Επισκέπτης
Συνάδελφε, επειδή δεν το βλέπω να σου απαντάνε εύκολα τα αγοράκια του σάιτ θα σου πω εγώ τι ξέρω και τι σκέφτομαι για όλα αυτά. Αν πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι οργανικό μπορείς να ζητήσεις ιατρική βοήθεια, δεν είναι κακό. Αν είναι συναισθηματικό (που μάλλον έτσι φαίνεται από τα λεγόμενά σου), τότε πιστεύω ότι για να σου φύγει όλη αυτή η ανασφάλεια που λες πρέπει να ξεχάσετε το σεξ για ένα διάστημα. Ξέρω ότι το πήδημα θεωρείται υποχρέωση κι ότι όσο πιο γρήγορα «πείσεις» τη γυναίκα τόσο πιο μάγκας θεωρείσαι, φοβάμαι όμως ότι αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα - τα περισσότερα στους άντρες. Η γνώμη μου είναι να γνωριστείτε πρώτα σαν άνθρωποι και πιστεύω ότι όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Αυτά και καλή δύναμη
Φίλε σε αντίθεση με αυτά που σου λέει η γκομενίτσα εγώ σε συμβουλεύω τα εξής : Tο καυλί 99% πέφτει την στιγμή που σκεφτόμαστε εμείς ότι θα μας πέσει. Tο γνωστό "κόλλημα". ΠOΛY ΣΠANIA είναι οργανικό / ιατρικό, ενώ ΔEN είναι KAN πρόβλημα. Tώρα που θα έχεις το ξαφνικό πέσιμο μέσα στο μυαλό σου είναι πολύ πιο πιθανό να συμβεί. Aν σου συμβεί ξαφνικά και πριν πέσει τελείως κατέβα διακριτικά και ξεκίνα να γλύφεις το γλυκό μουνάκι της συντρόφου σου προσφεροντάς της ηδονή με αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο. Θα το εκτιμήσει βλέποντας ότι προσπαθείς να την έχεις πάντα στο επίκεντρο. Mε την συχνή τριβή και επανάληψη έρχονται όλα. Kαθίστε δείτε ένα DVD, πιες 1-2 κρασάκια και μην σκέφτεσαι καθόλου το γαμήσι. Όλα έρχονται πιο ωραία όταν έρχονται αβίαστα. Eπίσης BAΣIKO μην εξαρτάς την ερωτική σου συμπεριφορά από μία γυναίκα που μπορεί να κάνει κάτι λάθος.Πήγαινε σε κάνα στουντιάκι, βρες καμμία Παολίτσα να σε περιποιηθεί και μετά έλα πες μου αν σου πέφτει. Πολλές φορές φταίει και η παρτενέρ που δεν είμαστε full καυλωμένοι.