Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
σαλονικα μανιτσα... :-
Τελεια ... για σενα ζαργανα μου το κανονιζω αμεσως ...
ΥΓ: Η παπαριζου ειναι βλαχα
σαλονικα μανιτσα... :-
1.σε περιμενω με τα σταρακια μου!!!Τελεια ... για σενα ζαργανα μου το κανονιζω αμεσως ...
ΥΓ: Η παπαριζου ειναι βλαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το έχουν παρατηρήσει-σχολιάσει τόσοι πολλοί άνθρωποι που έρχονται από έξω που δεν είναι καν θέμα συζήτησης ... εννοείται ότι στις εκφράσεις μας είμαστε άστα να πάνε... το έχω νιώσει κι εγώ γυρνώντας από διακοπές στο εξωτερικό... η εικόνα της στραβομουτσουνιασμένης κοπέλας στην φυσούνα του αεροπλάνου στο ελ βενιζελ δεν καταλαβαίνεις πόσο μα πόσο άσχημη ήταν.... και ήταν η μέση ελληνίδα
1.σε περιμενω με τα σταρακια μου!!!
2.βλαχα ξεβλαχα ειναι μουναρος!!!!
Αντρες. Μαλακες. Κορόιδα. Χάνοι.
Πάνω που ετοιμαζόμουν να σχολιάσω το ποστ της λέγοντας ότι ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ δεν θα προσφερόμουν να παρκάρω το αυτοκίνητο κάποιου ανθρώπου που δεν μπορεί, είδα ότι είμαι χάνος.
Γιατί;
Θα το έκανα ασχέτως χαμογελου κτλ. Μόνος μου. Καλά αν καθόταν κιόλας και ήταν ωραία κοπέλα, πιθανότατα δεν θα έλεγα όχι.
μην αγχωνεσαι...ξαφνικα οι τζεντλμαν και οι ευγενικοι γιναν χανοι κ κοροιδα.οι αγενεις κ οι αξεστοι θα ειναι τα υποδειγματα αντρα σε λιγο.Πάνω που ετοιμαζόμουν να σχολιάσω το ποστ της λέγοντας ότι ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ δεν θα προσφερόμουν να παρκάρω το αυτοκίνητο κάποιου ανθρώπου που δεν μπορεί, είδα ότι είμαι χάνος.
Γιατί;
Θα το έκανα ασχέτως χαμογελου κτλ. Μόνος μου. Καλά αν καθόταν κιόλας και ήταν ωραία κοπέλα, πιθανότατα δεν θα έλεγα όχι.
sas μυρίζει .....κατι ασχημο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12χρονων?!Παλι εκλασε η λουκ γαμω ?![]()
ΔΕΝ μου το παρκαρε.Πάνω που ετοιμαζόμουν να σχολιάσω το ποστ της λέγοντας ότι ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ δεν θα προσφερόμουν να παρκάρω το αυτοκίνητο κάποιου ανθρώπου που δεν μπορεί, είδα ότι είμαι χάνος.
Γιατί;
Ναι, ναι, το ξερουμε το παραμυθακι.απλα ευγενικοι...
:S
ΔΕΝ μου το παρκαρε.
μου ειπε πως να το παρκαρω.
![]()