Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Οχι κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ κάνετε λάθος..

Εγω δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" εχμ...Αυτη που πουλαει Ο ΓΑΠ και τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.. ;)

Ο Ανμαντινετζαντ ειναι Αλλοθρησκος και δεν τον κρινεις με τα κριτηρια σου...ΑΓΑΠΗΤΕ  :cheesy:
και δεν με απασχολει καθολου τι κανει με τις
Παντεμενες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ μπορω να σου πω οτι και στην Ελλαδα παλαιοτερα τις σπαγανε στο ΞΥΛΟ  :uglystupid:

Τωρα αν εσυ γουσταρεις να σου ΓΑΜΙΕΤΑΙ η γυναικα ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ αυτο :uglystupid: :uglystupid:  :2funny:
Μην πας στο ΙΡΑΝ  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(πλακα κανω μην το παρεις προσωπικα)

Αλλα....

Αγαπητε κυριε στεφανε  :cheesy: επισης θα ηθελα να σου πω οτι..
Ο τροπος σερβιρουν τα αμερικανακια την καινουρια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ δεν μου αρεσει καθολου

Βασικα ΞΕΡΝΑΩ...

Και προτιμώ Αχμαντινετζαντ με ΧΙΛΙΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=20pt]ΔΟΞΑ Και τιμη στον ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ...[/size]

Διοτι προτιμω ενα ΑΡΧΙΔΑΤΟ που τα λεει χυμα και σε ΓΑΜΑΕΙ αν το θελεις
Παρα ενα που σου πουλαει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και σε ΓΑΜΑΕΙ χειροτερα..

ΤΕΛΟΣ (δεν εχω κατι αλλο να πω)

Ότι πιο ακραία φανατικό και ανόητο έχω διαβάσει. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω, δεν αντέχω! Απλά την άποψή μου λέω.

Υ.Γ. Επειδή είμαι στο σάιτ καιρό ξέρω πως ο συντάκτης του ποστ αυτοπροσδιορίζεται ως δεξιός, αν δεν το ήξερα θα πίστευα πως το είχε γράψει κάποιος σαν τον υπερποντικό (που έχει χαθεί αυτός;)

Τώρα ξέρω τί θα ακούσω! Για αστούς λαπάδες, δήθεν φιλελεύθερους ψευτοδημοκράτες. Να παραδεχτώ πως είμαι όλα αυτά. Δεν είμαι όμως φασίστας ούτε μαύρος ούτε κόκκινος, όχι πως έχουν σπουδαία διαφορά...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Φιλε η επιθεση που δεχτηκαν στους πυργους ηταν σκηνοθετημενη

Ο Μπους τοτε ειχε πει οτι Βαλλεται ο ΔΥΤΙΚΟΣ τροπος ζωης
και στην πραγματικοτητα το εκανε για να εισβαλει στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
για να κινησει την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ.

Μετα κατασκευασε και τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για να εισβαλει στο ΙΡΑΚ..
και τα καταφερε.

μετα  ΗΡΘΕ η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ..

Και τωρα Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ θελει να εισβαλει και στο ΙΡΑΝ
αλλα ΜΑΣΑΕΙ (πιστεψε με) εκει δεν θα περασει καθολου καλα..

Comming Soon.  

κανεις δεν λεει οτι αυτα που λες δεν εχουν βαση αλλα παντα στην ιστορια υπαρχει ενα κρατος που γαμαει τα υπολοιπα...εαν θελαμε και μπορουσαμε να διαλεξουμε εμεις οι ελληνες ποια χωρα θα ειναι παγκοσμια δυναμη...ποια θα προτιμουσαμε ? ιραν, κινα, ρωσσια ή αμερικη?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ότι πιο ακραία φανατικό και ανόητο έχω διαβάσει. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω, δεν αντέχω! Απλά την άποψή μου λέω.

Υ.Γ. Επειδή είμαι στο σάιτ καιρό ξέρω πως ο συντάκτης του ποστ αυτοπροσδιορίζεται ως δεξιός, αν δεν το ήξερα θα πίστευα πως το είχε γράψει κάποιος σαν τον υπερποντικό (που έχει χαθεί αυτός;)

Τώρα ξέρω τί θα ακούσω! Για αστούς λαπάδες, δήθεν φιλελεύθερους ψευτοδημοκράτες. Να παραδεχτώ πως είμαι όλα αυτά. Δεν είμαι όμως φασίστας ούτε μαύρος ούτε κόκκινος, όχι πως έχουν σπουδαία διαφορά...

λεονορο, εχει δικιο ο ραφμαν...πλεον οι χουντες δεν επιβαλλονται με τα οπλα...και ο δημοκρατικος μανδυας ενος πολιτευματος δεν το κανει δημοκρατικο...ενας δημοκρατης θα πρεπει να υπηρετη ενα δημοκρατικο πολιτευμα οχι τους καπηλευτες της δημοκρατιας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
λεονορο, εχει δικιο ο ραφμαν...πλεον οι χουντες δεν επιβαλλονται με τα οπλα...και ο δημοκρατικος μανδυας ενος πολιτευματος δεν το κανει δημοκρατικο...ενας δημοκρατης θα πρεπει να υπηρετη ενα δημοκρατικο πολιτευμα οχι τους καπηλευτες της δημοκρατιας...

Δλδ δεν έχει εκλεγεί δημοκρατικά η κυβέρνηση της Αμερικής;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Διαβλεπω οτι υπαρχει ενα Διχασμος σε ολους τους πολιτες ανεξαρτητως παραταξεων για ποια σταση θα κρατησουν εναντι στην διαμαχη ισραηλ/αμερικη vs ισλαμ...

Εαν η Ελλαδα δεν ειναι ανεξαρτητη χωρα πλεον και θα πρεπει να επιλεξει γαμια (επικυριαρχο) ας διαλεξει τις Η.Π.Α αυτες θα ελεγχουν την τσεπη μας και την εξωτερικη πολιτικη της χωρας μας αλλα δεν θα αλλαξουν την δομη της χριστιανικης ελληνικης κοινωνιας απο την αλλη οι μουσουλμανοι σε ελλαδα θα ειναι πλειοψηφια σε λιγα χρονια και με τους πατρονες τους ιρανους-τουρκους θα αναιρεσουν στην πραξη την επανασταση του 21.
Δηλαδη όλες αυτές οι ΜΚΟ οργανώσεις που πιέζουν για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και όλων των Μαο-Μαο της Ελλάδας χρηματοδοτούνται απο το Ιραν?Ο Αχμαντινετζαντ δηλαδη ταιζει τους άπλυτους? :2funny:
Αγαπητε ο μονος τρόπος να γίνουν πλειοψηφια οι μουσουλμανοι και οι λογης λογης αλλοθρησκοι είναι να προωθηθει η πολυπολιτισμικη ατζεντα των Αμερικάνων.
Αν και αυτη η παραφυση κοινωνικη συμβιωση εχει τα όρια της οπως αποδειχθηκε στις χωρες της Ευρώπης που την έχουν εφαρμόσει πολύ νωρίτερα.
ποπ ποπ,

νομιζω οτι ξεχνας κατι πολυ βασικο...και στο λεω με το σκεπτικο οτι οι ελληνες θα πρεπει να βαασιζονται στις δυναμεις του και οχι σε ξενους...

"στο πιο φιλο-εβραικο λαο της ευρωπης //τους ολλανδους// η ακραδεξια παιρνει 15%) Νομιζω οτι τα σχεδια του νταβουτογλου περι νεο-οθωμανισμου ερχονται πλεον σε ριξη με την αμερικη και το ισραηλ...η τουρκια σαν σουνιτικη δυναμη και χωρα εχει αυτονομηθει απο τις Η.Π.Α ΚΑΙ συνεχιζει στις συνειδηση των μουσουλμανων να ειναι η χωρα που με την οθωμανικη της αμφιεση ηταν το διαδοχο κρατος του χαλιφατου του 7ου αιωνα....
Εσυ ανέφερες τους ξένους όχι εγώ.Εγω απλά  λέω τι ρόλο παίζει ο καθένας.Φιλο -εβραίοι είναι.Ηταν όμως και φανατικοι αντιφασιστες κλπ.κλπ.
Ξερεις τα παιχνίδια των Εβραιων τους γυριζουν μπουμεραγκ.

