Νέα

Είναι τελικά τόσο συμφεροντολόγες οι Ουκρανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και κάτι ακόμα για το θέμα.
Συμεροντολόγες ως προς ποιές άλλες ή γενικώς;
Γιατί γενικώς οι γυναίκες το έχουν αυτό,αλλά μην μου συγκρίνετε με Ελληνίδες γιατί θα πέσω από το μπαλκόνι.
Προσωπική μου γνώμη είναι αν η γυναίκα είναι περπατημένη ή όχι,από πόλη ή μικρότερη πόλη.
Ακόμη και χώρα γιατί από ρωσικές χώρες σαν Α' κατηγορία κατατάσω Ρωσσίδες και Ουκρανές από συμπεριφορά,κίνητρα,τρόπους,οικογένεια κλπ
Δυστηχώς από Μολδαβία,Αρμενία,Γεωργία μακρυά και αγαπημένοι,ίσως για εκεί θα ήταν πιο συγκεκριμένο το θέμα με πολύ φτωχές χώρες που ψάχνονται να φύγουν όπως-όπως.
Τώρα μερικοί που γράφετε για σχέσεις μέσω internet σωθήκατε,γουρούνι στο σακί ψάχνετε.Αν δεν δεις από μόνος σου αν ταιριάζετε,σε λιγουρεύεται ή γουστάρει και γενικώς τη χημεία.Από μία φωτό με photoshop όλες κουκλες και πρόθυμες για γάμο είναι με άγνωστο και αβέβαιο μέλλον!!!

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Συμφεροντολόγες είναι ΟΛΕΣ οί γυναίκες σ'όλα τά γεωγραφικά σημεία τού πλανήτη...όπου μυρίζονται φράγκα, έκει πάνε. Θέλουν να παντρευτούν τόν πρίγκηπα πάνω στ'άσπρο άλογο, θέλουν μάρκα αύτοκίνητο, παπούτσι, τσάντα, ζακέτα. Τούς τά δίνεις ΟΛΑ, σού δίνουν κάτι μέ τό σταγονόμετρο, καί όταν τούς λές γιά κανένα παιδάκι, σού λένε μαλακίες γιά τήν σιλουέτα τους καί τήν καριέρα τους...

.-

Μανωλης Κρητικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
386
Πόντοι
290
Εχω φίλους που έχουν παντρευτεί Ουκρανεζες και ολα καλά! Τις γνωρισαν εκεί.
Εχω γνωρίσει εδώ καποιες που ηταν αψογες και άλλες που ήταν αρπακτικα...
Μεσω ίντερνετ παλι από όλα τα ειδη...
Καποια μετα από μερικα μηνυματα, ουτε λιγο ουτε πολύ... αυτα που μου ζητούσε ξεπερναγαν το 10ρικο... και σεξ μετα το γάμο!!  Κορυφαια! Σημειωτέον ότι ήταν μέτρια...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
912
Πόντοι
96
Βλέπω ότι ο φίλος μας ο Cool αφού "εξάντλησε" την Κίνα , τις Φιλιππίνες και όλη την Ασία κινήθηκε προς τα δυτικά.Εμπρός βουρ! Τα πρώτα 200 χρόνια έιναι δύσκολα , μετά όλα είναι καλά! Φυσικά μένου άλλες τρεις ήπειροι(Αφρική , Αμερική και Ωκεανία)! :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εχω φίλους που έχουν παντρευτεί Ουκρανεζες και ολα καλά! Τις γνωρισαν εκεί.
Εχω γνωρίσει εδώ καποιες που ηταν αψογες και άλλες που ήταν αρπακτικα...
Μεσω ίντερνετ παλι από όλα τα ειδη...
Καποια μετα από μερικα μηνυματα, ουτε λιγο ουτε πολύ... αυτα που μου ζητούσε ξεπερναγαν το 10ρικο... και σεξ μετα το γάμο!!  Κορυφαια! Σημειωτέον ότι ήταν μέτρια...

Σεξ μετά το γάμο.......υπάρχει ακόμη αυτό;
Μυξοπαρθένα Ουκρανή και κάθε φυλής,σημαίνει πολλά "κακά"
Αν ήμασταν στο 1950 μπορεί,στο 2016-17 δεν έχει νόημα

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
912
Πόντοι
96
Προσοχή οι Ουκρανές ξέρουν ότι φαληρίσαμε και δεν μας υπολογίζουν πια.Αυτές που βάζουν αγγελία πάνε για τα λεφτά.Αν τα έχεις μπορεί να σου κάτσουν αν όχι γίνονται καπνός.Αν πράγματι θέλεις γυναίκα από εκεί πρέπει να πας εκεί και να ζήσεις πολλούς μήνες ή και χρόνο.Μόνο τότε μπορεί να ξεχωρίσεις τις καλές.Ταξίδια τύπου μιας ή δυο εβδομάδων είναι της πλάκας .Καλύτερα παίξε λότο!Γενικά οι ανατολικές μας βλέπουν σαν χρήμα όχι μόνο για αυτές αλλά και για την οικογένεια τους ή ακόμα και τον δικό τους άνδρα!Αγαπουν μόνο τους δικούς τους .Εμείς...
Εδώ υπήρχαν περιπτώσεις στις καλές εποχές που μεγαλογιατροί , δικηγόροι και άλλοι πανρεύτηκαν Ρωσσίδες , Ουκρανές κ.α.που στον ελεύθερο χρόνο τους γαμιόντουσαν (εν αγνοία των ανδρών τους) στα ξενοδοχεία της πλατείας Βάθη για να βγάζουν παραπανήσια χρήματα για να στέλνουν πίσω στους δικούς τους.Ακόμα και τα πολλά λεφτά των ανδρών τους δεν ήταν αρκετά. :sunglasses:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Στην τυχη τις πετυχες;;;
Όχι τα έψαξα και τα βρήκα σήμερα. Γνωρίζω από μικρός ότι οι ρώσοι έχουν περίεργα επίθετα. Είχα μια συμμαθήτρια που είχε επίθετο Μουναροβα  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης δεν το έχει πει ποτέ κανένας εδώ και χρόνια:Μακριά απο γκόμενες με Ουκρανικά επίθετα που μένουν στη Ρωσία!Έχουν μεγαλύτερο κόμπλεξ που όμοιο μόνο Ελλεινίδας μπορεί να συγκριθεί...Ανα τα χρόνια όςες "Ρωςίδες" έβγαζαν προβλήματα στο χαρακτήρα ήταν ουκρανικής καταγωγής και ο χωριςμός είχε τςακωμους!Αντίθετα με καθαρές Ρωσίδες...παντρέυονται και ακόμα ...φιλαράκια είμαστε!Δεν συζητάμε βέβαια για Γεωργιανές και Αρμένιες!

Απο εμπειρία με αρμένια αυτές τις μέρες είναι πως πραγματικά όπου αναμιγνύεται το σκούρο χρώμα στις γυναίκες τους τινάζει τα μυαλά!
Η μάνα της καθαρή Ρωσίδα , έτοιμη ήταν να με ..."φάει" απο τη κόρη της που την έκανε με Αρμένιο...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
s
Σεξοτουρίστες Άραβες και Τούρκοι που? Στην επαρχία? Ελάχιστοι και ψαγμένοι. Αν μιλάς για Οδησσό, Κίεβο είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Έχεις ταξιδέψει επαρχία Ουκρανίας? Έχεις μείνει λίγες μέρες σε κάποια μεσαίου μεγέθους πόλη? Γνώρισες κορίτσια εκεί στην πόλη τους? Και κοιτούσαν πορτοφόλι και ήθελαν να στα φάνε? Στα ίδια site ψάχνουμε πώς κατάφερες να τις τραβήξεις όλες αυτές και εμένα δεν μου έτυχαν. Μήπως δεν έκανες καλό ξεσκαρτάρισμα? Έψαχνες αυτές με τις φωτογραφίες στα κότερα και έφαγες παπά? Γάμους αν τάξεις θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι, θα γυρίσεις πίσω αγάμητος. Και το Greek δεν είναι και τόσο δημοφιλής τίτλος πλέον για να το παίξεις Greek Lover. Μέτριες Ουκρανές? Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να βρεις μέτρια Ουκρανή. Εγώ αναζητώ γυναίκες που να καλύπτουν τα γούστα μου, τα ημερήσια γούστα μου συνήθως. Και μην ξεχνάς.. αυτό που δεν μπορώ να κάνω εγώ ή εσύ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Ρουβάδες εγώ πάντως δεν συνάντησα πολλους. Ούτε και βαρώνους Μυνχάουζεν είδα live. Και εδώ μέσα αυτό που ζούμε συχνά δεν είναι ψέματα απλά ζούμε την παραποίηση της πραγματικότητας με βάση την αυτοεικόνα που θέλουν να δημιουργήσουν κάποιοι. Πραγματικά πάντως φαίνεται από τα γραφόμενά σου ότι έχεις εντρυφήσει πολύ σε Kresatik και τα μέρη γύρω από το κέντρο του Κιέβου. Οι περιγραφές σου είναι ακριβείς.

σε αυτα που λες
-μιλαω για ουκρανιδες γενικα κ οχι μονο τοπικα ή προσωπικα!
-το τι ειναι σε γενικες γραμμες οι ουκρανιδες τα εγραφε κι ο δασκαλος που ζουσε εκει.
Εγω ανεφερα αυτες τις λιγες που εκανα σχεση ,ειχαν λεφτα κ δουλεια οποτε δεν μετρανε στο γενικο κανονα των γραφομενων μου για την σχεση ξενων με ντοπιες, απο διαφορα  νταραβερια που ειχα ιντερνετικα και επαρχια,οι πιο πολλες ζηταγαν λεφτα ή δεν μιλαγαν γρι αγγλικα!!! επισης απο διηγησεις φιλων που πηγαν κ εκτος κιεβ..βλεπεις δεν ειναι λιγοι οι τουριστες που πανε κ εκτος.
-τι "ημερησια γουστα "λες ...χωρις κασερι??δεν το καταλαβα αυτο,ουτε το 5 γκομενες εναλλαξ σε τετραημερα  οπως ελεγες τσαμπε!
-Δηλαδη  η ουκρανιδα του "χωριου" που γνωριζει αγγλικα δεν ξερει τι παιζει κιεβ τι γινεται με ξενους, δεν εχει η κακομοιρα ιντερνετι ζει στην λιθινη εποχη και περιμενει το βαλκανιο ή ξενο πριγκηπα????
- οι σεξοτουριστες κυριως κιεβ πανε γιατι εκει ειναι ολα τα μουνια της ουκρανιας ,εκει νταραβεριζονται με ξενους ή  ουκρανους.Το κιεβ εκτος απο πουτανες εχει και κανονικες γυναικες πιο μορφωμενες με δουλεια και ενα α βιοτικο επιπεδο-δεν ειναι χωριο ,εχει 10 μαγαζια να βγεις κ  ρεστωραν της προκοπης ,ΚΛΑΜΠ να διασκεδασεις, οπως και διαμονη..για κασκαντερ αποδρασεις καλη η επαρχια αλλα χωρις γλωσσα δεν το ρισκαρεις!
-εγω εχω παει ιβανο και λουτσκ απο μικρες πολεις που ηταν τοποι καταγωγης των κοριτσιων. αν δεν μιλας ρωσικα -ουκρανικα (δυτικα) θα παρεις ενα αρκιντι..επισης παρατηρησα κ μου ειπαν οτι στα μερη τους ντρεπονται να βγουν με ξενο,επαρχια  γαρ!!!!και πεσμου τι να κανω εγω εκει να παω για διακοπες στη επαρχιακη ουκρανια οδικως σε κατι δρομους χαλια??και δεν παω κενυα σαφαρι..λιγοτερο ρισκο κ οι μαυρουλες καλες ειναι χαχαχ
-κιεβ εγω παω γιατι εκει ζουνε αυτες που ξερω /ηξερα...ολες απο καπου καταγωνται-σπουδασαν εχουν δουλειες σπιτια κλπ επειτα τι σκατα δουλεια να κανει η αλλη στο τερνοπιλ???να τρεχει στα χωραφια? αν ειναι σπουδαγμενη θα παει σε δουλεια σε μεγαλη πολη!

αυτα τα ολιγα και μακαρι ολοι να τρωμε ουκρανιδες , ο καθενας οπως γουσταρει!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Επίσης δεν το έχει πει ποτέ κανένας εδώ και χρόνια:Μακριά απο γκόμενες με Ουκρανικά επίθετα που μένουν στη Ρωσία!Έχουν μεγαλύτερο κόμπλεξ που όμοιο μόνο Ελλεινίδας μπορεί να συγκριθεί...Ανα τα χρόνια όςες "Ρωςίδες" έβγαζαν προβλήματα στο χαρακτήρα ήταν ουκρανικής καταγωγής και ο χωριςμός είχε τςακωμους!Αντίθετα με καθαρές Ρωσίδες...παντρέυονται και ακόμα ...φιλαράκια είμαστε!Δεν συζητάμε βέβαια για Γεωργιανές και Αρμένιες!

Απο εμπειρία με αρμένια αυτές τις μέρες είναι πως πραγματικά όπου αναμιγνύεται το σκούρο χρώμα στις γυναίκες τους τινάζει τα μυαλά!
Η μάνα της καθαρή Ρωσίδα , έτοιμη ήταν να με ..."φάει" απο τη κόρη της που την έκανε με Αρμένιο...
οι καλες ρωσιδες και οι κακες ουκρανιδες!!!οπως λεμε οι καλες βοσνιες και οι κακες κροατισσες? :grin:
Α ρε σοβιετ γιατι επεσες κ χωρισες τον λαο? ιστορια λεμε ,24 χρονων εθνη...!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.433
Πόντοι
786
Θυμήθηκα τώρα συζήτηση απείρου κάλλους πριν κάτι χρόνια με Λευκορωσίδα στριπτιζού.

Ερ. Όλο κράζεις τις Ουκρανές, γιατί;
Απ. Είναι πουτάνες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Θυμήθηκα τώρα συζήτηση απείρου κάλλους πριν κάτι χρόνια με Λευκορωσίδα στριπτιζού.

Ερ. Όλο κράζεις τις Ουκρανές, γιατί;
Απ. Είναι πουτάνες.
Δεν είναι μόνο οι γυναίκες και οι άντρες είναι πουστρούμπες. Μιλάμε ότι γενικά είναι τέτοια η νοοτροπία τον ουκρανών σε μεγάλο ποσοστό. Σίγουρα όμως δεν είναι όλοι και όλες έτσι υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις 

Μανωλης Κρητικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
386
Πόντοι
290
Σεξ μετά το γάμο.......υπάρχει ακόμη αυτό;
Μυξοπαρθένα Ουκρανή και κάθε φυλής,σημαίνει πολλά "κακά"
Αν ήμασταν στο 1950 μπορεί,στο 2016-17 δεν έχει νόημα

Μάλλον ήταν απλα ηλιθια.... η έπαιρνε κάτι... για ζάχαρη αχνη την έκοψα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οι καλες ρωσιδες και οι κακες ουκρανιδες!!!οπως λεμε οι καλες βοσνιες και οι κακες κροατισσες? :grin:
Α ρε σοβιετ γιατι επεσες κ χωρισες τον λαο? ιστορια λεμε ,24 χρονων εθνη...!
Όχι, είναι
σαν να λέμε Βόσνια στη Ζυρίχη,Κροάτισα στο Μιλάνο, καρδιτσιώτησα στο Παρίσι ή καρπαθιά στη Νεα Υόρκη!

