Ρε μεγάλε !! Εχουμε δεκάδες posts σου σε διάφορα θέματα όπου πολύ σαφώς γράφεις ότι κόβεις μηνιάτικα΄300 -400 ευρώ το μήνα. Αυτά μας κάνουν 4000 το χρόνο περίπου ξέρεις. Επίσης πολύ σαφως γράφεις ότι πληρώνεις εξτρά όταν τις συναντάς αυτές τις ''σπονσοπουτανέτες''.
Τώρα ξαφνικά τι έγινε ??? Αυτή την έφερες τσάμπα ???
Μήπως την έφερες τσάμπα επειδή ο MIND έφερε τη δεύτερη τη ξανθιά τη δικιά του τσάμπα ??
Μήπως δεν πλήρωσες ξενοδοχείο γιατί ο MIND δήλωσε ότι πλήρωσε ξενοδοχείο ???
Κάνεις μπαμ ένα χιλιόμετρο ότι νοιώθεις κόμπλεξ απέναντι του ρε !!
Τουλάχιστον φρόντιζε να μην το δείχνεις !!! Ελα μην το φοβάσαι πια έφυγε !!!
Δεν θα σε καρπαζώνει πια.
Πιο παιχνίδι και ποιους όρους βρε γκάου ?? Δεν είμαστε 15χρονα να παίζουμε μονόπολυ εδώ. Για μουνιά που γαμάμε μιλάμε.
Πράγματι καλή είναι η γκόμενα αυτη που πόσταρες. Μπράβο
Εμένα μου αρέσει. Είναι πολύ καλύτερη απο αυτή που λέτε χτικιάρα τη πρώτη του MIND, αλλά είναι ένα δυο κλίκ πιο κάτω από τη δεύτερη τη ξανθιά που είναι πολύ μπάνικη γκόμενα για πολλούς υπέροχους πούτσους οπως γράφει και ο nik παραπάνω !!
Δε ζητάνε όλες πληρωμή με το μήνα.Τα έχω γράψει 50 φορές.Υπάρχουν βασικά 3 συστήματα στο σπόνσορινγκ.
1.Πληρωμή σε κάθε συνάντηση συνήθως 200-300 ευρώ σε κάθε συνάντηση.(allowance)
2.Πληρωμή με το μήνα.Σκας περίπου 300-500 ευρώ κάθε μήνα είτε γαμάς τη γκόμενα ή όχι.(PPM,pay per meeting)
3.Πληρωμή διακοπών,δώρων.Αγοράζεις ένα ακριβό δώρο π.χ. κόσμημα,γούνα και τη γαμάς.Η πληρώνεις διακοπές σε ακριβό προορισμό π.χ. Μύκονο,Σαντορίνη.
Οσο πιο μουνάρα είναι η άλλη τόσο περισσότερα ζητάει.Π.χ. ένα εννιάρι Ρωσίδα πιθανόν θα ζητήσει συνδυασμό και των τριών,ένα οχτάρι θα αρκεστεί στο PPM με κανά κατοστάρικο allowance το μήνα,ένα εφτάρι θα κάτσει απλά με πληρωμένες διακοπές ακόμα και σε μέτριο μέρος.
Εχει σχέση με το SMV(sexual market value) της γκόμενας πόσα πιάνει στο διεθνές μουνοχρηματιστήριο αλλά και πόσο ευχαριστημένος είσαι μαζί της.Π.χ. ένα εννιάρι που είναι όμως ψυχρή και κάνει μέτριο μπούκι μπορεί να πάρει τα ίδια με ένα οχτάρι που είναι πολύ ευχάριστη και κάνει θεικό μπούκι.
Το πώς εκτιμάς εμφάνιση,συμπεριφορά,σεξ κτλ είναι αρκετά υποκειμενικό.
Επίσης να πω οτι τα συστήματα στο σπόνσορινγκ δεν τα βγάζεις από το μυαλό σου,οι γκόμενες στα εξηγούν αναλυτικά.Σου λένε οι απαιτήσεις μου είναι ευτές,θέλω αυτό κτλ.
Μετά συνηθίζεις κάνεις μια εκτίμηση της αξίας της γκόμενας και κάνεις μια προσφορά.Αν πέσεις μέσα,δέχεται.Αν πιστεύει οτι αξίζει περισσότερα,αποτυγχάνεις γιατί θεωρεί οτι τη βλέπεις σα φτηνοπουτάνα ή συνηθισμένη κοπέλα οτι δεν την εκτιμάς.Το βλέπει προσβλητικό και λέει bye,bye,have a good day και τελείωσες.Δεν μπορείς να το διορθώσεις προσφέροντας περισσότερα,την προσέβαλες την υποτίμησες,θεωρεί οτι είσαι απριόρι μπάμιας,άντρας χαμηλής αξίας τελείωσες.
Αν σου αρέσει πολύ κάνεις τόσο γενναιόδωρη προσφορά που είναι αδύνατο να να αρνηθεί.
Οι προσφορές που κάνω εγώ θα έλεγα οτι είναι αρκετά ρεαλιστικές.Βέβαια οι γκόμενες πάντα μπορεί να σε εξαπατήσουνε με τις φωτό μας έχουν γαμήσει τα apps και το ίνσταγκραμ.
Γενικά θα έλεγα οτι οι σπονσορέτς πάντα συγκρίνουνε την αξία τους σε σχέση με τις παντρεμένες και τις πουτάνες.Σου λέει η πουτάνα βγάζει τόσα εγώ δικαιούμαι πενταπλά.Η παντρεμένη φτιάχτηκε τόσο εγώ δικαιούμαι το ήμισυ κτλ.