Ρε σεις...θα σταματησετε?ειπαμε ΤΕΛΟΣ!!
Εχει καταφερει μια ξεκολλιαρα παπια να ασχολουμαστε μαζι της αφου κανεις στη ζωη του δεν του δινει σημασια...ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ...ΦΤΑΝΕΙ!!!Ας παει να γαμηθει μην μας χαλασει το σαιτ..κι οσο μπορειτε και σε αλλα θρεντ μην του απαντατε καν...εδειξε 100% οτι ειναι αυτος οταν ειπα για μουνια που γλυστρανε κι αμεσως τσιμπησε για μαναδες.....
ΤΕΛΟΣ
ΜερΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ OFF ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!
Μετά απο 13 σελίδες και 187 ποστ (με τα μισά περίπου απο αυτά δικά σου) σε ένα θρεντ που αναρωτιέται -ως προς τον τίτλο- ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ (και που με κάθε σου ποστ απλώς διαφημίζεις το αρχικό ερώτημα), στο τέλος εκλιπαρείς για ΤΕΛΟΣ;
Χτες μου έστελνες και pm, το ξέχασες;
Όταν ακόμα ανησυχούσες, γιατί μετά αισθάνθηκες ασφάλεια. Επειδή τρέξανε όλοι οι βλακέντιοι της παρέας να σε συναγωνιστούν στο ποιος θα πει τη μεγαλύτερη παπαριά, που πάντα ήτανε και βρισιά. Και σας καταλαβαίνω όλους σας, γιατί δεν έχετε άλλο τρόπο να εκφραστείτε απο γρυλίσματα, χεσίματα και "χυσίματα". Παρεμπιπτόντως, έτσι χύνεις και στην κανονική σου ζωή; Λογικά δεν θα σου έχει μείνει σταγόνα σπέρμα μετά απο όλο αυτό που -νομίζεις οτι- άφησες εδώ μέσα, κακομοίρη.
Δεν αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ΚΑΝΕΝΑ απο τα σοβαρά μέλη του σάϊτ δεν έκανε τον κόπο να ποστάρει σ' αυτό το θρεντ; (ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝ). Μήπως νομίζεις οτι σε επικροτούν κιόλας; Εσένα και όλη τη μπόχα που εκπροσωπείς.
Εγώ δεν έφτιαξα αυτό το θρεντ για να ακούσω σοβαρές απόψεις. Απο την αρχή ήξερα οτι θα εκτραπεί σ' αυτο που εξετράπη και το έκανα συνειδητά. Εσύ και οι φίλοι σου απλώς πατήσατε την πεπονόφλουδα και τσιμπήσατε. Ας προσέχατε.
Μετά, εφηύρατε άλλη θεωρία. Οτι είμαι λέει με διπλό νικ. και μάλιστα "Ντόναλτ", λες και ήμουνα τόσο ηλίθιος. Αμ και μόνο την επιμονή μου με την ορθογραφία (σε ποιον το λέω τώρα, τέλος πάντων) να είχατε παρατηρήσει, θα καταλαβαίνατε οτι θα το έκανα τουλάχιστον ΝΤΟΝΑΛΝΤ.
Άλλοι λένεε οτι είμαι μαλάκας που άνοιξα ποστ μ' αυτό το θέμα. Λες και δεν ανοίχτηκε ποτέ το θρεντ "η πάπια", για το οποίο κανένας δεν ενοχλήθηκε.
Μερικά ακόμα highlights: Ο Υπουργός ξανάρχισε το αγαπημένο του σπορ, να "αγαπάει" μανούλες. Και το δέχεστε σαν να μην τρέχει τίποτα, όπως και παλιά. Τότε που κλαψούριζε οτι δεν το είπε, στον Σόνυπ.
Ο The Blade μετράει τις μπουκιές μου και τα ποστ μου. Και τα βρίσκει πολλά. Είναι δε το μόνο που μπορεί να μου προσάψει. Λες και θα τον ρωτούσα πριν γράψω τη γνώμη μου η υπάρχει ποστόμετρο.
Σε σένα όμως psaxnw (τι άραγε; δεν είσαι και ερευνητικός τύπος δα, σε ακλόνητες βεβαιότητες ζεις) έχω να σου θέσω ένα ερώτημα. Κι αν έχεις τα @@, απάντησέ το. Σε μένα όμως, όπως λες κι εσύ, ξέχνα την πάπια που "τσιμπουκώνεις":
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;
Απο τη δική μου σκοπιά θυμάμαι πολύ καλά πως άρχισε η βεντέτα. 'Ηταν στο θρεντ του Ολυμπιακού, τότε που διαμαρτυρήθηκα για τις μανούλες που έβριζε ο Υπουργός. Και σε άρχισα ένα ψιλό γαζί για τις θετικές επιστήμες που λες οτι έχεις σπουδάσει, διασκεδάζοντας με τα χοντρά ορθογραφικά λάθη που (το δέχομαι, ακόμα τα κάνεις) τα έκανες πάνω στο θυμό σου και την πρεμούρα σου να "μου την πεις".
Τότε είχα θιγεί για κάτι. Και είχα τα άντερα να βγω μόνος σε ένα θρεντ Ολυμπιακών και να ζητήσω εξηγήσεις. Που τις πήρα, όχι όμως απο σας, απο τον Σόνυπ.
Λοιπόν, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;
Θα έπρεπε να σέβεσαι την ευαισθησία του καθενός, είναι ιερή. Αλλά δεν γίνεται ταυτόχρονα να είσαι και ηγέτης της θύρας 7 του σάϊτ, σκέψου το.
Αν λοιπόν αναλογιστείς αυτά που σου είπα και καταλήξεις οτι έχω κάπου έστω και ένα τοις εκατό δίκιο, γνωστοποιήσέ μου το. Κι αν όχι στο φόρουμ, ακόμα και σε pm. Και σου δίνω το λόγο μου οτι θα πάψω πια να ασχολούμαι μαζί σου, αν φυσικά κάνεις το ίδιο.
Εγώ πάντως μόνος μπήκα σ αυτό το σάϊτ, μόνος και θα φύγω όταν βαρεθώ. Δεν χρειάζομαι αγέλες. Και αν έχεις τσίπα πάνω σου (που το εύχομαι ειλικρινά), σκέψου το κι αυτό.
Ελπίζω οτι θα απαντήσεις σαν άνθρωπος και όχι κατά τα γνωστά.
Και εύχομαι να δώσουμε ΜΑΖΙ ΤΕΛΟΣ σ' αυτό το θρεντ.
Ευχαριστώ.