D

dude901123

Επισκέπτης
s
σε αυτα που λες
-μιλαω για ουκρανιδες γενικα κ οχι μονο τοπικα ή προσωπικα!
-το τι ειναι σε γενικες γραμμες οι ουκρανιδες τα εγραφε κι ο δασκαλος που ζουσε εκει.
Εγω ανεφερα αυτες τις λιγες που εκανα σχεση ,ειχαν λεφτα κ δουλεια οποτε δεν μετρανε στο γενικο κανονα των γραφομενων μου για την σχεση ξενων με ντοπιες, απο διαφορα  νταραβερια που ειχα ιντερνετικα και επαρχια,οι πιο πολλες ζηταγαν λεφτα ή δεν μιλαγαν γρι αγγλικα!!! επισης απο διηγησεις φιλων που πηγαν κ εκτος κιεβ..βλεπεις δεν ειναι λιγοι οι τουριστες που πανε κ εκτος.
-τι "ημερησια γουστα "λες ...χωρις κασερι??δεν το καταλαβα αυτο,ουτε το 5 γκομενες εναλλαξ σε τετραημερα  οπως ελεγες τσαμπε!
-Δηλαδη  η ουκρανιδα του "χωριου" που γνωριζει αγγλικα δεν ξερει τι παιζει κιεβ τι γινεται με ξενους, δεν εχει η κακομοιρα ιντερνετι ζει στην λιθινη εποχη και περιμενει το βαλκανιο ή ξενο πριγκηπα????
- οι σεξοτουριστες κυριως κιεβ πανε γιατι εκει ειναι ολα τα μουνια της ουκρανιας ,εκει νταραβεριζονται με ξενους ή  ουκρανους.Το κιεβ εκτος απο πουτανες εχει και κανονικες γυναικες πιο μορφωμενες με δουλεια και ενα α βιοτικο επιπεδο-δεν ειναι χωριο ,εχει 10 μαγαζια να βγεις κ  ρεστωραν της προκοπης ,ΚΛΑΜΠ να διασκεδασεις, οπως και διαμονη..για κασκαντερ αποδρασεις καλη η επαρχια αλλα χωρις γλωσσα δεν το ρισκαρεις!
-εγω εχω παει ιβανο και λουτσκ απο μικρες πολεις που ηταν τοποι καταγωγης των κοριτσιων. αν δεν μιλας ρωσικα -ουκρανικα (δυτικα) θα παρεις ενα αρκιντι..επισης παρατηρησα κ μου ειπαν οτι στα μερη τους ντρεπονται να βγουν με ξενο,επαρχια  γαρ!!!!και πεσμου τι να κανω εγω εκει να παω για διακοπες στη επαρχιακη ουκρανια οδικως σε κατι δρομους χαλια??και δεν παω κενυα σαφαρι..λιγοτερο ρισκο κ οι μαυρουλες καλες ειναι χαχαχ
-κιεβ εγω παω γιατι εκει ζουνε αυτες που ξερω /ηξερα...ολες απο καπου καταγωνται-σπουδασαν εχουν δουλειες σπιτια κλπ επειτα τι σκατα δουλεια να κανει η αλλη στο τερνοπιλ???να τρεχει στα χωραφια? αν ειναι σπουδαγμενη θα παει σε δουλεια σε μεγαλη πολη!

αυτα τα ολιγα και μακαρι ολοι να τρωμε ουκρανιδες , ο καθενας οπως γουσταρει!

Αφού τα έγραψε ο καθηγητής και ο δάσκαλος εμείς εδώ απλά χάνουμε το χρόνο μας, καθότι εσύ και εγώ δεν μπορούμε να αγγίξουμε τη σοφία τους. Και μην αναμασάς τα κόμπλεξ άλλων που τη δική τους αποτυχία προσπαθούν να την κάνουν κανόνα. Όπως είπα και προηγουμένως.. αυτό που δεν μπορώ ή δεν μπορείς.. το μπορεί κάποιος άλλος πιο μάγκας. Αν εσύ μπορείς να βγάλεις 3,4 γκόμενες στο Κίεβο κάποιος άλλος μπορεί περισσότερες. Αν εγώ μπόρεσα ή μπορώ να αλλάζω γκόμενα κάθε μέρα υπάρχουν άλλοι που τις έχουν τρείς, τρείς. Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Άλλωστε και εγώ την ιστορία μου λέω. Όποιος θέλει ας την πιστέψει. 
Δεν θα μπω σε διαδικασία να σχολιάσω αυτά που είπες περί.. ντρέπονται να βγουν με ξένο, πιο μορφωμένες - η Αθήνα έχει πιο μορφωμένες γυναίκες από τη Λάρισα δηλαδή? -, δεν έχει μαγαζιά να φας (όντως δεν έχει πολλά mcdonalds και mafia), δεν έχει clubs. Πολλοί λόγοι οδηγούν κάποια στο Κίεβο.. και δεν είναι μόνο οι επαγγελματικοί όπως εσύ το εστίασες. Όπως και πολλές οδηγούνται στην Οδησσό το καλοκαίρι, όχι απαραίτητα για να δουλέψουν μόνο σε τουριστικές επιχειρήσεις.. αλλά και για extradakia. Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι πως λιγότερες μιλάνε αγγλικά όπως και δεν έχουν πάει Αίγυπτο, Τουρκία ούτε βρίσκεις στο fb 10 άραβες φίλους.. γιατί άραγε? Και το δεύτερο πως οι δρόμοι είναι χάλια όντως.. ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που ακόμη μπορείς να κάνεις πάρτυ εκεί σε θέματα επιλογών αντί να κάνουν πάρτυ μαζί σου.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αφού τα έγραψε ο καθηγητής και ο δάσκαλος εμείς εδώ απλά χάνουμε το χρόνο μας, καθότι εσύ και εγώ δεν μπορούμε να αγγίξουμε τη σοφία τους. Και μην αναμασάς τα κόμπλεξ άλλων που τη δική τους αποτυχία προσπαθούν να την κάνουν κανόνα. Όπως είπα και προηγουμένως.. αυτό που δεν μπορώ ή δεν μπορείς.. το μπορεί κάποιος άλλος πιο μάγκας. Αν εσύ μπορείς να βγάλεις 3,4 γκόμενες στο Κίεβο κάποιος άλλος μπορεί περισσότερες. Αν εγώ μπόρεσα ή μπορώ να αλλάζω γκόμενα κάθε μέρα υπάρχουν άλλοι που τις έχουν τρείς, τρείς. Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Άλλωστε και εγώ την ιστορία μου λέω. Όποιος θέλει ας την πιστέψει.  
Δεν θα μπω σε διαδικασία να σχολιάσω αυτά που είπες περί.. ντρέπονται να βγουν με ξένο, πιο μορφωμένες - η Αθήνα έχει πιο μορφωμένες γυναίκες από τη Λάρισα δηλαδή? -, δεν έχει μαγαζιά να φας (όντως δεν έχει πολλά mcdonalds και mafia), δεν έχει clubs. Πολλοί λόγοι οδηγούν κάποια στο Κίεβο.. και δεν είναι μόνο οι επαγγελματικοί όπως εσύ το εστίασες. Όπως και πολλές οδηγούνται στην Οδησσό το καλοκαίρι, όχι απαραίτητα για να δουλέψουν μόνο σε τουριστικές επιχειρήσεις.. αλλά και για extradakia. Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι πως λιγότερες μιλάνε αγγλικά όπως και δεν έχουν πάει Αίγυπτο, Τουρκία ούτε βρίσκεις στο fb 10 άραβες φίλους.. γιατί άραγε? Και το δεύτερο πως οι δρόμοι είναι χάλια όντως.. ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που ακόμη μπορείς να κάνεις πάρτυ εκεί σε θέματα επιλογών αντί να κάνουν πάρτυ μαζί σου.
Πεσμου πως αλλαζεις γκομενα καθε μερα στην επαρχια χωρις παραδακι και χωρις γλωσσα..αυτο δεν υφισταται.
Αυτοι που εχουν 3-3 πληρωνουν χοντρα...οποτε ειτε τα σκας αλλα δεν το λες ειτε πηδας "μπαμπουσκες"(30+ σε χωριο με παιδι- ανεργες- χωρισμενες κλπ ) που για ελλαδα θεωρουνται γκομενες με την αγαμια που επικρατει ενω για την ουκρανια εχουν παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας!!!
Τι παραμυθι λες οτι ερχομαι μια μερα κ γουσταρω ΣΕ ΠΗΔΑΩ τσακ μπαμ και σου καθονται. μετα οκ φυγε παω αλλου..?ολα αυτα σε κοπελες που λες οτι πας για σχεση..και στα μικρα μερη-χωρια κιολας..μας δουλευεις? εγω στο κιεβο μια φορα  επαιζα με ετοιμα ραντεβου ιντερνετικα (απο καιρο) μια εφαγα στις 5!γκομεναρα ομως και 22 χρονων! επισης στο κιεβ ειχαν δουλεια ,ηταν ανετες σαν γυναικες, δεν πηγαιναν ραντεβου για το δωρο ουτε για την αμεση αποκατασταση, αν εσυ μιλας για μεγαλες -μετριες για δεδομενα χωρας σε χωριο τοτε παω πασο ..αλλα πες σε ποια γλωσσα μιλαγατε??γιατι οσες βρηκα απο επαρχια στο μαμπα αγγλικα γρι!!!
Αν η μορφωμενη  και με γνωση αγγλικων καθεται στα χωραφια της βυνιτσκα & περιμενει τον 1 ξενο...σωθηκε!
ΑΥΤΑ

Υ.Γ. ΜΑΚ δεν παω να φαω τζανκ , ουτε παω στο ΜΑΦΙΑ(σε αυτο δηλητηριαζονται βρε συ)
στο κατιουσα παω ,στο περμπακ ,στο ολιβα ,στο βαπιανο και σπιτι τους!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Πεσμου πως αλλαζεις γκομενα καθε μερα στην επαρχια χωρις παραδακι και χωρις γλωσσα..αυτο δεν υφισταται.
Αυτοι που εχουν 3-3 πληρωνουν χοντρα...οποτε ειτε τα σκας αλλα δεν το λες ειτε πηδας "μπαμπουσκες"(30+ σε χωριο με παιδι- ανεργες- χωρισμενες κλπ ) που για ελλαδα θεωρουνται γκομενες με την αγαμια που επικρατει ενω για την ουκρανια εχουν παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας!!!
Τι παραμυθι λες οτι ερχομαι μια μερα κ γουσταρω ΣΕ ΠΗΔΑΩ τσακ μπαμ και σου καθονται. μετα οκ φυγε παω αλλου..?ολα αυτα σε κοπελες που λες οτι πας για σχεση..και στα μικρα μερη-χωρια κιολας..μας δουλευεις? εγω στο κιεβο μια φορα  επαιζα με ετοιμα ραντεβου ιντερνετικα (απο καιρο) μια εφαγα στις 5!γκομεναρα ομως και 22 χρονων! επισης στο κιεβ ειχαν δουλεια ,ηταν ανετες σαν γυναικες, δεν πηγαιναν ραντεβου για το δωρο ουτε για την αμεση αποκατασταση, αν εσυ μιλας για μεγαλες -μετριες για δεδομενα χωρας σε χωριο τοτε παω πασο ..αλλα πες σε ποια γλωσσα μιλαγατε??γιατι οσες βρηκα απο επαρχια στο μαμπα αγγλικα γρι!!!
Αν η μορφωμενη  και με γνωση αγγλικων καθεται στα χωραφια της βυνιτσκα & περιμενει τον 1 ξενο...σωθηκε!
ΑΥΤΑ

Υ.Γ. ΜΑΚ δεν παω να φαω τζανκ , ουτε παω στο ΜΑΦΙΑ(σε αυτο δηλητηριαζονται βρε συ)
στο κατιουσα παω ,στο περμπακ ,στο ολιβα ,στο βαπιανο και σπιτι τους!
Μην είσαι άδικος με τις 30αρες. Υπάρχουν πολλές που είναι κατά πολύ ανώτερες από τις πιτσιρίκες τον 20 και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά και στο κρεβάτι.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μην είσαι άδικος με τις 30αρες. Υπάρχουν πολλές που είναι κατά πολύ ανώτερες από τις πιτσιρίκες τον 20 και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά και στο κρεβάτι.
φυσικα και υπαρχουν 30+ πολυ καλες ,που για εμας ειναι θεικες. Απλα στην χωρα δεν μετρανε τοσο (για τους ντοπιους),στα 30 αν καποια δεν εχει κανει οικογενεια θεωρειται off.επισης αν ειναι χωρισμενη κ με παιδι κανεις ουκρανος δεν ασχολειται σοβαρα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
φυσικα και υπαρχουν 30+ πολυ καλες ,που για εμας ειναι θεικες. Απλα στην χωρα δεν μετρανε τοσο (για τους ντοπιους),στα 30 αν καποια δεν εχει κανει οικογενεια θεωρειται off.επισης αν ειναι χωρισμενη κ με παιδι κανεις ουκρανος δεν ασχολειται σοβαρα.
Αυτά γινόταν πριν αρκετά χρόνια,τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Στην δεκαετία του 80 και του 90 στα 18 οι περισότερες ήταν μητέρες, Σύμφωνα με τις σημερινές στατιστικές η γυναίκες παντρευονται στα 25-28 και οι άντρες 27-31 στην Ουκρανία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό πλέον δεν ισχύει!!!! Απο προσωπική εμπειρία έχω να πως πως μια χαρά ασχολούνται μαζί τους! Και μάλιστα νέα ωραία γυμνασμένα παιδιά και τις καψουρευονται απο πάνω! Και εκτός αυτού και φραγκάτοι!
Η δικιά μου, μου έδειχνε μια φωτογραφία ενός Ουκρανού που ήταν ο πρώην της (όχι ο πατέρας του παιδιού της) και ήταν ψηλός τύπος με ευρωπαικό στύλ και ακριβά ρούχα! Στη φωτογραφία σε έναν γαμο και ενώ τον είχε χωρίσει χωρίς ιδιαίτερο λόγο προσπαθεί να βγει αγκαλιάζοντάς τη και αυτή τραβιόταν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom