Νέα

Είναι όλες οι γυναίκες πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yoplas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τελικα τι πρεπει να κανει μια γυναικα για να θεωρειται πουτανα?

• αρκει που ειναι γυναικα

Ψήφοι: 92 48,2%
  • αρκει να ριξει χυλοπιττα

Ψήφοι: 10 5,2%
  • αρκει να κυκλοφορει ντυμενη προκλητικα

Ψήφοι: 35 18,3%
  • αρκει να παιρνει πρωτοβουλια στο σεξ

Ψήφοι: 1 0,5%
  • αρκει να ειναι εναντια στο γαμο

Ψήφοι: 2 1,0%
  • αρκει να μην ειναι μονογαμικη

Ψήφοι: 35 18,3%
  • αρκει να εκδιδεται

Ψήφοι: 72 37,7%
  • αρκει να της αρεσει πολυ το σεξ

Ψήφοι: 12 6,3%
  • αρκει να εχει πολλους εραστες

Ψήφοι: 68 35,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    191

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
το χειρότερο είναι να έχουν φτιάξει οικογένεια, να έχουν 1-2 παιδάκια, να το παίζουν μυξοπαρθένες στον άντρα τους και στα παιδιά τους και να κάνουν διάφορα με διάφορους.  Κι αν είσαι ένας από τους διάφορους καλά είναι.... αν είσαι ο σύζυγος τι θα πεις?   Ότι ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος????????? Ωραίος μακάκας........

δωρεαν μαθημα  

τι μου εστειλε μια παντρεμενη

βρε τι σχεση εχει το ******* με ποιον παντρευτικαμε?δεν σημενει οτι οποια ειναι μεσα σε αυτο παντρευτικε αντρα που δεν ηθελε...απλα ο γαμος φερνει την ρουτινα με οποιον και να εχεις παντρευτει..γιαυτο ειναι μεσα ***

επειδη ειναι θεμα ρουτινας μετα οποτε για ξερουτινιασμα γινεται ξερουτινιασμα  ;)

και ο αλλος πληρωνει

ο νωον νοητο

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
το χειρότερο είναι να έχουν φτιάξει οικογένεια, να έχουν 1-2 παιδάκια, να το παίζουν μυξοπαρθένες στον άντρα τους και στα παιδιά τους και να κάνουν διάφορα με διάφορους.  Κι αν είσαι ένας από τους διάφορους καλά είναι.... αν είσαι ο σύζυγος τι θα πεις?   Ότι ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος????????? Ωραίος μακάκας........
Ημουνα παραλια, διπλα μου μια παντρεμενη γυρω στα 35 με τον αντρα της και τα παιδακια τους και μου χαμογελουσε συνεχως. Καλα λεω, τοσο στην ψυχρα και ο αλλος δεν καταλαβαινει τιποτα? Η δικη μου ιδιοσυγκρασια δεν μου επιτρεπει να μπλεκω σε τετοιες καταστασεις γιατι ειναι ξεφτιλα να διαλυεις οικογενειες, αλλα αυτη? Δεν την ενδιαφερει? Τοτε γιατι κανετε οικογενεια? Για να πλητετε συνεχως και να ζητατε διεξοδους σε εφημερους εραστες?

Απο αυτο και μονο μπορειτε να καταλαβετε ποσο υπολογιζουν τον γαμο οι σημερινες γυναικες. Ενα καλοστημενο θεατρο χωρις τις ευθυνες που συνεπαγεται το εχουν καταντησει...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ημουνα παραλια, διπλα μου μια παντρεμενη γυρω στα 35 με τον αντρα της και τα παιδακια τους και μου χαμογελουσε συνεχως. Καλα λεω, τοσο στην ψυχρα και ο αλλος δεν καταλαβαινει τιποτα? Η δικη μου ιδιοσυγκρασια δεν μου επιτρεπει να μπλεκω σε τετοιες καταστασεις γιατι ειναι ξεφτιλα να διαλυεις οικογενειες, αλλα αυτη? Δεν την ενδιαφερει? Τοτε γιατι κανετε οικογενεια? Για να πλητετε συνεχως και να ζητατε διεξοδους σε εφημερους εραστες?

Απο αυτο και μονο μπορειτε να καταλαβετε ποσο υπολογιζουν τον γαμο οι σημερινες γυναικες. Ενα καλοστημενο θεατρο χωρις τις ευθυνες που συνεπαγεται το εχουν καταντησει...
το ιδιο θα ελεγες αν εκει που ησουν για μπανιο εβλεπες εναν οικογενειαρχη να ζαχαρωνει μια αλλη γυναικα ε?

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
το ιδιο θα ελεγες αν εκει που ησουν για μπανιο εβλεπες εναν οικογενειαρχη να ζαχαρωνει μια αλλη γυναικα ε?
Εννοειται πως ναι, γιατι απαξ και υπαρχουν παιδια στη μεση ξεχνας τα δικα σου θελω και υποτασεσαι σε αυτα των παιδιων. Εισαι υποχρεωμενος λοιπον να φερθεις σαν οικογενειαρχης και οχι σαν εργενης αλλιως να μην παντρευοσουνα και να γυρναγες οπου ηθελες. Αλλα ειπαμε, παντρευομαστε για να το παιξουμε καποιοι στην κοινωνια και ξεχναμε τις υποχρεωσεις που απορεουν απο την πραξη μας αυτη. Ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι παντρεμενοι/νες ειναι εγωιστικα γουρουνια που κοιτανε αποκλειστικα την παρτη τους. Δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο...

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ανοιξε ενα θεμα με αντιστοιχο περιεχομενο για να μαθεις. εδω ειναι το συγκεκριμενο.
αντε κομπλεξαρα...

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Για πειτε ρε παιδες!

:2funny:

Αχαχα άκου εκεί όλες. Δεν θα βάλεις όλες στο ίδιο σακί χρυσό μου. Εγώ είμαι αβαντ καρντ πουτάνα και δεν κόβω και απόδειξη. Άκου εκεί τι λέει. Γκραντ καραπουτάνα είμαι εγώ χρυσό μου. Καρατσουλή του κερατά! :knockinb:
:2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εννοειται πως ναι, γιατι απαξ και υπαρχουν παιδια στη μεση ξεχνας τα δικα σου θελω και υποτασεσαι σε αυτα των παιδιων. Εισαι υποχρεωμενος λοιπον να φερθεις σαν οικογενειαρχης και οχι σαν εργενης αλλιως να μην παντρευοσουνα και να γυρναγες οπου ηθελες. Αλλα ειπαμε, παντρευομαστε για να το παιξουμε καποιοι στην κοινωνια και ξεχναμε τις υποχρεωσεις που απορεουν απο την πραξη μας αυτη. Ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι παντρεμενοι/νες ειναι εγωιστικα γουρουνια που κοιτανε αποκλειστικα την παρτη τους. Δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο...
οκ,αυτο ηθελα να μαθω.
(περιμενα βεβαια να αδω κατι του στυλ -α,ολα κι ολα ο αντρας ειναι αντρας και δεν μπορει να τρωει καθε μερα το ιδιο φαγητο,θελει ποικιλια-)

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
όχι δεν είναι ... αλλά οι πουτάνες δεν είναι αυτές που εκδίδουν το κορμί τους επί χρήμασι τόσο. ... κυρίως είναι αυτές που εκδίδουν την ψυχή τους επί χρήμασι.... αυτές που εκδίδουν το κορμί μόνο προτιμώ να τις λέω πόρνες, ιερόδουλες, κοινές αλλά όχι πουτάνες .... το εξευτελιστικό για το γυναικείο φύλο είναι να βλέπεις να κάνουν κύρηγμα ηθικής οι πουτάνες απέναντι στις ιερόδουλες .... όπως είχα πει σε μια φίλη μου κάποτε για μια φίλη της που κάθεται μόνο σε πλούσιους γκόμενους "εγώ με τις πόρνες δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά μην δω την φίλη σου να τις κράζει γιατί θα την κάνω να μην ξέρει από που να φύγει" ....

όσο για αυτό που λέει η σίλβα έχει απόλυτο δίκιο .... αντίστοιχες παπαρίες κάνει και λέει και το αντρικό φύλο ... απλά έχει δομήσει την κοινωνία φαλοκρατικά και δεν έχουν τον ίδιο αντίκτυπο ... ακόμα και έτσι όμως μπορεί να δει κανείς αντιστοιχία αν όπου πουτάνα γράψει πούστης ..... υπάρχουν πάααααρα πολλά πουστράκια που πάνε μόνο με γυναίκες και κάνουν πως σιχαίνονται τους ομοφυλόφυλους αλλά οι ίδιοι δεν τιμούν τα παντελόνια τους και συμπεριφέρονται πούστικα.... αυτά

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Τρια κακνα τις κακνης αλ πικερματα  :zfuck:

ΓΚΑΡΣΟΝ ΑΒΕΛΕ ΜΟΥΤΣΑ  :zfuck: :zfuck:  :birdman: :birdman:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δεν ξερω με ποιον τρόπο χαμογελούσε η συγκεκριμένη κιουρία  , με νόημα η χωρίς ,αλλά προς θεού μην ποινηκοποιήσουμε και το χαμόγελο. Προσωπικά εάν κάποια μου χαμογελά , δεν σημαίνει ότι το έχει και στο κούτελο και :rockon: ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
δεν ξερω με ποιον τρόπο χαμογελούσε η συγκεκριμένη κιουρία  , με νόημα η χωρίς ,αλλά προς θεού μην ποινηκοποιήσουμε και το χαμόγελο. Προσωπικά εάν κάποια μου χαμογελά , δεν σημαίνει ότι το έχει και στο κούτελο και :rockon: ;)

Κααατσε βρε αθωο λιονταρακι ... εσυ καθεσαι και χαμογελας ετσι στο ακυρο σε ξεμπαρκους ?  :idiot:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
οκ,αυτο ηθελα να μαθω.
(περιμενα βεβαια να αδω κατι του στυλ -α,ολα κι ολα ο αντρας ειναι αντρας και δεν μπορει να τρωει καθε μερα το ιδιο φαγητο,θελει ποικιλια-)
Οχι κουκλα μου! Στο γαμο πρεπει να αναλαμβανουν ολοι τις ευθυνες τους γιατι στα παιδια στο τελος θα μεινουν ολα τα ψυχολογικα καταλοιπα αν οι γονεις τους δεν φερθουν οπως πρεπει. Τωρα αν οι γυναικες ειναι πουτανες η οχι η ειναι κατι που διαιωνιζεται συνεχως αυτο οφειλεται αποκλειστικα απο τις ιδιες τις γυναικες και ειναι φιλοσοφια αιωνων,

Εχω πει και σε παλιοτερα post οτι αυτη η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει προς οφελος και των δυο φυλων.
Οποιοι εχουν ματια μπορουν να το δουν.

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Κααατσε βρε αθωο λιονταρακι ... εσυ καθεσαι και χαμογελας ετσι στο ακυρο σε ξεμπαρκους ?  :idiot:

εδώ έχεις φάουλ .... μόνο στην ελλάδα το χαμόγελο θεωρείται φλέρτ .... δεν είναι άσχετο όμως ότι θεωρούμαστε από τους πιο αγενείς λαούς στον κόσμο ως προς τον τρόπο που εκφραζόμαστε (μίλησα για το πώς εκφραζόμαστε... μην μου πει κανείς για τους ξένους που έχουν χαθεί και τους λέμε που να πάνε)

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Αχ silva παλί εσύ εδώ βρε τρελοκόριτσο με την φίλη σου την vilma. Αφήστε τον υπολογιστή λιγάκι και βγήτε έξω να απολαύσετε καμία πούτσα, τόσοι αγάμητοι υπάρχουν , θα αφήσεις τόσες ελεύθερες πούτσες να πάνε χαμένες, εγώ από χθες κορίτσια δύο έφαγα, έναν από πακιστανό βενζινοπώλη για να βάλω τζάμπα βενζινά και έναν από τον περιπτερά για να πάρω το καινούργιο το μανταμ φιγκαρό. Άντε silva πάρε την φίλη σου την vilma και ελάτε σπίτι μου να σας δείξω τον καινούργιο δονητή που αγόρασα κορίτσια. Άντε ελάτε να κάνουμε και κανένα πλακομούνι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εδώ έχεις φάουλ .... μόνο στην ελλάδα το χαμόγελο θεωρείται φλέρτ .... δεν είναι άσχετο όμως ότι θεωρούμαστε από τους πιο αγενείς λαούς στον κόσμο ως προς τον τρόπο που εκφραζόμαστε (μίλησα για το πώς εκφραζόμαστε... μην μου πει κανείς για τους ξένους που έχουν χαθεί και τους λέμε που να πάνε)

Φιλε αλλο σε κοιταζω με κοιτας , καπως τελος παντων και σου σκαω ενα χαμογελο κ αλλο ειμαι με τα παιδακια μου τον αντρουλη μου και καθομαι και σου χαμογελαω με τις ωρες ... αν εχω καταλαβει λαθος ας με διορθωσει ο μεσιε πιο πανω ...

Και ειναι οκ για σενα αυτο ας το κανει η γκομενα σου και να εισαι χαλαρος ...  :-

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αχ silva παλί εσύ εδώ βρε τρελοκόριτσο με την φίλη σου την vilma. Αφήστε τον υπολογιστή λιγάκι και βγήτε έξω να απολαύσετε καμία πούτσα, τόσοι αγάμητοι υπάρχουν , θα αφήσεις τόσες ελεύθερες πούτσες να πάνε χαμένες, εγώ από χθες κορίτσια δύο έφαγα, έναν από πακιστανό βενζινοπώλη για να βάλω τζάμπα βενζινά και έναν από τον περιπτερά για να πάρω το καινούργιο το μανταμ φιγκαρό. Άντε silva πάρε την φίλη σου την vilma και ελάτε σπίτι μου να σας δείξω τον καινούργιο δονητή που αγόρασα κορίτσια. Άντε ελάτε να κάνουμε και κανένα πλακομούνι.

Καλα ρε μαλακα εσυ εχεις ξεφυγει τελειως μιλαμε  :2funny: :2funny:

Μορφη  :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Οχι κουκλα μου! Στο γαμο πρεπει να αναλαμβανουν ολοι τις ευθυνες τους γιατι στα παιδια στο τελος θα μεινουν ολα τα ψυχολογικα καταλοιπα αν οι γονεις τους δεν φερθουν οπως πρεπει. Τωρα αν οι γυναικες ειναι πουτανες η οχι η ειναι κατι που διαιωνιζεται συνεχως αυτο οφειλεται αποκλειστικα απο τις ιδιες τις γυναικες και ειναι φιλοσοφια αιωνων,

Εχω πει και σε παλιοτερα post οτι αυτη η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει προς οφελος και των δυο φυλων.
Οποιοι εχουν ματια μπορουν να το δουν.
α να γεια σου. :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
χαμογελώ , γελώ μιλάω δεξιά και αριστερά με η χωρίς την γυναίκα μου στα μπουζού, στην παραλία στα μπάρ , παντού όταν έχω κέφι βέβαια, χωρίς αυτό να σημαίνει κατι. Υπάρχουν και άνθρωποι πολύ εξτρα βερντ, χωρίς να πηδιούντε δεξιά  κ αριστερά ;)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Τι λε ρε? Αν σου παρω το elle με δωρο τσαντα θα κανουμε τιποτα? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom