Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για να ξεκαθαρισω,ο Αχμαντινετζαντ μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθης.

Το ιδιο και οι ταλιμπαν.Οι οποιοι ταλιμπαν ομως αμυνονται σε ξενη εισβολη και κατοχη...

Οποτε θεωρω οτι ειναι ΟΚ οταν αμερικανοι και λοιποι ΝΑΤΟικοι στρατιωτες σκοτωνονται στο Αφγανισταν και το Ιρακ,η ακομα καλυτερα γυρνανε πισω σακατεμενοι...

Με αλλα λογια οσο αντιπαθης και αν ειναι ο Αχμαντινετζαντ ΔΕΝ προεδρευει μιας χωρας που εισεβαλε σε μια αλλη χωρα κατι χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα...

Ενιαφέρουσα η άποψή σου αλλά αν οι αμερικάνοι κάθονταν σπίτι τους το 1940 τόσο, αυτή τη στιγμή θα μιλούσες γερμανικά ή ρώσικα...
Επίσης, αν οι αμερικάνοι δεν εκστράτευαν στη μέση ανατολή μπορεί να πλήρωνες το πετρέλαιο $ 300 το λίτρο όταν ο κάθε σαντάμ ή αχμαντινεζαντ αποφάσιζε να κάνει μαγκιές...
Όσο για την εισβολή και "κατοχή" στο αφγανιστάν, οι ταλιμπαν ήταν που επιτίθονταν σε αμερικάνικους στόχους στον πλανήτη και είχαν μετατρέψει ένα κράτος σε άνδρο των πλέον ειδεχθών τρομοκρατών με μίσος για κάθε τί που αντιτίθεται στο παραλήρημα που αποκαλούν θρησκεία...
Δε λέω, κακοί οι αμερικάνοι, πολλά τα εγκλήματά τους αλλά έστω και από σπόντα, κάτι καλό έχει βγει σε αυτόν το γαμωπλανήτη....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ενιαφέρουσα η άποψή σου αλλά αν οι αμερικάνοι κάθονταν σπίτι τους το 1940 τόσο, αυτή τη στιγμή θα μιλούσες γερμανικά ή ρώσικα...
Επίσης, αν οι αμερικάνοι δεν εκστράτευαν στη μέση ανατολή μπορεί να πλήρωνες το πετρέλαιο $ 300 το λίτρο όταν ο κάθε σαντάμ ή αχμαντινεζαντ αποφάσιζε να κάνει μαγκιές...
Όσο για την εισβολή και "κατοχή" στο αφγανιστάν, οι ταλιμπαν ήταν που επιτίθονταν σε αμερικάνικους στόχους στον πλανήτη και είχαν μετατρέψει ένα κράτος σε άνδρο των πλέον ειδεχθών τρομοκρατών με μίσος για κάθε τί που αντιτίθεται στο παραλήρημα που αποκαλούν θρησκεία...
Δε λέω, κακοί οι αμερικάνοι, πολλά τα εγκλήματά τους αλλά έστω και από σπόντα, κάτι καλό έχει βγει σε αυτόν το γαμωπλανήτη....

Συμφωνώ. "Παραπλεύρως" ωφελήθηκαν και άλλοι μερικώς

Επισκέπτης
Κανεις"λαθος"(λεμε τωρα...)...Οι Αμερικανοι-οπως και οι Ρωσσοι-δεν πολεμησαν για να κατακτησουν αλλα για να απελευθερωσουν...
Αυτα ειναι...δε πα να ψοφανε μερα νυχτα οι Ιρακινοι...δε πα να βομβαρδιζουν γαμους οι Αμερικανοι...το τζιπ του ισιου να εχει βενζινα και ολα ΟΚ...
Οι ταλιμπαν ειναι ενα ματσο κατσαπλιαδες και η κατοχη ειναι εντελως πραγματικη...Οι δε εκλογες στο Αφγανισταν φερνουν σε κατι"9,3%"και τα ρεστα...Αλλα ειπαμε...το τζιπ του ισιου θελει βενζινα...ας ψοφησει και ενα παραπανω μυριο"παραληρηματικων"...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ίσιε, πες τους ότι το Cayenne είναι υβριδικό και καίει πλέον λιγότερο και από mini για να σταματήσουν την γκρίνια.

Επισκέπτης
Το ιδιο μου κανει ειτε εχει καγιεν,ειτε πριους,ειτε FIAT 500.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κανεις"λαθος"(λεμε τωρα...)...Οι Αμερικανοι-οπως και οι Ρωσσοι-δεν πολεμησαν για να κατακτησουν αλλα για να απελευθερωσουν...Αυτα ειναι...δε πα να ψοφανε μερα νυχτα οι Ιρακινοι...δε πα να βομβαρδιζουν γαμους οι Αμερικανοι...το τζιπ του ισιου να εχει βενζινα και ολα ΟΚ...Οι ταλιμπαν ειναι ενα ματσο κατσαπλιαδες και η κατοχη ειναι εντελως πραγματικη...Οι δε εκλογες στο Αφγανισταν φερνουν σε κατι"9,3%"και τα ρεστα...Αλλα ειπαμε...το τζιπ του ισιου θελει βενζινα...ας ψοφησει και ενα παραπανω μυριο"παραληρηματικων"...

Κατα πόσο οι ρώσοι πολέμησαν για να απελευθερώσουν, ας ρωτήσουμε τους λαούς της ανατολικής ευρώπης...
Όχι ότι οι αμερικάνοι πολέμησαν για την ψυχής της milf τους αλλά στη δυτική ευρώπη είχαμε και αντιαμερικανισμό έντονο και κομμουνιστικά κόμματα και άλλα συναφή...Στην ανατολική πάλι, μόνο τανκς που μύριζαν ειρήνη...

Όσο για το πετρέλαιο και το τζιπ μου (χαμερ εννοείται) , πες μας πώς φαντάζεσαι το κόσμο με το βαρέλι στα $ 500 προτού αρχίσεις τους δεκαρικούς περί παραληρηματικών...

Ίσιε, πες τους ότι το Cayenne είναι υβριδικό και καίει πλέον λιγότερο και από mini για να σταματήσουν την γκρίνια.

Το πούλησα και πήρα Χάμερ- παραήταη gay friendly η καγιέν!

Επισκέπτης
Κατα πόσο οι ρώσοι πολέμησαν για να απελευθερώσουν, ας ρωτήσουμε τους λαούς της ανατολικής ευρώπης...
Όχι ότι οι αμερικάνοι πολέμησαν για την ψυχής της milf τους αλλά στη δυτική ευρώπη είχαμε και αντιαμερικανισμό έντονο και κομμουνιστικά κόμματα και άλλα συναφή...Στην ανατολική πάλι, μόνο τανκς που μύριζαν ειρήνη...
Α,μαλιστα...ξεχασα,εσυ κρατας ισες αποστασεις απεναντι σε ΕΣΣΔ(τον αμυνομενο)και ναζιστικη Γερμανια(τον επιτιθεμενο)...
Για λογους αρχων βεβαιως,βεβαιως...Αλλωστε το πετρελαιο για το τουτου ερχεται απο μεση ανατολη...
Όσο για το πετρέλαιο και το τζιπ μου (χαμερ εννοείται) , πες μας πώς φαντάζεσαι το κόσμο με το βαρέλι στα $ 500 προτού αρχίσεις τους δεκαρικούς περί παραληρηματικών...
Στα ποσα μυρια νεκρων θα πεσει η τιμη κατω απο τα 20$?
Να το συζητησουμε ρε παιδι μου...στο φιναλε ενα ματσο παραληρηματικοι θα ειναι οι νεκροι...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Το ιδιο και οι ταλιμπαν.Οι οποιοι ταλιμπαν ομως αμυνονται σε ξενη εισβολη και κατοχη...

Οποτε θεωρω οτι ειναι ΟΚ οταν αμερικανοι και λοιποι ΝΑΤΟικοι στρατιωτες σκοτωνονται στο Αφγανισταν και το Ιρακ,η ακομα καλυτερα γυρνανε πισω σακατεμενοι...

Με αλλα λογια οσο αντιπαθης και αν ειναι ο Αχμαντινετζαντ ΔΕΝ προεδρευει μιας χωρας που εισεβαλε σε μια αλλη χωρα κατι χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα...
επειδη δεν ειχε αυτην την δυνατοτητα! ΟΧΙ πως δεν θα το εκανε αμα μπορουσε.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Γιατί ρε ΠΟΝΤΙΚΑ :cheesy: Δεν συμπαθείς τον ΑΝΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ παντως τον συμπαθώ και ιδιαίτερα για αυτό που έκανε τώρα...
γιατί πρέπει να εχεις ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για να τα πεις στην έδρα τους :uglystupid: :uglystupid:

:grin:

Εγω δεν ΣΥΜΠΑΘΩ τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ τον ΟΜΠΑΜΑ και το AMERICAN DREAM Ποντικάκι

Τα ΑΦΓΑΝΑ και τα ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ επίσης  :uglystupid: :uglystupid:

αλλά Ο εχθρός του εχθρού μου ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ :uglystupid:

[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλά τους εξηγήθηκε   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ειπε την ΑΛΗΘΕΙΑ... με τα μουνόπανα τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ (τους "φιλους" μας) και ιδιεταιρα του Γ.Α.Π  :uglystupid:

Όξω τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ και οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
ΑΤΟΜΙΚΗ ΛΕΜΕ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισεις το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ θελουν να τον ΡΙΞΟΥΝ
μονο με αυτο  :uglystupid: ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ  :cheesy:

[size=20pt]
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το πούλησα και πήρα Χάμερ- παραήταη gay friendly η καγιέν!

Σαν πολύ δε μας τονίζεις το ότι είσαι str8??
URL]]

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
απόλυτη αλήθεια....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Α,μαλιστα...ξεχασα,εσυ κρατας ισες αποστασεις απεναντι σε ΕΣΣΔ(τον αμυνομενο)και ναζιστικη Γερμανια(τον επιτιθεμενο)...
Για λογους αρχων βεβαιως,βεβαιως...Αλλωστε το πετρελαιο για το τουτου ερχεται απο μεση ανατολη...Στα ποσα μυρια νεκρων θα πεσει η τιμη κατω απο τα 20$?
Να το συζητησουμε ρε παιδι μου...στο φιναλε ενα ματσο παραληρηματικοι θα ειναι οι νεκροι...

Κρατάω ίσες αποστάσεις μεταξύ ψυχοπαθών μυστακοφόρων δικτατόρων...
Όσο για τους παραληρηματικούς, αν τους βάφτιζαν εθνικιστές και τους σκοτώναν με κονσερβοκούτι και τους πετούσαν σε πηγάδι θα ήταν καλύτερα για σένα;

Σαν πολύ δε μας τονίζεις το ότι είσαι str8??
http://[URL unfurl="true"]www.protos.gr/images/fishing/fishes_thumbs/soupia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Σουπιά...
Με σπανάκι και το μελάνι της είναι εξαιρετικό έδεσμα...
Τώρα, αν βλεπεις παντού στράκια, σταμάτα να πηγαίνεις σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια...

[QUOTE="marios51, post: 2224846"]
Κλασικη περιπτωση κρυφοgay.
[/quote]

Με όσα άτομα έχω συνευρεθεί είχαν όλα κλειτορίδα και κόλπο εκ γενετής...
Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μην αγχωνεσαι φασιστοεθνικι μου, πελατακια ψαχνουνε για το νεο μαγαζι του ΠΠου

Συνημμένα

• ΚαρταΠΠου.jpg