Οι θεωριες του Νταβουτογλου ειναι ονειρα θερινης νυκτος.
Οραμα πολυπολιτισμικης χώρας και Τουρκικη ηγεμονία σε εσωτερικες εθνοτητες που μισουν το οτιδηποτε Τουρκικο.Πως θα γινει αυτό?Με λεφτά αποκλείεται.
Με τη δυναμη άστο.Στο μομεντουμ ανυπαρξιας αδιαμφισβητητης παγκοσμιας δυναμης ο καθεις λέει το μακρύ του και το κοντο του για εσωτερικη κατανάλωση.Προς το παρόν οι μεμετηδες μετα το :fuck1: απο τους Εβραιους αναρωτιουνται τι ισχυρη χωρα είναι που ο πρωθυπουργος τους πρεπει να κυκλοφορει σκυφτος και με κράνος σε διάφορα μέρη της χώρας :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Οπότε:

Ανδρέας 435 εκ δολ -> 45 δις δολ
Μητσοτάκης-Οικ. 45 δις δολ -> 90 δις ευρ
Σημίτης 90 δις ευρ -> 160 δις ευρ
Καραμανλής 160 δις -> 330 δις

Όποιοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ας σηκώσουν το χέρι... :rockon:

μητσοτακης 45δις και το αφησε 70-75 δις...παπανδρεου (93-96) το πηρε 70-75 και το εδωσε σε σημιτη 90..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Π. Κωνσταντίνου. Αυτό που έχεις κάτω από τα ποστς σου για τον Αντωνάκη πολύ το γουστάρω!!
 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κατά τα άλλα δικό μου ποστ παράθεσες, όχι του Λεονόρο και στα λοιπά δεν θα συμφωνήσουμε.

Προσωπικά θεωρώ τα θεοκρατικά ισλαμιστικά καθεστώτα ότι απεχθέστερο και αναχρονιστικότερο υπάρχει σήμερα στον πλανήτη. Στην Ευρώπη για να συναντήσουμε τέτοιο φανατισμό και απαξίωση της ζωής και της ελευθερίας, θα πρέπει να πάμε πίσω στον μεσαίωνα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δλδ δεν έχει εκλεγεί δημοκρατικά η κυβέρνηση της Αμερικής;
για δες την ιστορια πως βγηκε ο μπους τη τελευταια φορα και μαλιστα προσεξε καλα τι ειχε συμβει στη φλοριντα ;)

οι εκλογες ειναι μια διαδικασια για να νομιζετε οτι ελεγχετε την κατασταση με τη ψηφο σας και οποιος τοπιασε τοπιασε ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
για δες την ιστορια πως βγηκε ο μπους τη τελευταια φορα και μαλιστα ροσεξε καλα τι ειχε συμβει στη φλοριντα ;)

οι εκλογες ειναι μια διαδικασια για να νομιζετε οτι ελεγχετε την κατασταση με τη ψηφο σας και οποιος τοπιασε τοπιασε ;)

Αυτό είναι Δημοκρατία. Τώρα αν η Αμερική λέτε ότι δεν έχει δημοκρατία, οι ίδιοι το πιστεύουν

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Δεν πειράζει..

ΕΓΩ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν γουσταρω.. καθολου

Προτιμώ ΧΟΥΝΤΑ

θα στο αναλυσω οταν  επιστρεψω γιατι τωρα παω για τρελιτσες   :cheesy:

Τα λέμε..... και (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ)

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ....  ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ  :cheesy:

PS: δεν πειραζει που δεν αντεχεις ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ
   η αληθεια ΣΚΟΤΩΝΕΙ  :cheesy:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτό είναι Δημοκρατία. Τώρα αν η Αμερική λέτε ότι δεν έχει δημοκρατία, οι ίδιοι το πιστεύουν
δημοκρατια ειναι να ψηφιζεις καποιον που σου λεει ασπρο και μετα να κανει μαυρο και να μη μπορεις να τον ριξεις?
δημοκρατια ειναι να παιρνονται τετοιες αποφασεις οπως το μνημονιο διχως δημοψηφισμα και με κομματικη πειθαρχεια?

μαλλον η δημοκρατια μας δεν ειναι και τοσο δημοκρατικη ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δημοκρατια ειναι να ψηφιζεις καποιον που σου λεει ασπρο και μετα να κανει μαυρο και να μη μπορεις να τον ριξεις?
δημοκρατια ειναι να παιρνονται τετοιες αποφασεις οπως το μνημονιο διχως δημοψηφισμα και με κομματικη πειθαρχεια?

μαλλον η δημοκρατια μας δεν ειναι και τοσο δημοκρατικη ;)

Για την Αμερική μιλούσαν εδώ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ποπ ποπ...

η τουρκια εχει εναν μετριο αλλα μπαρουτοκαπμισμενο και εμπειρο στρατο απο τις μαχες που δινει σε κουρδισταν και συμμετεχει στο G-20...μην εχει τις αυταπατες οτι και οι 70 μειονοτητες της τουρκιας ειναι ετοιμες για επανασταση...της ΜΚΟ σε ελλαδα που μας ζαλιζουν τα παπαρια για τους αλλοδαπους δεν τις χρηματοδοτουν οι  αμερικανοι αλλα οι ελληνες (αριστεροι) που απο θεση κρατικες και εχοντας παρεισφυσει μεσα σε πασοκ και κρατος δινουν συννεχια κονδυλια...αυτο δεν αναιρει την τεραστια ιδεολογικη δυναμη των ιρανων στους σιιτες μουσουσλμανους της ελλαδας και των τουρκων στους σουνιτες αντιστοιχος...ξεχνας της αμυντικες υμφωνιες των τουρκων με βοσνια και αλβανια....και οτι οι αλβανοι των σκοπιων αλληθωριζουν προς την τουρκια επισης

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για την Αμερική μίλησα εδώ
τα ιδια και χειροτερα γινονται και εκει!

να μην αναφερθω στο γεγονος οτι οι "πλειοψηφιες" εκει βγαινανε με αποχη 60% ;)

δες αμα θες το farheneid 9-11 καιτο sicko του michael moore να παρεις μια γευση τι παιζει και εκει....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Π. Κωνσταντίνου. Αυτό που έχεις κάτω από τα ποστς σου για τον Αντωνάκη πολύ το γουστάρω!!
 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κατά τα άλλα δικό μου ποστ παράθεσες, όχι του Λεονόρο και στα λοιπά δεν θα συμφωνήσουμε.

Προσωπικά θεωρώ τα θεοκρατικά ισλαμιστικά καθεστώτα ότι απεχθέστερο και αναχρονιστικότερο υπάρχει σήμερα στον πλανήτη. Στην Ευρώπη για να συναντήσουμε τέτοιο φανατισμό και απαξίωση της ζωής και της ελευθερίας, θα πρέπει να πάμε πίσω στον μεσαίωνα.

μα ακριβως αυτο λεω εαν ειναι να κανουμε μια συμφωνια με αμερικη προς οφελος μας τωρα που η τουρκια ειναι σε δυσμενεια λογω της ουδετεροτητας της εναντι στην επικειμενη επιθεση των ΗΠΑ προς ιραν, ας την κανουμε...δεν μπορουμε να ειμαστε διαρκως εμεις ουδετεροι και να μην λαμβανουμε τιποτα αλλα να δινουμε και την βαση της Σουδας....

και ουτε να λεμε το παραμυθακι για ελληνο-αραβικη φιλια οταν οι μουσουλαμνοι σκοτωνουν μαζικα χριστιανους σε αιγυπτο και βιαζουν χριστιανες για να τις υποχρεωσουν να γινουν μουσουλμανες...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Όποιοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ας σηκώσουν το χέρι... :rockon:

Αν υπάρξει πιθανότητα να μας έρθει ο Αχμαντινετέτοιος με τους μουλάδες για να μας κυβερνήσουν, δίνω την ψήφο μου σε οιονδήποτε εκ των Κωστάκη, Γιωργάκη, Αντωνάκη κλπ και κάνω και προεκλογική εκστρατεία για πάρτη τους.
Αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως τώρα στο Ιράν θα μας είχαν ΟΛΟΥΣ μαντρώσει και θα μας δέρνανε, απλά επειδή συμμετέχουμε στο σάιτ (άσε που δεν θα υπήρχε τέτοιο σάιτ), ας το δοκιμάσουμε να δούμε τη γλύκα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τα ιδια και χειροτερα γινονται και εκει!

να μην αναφερθω στο γεγονος οτι οι "πλειοψηφιες" εκει βγαινανε με αποχη 60% ;)

δες αμα θες το farheneid 9-11 καιτο sicko του michael moore να παρεις μια γευση τι παιζει και εκει....

Δεν θεωρώ αντικειμενικό το Moore αλλά δεν το έχω δει. Αλλά η Δημοκρατία λειτουργεί, το αν δεν πάνε οι άλλοι να ψηφίσουν, αυτό δεν είναι θέμα του πολιτεύματος, είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom