α)Οι ουκρανιδες θα πανε με τον ξενο για το χρημα αμεσα,τον βλεπουν οπως ο σκρουτζ μακ ντακ το πορτοφολι-(κμαν)
πολλοι σεξοτουριστες αραβες τουρκοι κυριως και δυτικοι χαλανε πολυ χρημα εκει. Ο ξενος θα χαλα τα μανευ σε δωρα λουσα και cash και μετα θα πηδιωνται με τον ιβαν για ενα πιροσκι!!!
-την αποκατασταση σπανια την κοιτανε εκτος αν ο ξενος εχει το ολο πακετο.(οχι μονο λεφτα)
β)Ειτε επαρχια ειτε κιεβ οι ουκρανιδες γενικα βλεπουν τον ξενο ως "χρημα", το να κοροιδεψουν τον ξενο θεωρειται βραβειο καταξιωσης, το ονειρο τους ειναι το ελντοραντο του κιεβ να πιουν το κοκτειλ τους στο μπουντα μπαρ ή να αραξουν καλοκαιρι με σαμπανιες στο ιτακα της οντεσσας.
Φυσικα ,οχι ολες γιατι υπαρχουν και γυναικες με καριερα, αξιες-επιπεδο.
γ)Λετε να μην ξυπνησαν οι ουκρανιδες της επαρχιας κ περιμενουν τον γκρικ λαβερ απο το μαμπα που ταζει γαμους?εκτος αν λεμε για 35+ μετριες και με παιδι ...οποτε αλλαζουν τα κοζια και στην απελπισια και την ΦΤΩΧΕΙΑ τους παιζουν λοττο, δηλ. πανε με ενα ξενο που πηγε ταξιδι επαρχια μπας και αλλαξει η ζωη τους!Αλλο αν εχει ραντεβου με αλλες 3 για λιγες μερες..
πειτε μας εσεις τι σοβαρη σχεση να κανεις με μια που σου γαμηθηκε απευθειας στο χοτελ την ιδια μερα που σε γνωρισε κ την αλλη την σουταρες για να πας με αλλη???ή την κρατας 2-3 μερες αν ειναι καλη? δυσκολο το κρινω να χτυπατε ετσι μικρη και ωραια σε αγονες γραμμες κ χωρις γλωσσα (βασικο), εκτος αν μιλαμε για ρουβαδες ή βαρωνους μυνχαουζεν!
δ)Για να κανεις σχεση ειναι δυσκολο ,εγω εχω κανει με 3 .Ηλικιες 23, 29 κ 38, ομορφες ολες, οι οποιες ειχαν καλη δουλεια κ δεν με ζητησαν λεφτα/δωρα..η καλυτερη απο ολες τις αποψεις & σε χαρακτηρα ειναι η μεγαλυτερη και την εχω ακομη...ερχονται κ διακοπες ελλαδα με δικα τους εξοδα συνεχεια.
ε)Απο ιντερνετ γινονται κυριως οι γνωριμιες,εγω περα απο νετ ειχα κοινες γνωστες απο ελλαδα που με συστησαν σε φιλες τους-την πρωτη φορα ταξιδεψα γιορτες μαζι τους ουκρανια...γενικα μιλαω απο ιντερνετ καιρο και πηγαινω ή ερχονται.
*Εν κατακλειδι ,οι ουκρανιδες ειναι τζογος..αν θες καλες αμεσα γρηγορα αλλα μικρες αποδοσεις "απολαυσης-ερωτα- σχεσης" πας εκει σε φαβορι (βιζιτες -σεμιπρο-αματερς κλπ)και θα σπρωξεις χαρτι..αν θες κανονικες κοπελες δηλ αουτσαιντερ θα δυσκολευτεις να βρεις ,θα παιδευτεις θες χρονο,τροπο (ιντερνετ καιρο ή γνωστους, χρονο -χρημα για ταξιδια κλπ)και φυσικα υπομονη,αξιζει το ρισκο και η εμπειρια...ενα αουτσαιντερ που κερδιζει καπου καπου ειναι καλυτερη κονομα απο φαβορι που χανει καπου καπου!
Ο καθε παικτης με οποιο παιχνιδι του ταιριαζει.
**για πολυ σοβαρα =νιετ
Αυτα.