Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

:uglystupid:
:uglystupid:

Ο Αχμαντινετζάντ ΠΑΡΑΛΗΡΗΣΕ  :uglystupid:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  :uglystupid:

Πρέπει να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ  :uglystupid: Ο Αχμαντινετζάντ  :uglystupid:

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ  :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα εσυ μια ελλεηνιδα θεα και δεν εχεις 10 αντρες στα ποδια σου να τους στειλεις μεχρι το φαρμακειο? τς τς τς περιεργα πραγματα....
εχεις δει καμια ρωσσιδα να ποναει?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

εχεις δει καμια ρωσιδα?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
καλα εσυ μια ελλεηνιδα θεα και δεν εχεις 10 αντρες στα ποδια σου να τους στειλεις μεχρι το φαρμακειο? τς τς τς περιεργα πραγματα....
εχεις δει καμια ρωσσιδα να ποναει?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

φαινεται οτι οι γκομενοι μπαίνουν εδω μέσα και τους εχεις διδαξει 2-3 πράγματα. ο τελευταιος που πήγε για πονσταν και σερβιέτες ήταν πριν 6 χρόνια.

ουτε θα ξερεις που ποναγες μετα.

χαχαχαχαχαχαχα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φαινεται οτι οι γκομενοι μπαίνουν εδω μέσα και τους εχεις διδαξει 2-3 πράγματα. ο τελευταιος που πήγε για πονσταν και σερβιέτες ήταν πριν 6 χρόνια.

Και δεν ξαναγύρισε ποτέ,ε;  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λεβέντη μου,εγώ απλώς τόνισα την αντι-gay εμμονή σου και την τάση σου να μας τονίζεις κάθε 3 και λίγο τον str8 προσανατολισμό σου.
Αν εσύ έχεις θέμα μ'αυτό,δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Στο χωριό μου πάντως ο str8 δεν έχει καμία ανάγκη να το τονίζει,ούτε αρπάζεται αν πιστέψει ότι κάποιος πέταξε σπόντα,γιατί ξέρει ο ίδιος την πάρτη του.
Σε άλλα χωριά και δη μεγάλα δεν ξέρω τι παίζει πάνω σ'αυτό..  
Δεν σου απαντησε τελικα ε??? Απορω .......  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χαχαχαχαχαχαχα

:think: αιμμοροιδες?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σε πειραζω, ρωταω γιατι η μονη πιστοποιημενη δικια σου φωτο πουχεις βαλει ειναι με Τσεχα στη κρητη  :grin:
εχω βαλει κιαλλες ;) και παλια σε μια κοντρα με το ΠαΠακι ειχα βαλει μια και με μενα μεσα μπροστα απο το ερμιταζ ;)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Πρέπει να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ  :uglystupid: Ο Αχμαντινετζάντ  :uglystupid:

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ  :uglystupid:

Το ότι είμαστε εναντίον της επίσημης Αμερικανικής πολιτικής δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμπαρατασσόμαστε με ολοκληρωτικά καθεστώτα . Το ιρανικό καθεστώς είναι υπεύθυνο για πολλές χιλιάδες φρικτές δολοφονίες . Θυμίζω , σαν μικρό φρικτό παράδειγμα , ότι αφαιρούσαν όλο το αίμα απο αντιφρονούντες για να το χρησιμοποιούν σαν μετάγγιση στους τραυματισμένους στρατιώτες κατά τον πόλεμο Ιράν - Ιρακ . Ξεχνάτε τους λιθοβολισμούς ?

Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι αν ρωτάγανε οποιοδήποτε απο σας που θα ήθελε να κατηγορηθεί και να δικασθεί για κάτι σοβαρό , στις ΗΠΑ ή στο Ιραν , θα διάλεγε τις ΗΠΑ . Αυτό τα λέει όλα .

Λυπάμαι που υπάρχουν γυναίκες εδώ , σαν τη μουνίτσα , που υπερασπίζουν το ιρανικό καθεστώς , εφ'οσον αν βρισκόντουσαν στο Ιραν , πολύ πιθανά θα κατέληγαν κρεμασμένες ή λιθοβολισμένες ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λυπάμαι που υπάρχουν γυναίκες εδώ , σαν τη μουνίτσα , που υπερασπίζουν το ιρανικό καθεστώς , εφ'οσον αν βρισκόντουσαν στο Ιραν , πολύ πιθανά θα κατέληγαν κρεμασμένες ή λιθοβολισμένες ...

δεν ειδες καλα. το ιρακινο καθεστως υπερασπιστηκε  :2funny:, ισως με αρχηγο τον αχμουστραρδοχασαν πως τον λενε

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
δεν ειδες καλα. το ιρακινο καθεστως υπερασπιστηκε  :2funny:, ισως με αρχηγο τον αχμουστραρδοχασαν πως τον λενε

Απαντήσεις 33, 35 μουνίτσας - πλήρης υποστήριξη στον Αχμ... σαν ιρανό ηγέτη ...

Συνεχίζω να αναρωτιέμαι - δεν έχει ακούσει τίποτα για τη μοίρα των γυναικών στο Ιράν ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απαντήσεις 33, 35 μουνίτσας - πλήρης υποστήριξη στον Αχμ... σαν ιρανό ηγέτη ...

Συνεχίζω να αναρωτιέμαι - δεν έχει ακούσει τίποτα για τη μοίρα των γυναικών στο Ιράν ?

σιγα. στη μουνιτσα της  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom