Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Συνεχίζω να αναρωτιέμαι - δεν έχει ακούσει τίποτα για τη μοίρα των γυναικών στο Ιράν ?

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Άν οι κοπέλες που γράφουν εδώ στελνόντουσαν πακέτο στο Ιραν με πλήρη μετάφραση αυτών που έχουν γράψει εδώ , αλοίμονο ...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Άν οι κοπέλες που γράφουν εδώ στελνόντουσαν πακέτο στο Ιραν με πλήρη μετάφραση αυτών που έχουν γράψει εδώ , αλοίμονο ...

ολες πακετο στο αχμουντιμετζαν να γλυτωσουμε απο τις ελλεηνιδες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ολες πακετο στο αχμουντιμετζαν να γλυτωσουμε απο τις ελλεηνιδες

ολες στον μαχμουνταμιτζαν τυπε  :rockon:

ακυρο, να μεινει η ψηστρια σε ενα σουβλακερι που παραγγελνω. δε μου λαδωνει τη πιτα  :rockon:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Στο Ιραν απαγορεύεται να τραγουδουν γυναίκες δημόσια ή σαν τραγουδίστριες μόνες τους ή σαν πρώτη φωνή - επιτρέπεται μόνο σαν δεύτερη φωνή ...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

ακυρο, να μεινει η ψηστρια σε ενα σουβλακερι που παραγγελνω. δε μου λαδωνει τη πιτα  :rockon:

νταξη, οταν λεμε ολες δεν εννουμε και ολες. θα αφησουμε και μερικες. αν και πιστευω οτι στην περιπτωση της δικια σου και μια αλλοδαπη θα καταφερνε να τυλιγει τη πιτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Στο Ιραν απαγορεύεται να τραγουδουν γυναίκες δημόσια ή σαν τραγουδίστριες μόνες τους ή σαν πρώτη φωνή - επιτρέπεται μόνο σαν δεύτερη φωνή ...

πωπω τυπε κατευθειαν το πιο ανατριχιαστικο και απανθρωπο παραδειγμα βρηκες να πεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νταξη, οταν λεμε ολες δεν εννουμε και ολες. θα αφησουμε και μερικες. αν και πιστευω οτι στην περιπτωση της δικια σου και μια αλλοδαπη θα καταφερνε να τυλιγει τη πιτα.

αλαδωτη λεμε τυπε. δε τα χαλαμε στο τυλιγμα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ιδού:

Νομοθετικά και σύμφωνα με το άρθρο 1387 του Αστικού Κώδικα που ίσχυε μέχρι το 1983, «ο άντρας είναι η κεφαλή της οικογένειας και αποφασίζει περί παντός ό,τι αφορά το συζυγικό βίο». Η γυναίκα περιοριζόταν στα «οικιακά» που και αυτός ο τομέας ήταν περιορισμένος, αφού ο άντρας αποφάσιζε για «οτιδήποτε αφορούσε την έγγαμη συμβίωση».

Πασόκοι

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Το ότι είμαστε εναντίον της επίσημης Αμερικανικής πολιτικής δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμπαρατασσόμαστε με ολοκληρωτικά καθεστώτα . Το ιρανικό καθεστώς είναι υπεύθυνο για πολλές χιλιάδες φρικτές δολοφονίες . Θυμίζω , σαν μικρό φρικτό παράδειγμα , ότι αφαιρούσαν όλο το αίμα απο αντιφρονούντες για να το χρησιμοποιούν σαν μετάγγιση στους τραυματισμένους στρατιώτες κατά τον πόλεμο Ιράν - Ιρακ . Ξεχνάτε τους λιθοβολισμούς ?

Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι αν ρωτάγανε οποιοδήποτε απο σας που θα ήθελε να κατηγορηθεί και να δικασθεί για κάτι σοβαρό , στις ΗΠΑ ή στο Ιραν , θα διάλεγε τις ΗΠΑ . Αυτό τα λέει όλα .

Λυπάμαι που υπάρχουν γυναίκες εδώ , σαν τη μουνίτσα , που υπερασπίζουν το ιρανικό καθεστώς , εφ'οσον αν βρισκόντουσαν στο Ιραν , πολύ πιθανά θα κατέληγαν κρεμασμένες ή λιθοβολισμένες ...

Οχι κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ κάνετε λάθος..

Εγω δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" εχμ...Αυτη που πουλαει Ο ΓΑΠ και τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.. ;)

Ο Ανμαντινετζαντ ειναι Αλλοθρησκος και δεν τον κρινεις με τα κριτηρια σου...ΑΓΑΠΗΤΕ  :cheesy:
και δεν με απασχολει καθολου τι κανει με τις
Παντεμενες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ μπορω να σου πω οτι και στην Ελλαδα παλαιοτερα τις σπαγανε στο ΞΥΛΟ  :uglystupid:

Τωρα αν εσυ γουσταρεις να σου ΓΑΜΙΕΤΑΙ η γυναικα ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ αυτο :uglystupid: :uglystupid:  :2funny:
Μην πας στο ΙΡΑΝ  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(πλακα κανω μην το παρεις προσωπικα)

Αλλα....

Αγαπητε κυριε στεφανε  :cheesy: επισης θα ηθελα να σου πω οτι..
Ο τροπος σερβιρουν τα αμερικανακια την καινουρια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ δεν μου αρεσει καθολου

Βασικα ΞΕΡΝΑΩ...

Και προτιμώ Αχμαντινετζαντ με ΧΙΛΙΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=20pt]ΔΟΞΑ Και τιμη στον ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ...[/size]

Διοτι προτιμω ενα ΑΡΧΙΔΑΤΟ που τα λεει χυμα και σε ΓΑΜΑΕΙ αν το θελεις
Παρα ενα που σου πουλαει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και σε ΓΑΜΑΕΙ χειροτερα..

ΤΕΛΟΣ (δεν εχω κατι αλλο να πω)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Οχι κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ κάνετε λάθος..

Εγω δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" εχμ...Αυτη που πουλαει Ο ΓΑΠ και τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.. ;)

Ο Ανμαντινετζαντ ειναι Αλλοθρησκος και δεν τον κρινεις με τα κριτηρια σου...ΑΓΑΠΗΤΕ  :cheesy:
και δεν με απασχολει καθολου τι κανει με τις
Παντεμενες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ μπορω να σου πω οτι και στην Ελλαδα παλαιοτερα τις σπαγανε στο ΞΥΛΟ  :uglystupid:

Τωρα αν εσυ γουσταρεις να σου ΓΑΜΙΕΤΑΙ η γυναικα ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ αυτο :uglystupid: :uglystupid:  :2funny:
Μην πας στο ΙΡΑΝ  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(πλακα κανω μην το παρεις προσωπικα)

Αλλα....

Αγαπητε κυριε στεφανε  :cheesy: επισης θα ηθελα να σου πω οτι..
Ο τροπος σερβιρουν τα αμερικανακια την καινουρια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ δεν μου αρεσει καθολου

Βασικα ΞΕΡΝΑΩ...

Και προτιμώ Αχμαντινετζαντ με ΧΙΛΙΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=20pt]ΔΟΞΑ Και τιμη στον ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ...[/size]

Διοτι προτιμω ενα ΑΡΧΙΔΑΤΟ που τα λεει χυμα και σε ΓΑΜΑΕΙ αν το θελεις
Παρα ενα που σου πουλαει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και σε ΓΑΜΑΕΙ χειροτερα..

ΤΕΛΟΣ (δεν εχω κατι αλλο να πω)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΑ !!!!!
Εχει καρυδια ο τυπας ....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ιδού:

Νομοθετικά και σύμφωνα με το άρθρο 1387 του Αστικού Κώδικα που ίσχυε μέχρι το 1983, «ο άντρας είναι η κεφαλή της οικογένειας και αποφασίζει περί παντός ό,τι αφορά το συζυγικό βίο». Η γυναίκα περιοριζόταν στα «οικιακά» που και αυτός ο τομέας ήταν περιορισμένος, αφού ο άντρας αποφάσιζε για «οτιδήποτε αφορούσε την έγγαμη συμβίωση».

Πασόκοι

Εαν ειναι η Τουρκια να γινει Πατρονας των εν ελλαδι μουσουλμανων μαζι με το Ιραν τοτε προτιμω το "χριστιανο" γαμια ΜΟΥ τις ΗΠΑ...εαν και εφοσον θα πρεπει να εχω γαμια και εφοσον οι μουσουλμανοι πανε να μετατρεψουν την ελλαδα σε μια κοινωνια που θα κυβερναει η Σαρια μετα απο 50 χρονια...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εαν ειναι η Τουρκια να γινει Πατρονας των εν ελλαδι μουσουλμανων μαζι με το Ιραν τοτε προτιμω το "χριστιανο" γαμια ΜΟΥ τις ΗΠΑ...εαν και εφοσον θα πρεπει να εχω γαμια και εφοσον οι μουσουλμανοι πανε να μετατρεψουν την ελλαδα σε μια κοινωνια που θα κυβερναει η Σαρια μετα απο 50 χρονια...

Δεν αντελήφθην;;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρίξτε και μια ψηφοφορία  για να φέρουμε τη θανατική ποινή και στην Ελλάδα για τις μοιχαλίδες και τους gay και το κλείσαμε το θέμα  :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ξεφεύγουμε από την ουσία. Το ζήτημα δεν είναι τι και πως είναι το Ιράν. Αυτό είναι πρωτίστως εσωτερικό ζήτημα του Ιράν και επαφίεται κατά πρώτον στον ιρανικό λαό να δει τι θα κάνει. Αν ζητήσει τη βοήθεια κανενός, τότε ας σπεύσουν οι καλοθελητές.
Ούτε βεβαίως ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός με τον τρόπο που εκδηλώνεται ο οποίος καταδεικνύει και πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας και συνεκτικότητας συν τοις άλλοις.
Δε θα βγάλουμε λάδι τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Αλλά όταν λέμε κάτι να το τεκμηριώνουμε επαρκώς. Όχι με αλλαλαγμούς και κραυγές επειδή μας αρέσει και μας βολεύει και βολεύει τις όποιος δοξασίες μας μα πιστεύουμε άκριτα οτιδήποτε λέγεται.
Αυτό με την 11/9 στηρίζεται επαρκώς. Υπάρχουν επαρκή δεδομένα? Οι ίδιοι άνθρωποι με πολλά περισσότερα δεδομένα να παρατίθενται, μιλάτε για συνομωσιολογίες κλπ. Και τώρα τα δέχεστε όλα αυτά αμάσητα? Ότι η ίδια η Αμερική το σχεδίασε κλπ?  :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ τύπε ανέφερα αυτό

Ούτε θανατικές καταδίκες ούτε gayδες...Άτιμο Πασόκ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εγώ τύπε ανέφερα αυτό
Παντρεμένος είσαι παίχτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom