Νέα

Είναι πρόβλημα ή οχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manamou8ymises
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έχω κόλλημα. Τρελαίνομαι να βαράνε μαλακία γνωστοί και άγνωστοι με τη κοπέλα μου.. Μου αρέσει η ιδέα πως χύνουν για πάρτη της. Έχω δείξει φωτογραφίες της σε εκατοντάδες τύπους από το web και σε όλους μου τους φίλους. Οι πιο κοντινοί μου που με έχουν και αρκετό θάρρος μου λένε άνετα πως θέλουν να τη σκίσουν! Η πλάκα είναι πως γουστάρω. Και να σας εκμυστηρευτώ κάτι; Είχα φέρει ένα πολύ καλό φιλαράκι μου να μας πάρει μάτι.. Εν γνώση της φυσικά. Το πώς το κατάφερα δεν είναι της ώρας. Με νύχια και με δόντια και πάνω στη καύλα της κατάφερα να την πείσω.. Δεν είχαμε κανένα παραπάνω σκοπό. απλά να κάτσει και να μας βλέπει να τη πηδάω βγάζοντας μερικές φωτογραφίες. Στο τέλος κατέληξε να του γλύφει τη ψωλή με τρελή μανία και έπειτα αυτός άδειασε τα φλόκια του στα μούτρα της! Όσο καυλωτικό και να ακούγεται-και ειναι-είναι μια πολύ άσχημη ανάμνηση.. Με το ζόρι τη φιλούσα τις πρώτες μέρες. Δε χώρισα γιατί εκτώς του ότι με παρακάλεσαι, όσο και αν θα σας φανεί περίεργο, την αγαπάω.. Αλλά...ακόμα θέλω να τη δείχνω και στη σκέψη θα ήθελα να τη μοιραστώ...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Έχω κόλλημα. Τρελαίνομαι να βαράνε μαλακία γνωστοί και άγνωστοι με τη κοπέλα μου.. Μου αρέσει η ιδέα πως χύνουν για πάρτη της. Έχω δείξει φωτογραφίες της σε εκατοντάδες τύπους από το web και σε όλους μου τους φίλους. Οι πιο κοντινοί μου που με έχουν και αρκετό θάρρος μου λένε άνετα πως θέλουν να τη σκίσουν! Η πλάκα είναι πως γουστάρω. Και να σας εκμυστηρευτώ κάτι; Είχα φέρει ένα πολύ καλό φιλαράκι μου να μας πάρει μάτι.. Εν γνώση της φυσικά. Το πώς το κατάφερα δεν είναι της ώρας. Με νύχια και με δόντια και πάνω στη καύλα της κατάφερα να την πείσω.. Δεν είχαμε κανένα παραπάνω σκοπό. απλά να κάτσει και να μας βλέπει να τη πηδάω βγάζοντας μερικές φωτογραφίες. Στο τέλος κατέληξε να του γλύφει τη ψωλή με τρελή μανία και έπειτα αυτός άδειασε τα φλόκια του στα μούτρα της! Όσο καυλωτικό και να ακούγεται-και ειναι-είναι μια πολύ άσχημη ανάμνηση.. Με το ζόρι τη φιλούσα τις πρώτες μέρες. Δε χώρισα γιατί εκτώς του ότι με παρακάλεσαι, όσο και αν θα σας φανεί περίεργο, την αγαπάω.. Αλλά...ακόμα θέλω να τη δείχνω και στη σκέψη θα ήθελα να τη μοιραστώ...
βαλε μερικες φωτο τις εδω και να εισαι σιγουρος οτι πολλοι θα ειναι αυτοι που θα βαρεσουν μαλακια/ες για παρτυ τις... (αν ειναι βεβαια καλη)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τύπε αν σιχαίνεσαι
1)Μη τη φιλάς
2)Πες στους φίλους να μη τη χύνουν στο στόμα(αν το ζητάει μόνη της εκεί δεν έχω λύση.
3)Αφού το επιδίωξες με μανία τώρα γκρινιάζεις που το γούσταρε? Ας πρόσεχες

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πίστεψέ με είναι πολύ καλή... αλλά αυτό έχεις να πεις?

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε αν σιχαίνεσαι
1)Μη τη φιλάς
2)Πες στους φίλους να μη τη χύνουν στο στόμα(αν το ζητάει μόνη της εκεί δεν έχω λύση.
3)Αφού το επιδίωξες με μανία τώρα γκρινιάζεις που το γούσταρε? Ας πρόσεχες

κατ'αρχήν αυτό με το φίλο έγινε μια φορά. Και την έχυσε στο πρόσωπο, το στόμα το είχε κλειστό.. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα.. Που ενώ ζηλεύω και χαλιέμαι, γουστάρω κιόλας!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παίχτη αυτό που ξεκίνησες δεν έχει επιστροφή να το θυμάσαι αυτό.
Και θα σου αρέσει και θα χαλιέσαι.Κάποτε το ένα από τα δύο θα
υπερισχύσει μπορεί όμως και όχι(τότε υπάρχει θέμα)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
κατ'αρχήν αυτό με το φίλο έγινε μια φορά. Και την έχυσε στο πρόσωπο, το στόμα το είχε κλειστό.. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα.. Που ενώ ζηλεύω και χαλιέμαι, γουστάρω κιόλας!
Μηπως την ζηλευεις και θα ηθελες να εισαι στην θεση της; :huh:

Αλλιως εκανες μαλακια και της ανοιξες τα ματια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχ δες που πήγα και έγραψα το πρόβλημά μου! Αυτοί μου το κάνουν χειρότερο!
Μην κάνεις τον ανήξερο τώρα και το χαλάς.Τα θέλει ο κώλος σου μάγκα.
Κοινό(κερκίδα) θες

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχ δες που πήγα και έγραψα το πρόβλημά μου! Αυτοί μου το κάνουν χειρότερο!
εσυ δεν εγραψες :Τρελαίνομαι να βαράνε μαλακία γνωστοί και άγνωστοι με τη κοπέλα μου.. Μου αρέσει η ιδέα πως χύνουν για πάρτη της. Έχω δείξει φωτογραφίες της σε εκατοντάδες τύπους από το web...  πως σου το κανουμε χειροτερο...? και σε εμας γιατι δεν δειχνεις φωτος...? :think:

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μην κάνεις τον ανήξερο τώρα και το χαλάς.Τα θέλει ο κώλος σου μάγκα.
Κοινό(κερκίδα) θες

Δεν έχω ανάγκη φίλε καμία κερκίδα. Και αν θέλω την έχω έτοιμη.. Έγραψα εδώ γιατί είναι ένα forum περι sex και κολλάε άνετα μια τέτοια κουβέντα.. Δεν είπα πάντως πως δε θα ποστάρω φωτο αλλά ο τρόπος σου με χαλάει..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι και χειροτερα εσυ δεν ειπες οτι  θες να τον παιζουνε για παρτυ της,αντε λοιπον βαλε φωτο χωρις προσωπο να ασπρισουμε τα πληκτρολογια 

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως την ζηλευεις και θα ηθελες να εισαι στην θεση της; :huh:

Αλλιως εκανες μαλακια και της ανοιξες τα ματια.

Το πρώτο που είπες πιστεύω πως ξέρεις πως είναι γερή μαλακία.. Τώρα αυτό που είπες περί άνοιγμα των ματιών δε το κατάλαβα... (παντως πεσαν μερικα στο δεξι ματι και ηταν κατακοκκινο για 2 μερες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν έχω ανάγκη φίλε καμία κερκίδα. Και αν θέλω την έχω έτοιμη.. Έγραψα εδώ γιατί είναι ένα forum περι sex και κολλάε άνετα μια τέτοια κουβέντα.. Δεν είπα πάντως πως δε θα ποστάρω φωτο αλλά ο τρόπος σου με χαλάει..
Δε σου ζήτησα να ποστάρεις καμιά φωτό φίλε.Ναι θες κερκίδα άκου που σου λέω.Αλλιώς δε θα πόσταρες δεκάδες φωτό της στο άλλο θρεντ ούτε θα της έβγαζες στο νετ για θέαση σε γνωστούς και αγνώστους.Φιλικά στο λέω.
Σου έστειλα σε πμ μια διδακτική ιστορία για να καταλάβεις γιατί στα έγραψα όσα έγραψα(και το ύφος των ποστ)πιο καλά.

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δε σου ζήτησα να ποστάρεις καμιά φωτό φίλε.Ναι θες κερκίδα άκου που σου λέω.Αλλιώς δε θα πόσταρες δεκάδες φωτό της στο άλλο θρεντ ούτε θα της έβγαζες στο νετ για θέαση σε γνωστούς και αγνώστους.Φιλικά στο λέω.
Σου έστειλα σε πμ μια διδακτική ιστορία για να καταλάβεις γιατί στα έγραψα όσα έγραψα(και το ύφος των ποστ)πιο καλά.

τεσπα θενκς μαν

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το πρώτο που είπες πιστεύω πως ξέρεις πως είναι γερή μαλακία.. Τώρα αυτό που είπες περί άνοιγμα των ματιών δε το κατάλαβα... (παντως πεσαν μερικα στο δεξι ματι και ηταν κατακοκκινο για 2 μερες)
Καλα.Οταν αυτη θα πηδιεται και θα φωναζει εσενα να παρεις ματι τοτε θυμησου τι σου εγραψα.

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα κανω ενα θεμα στο xxx photos αποκλειστικά με την προαναφερθεισα