τι εγινε ρε παιδια πλακωσε το σοι της παπιας και κανει μαγκιες? παπιοπεριπετειες το καναμε το σαιτ..Ίσως η μαμακια σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις οτί ενδέχεται να μην είμαι κλόνος.
Το ξαναλεώ είμαι ο Ντοναλτ Ντακ ο πιο πλούσιος κληρονόμος στον κόσμο και θα αγοράσω το σιτε και θα σας banaρω όλουυυυςςς!!!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fethry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 205
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ρε παπαρι αντι να την λες στους νεους του σαιτ που απλα ερχονται να διδαχτουν απο μας δεν μας βαζεις το περιβοητο avatar που μας εταξες χθες? αντε και γρηγορα μη βαλω τον ντοναλντ να σε παρει απο κωλο.
DIKY αυριο μαλλον θα το βαλω το αβαταρ γιατι σημερα δεν προλαβα / οταν το βαλω θα καταλαβεις γιατι θελει προεργασια απο πριν και γενικα ζεσταμα / παντως θα κανει παταγο .....
Επισκέπτης
στειλτου τον ντοναλτ να τον παρουν παρτουζα μαζι με τον σκρουντζ & τον φεθρυ γιατι εχει γινει πολυ αισχρος τωρα τελευταια..ρε παπαρι αντι να την λες στους νεους του σαιτ που απλα ερχονται να διδαχτουν απο μας δεν μας βαζεις το περιβοητο avatar που μας εταξες χθες? αντε και γρηγορα μη βαλω τον ντοναλντ να σε παρει απο κωλο.
Ρε σεις...θα σταματησετε?ειπαμε ΤΕΛΟΣ!!
Εχει καταφερει μια ξεκολλιαρα παπια να ασχολουμαστε μαζι της αφου κανεις στη ζωη του δεν του δινει σημασια...ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ...ΦΤΑΝΕΙ!!!Ας παει να γαμηθει μην μας χαλασει το σαιτ..κι οσο μπορειτε και σε αλλα θρεντ μην του απαντατε καν...εδειξε 100% οτι ειναι αυτος οταν ειπα για μουνια που γλυστρανε κι αμεσως τσιμπησε για μαναδες.....
[size=30pt]ΤΕΛΟΣ[/size]
Όταν ο θείος Σκρουντζ αγοράσει το σαιτ θα κλαις και θα παρακαλάς για μια θέση μοντ εδω μέσα!
Εξάλου τι μουνία κάθεσαι και λες..Από αυγό βγήκα όπως κάθε πάπια.Το δίκο μου ηταν βέβαια χρυσό αυγό αφου ειμαι της δυναστείας Μακ Ντακ!
Ρε σεις...θα σταματησετε?ειπαμε ΤΕΛΟΣ!!
Εχει καταφερει μια ξεκολλιαρα παπια να ασχολουμαστε μαζι της αφου κανεις στη ζωη του δεν του δινει σημασια...ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ...ΦΤΑΝΕΙ!!!Ας παει να γαμηθει μην μας χαλασει το σαιτ..κι οσο μπορειτε και σε αλλα θρεντ μην του απαντατε καν...εδειξε 100% οτι ειναι αυτος οταν ειπα για μουνια που γλυστρανε κι αμεσως τσιμπησε για μαναδες.....
ΤΕΛΟΣ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ OFF ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!
ΤΕΛΟΣ
τι εγινε ρε παιδια πλακωσε το σοι της παπιας και κανει μαγκιες? παπιοπεριπετειες το καναμε το σαιτ..
Η δυναστεία τον Μακ Ντακ θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο!!!!
Ε όχι και πουστρακι..Δεν βλέπεις τα χάλια σου ζωόφιλε?
Εγώ έχω την Νταίζυ την γκομενάρα εσύ μόνο καμία παπια βάζεις να σε τσιμπουκώνει!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
......
Το ξαναλεώ είμαι ο Ντοναλτ Ντακ ......
ο ΝΤΟΝΑΛΤ ντακ... αυτό είναι που λένε ότι δεν ξέρει ούτε το όνομά του να γράφει!
Μετά απο 13 σελίδες και 187 ποστ (με τα μισά περίπου απο αυτά δικά σου) σε ένα θρεντ που αναρωτιέται -ως προς τον τίτλο- ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ (και που με κάθε σου ποστ απλώς διαφημίζεις το αρχικό ερώτημα), στο τέλος εκλιπαρείς για ΤΕΛΟΣ;Ρε σεις...θα σταματησετε?ειπαμε ΤΕΛΟΣ!!
ΤΕΛΟΣ
ΜερΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ OFF ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!
Χτες μου έστελνες και pm, το ξέχασες;
Όταν ακόμα ανησυχούσες, γιατί μετά αισθάνθηκες ασφάλεια. Επειδή τρέξανε όλοι οι βλακέντιοι της παρέας να σε συναγωνιστούν στο ποιος θα πει τη μεγαλύτερη παπαριά, που πάντα ήτανε και βρισιά. Και σας καταλαβαίνω όλους σας, γιατί δεν έχετε άλλο τρόπο να εκφραστείτε απο γρυλίσματα, χεσίματα και "χυσίματα". Παρεμπιπτόντως, έτσι χύνεις και στην κανονική σου ζωή; Λογικά δεν θα σου έχει μείνει σταγόνα σπέρμα μετά απο όλο αυτό που -νομίζεις οτι- άφησες εδώ μέσα, κακομοίρη.
Δεν αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ΚΑΝΕΝΑ απο τα σοβαρά μέλη του σάϊτ δεν έκανε τον κόπο να ποστάρει σ' αυτό το θρεντ; (ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝ). Μήπως νομίζεις οτι σε επικροτούν κιόλας; Εσένα και όλη τη μπόχα που εκπροσωπείς.
Εγώ δεν έφτιαξα αυτό το θρεντ για να ακούσω σοβαρές απόψεις. Απο την αρχή ήξερα οτι θα εκτραπεί σ' αυτο που εξετράπη και το έκανα συνειδητά. Εσύ και οι φίλοι σου απλώς πατήσατε την πεπονόφλουδα και τσιμπήσατε. Ας προσέχατε.
Μετά, εφηύρατε άλλη θεωρία. Οτι είμαι λέει με διπλό νικ. και μάλιστα "Ντόναλτ", λες και ήμουνα τόσο ηλίθιος. Αμ και μόνο την επιμονή μου με την ορθογραφία (σε ποιον το λέω τώρα, τέλος πάντων) να είχατε παρατηρήσει, θα καταλαβαίνατε οτι θα το έκανα τουλάχιστον ΝΤΟΝΑΛΝΤ.
Άλλοι λένεε οτι είμαι μαλάκας που άνοιξα ποστ μ' αυτό το θέμα. Λες και δεν ανοίχτηκε ποτέ το θρεντ "η πάπια", για το οποίο κανένας δεν ενοχλήθηκε.
Μερικά ακόμα highlights: Ο Υπουργός ξανάρχισε το αγαπημένο του σπορ, να "αγαπάει" μανούλες. Και το δέχεστε σαν να μην τρέχει τίποτα, όπως και παλιά. Τότε που κλαψούριζε οτι δεν το είπε, στον Σόνυπ.
Ο The Blade μετράει τις μπουκιές μου και τα ποστ μου. Και τα βρίσκει πολλά. Είναι δε το μόνο που μπορεί να μου προσάψει. Λες και θα τον ρωτούσα πριν γράψω τη γνώμη μου η υπάρχει ποστόμετρο.
Σε σένα όμως psaxnw (τι άραγε; δεν είσαι και ερευνητικός τύπος δα, σε ακλόνητες βεβαιότητες ζεις) έχω να σου θέσω ένα ερώτημα. Κι αν έχεις τα @@, απάντησέ το. Σε μένα όμως, όπως λες κι εσύ, ξέχνα την πάπια που "τσιμπουκώνεις":
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;
Απο τη δική μου σκοπιά θυμάμαι πολύ καλά πως άρχισε η βεντέτα. 'Ηταν στο θρεντ του Ολυμπιακού, τότε που διαμαρτυρήθηκα για τις μανούλες που έβριζε ο Υπουργός. Και σε άρχισα ένα ψιλό γαζί για τις θετικές επιστήμες που λες οτι έχεις σπουδάσει, διασκεδάζοντας με τα χοντρά ορθογραφικά λάθη που (το δέχομαι, ακόμα τα κάνεις) τα έκανες πάνω στο θυμό σου και την πρεμούρα σου να "μου την πεις".
Τότε είχα θιγεί για κάτι. Και είχα τα άντερα να βγω μόνος σε ένα θρεντ Ολυμπιακών και να ζητήσω εξηγήσεις. Που τις πήρα, όχι όμως απο σας, απο τον Σόνυπ.
Λοιπόν, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;
Θα έπρεπε να σέβεσαι την ευαισθησία του καθενός, είναι ιερή. Αλλά δεν γίνεται ταυτόχρονα να είσαι και ηγέτης της θύρας 7 του σάϊτ, σκέψου το.
Αν λοιπόν αναλογιστείς αυτά που σου είπα και καταλήξεις οτι έχω κάπου έστω και ένα τοις εκατό δίκιο, γνωστοποιήσέ μου το. Κι αν όχι στο φόρουμ, ακόμα και σε pm. Και σου δίνω το λόγο μου οτι θα πάψω πια να ασχολούμαι μαζί σου, αν φυσικά κάνεις το ίδιο.
Εγώ πάντως μόνος μπήκα σ αυτό το σάϊτ, μόνος και θα φύγω όταν βαρεθώ. Δεν χρειάζομαι αγέλες. Και αν έχεις τσίπα πάνω σου (που το εύχομαι ειλικρινά), σκέψου το κι αυτό.
Ελπίζω οτι θα απαντήσεις σαν άνθρωπος και όχι κατά τα γνωστά.
Και εύχομαι να δώσουμε ΜΑΖΙ ΤΕΛΟΣ σ' αυτό το θρεντ.
Ευχαριστώ.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σε παραδέχομαι παρόλο που διαφωνώ μαζί σου σε ορισμένα θέματα.
Απλά πρέπει να σταματήσετε και οι δύο.
Σε παραδέχομαι παρόλο που διαφωνώ μαζί σου σε ορισμένα θέματα.
Αν αναφέρεσαι σε μένα είναι καλό να διαφωνούν κάποιοι, σημαίνει υγειή σκέψη νομίζω, μέχρι ενός σημείου
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Δεν αναφέρομαι σε σένα.Αν αναφέρεσαι σε μένα είναι καλό να διαφωνούν κάποιοι, σημαίνει υγειή σκέψη νομίζω, μέχρι ενός σημείου
Στον Φεθρυ το είπα.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ΣωστόςΕγώ έχω να πω ότι η αντιπαράθεση σας έχει κουράσει πολύ κόσμο στο site που παραπονιέται. Είναι ανούσια.......γιατί δεν την σταματάτε? Πρέπει να υποχρεωθούμε να επέμβουμε?
Δεν αναφέρομαι σε σένα.
Στον Φεθρυ το είπα.
Νο problem, ισχύει ότι είπα.
Επισκέπτης
Aυτό το site δεν είναι για μορφωμένους.
Oύτε για αμόρφωτους.
Δεν είναι μόνο για στρέϊτ.
Oύτε μόνο για γκέϊ.
Δεν είναι για οπαδούς.
Oύτε για φίλαθλους.
Δεν ενθαρύννει τους ψευτοτσαμπουκάδες.
Oύτε όμως τους αποθαρρύνει.
[size=13pt]Aυτό το site πέρα από την ραχοκοκκαλιά-όλους εμάς που πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ για να συνεισφέρουμε σε αυτό-δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χωνί που ο καθένας-με κάθε σημασία της λέξης-μπαίνει-γράφει τις μαλακίες του-και βγαίνει.
[/size]O Pleasuregiver και ο psaxnw εκτός από την ατυχή σύμπτωση να είναι και οι δύο ολυμπιακοί είναι πράγματι προκλητικοί με χυδαίο τρόπο. Aπό την άλλη-οι "σωστοί" του site (Arion,Fethry,Tomasso κλπ) προσπαθούν με άτακτους τρόπους να δικαιωθούν από επιθέσεις που θεωρούν ότι έχουν δεχτεί.
Kαι χάνουν το δίκιο τους,(όπως θεωρώ το έχω χάσει και εγώ στο παρελθόν).
Oι "υπεύθυνοι" του site συμπεριφέρονται πιο χαζά από τους "πελάτες" τους και απλά παρατηρούν, χειρίζονται άτσαλα τις περιπτώσεις ανάλογα με τις καύλες τους (και κονομάνε από το trafic και όλους εμάς τους μαλάκες που πληρώνουμε και συνεισφέρουμε με κριτικές). Aυτά.
Oύτε για αμόρφωτους.
Δεν είναι μόνο για στρέϊτ.
Oύτε μόνο για γκέϊ.
Δεν είναι για οπαδούς.
Oύτε για φίλαθλους.
Δεν ενθαρύννει τους ψευτοτσαμπουκάδες.
Oύτε όμως τους αποθαρρύνει.
[size=13pt]Aυτό το site πέρα από την ραχοκοκκαλιά-όλους εμάς που πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ για να συνεισφέρουμε σε αυτό-δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χωνί που ο καθένας-με κάθε σημασία της λέξης-μπαίνει-γράφει τις μαλακίες του-και βγαίνει.
[/size]O Pleasuregiver και ο psaxnw εκτός από την ατυχή σύμπτωση να είναι και οι δύο ολυμπιακοί είναι πράγματι προκλητικοί με χυδαίο τρόπο. Aπό την άλλη-οι "σωστοί" του site (Arion,Fethry,Tomasso κλπ) προσπαθούν με άτακτους τρόπους να δικαιωθούν από επιθέσεις που θεωρούν ότι έχουν δεχτεί.
Kαι χάνουν το δίκιο τους,(όπως θεωρώ το έχω χάσει και εγώ στο παρελθόν).
Oι "υπεύθυνοι" του site συμπεριφέρονται πιο χαζά από τους "πελάτες" τους και απλά παρατηρούν, χειρίζονται άτσαλα τις περιπτώσεις ανάλογα με τις καύλες τους (και κονομάνε από το trafic και όλους εμάς τους μαλάκες που πληρώνουμε και συνεισφέρουμε με κριτικές). Aυτά.
Για τον φίλο Σόνυπ:
Αν διαβάσεις το μακροσκελές μου ποστ, ακριβώς πάνω απο το πρώτο δικό σου, θα δεις οτι σ' αυτό το μήκος κύματος κινούμαι και εγώ. Δεν έχω βίτσιο να τσακώνομαι παντού και πάντα, παρά μόνο όταν με βρίζουν. Αλλά και τότε κάπου πρέπει να λήγει το θέμα.
Και δεν θα χρειαστεί να επέμβετε. Στο υπόσχομαι. Αν και μπορούσατε να έχετε πει δυο κουβέντες πολύ πιο πριν. Αλλά τότε δεν σε ενοχλούσε, αν δεν κάνω λάθος, το άβαταρ του ψάχνω π.χ..
Και άσχετα αν τα θρεντ "η πάπια" και "αδικείται ο Φέθρυ;" (που δεν τα άνοιξα εγώ) είναι πάντα σε ισχύ απ' όσο ξέρω.
Αν διαβάσεις το μακροσκελές μου ποστ, ακριβώς πάνω απο το πρώτο δικό σου, θα δεις οτι σ' αυτό το μήκος κύματος κινούμαι και εγώ. Δεν έχω βίτσιο να τσακώνομαι παντού και πάντα, παρά μόνο όταν με βρίζουν. Αλλά και τότε κάπου πρέπει να λήγει το θέμα.
Και δεν θα χρειαστεί να επέμβετε. Στο υπόσχομαι. Αν και μπορούσατε να έχετε πει δυο κουβέντες πολύ πιο πριν. Αλλά τότε δεν σε ενοχλούσε, αν δεν κάνω λάθος, το άβαταρ του ψάχνω π.χ..
Και άσχετα αν τα θρεντ "η πάπια" και "αδικείται ο Φέθρυ;" (που δεν τα άνοιξα εγώ) είναι πάντα σε ισχύ απ' όσο ξέρω.
Επισκέπτης
Since1991 Όταν κάνεις δικό σου site (ίσως να έχεις κιόλας ;)) μπορείς να κάνεις το ζορό.
Aν κάθομαι και γράφω πέντε πράγματα είναι γιατί θα ήθελα το site αυτό να είναι σωστό. Mέχρι και εχτές έχω ποστάρει κριτική για στούντιο.Λες να έχω δικό μου site γάτε;
Για τον φίλο Σόνυπ:
Fethry σου είπα ότι για αβατάρ μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Δεν μπορούμε να κρίνουμε και τα αβατάρ νομίζω. Όσο για τα thread που αναφέρθηκες τα θεωρώ μαλακία και το είπα από την αρχή.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 8K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία