Νέα

Είναι πρόβλημα ή συμβαίνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ianos1979
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ianos1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, γράφτηκα εδώ πρώτα απ' όλα γιατί βλέπω ότι όλα συζητιούνται χωρίς ταμπού... κι έτσι ήρθα να σας πω και το δικό μου πρόβλημα(; )
Είμαι τριάντα χρονών και μπορώ να πω ότι οι σεξουαλικές μου εμπειρίες, σε σχέση με άλλων στην ηλικία μου, δεν είναι και πάρα πολλές.
Αυτήν την εποχή είμαι με μια κοπέλα που μου αρέσει πάρα πολύ, πάρα πολύ όμως! Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με το εξής: Ενώ στην αρχή το κάναμε για 2 μέρες χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, πέρα από το άγχος που υπήρχε στις αρχές κτλ, αυτά ξεπεράστηκαν και προχωρήσαμε μια χαρά. Μετά από λίγες μέρες, όμως, έγινε το εξής: Ήμουν μέσα της και κατά τη διάρκεια που το κάναμε, μου έπεσε! Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και συνέβη γύρω στις 3 φορές την ίδια βραδιά, να μου πέσει ενώ είμαι μέσα της! Η πρώτη έγινε αφού ήμουν μέσα της για κάνα λεπτό και οι άλλες δύο περίπου δύο λεπτά, έμπαινα δηλαδή μέσα της και μετά από λίγο… τίποτα!
Έχω, πραγματικά, τρομοκρατηθεί γιατί μετά από αυτό πήγαμε να κάνουμε την άλλη μέρα σεξ και δεν “λειτούργησα” την ώρα που έπρεπε… Εντάξει, νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να είναι από το άγχος που έχω επειδή είναι μια κοπέλα που μ’αρέσει πολύ (και εννοώ το σύνολο, όχι μόνο εξωτερικά) και θέλω όλα να πηγαίνουν καλά, και με το να αγχώνομαι συμβαίνει το αντίθετο, δεν πάει τίποτα καλά. Το θέμα είναι ότι μετά από αυτό που έγινε έχουν περάσει περίπου 6 μέρες και δεν έχουμε κάνει τίποτα, όχι ότι είναι αυτός ο λόγος, αλλά κακά τα ψέματα δεν το κυνηγάω κι εγώ… Είμαι πλέον σίγουρος ότι θα μου ξανασυμβεί!
Τι να κάνω ρε παιδιά; Μήπως είναι κάνα σοβαρό πρόβλημα και δεν έχω πάρει χαμπάρι;;; Και εντάξει να πέσει σε κάποιον πριν γίνει οτιδήποτε, αυτό συμβαίνει, έχει κάποια λογική, αλλά όταν είναι μέσα;;; Ακόμα και να μην είναι κάτι σοβαρό (ελπίζω πως όχι!), πως θα μου φύγει όλη αυτή η ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί μετά απ’ αυτό;
Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη και πραγματικά θέλω να ακούσω την κάθε γνώμη... Ευχαριστώ πολύ!

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Συνάδελφε, επειδή δεν το βλέπω να σου απαντάνε εύκολα τα αγοράκια του σάιτ θα σου πω εγώ τι ξέρω και τι σκέφτομαι για όλα αυτά. Αν πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι οργανικό μπορείς να ζητήσεις ιατρική βοήθεια, δεν είναι κακό. Αν είναι συναισθηματικό (που μάλλον έτσι φαίνεται από τα λεγόμενά σου), τότε πιστεύω ότι για να σου φύγει όλη αυτή η ανασφάλεια που λες πρέπει να ξεχάσετε το σεξ για ένα διάστημα. Ξέρω ότι το πήδημα θεωρείται υποχρέωση κι ότι όσο πιο γρήγορα «πείσεις» τη γυναίκα τόσο πιο μάγκας θεωρείσαι, φοβάμαι όμως ότι αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα - τα περισσότερα στους άντρες. Η γνώμη μου είναι να γνωριστείτε πρώτα σαν άνθρωποι και πιστεύω ότι όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Αυτά και καλή δύναμη :)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Φιλαράκο, προτού προχωρήσω να σε "συμβουλέψω" αλά Κοσμοπόλιταν στην στήλη "η Κυρά Μάρω είναι εδώ για σας" θα σε ρωτήσω ευθέως κάτι...

Η κοπελιά αυτή, πως αντέδρασε στο "ζήτημα" ?

Απάντησέ μου, περιγράφοντας την δική της συμμετοχή, από την αρχή που βρεθήκατε στο κρεββάτι, ή δεν ξέρω κ γω που αλλού... Έδειξε έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για σένα ?

Απάντησέ μου αν θες, ώστε να μου καλύψεις αυτές τις απορίες...

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επεσες πραγματικά την κατάλληλη περίοδο να πεις το πρόβλημα σου.Πριν δυο βδομάδες περίπου αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ένας κολλητός μου φίλος με μια κοπέλα που του άρεσε πολύ και μετά από συζήτηση καταλήξαμε ότι το "πρόβλημα" αυτό είναι καθαρά ψυχολογίκο και ωφείλεται στην πίεση που νοιώθεις έχωντας απέναντι σου ένα άτομο με το οποίο θες να είναι όλα τέλεια.Καλό θα είναι εφόσων βρίσκεστε σε μια σχέση να κάνετε όπως λέει ο συναγωνιστής από πάνω ενα διάλλειμα απο τις σεξουαλικές δραστηριότητες ώστε να έχεις λίγο χρόνο να αισθανθείς πιό άνετα με την κοπέλα αυτή και την επόμενη φορά να μην έχεις αυτή την πίεση και το άγχος.Επίσης θα ήταν καλό να το συζητήσεις ανοιχτά με την κοπέλα σου γιατί και αυτό θα βοηθούσε να χαλαρώσεις.Αν τα κάνεις αυτά και συνεχιστεί η ίδια κατάσταση,αν και δε νομίζω,θα μπορούσες να απευθηνθείς σε κάποιον ειδικό,ίσως σε έναν ουρολόγο.Ελπίζω να σε βοήθησα.

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
συμβαινει σε ολους μας κατα περιοδους.ηρεμησε και θα εχεις φυσιολογικη λειτουργια ξανα μετα απο καποιο καιρο.ισως και να φταιει το γεγονος οτι εχεις μειωμενη αυτοπεποιθηση λογω των λιγων εμπειριων σου αλλα αυτο δεν πρεπει να σε τρομοκρατει γιατι πολλοι λενε ψεμματα και φουσκωνουν τον αριθμο των σεξουαλικων επαφων τους

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγω το εχω παθει και εχω βρει δυο πιθανες ( σωματικες ) λυσεις, περα του οτι στο θεμα της ψυχολογιας πρεπει να εισαι λιγακι πιο ανετος και να μη το σκεφτεσαι ΚΑΝ, δηλαδη οχι να σκεφτεσαι σημερα ΔΕΝ θα μου πεσει, η οτι χτες σου επεσε, απλα να το σβησεις σαν να μην εγινε ποτε.

Η μια λυση ειναι να παιξεις κανα δυο μαλακιες μια μερα πριν ωστε να μην εχεις πολυ πραμα να βγαλεις και να κρατηθει η στυση σου με αρκετη επιμονη και κανοντας ( εσυ ) πραγματα που σου αρεσουν να κανεις στη γκομενα. Ετσι, εαν ολα πανε καλα η στυση θα κρατηθει για αρκετη ωρα μαλιστα αφου θα εχεις χυσει πριν.

Η αλλη ειναι να τον παιζεις χωρις να χυνεις πριν την δεις, και με το που τη δεις να τη βαλεις να σου παρει μια πιπα να φυγουν ολα ( μαζι και με το αγχος ) και μετα να κοπανησεις ανετος αφου σιγα μη σου πεσει αν σου κανει πιπα και εισαι στο τσακ να χυσεις ;)

Καλη επιτυχια

Vosser

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε μου!!!
Θα σου πω κάτι από προσωπικη εμπειρια.Το έχω παθει.Ο λογος καθαρα ψυχολογικός.
Θυμαμαι την πρωτη φορά που το επαθα νομιζα οτι τελείωσα και οτι έχασα όχι μονο αυτή που είχα συντροφο αλλα και τον αντρισμό μου.Και να σου πω την αλήθεια η αντιμετωπση της δεν ηταν και η καλυτερη.
Προσπαθησα λοιπόν τότε να το διαγράψω όπως ειπε και ενας φίλος προηγουμένως.Αν έχεις στύση στο άσχετο κατα την διάρκεια της ημέρας και κυρίως αν έχεις στύση κατα την διάρκεια του ύπνου σου τότε οργανικα εισαι οκ.
Ψυχολογικά η λύση που έχω να προτείνω και δοκιμασμενα εχει δουλεψει είναι η εξής:

Δοκίμασε ένα κορίτσι του επαγγελματος η οποία να σε φτιάχνει.Εκει σιγουρα δεν έχεις άγχος να την ικανοποιήσεις γιατί η κοπέλα είναι εκεί για να ικανοποιήσει αυτή εσενα.Μετα την επιτυχημένη συνέυρεση σου μεζι της τοτε θα ξέρεις οτι εισαι οκ και ακόμα αντρας!!!!!!!

κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς να σκεφτεσαι συνεχεια οτι δεν το κανεις ωραια με την κοπέλα σου και εισαι ΘΕΟΣ.Αυτο να το επαναλαμβάνεις μεχρι να σε πάρει ο υπνος.

και τέλος προχώρα στα προκαταρκτικά με την κοπέλα σου χωρίς να σκεφτεσαι οτι θα πρέπει να ολοκληρωσεις!!!οταν θα νοιωσεις έτοιμος θα το καταλαβεισ και θα το καταλάβει και εκείνη!!

Μια παρατήρηση:Επειδη είπες οτι τις 2 πρώτες φορές λειτόυργησες σωστά μέχρι την τρίτη φορά που παρουσιάστηκε το πρόβλημα έπεσε στην αντιλειψη σου κάποιο σχόλιο ή κάποια αντίδραση που σε έριξε???
Γιατί να έγινε κάτι τέτοιο τότε εκεί ειναι το πρόβλημα και αυτό πρέπει να λύσεις!!

Την συμπαράσταση μου.

koutsos11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ego to patheno efto me polles pou den goustaro..mou exei tixei arketes fores otana xenogamao kamia fora kai ekini thn ora skeftomai thn kopela mou.....kai mou pefgei kateutheian....den pistevo na einai provlima filarako....aplos prospathise na sou figei to egefaliko...min skeftese tipota....adiase to mialo sou kai gama....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω πιστευω οτι με μια ταπεινη ροχαλα μαζι με γουδα απο χουρευτρια της αρεσκειας σου θα σε κανει να νιωσεις πολυ πιο ανετα.Εννοειται οτι πριν απο ολα αυτα τα απαραδεκτα πραγματα :grin: θα της πεις το προβλημα σου ωστε 1)και να παρεις μια γνωμη ακομη και 2) να γίνει η γουδα καλυτερη στην πραξη. :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
O Master Frap-adar έδοσε τη σωστή απάντηση.  ;)

ΚΛΕΙΔΩΜΑ, παρακαλώ.  :sunglasses:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ψιλοκλασικες καταστασεις φιλε......παρτο αλιως.....
χαλαραααα....!
και οταν λεω χαλαρα ενοω τοσο χαλαρα και φλου ωστε να μην το σκεφτεσαι καθολου και να μην εχεις στο κεφαλι σου το γεγονος οτι θα ξανασυμβει κλπ κλπ....οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι τοσο πιο πολυ 'επιδινωνεις' την κατασταση!!
το να παιξεις 2 μαλακιες για αν σου κρατησει πιο πολυ η στυση για μενα δεν λεει γιατι + το αγχος μετα δεν θα σου σηκωνεται καθολου!!οποτε αστα ολλα στο φλου!!
επισης οταν βγαινεις μαζι της μην εχεις στο μυαλο σου οτι α ξερεις σημερα θα γινει σκηνικο (δηλ θα πηδηχτουμε) οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι τοσο πιο πολυ θα το παθενεις!
και γω το χω  παθει και πιστεω ο περισσοτερος ανδρικος πληθυσμος!και σε διαβεβαιω οτι εγω ειμουν και λιγο τραγικος....αχρηστεψα και 3 καποτες (δηλ οσες ειχε το κουτι) και στην τελικη δεν ειχε γινει τπτ!!
και ολα αυτα γιατι????
γιατι ειτανε η 1η μου φορα τοτε....εγω ηθελα να γινει απροοπτα.....και ενω ειχε κανονιστει μετα την σαββατιανη εξοδο να παμε σπιτι της οταν πηγε τουαλετα η μαλακισμενη η φιλη της μου κλεισε το ματι και μου ειπε 'αντε παλι τυχερε'.....και αγχωθηκα και εκανα μια τρυπα στο νερο....αλλα εγινε εκει που δεν το περιμενα!

λιγο ασχετο με την περιπτωση σου γιατι εμενα τοτε ητανε και η 1η μου φορα αλλα λιγο πολυ σε ολους εχει τυχει!

OP
OP
I

ianos1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, πρώτ’ απ’ όλα σας υπερευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις, ήδη με κάνατε και ένιωσα καλύτερα.
Τώρα, επειδή τα διάβασα όλα πολύ προσεκτικά θα κοιτάξω να απαντήσω σε ό,τι με ρωτήσατε ή παρατηρήσατε σχετικά με το ζήτημα, αν ξεχάσω κάτι πείτε μου.
Κατ’ αρχήν κάποιος φίλος πάνω λέει να το ξεχάσουμε το σεξ για ένα διάστημα. Αυτό μπορεί να γίνει, κυρίως επειδή η κοπέλα μένει σε διαφορετική πόλη και δεν ξέρω αν θα την δω σε μια ή σε δύο βδομάδες ή σε πέντε μέρες, λόγω δουλειάς. Καταλαβαίνετε ότι επειδή κάπως έτσι θα κυλήσει το όλο πράγμα, είναι λογικό όποτε βρισκόμαστε να θέλουμε να το κάνουμε, κάτι που θέλω κι εγώ πολύ, ακόμα κι αν ρισκάρω για μια ακόμα “δύσκολη” κατάσταση.
Ένας φίλος ρωτάει πως αντέδρασε στο ζήτημα η κοπελιά. Η κοπελιά λοιπόν ήταν σχετικά άνετη, μου είπε δεν πειράζει, ότι έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας κτλ. Για να πω την αλήθεια την περίμενα ακόμα πιο άνετη ή τέλος πάντων να με χαλαρώσει περισσότερο, αλλά όχι ότι με έκανε να αισθανθώ άσχημα. Όσον αφορά το ερωτικό ενδιαφέρον, έδειξε και μάλιστα πολύ έντονο, κάτι που δεν το περίμενα τόσο πολύ από τη συγκεκριμένη.
Κάποιος άλλος είπε ότι μπορεί να έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω των λίγων εμπειριών μου, αυτό το έχω σκεφτεί κι εγώ και ίσως να παίζει το ρόλο του.
Αυτό που είπε ο φίλος σχετικά με το να τον παίζω δύο φορές πριν τη συναντήσω το θεωρώ λίγο επίφοβο, γιατί αν το κάνω αυτό, δεν διατρέχω τον κίνδυνο να μην σηκωθεί καν λόγω… ας το πούμε “κόπωσης”; Άλλωστε το πρόβλημα μου δεν είναι ότι τελειώνω εύκολα.
Στη διάρκεια της μέρας που είπε ένας φίλος, έχω πάμπολλες στύσεις στο άσχετο και κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Τώρα στη διάρκεια του ύπνου έχω την εντύπωση ότι έχω, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος, δεν το έχω παρατηρήσει. Και αυτό που είπε ο ίδιος ο φίλος στο να προχωρήσω στα προκαταρκτικά χωρίς να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ολοκληρώσω είναι κάτι που πραγματικά με χαλαρώνει, κάτι που σκέφτηκα κι εγώ να κάνω την επόμενη φορά που θα τη δω. Βέβαια, κακά τα ψέματα, έχω την εντύπωση ότι το άγχος δεν θα μου φύγει, κακώς το ξέρω, αλλά πως  γίνεται να αδειάσω το κεφάλι μου και να μην το σκέφτομαι καθόλου; Αυτό είναι το ζήτημα και δεν είναι τόσο εύκολο… Όσον αφορά αν έπεσε στην αντίληψη μου κάποιο σχόλιο κατά το διάστημα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης φοράς, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, τώρα αν έγινε κάτι και το πήρα υποσυνείδητα, χωρίς να το καταλάβω, μπορεί.
Το άστα όλα στο φλου μου αρέσει που λέει ο φίλος πιο πάνω, μου αποβάλλει το άγχος, αλλά το λέω τώρα, όταν έρθει εκείνη η στιγμή, αν τελικά δεν τα αφήσω όλα στο φλου;
Το ξέρω, είμαι πλέον πεπεισμένος ότι κάτι παρόμοιο είναι η λύση, να αδειάσεις το (πάνω) κεφάλι σου για να βοηθήσεις και το κάτω να κάνει το ίδιο, το θέμα είναι πως το κάνεις από θεωρία σε πράξη;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
φιλε το να τα αφησεις ολα στο φλου και να εισαι ανετος ειναι μια κουβεντα...αντε δυο...(πλακα κανω)
ειναι κατι δυσκολο δεν λεω....αλλα πρεπει να προσπαθησεις....μπορει να μην σου εδωσα και το καλυτερο παραδειγμα αυτο με την 1η μου φορα....αλλα αν σκεφτεις οτι ειτανε κατι που ηθελα τοσο πολυ να γινει και το σκεφμουνα ολη την ωρα στο τελος γκρεμηστηκαν ολλα, οκ ξερω  οτι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης και ουτε θελω να κανω κατι τετοιο αλλα το οτι μπορει να συνεβη μια-δυο φορες αυτο δεν λεει κατι.....συγκεκριμενα αυτο θα πρεπει να το ξεχασεις και να το παρεις στο φλου οτι και τι εγινε μωρε....!κλαιν.....
τωρα δεν πιστευω να σαι σε φαση οτι ντρεπεσαι  ή οτι ωχ!!! πως θα γινει και τετοιες χαζομαρες λες και ειμαστε 15 χρονων!!

μου εχει τυχει επισης να το 'κανω' (κραταμε και ενα επιπεδο :2funny:) με την σχεση μου 2-3 φορες απανοτες και μονο με το αγχος οτι εχει γινει αρκετες φορες μου μαλακωσε και δεν πολυενιοθα.....σταματησα και κυριλε....αλλα αλλο με τη σχεση και αλλο με κοπελα που εισαι στην αρχη που υπαρχει και ενα ΄σχετικο΄ αγχος!με την σχεση σου το συζητας κιολας και το καταλαβαινει οτι μετα απο 3 φορες (απανωτες) δεν πολυνιοθεις!

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
:)Φιλαρακο καλησπερα και απο μενα... :)
Σε οσα σου εχουν απαντησει οι φιλτατοι, απο λιγο εως πολυ εχουν ολοι δικιο.
Τη στιγμη που δεν ειναι οργανικο (αν ητανε δε θα σηκωνοτανε με τιποτα απο την αρχη), ειναι 101% ψυχολογικο.
Και αυτο γιατι ενδομυχα θελεις να ικανοποιησεις απολυτα αυτο το ομορφα πλασμα που εχεις διπλα σου. Αστο μη το ψαχνεις, και εγω την εχω παθει παρα πολλες φορες, πρεπει να αλλαξεις "τροπο δρασης," και να μη σκεφτεσαι τοσο πολυ...
Να σου δωσω μια γνωμη...τις πρωινες κυριως ωρες  8-9 η τεστοστερονη ειναι στα υψη...αν μπορεις εκεινη την ωρα ριξε ενα πηδουλο, και θα με θυμηθεις...
Και να θυμασαι....με το να προσπαθεις να της αποδειξεις ποσο καλος εισαι, θα μετρας και ποσες φορες θα σου πεφτει...
Οποτε αραξε, ηρεμησε, και πυροβολα.....

KissMyJaZZ

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλό θα είναι κατά την άποψη μου  πριν την πράξη μα μην έχεις πιει ένα μπουκάλι βότκα ή τπτ τέτοιο για να νιώσεις άνετα....αν πάλι όντως δεν πίνεις ένα μπουκάλι βότκα πριν την πράξη τότε δοκίμασε να πιεις!!!  :think:
κατά τα άλλα ότι βλέπεις εδώ έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα κ ίσως αν συνεχίζει καιρό η φάση να πρέπει να μιλήσεις κ με κάποιον ειδικό!!! εκτός από αυτούς που συμβουλεύεσαι εδώ εννοώ...

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κατά τα άλλα ότι βλέπεις εδώ έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα κ ίσως αν συνεχίζει καιρό η φάση να πρέπει να μιλήσεις κ με κάποιον ειδικό!!! εκτός από αυτούς που συμβουλεύεσαι εδώ εννοώ...

Τουλάχιστον εδώ δεν ΄θα πληρώσει, για να ακούσει τα ίδια απο τον "ειδικό".

OP
OP
I

ianos1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι με έχετε βοηθήσει πολύ και είμαι σίγουρος ότι κάποιος "ειδικός" τα ίδια θα μου έλεγε. Ότι πρέπει να χαλαρώσω, να το συζητήσω με την κοπέλα μου, να μην σκέφτομαι το τι έγινε ή τι μπορεί να γίνει κλπ. Κάποιος φίλος είπε κάτι πολύ καλό: με το να προσπαθείς να της αποδείξεις πόσο καλός είναι, θα μετράς και πόσες φορές σου πέφτει. Αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια!
Και το ότι το πρωί θα είναι καλύτερα τα πράγματα, γι' αυτό είμαι σίγουρος, αλλά το κακό είναι ότι και οι δύο δουλεύουμε 7 μέρες τη βδομάδα σε πρωινή δουλειά...
Πλέον, το μόνο που προσπαθώ να σκέφτομαι είναι ότι όταν την ξαναδώ (μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, όπως είπα) να είμαι εντελώς χαλαρός. Και έχω καταλάβει τελικά ότι όταν δεν θα σκέφτομαι ούτε αυτό, τότε θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα...
Ό,τι άλλο έχετε να πείτε, πείτε το, με βοηθάτε πολύ, σας μιλάω ειλικρινά! Μέχρι προχθές φοβόμουν μην είχα κανα σοβαρό πρόβλημα και μετά απ' όσα μου είπατε, έχω ήδη χαλαρώσει αρκετά και δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα...

Cockonutpete3D

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Όσο πιο πολύ αγχώνεσαι τόσο το χειρότερο και τόσο επιδεινώνετε το πρόβλημα.

Είναι κάτι που συμβαίνει μία φορά στο τόσο. Έχω γαμήσει την κοπέλα μου άπειρες χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια και μου συμβαίνει μία φορά στον μήνα.

Λίγο άμα δεν βολεύει η στάση, λίγο το ότι πετάς αλλού με το μυαλό σου, γαμάς και σκέφτεσαι τις δουλειές που έχεις να κάνεις αυριό..
Συμβαίνει και συνήθως διορθώνεται με μία γρήγορη πιπούλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom