Νέα

Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fethry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.

• Όχι βέβαια. Είναι τα καμάρια του σάϊτ

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Πρόκειται για διανοούμενους πρώτπυ μεγέθους. Απο τότε που άρχισαν ν

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τα ελληνικά τους είναι άψογα. Ξέρουν να κλινουν το ρήμα "σε χύνω" σε όλ

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Δεν γνωρίζω-δεν απαντώ. Εναρμονίζομαι με τη γραμμή των Μοντ.

Ψήφοι: 4 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Ρε.....τώρα πήρα χαμπαρι το άβαταρ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Έπεσα από την καρέκλα μιλάμε !!!!!!!!
xaxaxaxaxaxa εχεις χασιε επεισοδια ε...αυτο το αβαταρ ειναι τοπ...
Η παπια ειδε οτι απετυχε το θρεντ που ανοιξε και μπηκε με αλλο ονομα να να κανει καινουρια αρχη...εισαι για κλαματα παπια...κριμα που δεν σε εβρισα...βαλε τη φουστιτσα σου και απολαυσε τη νεα σου αρχη...λουγκρα!!!

Απαγορεύονται τα κεφαλάια!Και πρόσεχε πως μιλάς στον πιο πλούσιο κληρονόμο!
εσυ που το ξερεις?γραφτηκες σημερα στις 1 και στις 1:04 ειχες ποσταρει το πρωτο σου εδω....ειχες διαβασει κι ολας τους κανονες?

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥς ΜΟΝΤ....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΔΩ!!!

Ντοναλτ

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η παπια ειδε οτι απετυχε το θρεντ που ανοιξε και μπηκε με αλλο ονομα να να κανει καινουρια αρχη...εισαι για κλαματα παπια...κριμα που δεν σε εβρισα...βαλε τη φουστιτσα σου και απολαυσε τη νεα σου αρχη...λουγκρα!!!
εσυ που το ξερεις?γραφτηκες σημερα στις 1 και στις 1:04 ειχες ποσταρει το πρωτο σου εδω....ειχες διαβασει κι ολας τους κανονες?

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥς ΜΟΝΤ....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΔΩ!!!

Εγώ φταίω που προσπαθώ να μαζέψω τον ατζάμη και ενοχλητικό Φεθρύ να τον γυρίσω πίσω στην Λιμνούπολη....
Και πρόσεξε σου ξαναλέω πως μιλάς στην οικογένεια Ντακ όσο αξίζει ένα πούπουλο απο έναν Μακ ντακ δεν αξίζεις εσύ ολόκληρος!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Εγώ φταίω που προσπαθώ να μαζέψω τον ατζάμη και ενοχλητικό Φεθρύ να τον γυρίσω πίσω στην Λιμνούπολη....
Και πρόσεξε σου ξαναλέω πως μιλάς στην οικογένεια Ντακ όσο αξίζει ένα πούπουλο απο έναν Μακ ντακ δεν αξίζεις εσύ ολόκληρος!
α ρε αγαμια που τραβαει ο κοσμος....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οταν φτασει 1000 και με τον ντοναλντ θα μπει ως γκαστονε :jerking: :jerking: :jerking:

Ντοναλτ

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οταν φτασει 1000 και με τον ντοναλντ θα μπει ως γκαστονε :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Γκαστονέ λείπει σε μια κρουαζέρα που κέρδισε και έτσι ο θείος Σκρουντζ ανέθεσε σε έμενα τον άτυχο να έρθω μέχρι τα μέρη σας να μαζέψω την ενοχλητικη πάπια τον φεθρυ.

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε πας να διαβάσεις κανα Μίκυ Μάους; Αφού φτιάξεις το δωμάτιό σου

Επισκέπτης
τοση φαιδροτητα πρωτη φορα..τα χαπια μου ρεεεεεεεε..ετοιμος ειμαι να κοψω καπιστρι..βρασιδαααααααααααααααααααααα για φωναξε τους νοσοκομους με τις καλες ενεσεις..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τοση φαιδροτητα πρωτη φορα..τα χαπια μου ρεεεεεεεε..ετοιμος ειμαι να κοψω καπιστρι..βρασιδαααααααααααααααααααααα για φωναξε τους νοσοκομους με τις καλες ενεσεις..
φαιθροτητα θελεις να πεις :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

το nickname σου τι σημαίνει? μήπως ήθελες να γράψεις ''ντόνατς''? (να 'χα ένα τώρα!)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
λοιπον μην ασχολειστε αλλο με την περιπτωση αυτη φεθρη ντοναλντ κι οτι αλλο σκατα στα μουτρα του μπει...αρκετη αξια του δωσαμε...που δεν ασχολειται κανεις μαζι τους στην αληθινη ζωη...ας παει να γαμηθει να ησυχασουμε....αντε με τα πουστακια πια εδω μεσα....

Ντοναλτ

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον μην ασχολειστε αλλο με την περιπτωση αυτη φεθρη ντοναλντ κι οτι αλλο σκατα στα μουτρα του μπει...αρκετη αξια του δωσαμε...που δεν ασχολειται κανεις μαζι τους στην αληθινη ζωη...ας παει να γαμηθει να ησυχασουμε....αντε με τα πουστακια πια εδω μεσα....

Θρασύδειλο ανθρωπάκι!!Θα βάλω τον θείο Σκρουντζ να αγοράσει το σιτε και μετά θα σε διαγράψω!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom