Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μην αγχωνεσαι φασιστοεθνικι μου, πελατακια ψαχνουνε για το νεο μαγαζι του ΠΠου

Ναζιστοχίτη μου, να δω τον πιπη μας νυφούλα στη Γευγελή και άλλο τίποτα δεν θέλω στη ζωή μου!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το παιχνιδι ειναι συνθετο...Οπως προπερσι π.χ. που η μεγαλη αεροπορικη παρελαση την τελευταια στιγμη αναβληθηκε επ'αοριστον...Οι Ισραηλινοι ζεσταιναν απο το προηγουμενο βραδυ τα πετουμενα,αλλα ενας δορυφορακος Ρωσσικος πηρε χαμπαρι το σκηνικο και το σφυριξε στους μουλαδες...
Εαν ηταν απλα τα πραματα θα ειχε γινει ηδη ντου απο τις δημοκρατικες δυναμεις και τους συν αυτω.
Κοιτα, βασικά πάντα οι δορυφοροι των Ρωσσων είναι στη διάθεση των εχθρων της Αμερικης.Οχι μόνο τη παραμονη μιας οποιαδηποτε παρέλασης.Το πράγμα είναι απλό.Και έχει να κάνει με το  τι προσφέρει η Αμερική σε αυτούς που έχουν τους δορυφορους αλλά και σε όλους τους άλλους που μπορεί να δώσουν βοηθεια σε αυτούς που έχει αποφασισει να χτυπησει προκειμένου να μη μπουν στη μέση.Το συνθετο είναι που θα βρει να δώσει. ;)
Και πανω απ όλα τι έχει να δώσει προκειμένου οι διάφοροι αυθορμητοι "επανάστατες" να συνεχίσουν μεθοδικά την επαναστασή τους γιατι οπως ξέρεις τα καθεστώτα πέφτουν κυρίως απο μέσα.
Όσο για το πετρέλαιο και το τζιπ μου (χαμερ εννοείται) , πες μας πώς φαντάζεσαι το κόσμο με το βαρέλι στα $ 500 προτού αρχίσεις τους δεκαρικούς περί παραληρηματικών...
Μεσ την Αμερικη να δεις τι θα γινόταν με αυτές τις τιμές.Ας καθόντουσαν σπίτι τους αυτοί και θα την έβρισκε ο πλανητης την άκρη.
Ο κόσμος πολυ άπλα θα είχε προσπαθησει πιο συστηματικά να απεξαρτηθει απο αυτη τη πηγη ενεργειας.
Και να είσαι σίγουρος οτι θα τα είχε καταφέρει.Eπισης αφου πλέον οι Αμερικανοι την αράζαν σπίτια τους  δε θα επενεβαιναν στα εσωτερικα κρατών για να υπερασπιστουν τις μειονοτητες ,στυλ Κόσσοβο ;)και δε θα πιεζαν για επιβολή του δικου τους προβληματικού πολυπολιτισμικου μοντέλου στους υπολοιπους.Δε συμφωνεις οτι θα ηταν ενας καλυτερος κόσμος?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ναζιστοχίτη μου, να δω τον πιπη μας νυφούλα στη Γευγελή και άλλο τίποτα δεν θέλω στη ζωή μου!
το παιδι της λες θα το κραταει μονη της η ΠαΠια-μανα ή θα παρει καμια αλλοδαπη δουλα?

Επισκέπτης
αυτοδιαχειριζόμενα στέκια...

Για 3215874563214587123541258963στή φορά την ίδια ατάκα.
Δε σε θέλω τόσο προβλέψιμο,βαριέμαι..

Τώρα, αν βλεπεις παντού στράκια,

Εγώ πάντως δεν είπα τπτ για στράκια.
Τώρα κάτι μου έρχεται στο νου για μια μύγα και κάποιον που μυγιάζεται,αλλά δε θα πιάσουμε και τις παροιμίες..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εσένα πάντως δύσκολα θα σ'έλεγα gay κι αν θες σου λέω το λόγο..
μη κουραζεσαινατσουλα μου, γιορτασε καλυτερα το οτι το μυαλουδακι σου εχει αναπτυχθει αρκετα ωστε να μπορεις να μιλας πλεον!!!

σε 1000000000 χρονια το ειδος σου πιθανο να καταφερει να εκτελει και πιο πολυπλοκες διαδικασιες οπως αυτη της σκεψης!!! αλλα μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει!

ζησε το σημερα νατσουλα μου!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το παιδι της λες θα το κραταει μονη της η ΠαΠια-μανα ή θα παρει καμια αλλοδαπη δουλα?

Μη σου πω ότι θα το θηλάζει κιόλας...

Για 3215874563214587123541258963στή φορά την ίδια ατάκα.
Δε σε θέλω τόσο προβλέψιμο,βαριέμαι..

Εγώ πάντως δεν είπα τπτ για στράκια.
Τώρα κάτι μου έρχεται στο νου για μια μύγα και κάποιον που μυγιάζεται,αλλά δε θα πιάσουμε και τις παροιμίες..

Προφανώς εσύ με τις ματσέτες, τις πηγάδες και τις χαράδρες είσαι καινοτόμος...
Όσο για τα στράκια, πετάς μια σποντίτσα και μετά κάνεις την πάπια...
Όχι και τόσο str8 συμπεριφορά...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μη του τον πεις!
αστον να τον τρώει η αγωνία και να μην μπορει να κοιμηθει τα βραδια...
μπα? με το που περασε ο πονος ξανα στις επαλξεις κι εσυ? μας πηδησε σημερα η βροχη που παρηγγειλες χθες....

Επισκέπτης
Όσο για τα στράκια, πετάς μια σποντίτσα και μετά κάνεις την πάπια...
Όχι και τόσο str8 συμπεριφορά...

Λεβέντη μου,εγώ απλώς τόνισα την αντι-gay εμμονή σου και την τάση σου να μας τονίζεις κάθε 3 και λίγο τον str8 προσανατολισμό σου.
Αν εσύ έχεις θέμα μ'αυτό,δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Στο χωριό μου πάντως ο str8 δεν έχει καμία ανάγκη να το τονίζει,ούτε αρπάζεται αν πιστέψει ότι κάποιος πέταξε σπόντα,γιατί ξέρει ο ίδιος την πάρτη του.
Σε άλλα χωριά και δη μεγάλα δεν ξέρω τι παίζει πάνω σ'αυτό..  

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγω σου ειπα παρε ενα μεσουλιντ να σου φυγει για μιση μερα, εσυ δε με ακους...

βαριομουν να βγω απ το σπιτι, τωρα που θα πάω στο νοσοκομείο θα ζητησω ενα μεσουλιντ απο τις νοσοκόμες.

τα φιλια του μεμοσον πιο καλα και απο ντεπον

εννοεις οτι περνάει ο πόνος?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εγω σου ειπα παρε ενα μεσουλιντ να σου φυγει για μιση μερα, εσυ δε με ακους...

Μήπως να της γράψει συνταγή ο πλέζουρας;
Έχει κάτι θαυματουργά χάπια άκουσα που όχι μόνο σκοτώνουν τον πόνο αλλά σε μεταφέρουν σε άλλες διαστάσεις...

τα φιλια του μεμοσον πιο καλα και απο ντεπον

Θα έκανα εγώ τον καουμπόη αλλά αποκαλύφθηκαν οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
βαριομουν να βγω απ το σπιτι, τωρα που θα πάω στο νοσοκομείο θα ζητησω ενα μεσουλιντ απο τις νοσοκόμες.
καλα εσυ μια ελλεηνιδα θεα και δεν εχεις 10 αντρες στα ποδια σου να τους στειλεις μεχρι το φαρμακειο? τς τς τς περιεργα πραγματα....

εννοεις οτι περνάει ο πόνος?
εχεις δει καμια ρωσσιδα να ποναει?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom