Ναι,αλλά βλέπεις οτι οταν οι αλλοι βρίζουν εμενα θεωρείται δικαιολογημένο ενω οταν βρίζουν τον Mindreader ακριβώς για το ιδιο πραγμα το σπονσορινγκ θεωρείται αδικαιολόγητο.
Οταν κανει σπονσορινγκ ο Mindreader θεωρείται γαματο οταν κανω εγω απαράδεκτο.
Γιατι σεν κοιτανε τη διαδικασία και το αποτέλεσμα αλλα το ατομο που το κάνει.
Τα προσωποποιουν όλα.
Εγω βαζω ιδια στανταρτς για ολους,τα ανώτερα δικά μπυ δηλαδή,ο αλλος δεν το δέχεται.Θελει διπλα στανταρτς και παλεύει.
Και ο Mindreader θελει επιείκεια.Δεν του αρεσει η αρενα,να κυλιθει στη λάσπη.
Για τα ζητήματα που θετω σπονσορινγκ,στανταρτς κτλ δε μιλαει ποτε.Ασχολειται μονο με θεματα κοπρο ενω δεν είναι κοπρολαγνος.
Φιλαράκο θα μπω στη διαδικασία να στο γράψω όσο πιο απλά γίνεται γιατί κατά βάθος σε συμπαθώ και κάπου σε λυπάμαι κιόλας.
O Mind βγήκε και είπε ξεκάθαρα πλήρωσα τόσα στην πρώτη βιζιτού και μηδέν στην δεύτερη τη ξανθιά, Πλήρωσα επίσης τόσα για ξενοδοχεία και τόσα για τα εισιτήριά τους. Ξεκάθαρα πράγματα.
Τα νούμερα που εσύ με πολύ υπερηφάνεια γράφεις ότι ξοδεύεις αβέρτα, είναι σαφώς πολλαπλάσια διότι εκτός από τα παραπάνω που και οι δυο πληρώνεται εσύ γράφεις σαφώς και επανηλειμένα οτι κόβεις μηνιάτικα.
Δεν ξέρω ποιος είναι ό ορισμός σου για τον σπόνσορα για να σου πώ αν είστε και οι δυο η μόνο εσύ σπόνσορας. Ξέρω όμως ότι πληρώνεις πολύ πολύ παραπάνω για τα ίδια μέσες άκρες πράγματα.
Επίσης πολύ ειλικρινά παραδέχτηκες την αποτυχία σου σε κάποιες περιπτώσεις που πλήρωνες αβέρτα και δεν γάμαγες.
Σου αναγνωρίζω την ειλικρίνειά σου. Αλλά πρόκειται για μνημειώδεις αποτυχίες. Παραδέξου το.
Επίσης παραδέξου ότι το να ανέχεσαι να σε προσβάλουν καραξεσκισμένες από τα γιαχαμπίμπια σλάβες λέγοντάς σου ότι βρωμάς την στιγμή που τους έχεις σκάσει ένα κάρο λεφτά είναι απίστευτη προσβολή. Παραδέξου το και άλλαξε στάση για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Στα κοπρολαγνικά δεν θα ξανασχολιάσω είναι νομίζω προφανή.
Επίσης ξεκόλα απο την σύγρισή σου με τον MIND. O Mind έχει γυρίσει εργαζόμενος τον μισό πλανήτη γαμόντας τις περισσότερες γυναικείες φυλές του κόσμου συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ευρώπης στη χρυσή της εποχή. Εσύ κάνεις καταδρομικές διαβολοβδομάδες στο Κίεβο και την Ανατολική Ευρώπη φτάνοντας τον εαυτό σου στα όριά του. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ σας.
Εξ' άλλου έφυγε απο το site. Τέρμα !! Ξεκόλα απο τη σύγκριση μαζί του, δεν σε παίρνει, και μόνο κακό σου κάνει.
Ειλικρινά σου εύχομαι καλή χρονιά, να είσαι υγιής και να γαμάς μέχρι τα βαθιά σου γεράματα.