You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 462
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλα εσυ μια ελλεηνιδα θεα και δεν εχεις 10 αντρες στα ποδια σου να τους στειλεις μεχρι το φαρμακειο? τς τς τς περιεργα πραγματα....
εχεις δει καμια ρωσσιδα να ποναει?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχεις δει καμια ρωσιδα?
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
καλα εσυ μια ελλεηνιδα θεα και δεν εχεις 10 αντρες στα ποδια σου να τους στειλεις μεχρι το φαρμακειο? τς τς τς περιεργα πραγματα....
εχεις δει καμια ρωσσιδα να ποναει?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
φαινεται οτι οι γκομενοι μπαίνουν εδω μέσα και τους εχεις διδαξει 2-3 πράγματα. ο τελευταιος που πήγε για πονσταν και σερβιέτες ήταν πριν 6 χρόνια.
ουτε θα ξερεις που ποναγες μετα.
χαχαχαχαχαχαχα
μπα, ποτε!εχεις δει καμια ρωσιδα?
ειναι ολες πουτανες οπως ακουω?
Επισκέπτης
εχεις δει καμια ρωσιδα?
Γεμάτο είναι το νετ ρε μαλάκα..
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
φαινεται οτι οι γκομενοι μπαίνουν εδω μέσα και τους εχεις διδαξει 2-3 πράγματα. ο τελευταιος που πήγε για πονσταν και σερβιέτες ήταν πριν 6 χρόνια.
Και δεν ξαναγύρισε ποτέ,ε;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μπα, ποτε!
ειναι ολες πουτανες οπως ακουω?
σε πειραζω, ρωταω γιατι η μονη πιστοποιημενη δικια σου φωτο πουχεις βαλει ειναι με Τσεχα στη κρητη
Δεν σου απαντησε τελικα ε??? Απορω .......Λεβέντη μου,εγώ απλώς τόνισα την αντι-gay εμμονή σου και την τάση σου να μας τονίζεις κάθε 3 και λίγο τον str8 προσανατολισμό σου.
Αν εσύ έχεις θέμα μ'αυτό,δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Στο χωριό μου πάντως ο str8 δεν έχει καμία ανάγκη να το τονίζει,ούτε αρπάζεται αν πιστέψει ότι κάποιος πέταξε σπόντα,γιατί ξέρει ο ίδιος την πάρτη του.
Σε άλλα χωριά και δη μεγάλα δεν ξέρω τι παίζει πάνω σ'αυτό..
η που θα της τον εφαγε καμια κακουργα ρωσσιδα ή που θα αυτοκτονησε ο τυπος...Και δεν ξαναγύρισε ποτέ,ε;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
χαχαχαχαχαχαχα
αιμμοροιδες?
εχω βαλει κιαλλες ;) και παλια σε μια κοντρα με το ΠαΠακι ειχα βαλει μια και με μενα μεσα μπροστα απο το ερμιταζ ;)σε πειραζω, ρωταω γιατι η μονη πιστοποιημενη δικια σου φωτο πουχεις βαλει ειναι με Τσεχα στη κρητη
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο Αχμαντινετζάντ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
Το ότι είμαστε εναντίον της επίσημης Αμερικανικής πολιτικής δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμπαρατασσόμαστε με ολοκληρωτικά καθεστώτα . Το ιρανικό καθεστώς είναι υπεύθυνο για πολλές χιλιάδες φρικτές δολοφονίες . Θυμίζω , σαν μικρό φρικτό παράδειγμα , ότι αφαιρούσαν όλο το αίμα απο αντιφρονούντες για να το χρησιμοποιούν σαν μετάγγιση στους τραυματισμένους στρατιώτες κατά τον πόλεμο Ιράν - Ιρακ . Ξεχνάτε τους λιθοβολισμούς ?
Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι αν ρωτάγανε οποιοδήποτε απο σας που θα ήθελε να κατηγορηθεί και να δικασθεί για κάτι σοβαρό , στις ΗΠΑ ή στο Ιραν , θα διάλεγε τις ΗΠΑ . Αυτό τα λέει όλα .
Λυπάμαι που υπάρχουν γυναίκες εδώ , σαν τη μουνίτσα , που υπερασπίζουν το ιρανικό καθεστώς , εφ'οσον αν βρισκόντουσαν στο Ιραν , πολύ πιθανά θα κατέληγαν κρεμασμένες ή λιθοβολισμένες ...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Λυπάμαι που υπάρχουν γυναίκες εδώ , σαν τη μουνίτσα , που υπερασπίζουν το ιρανικό καθεστώς , εφ'οσον αν βρισκόντουσαν στο Ιραν , πολύ πιθανά θα κατέληγαν κρεμασμένες ή λιθοβολισμένες ...
δεν ειδες καλα. το ιρακινο καθεστως υπερασπιστηκε , ισως με αρχηγο τον αχμουστραρδοχασαν πως τον λενε
Επισκέπτης
δεν ειδες καλα. το ιρακινο καθεστως υπερασπιστηκε , ισως με αρχηγο τον αχμουστραρδοχασαν πως τον λενε
Τελικά Ιράν ή Ιράκ είναι το σωστό??
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Απαντήσεις 33, 35 μουνίτσας - πλήρης υποστήριξη στον Αχμ... σαν ιρανό ηγέτη ...
Συνεχίζω να αναρωτιέμαι - δεν έχει ακούσει τίποτα για τη μοίρα των γυναικών στο Ιράν ?
Επισκέπτης
Ούτε κι εσύ ξέρεις??
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Απαντήσεις 33, 35 μουνίτσας - πλήρης υποστήριξη στον Αχμ... σαν ιρανό ηγέτη ...
Συνεχίζω να αναρωτιέμαι - δεν έχει ακούσει τίποτα για τη μοίρα των γυναικών στο Ιράν ?
σιγα. στη μουνιτσα της
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δε ξερω παιχτη. σε παραπεμπω στο ποστ μου στο θρεντ του γιωργακη. εγω ειμαι και κουφος και γκαβος.
Οι τουριστες το λενε Ιραν οι ντοπιοι προτιμουν την ονομασια ΙρακΟύτε κι εσύ ξέρεις??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 749
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις