει ,  την βρίσκει ίσως έτσι ... ή θέλει στον άντρα της να κρατήσει επίπεδο... Τώρα εάν ο δύστυχος είναι ο καλύτερος πελάτης των στούντιο άλλη περίπτωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom