manamou8ymises
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχω κόλλημα. Τρελαίνομαι να βαράνε μαλακία γνωστοί και άγνωστοι με τη κοπέλα μου.. Μου αρέσει η ιδέα πως χύνουν για πάρτη της. Έχω δείξει φωτογραφίες της σε εκατοντάδες τύπους από το web και σε όλους μου τους φίλους. Οι πιο κοντινοί μου που με έχουν και αρκετό θάρρος μου λένε άνετα πως θέλουν να τη σκίσουν! Η πλάκα είναι πως γουστάρω. Και να σας εκμυστηρευτώ κάτι; Είχα φέρει ένα πολύ καλό φιλαράκι μου να μας πάρει μάτι.. Εν γνώση της φυσικά. Το πώς το κατάφερα δεν είναι της ώρας. Με νύχια και με δόντια και πάνω στη καύλα της κατάφερα να την πείσω.. Δεν είχαμε κανένα παραπάνω σκοπό. απλά να κάτσει και να μας βλέπει να τη πηδάω βγάζοντας μερικές φωτογραφίες. Στο τέλος κατέληξε να του γλύφει τη ψωλή με τρελή μανία και έπειτα αυτός άδειασε τα φλόκια του στα μούτρα της! Όσο καυλωτικό και να ακούγεται-και ειναι-είναι μια πολύ άσχημη ανάμνηση.. Με το ζόρι τη φιλούσα τις πρώτες μέρες. Δε χώρισα γιατί εκτώς του ότι με παρακάλεσαι, όσο και αν θα σας φανεί περίεργο, την αγαπάω.. Αλλά...ακόμα θέλω να τη δείχνω και στη σκέψη θα ήθελα να τη μοιραστώ...