Αρχηγε στο ξαναλεω, προσπαθησε για σπονσορετα στο Rhineland.
Λες?Εχει κάποιο νόημα.Παρακαλάνε και εδώ.Απλά είναι εφτάρια δεν είναι η υπέρβαση που κάνεις άμα διασχίσεις τον Οντερ και μετατραπείς σε άρχοντα Βαλκάνιο κύριο του πεδίου,όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω φάση.
Εδώ κάπου γειώνεσαι στα κυβικά σου και έχεις να αντιμετωπίσεις και πολλούς μαλάκες,πολύς ανταγωνισμός.
Εδώ έχουν όλοι δικαιώματα,όλοι πολεμούν δεν το καταλαβαίνω εγώ.Δεν υποτάσσονται στην ανώτερη ποιότητα του άρχοντος,ρωμαική σιδηρά χειρ κι έτσι.
Προτιμώ δυο μέρες σε καυλωτικό σλαβικό περιβάλλον με τις μουνίτσες παρά δυο μήνες Γερμανία με τον ανταγωνισμό.Αν και Γερμανία έχει πλεονεκτήματα δε λέω.Κυρίως στα στάνταρτς ποιότητας.Σλαβικό κόσμο κάνεις παραχωρήσεις είναι άθλια όλα.
Εχει όμως τις μουνίτσες και το ρομαντικό καυλωτικό περιβάλλον.Για αυτό πάμε.
Αμα περνάω τον Οντερ στα ανατολικά ανακουφίζομαι.Ερχονται όλα στη θέση τους.Γερμανία είσαι συνέχεια τσιτωμένος,πάντα κάποιος μαλάκας σε ενοχλεί για να σε κρατήσει ξύπνιο.
Προτιμώ να κοιμάμαι και να βλέπω τα μουνιά να κάνουν παρέλαση.Δεν μπορώ το δυτικό κόσμο,τις τιμωρίες και τις αναλήψεις ευθυνών.Θέλω το σλαβικό χύμα,αυτή την έξαψη αισθήσεων.
Σλαβικός κόσμος είναι παράδεισος φάση αν έχεις δυτικό μισθό βεβαίως βεβαίως που δε γίνεται βέβαια εκτός αν είσαι κωλόβυσμα ή εισοδηματίας.
Το πρόβλημα που καλούνται όλοι οι πέουλες να λύσουν είναι πώς γαμάω με δυτικό μισθό στο σλαβικό κόσμο,τι κάνω ακριβώς,πού πάω κτλ,αυτά αναλύουμε εδώ.
Δυτικά λεφτά στη Slavija ετσι κι αλλιώς αποκλείεται να έχεις αυτό το παίνουμε σα δεδομένο.Εκτός αν είσαι εισοδηματίας με ακίνητα,κωλόβυσμα σε πολυεθνική ή δημόσια υπηρεσία.Αλλιώς,δηλαδή για το 99% mission impossible.
Αλλά αν είσαι Δύση και κονομάς παραδάκι αναμενόμενα πώς τα πράττεις γαμηστικως στο μπλοκ?Αυτό αναλύουμε.
Αλλοι λένε η συζήτηση στερείται βάσεως προτιμώ να παντρευτώ,να γίνω Mgtow,να ψλάρω.
Από τη στιγμή που δεν είμαι κωλόβυσμα αρνούμαι να μπω στο ανταγωνισμό.Προτιμώ τις εύκολες λύσεις.