You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fethry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 205
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
σωστά. ας είναι το δικό μου το τελευταίο post
ο Βρασίδας βρήκε πεδίο να κινηθεί σ' αυτό το thread
Ενταξει.μην ποσταρει κανεις αλλος τιποτα κατω απο δω αν θελετε να προστατευσουμε το σαιτ....αντε μην αρχισω να βριζω τα μουνια που τους γλυστρανε τους μαλακες...
σωστά. ας είναι το δικό μου το τελευταίο post
ΟΥΠΣ!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Υπουργέ άλλον σαν κι εσένα έκανε η μάνα σου? Γιατί είσαι ιδιάζουσα περίπτωση
Ναι ρε γαμιολη εχει κανει αλλους 3 σαν και εμενα για να σας γαμανε εσας τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ απο κωλο ..... / γλειψε τα αρχιδια μου πουστη που με 5 ποσταρισματα θα μου τη πεις σε εμενα τον παλιο
μην ποσταρει κανεις αλλος τιποτα κατω απο δω αν θελετε να προστατευσουμε το σαιτ....αντε μην αρχισω να βριζω τα μουνια που τους γλυστρανε τους μαλακες...
Λίγα λόγια για τις μάνες εδώ μέσα κομπλεξικό ανθρωπάκι!
Το σαιτ δεν θέλει προστασία αλλά οι πάπιες απο επίδοξους ανισόροπους βιαστές σαν και εσένα!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τέρμα είπαμε ρεεεεε. αυτό να είναι το τελευταίο ποστ
Σωστος ο Υπουργος του εκαναν μια ερωτηση και απαντησε.Ναι ρε γαμιολη εχει κανει αλλους 3 σαν και εμενα για να σας γαμανε εσας τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ απο κωλο ..... / γλειψε τα αρχιδια μου πουστη που με 5 ποσταρισματα θα μου τη πεις σε εμενα τον παλιο
Μην καρφωνεσε.Λίγα λόγια για τις μάνες εδώ μέσα κομπλεξικό ανθρωπάκι!
Το σαιτ δεν θέλει προστασία αλλά οι πάπιες απο επίδοξους ανισόροπους βιαστές σαν και εσένα!
Μου αρεσε το Για να τελειώνει το θέμα εδώ .Για να τελειώνει το θέμα εδώ εγώ μια χαρά έχυνα και στα ποντικοαυτιά της Μίννι..
Για να τελειώνει το θέμα εδώ εγώ μια χαρά έχυνα και στα ποντικοαυτιά της Μίννι..
Αν το μάθει ο Μίκυ την μάμησες απλά!Έχει ισχυρά κονε με την αστυνομία!
Επισκέπτης
ρε μηπως ειναι κανα τραβελι που του αρεσει το καυλι σου,σε εχει καψουρευτει & μας πρηζει τα παπαρια επι 24ωρου βασεως???μην ποσταρει κανεις αλλος τιποτα κατω απο δω αν θελετε να προστατευσουμε το σαιτ....αντε μην αρχισω να βριζω τα μουνια που τους γλυστρανε τους μαλακες...
Αφού δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω απο νέο νικ, δεν στο επιτρέπει η μαλακία σου, τι τα ανοίγεις κάθε λίγο???????????Λίγα λόγια για τις μάνες εδώ μέσα κομπλεξικό ανθρωπάκι!
Φάε παιδί μου www.freesmileys.org] [/url]
Αφού δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω απο νέο νικ, δεν στο επιτρέπει η μαλακία σου, τι τα ανοίγεις κάθε λίγο???????????
Ίσως η μαμακια σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις οτί ενδέχεται να μην είμαι κλόνος.
Το ξαναλεώ είμαι ο Ντοναλτ Ντακ ο πιο πλούσιος κληρονόμος στον κόσμο και θα αγοράσω το σιτε και θα σας banaρω όλουυυυςςς!!!!!!!!!!
Αφού δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω απο νέο νικ, δεν στο επιτρέπει η μαλακία σου, τι τα ανοίγεις κάθε λίγο???????????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
κανονισε μολις το αγορασεις να παρεις φορα για να μας κλασεις τ' αρχιδια καλυτερα..Ίσως η μαμακια σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις οτί ενδέχεται να μην είμαι κλόνος.
Το ξαναλεώ είμαι ο Ντοναλτ Ντακ ο πιο πλούσιος κληρονόμος στον κόσμο και θα αγοράσω το σιτε και θα σας banaρω όλουυυυςςς!!!!!!!!!!
ρε παπαρι αντι να την λες στους νεους του σαιτ που απλα ερχονται να διδαχτουν απο μας δεν μας βαζεις το περιβοητο avatar που μας εταξες χθες? αντε και γρηγορα μη βαλω τον ντοναλντ να σε παρει απο κωλο.Ναι ρε γαμιολη εχει κανει αλλους 3 σαν και εμενα για να σας γαμανε εσας τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ απο κωλο ..... / γλειψε τα αρχιδια μου πουστη που με 5 ποσταρισματα θα μου τη πεις σε εμενα τον παλιο
Ίσως η μαμακια σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις οτί ενδέχεται να μην είμαι κλόνος.
Το πολύ - πολύ να μας κλάσεις τα @@@@ρια.
Ρε σεις...θα σταματησετε?ειπαμε ΤΕΛΟΣ!!
Εχει καταφερει μια ξεκολλιαρα παπια να ασχολουμαστε μαζι της αφου κανεις στη ζωη του δεν του δινει σημασια...ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ...ΦΤΑΝΕΙ!!!Ας παει να γαμηθει μην μας χαλασει το σαιτ..κι οσο μπορειτε και σε αλλα θρεντ μην του απαντατε καν...εδειξε 100% οτι ειναι αυτος οταν ειπα για μουνια που γλυστρανε κι αμεσως τσιμπησε για μαναδες.....
[size=30pt]ΤΕΛΟΣ[/size]
Εχει καταφερει μια ξεκολλιαρα παπια να ασχολουμαστε μαζι της αφου κανεις στη ζωη του δεν του δινει σημασια...ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ...ΦΤΑΝΕΙ!!!Ας παει να γαμηθει μην μας χαλασει το σαιτ..κι οσο μπορειτε και σε αλλα θρεντ μην του απαντατε καν...εδειξε 100% οτι ειναι αυτος οταν ειπα για μουνια που γλυστρανε κι αμεσως τσιμπησε για μαναδες.....
[size=30pt]ΤΕΛΟΣ[/size]
Το πολύ - πολύ να μας κλάσεις τα @@@@ρια.
Τέτοια @@@@ ούτε για κλάσιμο δεν αξίζουν.
Σώπα εσυ καλό μου, σώπαΊσως η μαμακια σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις οτί ενδέχεται να μην είμαι κλόνος.
www.freesmileys.org] [/url]
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 8K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία