Επισκέπτης
Οι τουριστες το λενε Ιραν οι ντοπιοι προτιμουν την ονομασια Ιρακ
Αν πάω δλδ σαν τουρίστας και πω σε ντόπιο Ιραν θα καταλάβει??
Οι τουριστες το λενε Ιραν οι ντοπιοι προτιμουν την ονομασια Ιρακ
Συνεχίζω να αναρωτιέμαι - δεν έχει ακούσει τίποτα για τη μοίρα των γυναικών στο Ιράν ?
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Άν οι κοπέλες που γράφουν εδώ στελνόντουσαν πακέτο στο Ιραν με πλήρη μετάφραση αυτών που έχουν γράψει εδώ , αλοίμονο ...
ολες πακετο στο αχμουντιμετζαν να γλυτωσουμε απο τις ελλεηνιδες
ολες πακετο στο αχμουντιμετζαν να γλυτωσουμε απο τις ελλεηνιδες
ολες στον μαχμουνταμιτζαν τυπε
ακυρο, να μεινει η ψηστρια σε ενα σουβλακερι που παραγγελνω. δε μου λαδωνει τη πιτα
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Στο Ιραν απαγορεύεται να τραγουδουν γυναίκες δημόσια ή σαν τραγουδίστριες μόνες τους ή σαν πρώτη φωνή - επιτρέπεται μόνο σαν δεύτερη φωνή ...
τι γελας ρε? ονομα ειναι αυτο που εχει ο μαλακας? ουτε να το πω μπορω ουτε να το γραψω σωστα.
νταξη, οταν λεμε ολες δεν εννουμε και ολες. θα αφησουμε και μερικες. αν και πιστευω οτι στην περιπτωση της δικια σου και μια αλλοδαπη θα καταφερνε να τυλιγει τη πιτα.
ολες στον μαχμουνταμιτζαν τυπε
ακυρο, να μεινει η ψηστρια σε ενα σουβλακερι που παραγγελνω. δε μου λαδωνει τη πιτα
Το ότι είμαστε εναντίον της επίσημης Αμερικανικής πολιτικής δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμπαρατασσόμαστε με ολοκληρωτικά καθεστώτα . Το ιρανικό καθεστώς είναι υπεύθυνο για πολλές χιλιάδες φρικτές δολοφονίες . Θυμίζω , σαν μικρό φρικτό παράδειγμα , ότι αφαιρούσαν όλο το αίμα απο αντιφρονούντες για να το χρησιμοποιούν σαν μετάγγιση στους τραυματισμένους στρατιώτες κατά τον πόλεμο Ιράν - Ιρακ . Ξεχνάτε τους λιθοβολισμούς ?
Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι αν ρωτάγανε οποιοδήποτε απο σας που θα ήθελε να κατηγορηθεί και να δικασθεί για κάτι σοβαρό , στις ΗΠΑ ή στο Ιραν , θα διάλεγε τις ΗΠΑ . Αυτό τα λέει όλα .
Λυπάμαι που υπάρχουν γυναίκες εδώ , σαν τη μουνίτσα , που υπερασπίζουν το ιρανικό καθεστώς , εφ'οσον αν βρισκόντουσαν στο Ιραν , πολύ πιθανά θα κατέληγαν κρεμασμένες ή λιθοβολισμένες ...
Οχι κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ κάνετε λάθος..
Εγω δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" εχμ...Αυτη που πουλαει Ο ΓΑΠ και τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.. ;)
Ο Ανμαντινετζαντ ειναι Αλλοθρησκος και δεν τον κρινεις με τα κριτηρια σου...ΑΓΑΠΗΤΕ
και δεν με απασχολει καθολου τι κανει με τις
Παντεμενες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ μπορω να σου πω οτι και στην Ελλαδα παλαιοτερα τις σπαγανε στο ΞΥΛΟ
Τωρα αν εσυ γουσταρεις να σου ΓΑΜΙΕΤΑΙ η γυναικα ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ αυτο
Μην πας στο ΙΡΑΝ
(πλακα κανω μην το παρεις προσωπικα)
Αλλα....
Αγαπητε κυριε στεφανε επισης θα ηθελα να σου πω οτι..
Ο τροπος σερβιρουν τα αμερικανακια την καινουρια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ δεν μου αρεσει καθολου
Βασικα ΞΕΡΝΑΩ...
Και προτιμώ Αχμαντινετζαντ με ΧΙΛΙΑ
[size=20pt]ΔΟΞΑ Και τιμη στον ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ...[/size]
Διοτι προτιμω ενα ΑΡΧΙΔΑΤΟ που τα λεει χυμα και σε ΓΑΜΑΕΙ αν το θελεις
Παρα ενα που σου πουλαει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και σε ΓΑΜΑΕΙ χειροτερα..
ΤΕΛΟΣ (δεν εχω κατι αλλο να πω)
Ιδού:
Νομοθετικά και σύμφωνα με το άρθρο 1387 του Αστικού Κώδικα που ίσχυε μέχρι το 1983, «ο άντρας είναι η κεφαλή της οικογένειας και αποφασίζει περί παντός ό,τι αφορά το συζυγικό βίο». Η γυναίκα περιοριζόταν στα «οικιακά» που και αυτός ο τομέας ήταν περιορισμένος, αφού ο άντρας αποφάσιζε για «οτιδήποτε αφορούσε την έγγαμη συμβίωση».
Πασόκοι
Εαν ειναι η Τουρκια να γινει Πατρονας των εν ελλαδι μουσουλμανων μαζι με το Ιραν τοτε προτιμω το "χριστιανο" γαμια ΜΟΥ τις ΗΠΑ...εαν και εφοσον θα πρεπει να εχω γαμια και εφοσον οι μουσουλμανοι πανε να μετατρεψουν την ελλαδα σε μια κοινωνια που θα κυβερναει η Σαρια μετα απο 50 χρονια...
Παντρεμένος είσαι παίχτη?Εγώ τύπε ανέφερα αυτό
Νομοθετικά και σύμφωνα με το άρθρο 1387 του Αστικού Κώδικα που ίσχυε μέχρι το 1983, «ο άντρας είναι η κεφαλή της οικογένειας και αποφασίζει περί παντός ό,τι αφορά το συζυγικό βίο». Η γυναίκα περιοριζόταν στα «οικιακά» που και αυτός ο τομέας ήταν περιορισμένος, αφού ο άντρας αποφάσιζε για «οτιδήποτε αφορούσε την έγγαμη συμβίωση».