Νέα

Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fethry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.

• Όχι βέβαια. Είναι τα καμάρια του σάϊτ

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Πρόκειται για διανοούμενους πρώτπυ μεγέθους. Απο τότε που άρχισαν ν

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τα ελληνικά τους είναι άψογα. Ξέρουν να κλινουν το ρήμα "σε χύνω" σε όλ

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Δεν γνωρίζω-δεν απαντώ. Εναρμονίζομαι με τη γραμμή των Μοντ.

Ψήφοι: 4 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
μην ποσταρει κανεις αλλος τιποτα κατω απο δω αν θελετε να προστατευσουμε το σαιτ....αντε μην αρχισω να βριζω τα μουνια που τους γλυστρανε τους μαλακες...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σωστά. ας είναι το δικό μου το τελευταίο post

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο Βρασίδας βρήκε πεδίο να κινηθεί σ' αυτό το thread
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μην ποσταρει κανεις αλλος τιποτα κατω απο δω αν θελετε να προστατευσουμε το σαιτ....αντε μην αρχισω να βριζω τα μουνια που τους γλυστρανε τους μαλακες...
Ενταξει.

σωστά. ας είναι το δικό μου το τελευταίο post

ΟΥΠΣ!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ άλλον σαν κι εσένα έκανε η μάνα σου? Γιατί είσαι ιδιάζουσα περίπτωση :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ναι ρε γαμιολη εχει κανει αλλους 3 σαν και εμενα για να σας γαμανε εσας τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ απο κωλο ..... :bigdick: :bigdick: / γλειψε τα αρχιδια μου πουστη που με 5 ποσταρισματα θα μου τη πεις σε εμενα τον παλιο :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ντοναλτ

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Λίγα λόγια για τις μάνες εδώ μέσα κομπλεξικό ανθρωπάκι!
Το σαιτ δεν θέλει προστασία αλλά οι πάπιες απο επίδοξους ανισόροπους βιαστές σαν και εσένα!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τέρμα είπαμε ρεεεεε. αυτό να είναι το τελευταίο ποστ

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Για να τελειώνει το θέμα εδώ εγώ μια χαρά έχυνα και στα ποντικοαυτιά της Μίννι..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι ρε γαμιολη εχει κανει αλλους 3 σαν και εμενα για να σας γαμανε εσας τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ απο κωλο ..... :bigdick: :bigdick: / γλειψε τα αρχιδια μου πουστη που με 5 ποσταρισματα θα μου τη πεις σε εμενα τον παλιο :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Σωστος ο Υπουργος του εκαναν μια ερωτηση και απαντησε. :2funny:

Το σαιτ δεν θέλει προστασία αλλά οι πάπιες απο επίδοξους ανισόροπους βιαστές σαν και εσένα!
Μην καρφωνεσε.

Για να τελειώνει το θέμα εδώ εγώ μια χαρά έχυνα και στα ποντικοαυτιά της Μίννι..
Μου αρεσε το Για να τελειώνει το θέμα εδώ . :2funny:

Επισκέπτης
ρε μηπως ειναι κανα τραβελι που του αρεσει το καυλι σου,σε εχει καψουρευτει & μας πρηζει τα παπαρια επι 24ωρου βασεως???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αφού δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω απο νέο νικ, δεν στο επιτρέπει η μαλακία σου, τι τα ανοίγεις κάθε λίγο???????????
Φάε παιδί μου www.freesmileys.org] [/url]

Ντοναλτ

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αφού δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω απο νέο νικ, δεν στο επιτρέπει η μαλακία σου, τι τα ανοίγεις κάθε λίγο???????????
Φάε παιδί μου www.freesmileys.org] [/url]

Ίσως η μαμακια σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις οτί ενδέχεται να μην είμαι κλόνος.
Το ξαναλεώ είμαι ο Ντοναλτ Ντακ ο πιο πλούσιος κληρονόμος στον κόσμο και θα αγοράσω το σιτε και θα σας banaρω όλουυυυςςς!!!!!!!!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Ίσως η μαμακια σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις οτί ενδέχεται να μην είμαι κλόνος.
Το ξαναλεώ είμαι ο Ντοναλτ Ντακ ο πιο πλούσιος κληρονόμος στον κόσμο και θα αγοράσω το σιτε και θα σας banaρω όλουυυυςςς!!!!!!!!!!
κανονισε μολις το αγορασεις να παρεις φορα για να μας κλασεις τ' αρχιδια καλυτερα..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε παπαρι αντι να την λες στους νεους του σαιτ που απλα ερχονται να διδαχτουν απο μας δεν μας βαζεις το περιβοητο avatar που μας εταξες χθες? αντε και γρηγορα μη βαλω τον ντοναλντ να σε παρει απο κωλο.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Το πολύ - πολύ να μας κλάσεις τα @@@@ρια.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Ρε σεις...θα σταματησετε?ειπαμε ΤΕΛΟΣ!!
Εχει καταφερει μια ξεκολλιαρα παπια να ασχολουμαστε μαζι της αφου κανεις στη ζωη του δεν του δινει σημασια...ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ...ΦΤΑΝΕΙ!!!Ας παει να γαμηθει μην μας χαλασει το σαιτ..κι οσο μπορειτε και σε αλλα θρεντ μην του απαντατε καν...εδειξε 100% οτι ειναι αυτος οταν ειπα για μουνια που γλυστρανε κι αμεσως τσιμπησε για μαναδες.....

[size=30pt]ΤΕΛΟΣ[/size]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σώπα εσυ καλό μου, σώπα
www.freesmileys.org] [/url]

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom