Νέα

Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fethry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.

• Όχι βέβαια. Είναι τα καμάρια του σάϊτ

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Πρόκειται για διανοούμενους πρώτπυ μεγέθους. Απο τότε που άρχισαν ν

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τα ελληνικά τους είναι άψογα. Ξέρουν να κλινουν το ρήμα "σε χύνω" σε όλ

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Δεν γνωρίζω-δεν απαντώ. Εναρμονίζομαι με τη γραμμή των Μοντ.

Ψήφοι: 4 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Προφανώς κανείς -απο αυτούς που πόσταραν τουλάχιστον- δεν κατάλαβε το νόημα του θρεντ.
Εγώ συνεχίζω να γελάω ασταμάτητα απο χτες, πάντως.
Συνεχίστε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι μπραβο η κοριτσαρα μου....
ανοιξες εναν λακο,επεσες μεσα αφου σε κραξαν ολοι και τωρα το γυρνας για να φανεις και καλα εξυπνος που μας εριξες στην παγιδα σου κι εμεις τσιμπησαμε....Σου δωσα μια συμβουλη προχτες αλλα δεν μ ακουσες:ΒΓΕς ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ....
Αχ ρε καημενε "ανθρωπε" που εισαι πισω απ το προφιλ του φεθρυ (γιατι τοσον καιρο απευθυνομαι σε ενα νικνειμ,τωρα απευθυνομαι σε σενα),να ξερες ποσους σαν κι εσενα εχω "σφαλιαρισει" στην ζωη μου...Δεν εισαι σε θεση να με ριξεις σε παγιδεα ρε κακομοιρη "ανθρωπε"....

Επισκέπτης
μπα μην ανυσηχεις δεν κλαιω,γελαω κ εγω κ προσπαθω να διαπιστωσω ποσο μακρια βρισκονται απο την πραγματικοτητα....
αν κρίνω κατά την δική σου λογική ο προοδευτικός πρέπει να είναι και μαλάκας τελικά έλα όμως ντε που αυτό το είδος τελείωσε.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι μπραβο η κοριτσαρα μου....
ανοιξες εναν λακο,επεσες μεσα αφου σε κραξαν ολοι και τωρα το γυρνας για να φανεις και καλα εξυπνος που μας εριξες στην παγιδα σου κι εμεις τσιμπησαμε....Σου δωσα μια συμβουλη προχτες αλλα δεν μ ακουσες:ΒΓΕς ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ....
Αχ ρε καημενε "ανθρωπε" που εισαι πισω απ το προφιλ του φεθρυ (γιατι τοσον καιρο απευθυνομαι σε ενα νικνειμ,τωρα απευθυνομαι σε σενα),να ξερες ποσους σαν κι εσενα εχω "σφαλιαρισει" στην ζωη μου...Δεν εισαι σε θεση να με ριξεις σε παγιδεα ρε κακομοιρη "ανθρωπε"....

Δε μου κάνει εντύπωση.
Απο τέτοια προκλητικά ανθρωπάκια ....που το μόνο που κάνουν είναι αν spamάρουν όλα τα θρεντ....περίμενες να έχει το θάρρος να στηρίξει τα λεγόμενα του ;;;;

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Δεν αυτοσαρκάζονται, απλώς αποδεικνύουν μόνοι τους -και χωρίς να πω τίποτα εγώ, που τόσο τους ενοχλώ- τι ακριβώς μυαλά είναι και πόσες ελληνικές λέξεις γνωρίζουν.
Είναι απόλαυση σου λέω!
μ'αρεσει που δεν λες τιποτα ρε παπιε..γιατι δεν το λες και δεν το κανεις αλλα τσουπ να σου πεταγεσαι σαν την κουραδα. :jerking: καλα ρε φιλε, δεν εχεις κουραστει με τα 1022 ποστ που εχεις γραψει σε μια βδομαδα?αληθεια κανεις και τιποτα αλλο στην ζωη σου?εσυ ουτε μαλακια προλαβαινεις να τραβηξεις.και μενα μ αρεσει το σαιτ αλλα μια ωριτσα τη μερα...δεν το χω κανει επαγγελμα να πουμε..παντως μου κανει εντυπωση που εχεις και συμπαραστατες :headbang:
και για να μη γαμησω το θρεντ τιμη και δοξα στους δυο συναγωνιστες που στα χωνουν και σε οσους γουσταρουν αυτους και οχι εσενα ασπροπαπια.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Υπουργέ άλλον σαν κι εσένα έκανε η μάνα σου? Γιατί είσαι ιδιάζουσα περίπτωση :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
μ'αρεσει που δεν λες τιποτα ρε παπιε..γιατι δεν το λες και δεν το κανεις αλλα τσουπ να σου πεταγεσαι σαν την κουραδα. :jerking: καλα ρε φιλε, δεν εχεις κουραστει με τα 1022 ποστ που εχεις γραψει σε μια βδομαδα?αληθεια κανεις και τιποτα αλλο στην ζωη σου?εσυ ουτε μαλακια προλαβαινεις να τραβηξεις.και μενα μ αρεσει το σαιτ αλλα μια ωριτσα τη μερα...δεν το χω κανει επαγγελμα να πουμε..παντως μου κανει εντυπωση που εχεις και συμπαραστατες :headbang:
και για να μη γαμησω το θρεντ τιμη και δοξα στους δυο συναγωνιστες που στα χωνουν και σε οσους γουσταρουν αυτους και οχι εσενα ασπροπαπια.

Μιλάμε....το άτομο ούτε για χέσιμο δεν πρέπει να σηκώνεται από την καρέκλα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

+1000000000000

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Δε μου κάνει εντύπωση.
Απο τέτοια προκλητικά ανθρωπάκια ....που το μόνο που κάνουν είναι αν spamάρουν όλα τα θρεντ....περίμενες να έχει το θάρρος να στηρίξει τα λεγόμενα του ;;;;
οχι ρε φιλε...ποια λεγομενα να στηριξει?δεν εχει κατι να πει το παιδακι...ουτε να αντικρουσει ουτε να κανει διαλογο...εγω στο αλλο θρεντ που λεει αν αδικειται η παπια του δωσα 3-4 συμβουλες για να μην καψει την ζωη του μπροστα σε εναν υπολογιστη...δεν φταινε αυτα,απλως δεν τα μαθανε καποιοι τι ειναι αληθινη ζωη....
μεγαλη κουβεντα...χεστο!!!

Ντοναλτ

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Fethry άθλιο και τρισάθλιο πάπι...Εχεις καταξεφτυλισει το ένδοξο όνομα της δυναστείας Μακ Ντακ.Είσαι η ντροπή της οικογένειας....Κλείσε τον υπολογιστή σου βάψτον μπλε και πέτα τον στην θάλασσα και τσακίσου πίσω στην τρώγλη σου για να μην φωνάξω τον θείο Σκρουντζ.
Θα σε αποκληρώσει αν μάθει τις μαμακιες σου εδώ!!!!!!!!!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Fethry άθλιο και τρισάθλιο πάπι...Εχεις καταξεφτυλισει το ένδοξο όνομα της δυναστείας Μακ Ντακ.Είσαι η ντροπή της οικογένειας....Κλείσε τον υπολογιστή σου βάψτον μπλε και πέτα τον στην θάλασσα και τσακίσου πίσω στην τρώγλη σου για να μην φωνάξω τον θείο Σκρουντζ.
Θα σε αποκληρώσει αν μάθει τις μαμακιες σου εδώ!!!!!!!!!!!

Ρε fethry παλιόπαπια....σιχαμένε.
Νομίζεις πως μπορείς ναν δουλέψεις τον παλιό....
Χαχαχαχαχαχα.
Γελοίε. Νομίζεις θα μας κοροϊδέψεις να γράφεις μιά έτσι....και την άλλη αλλοιώς.
Παρεπιπτόντως, τα πολλαπλά νικς απαγορέυονται....είναι αιτία για μόνιμο μπανάρισμα....

Άντε να διαβάσεις κανένα Μίκυ τώρα.

Επισκέπτης
Μιλάμε....το άτομο ούτε για χέσιμο δεν πρέπει να σηκώνεται από την καρέκλα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

+1000000000000
βλεπεις τι σου λεω για τους κλωνους???100% γραφουν 2 εδω αυτη την στιγμη & ποιος ξερει ποσοι ακομη παρακολουθουν-γραφουν & δεν τους περνουμε χαμπαρι με την μια..

Ντοναλτ

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε fethry παλιόπαπια....σιχαμένε.
Νομίζεις πως μπορείς ναν δουλέψεις τον παλιό....
Χαχαχαχαχαχα.
Γελοίε. Νομίζεις θα μας κοροϊδέψεις να γράφεις μιά έτσι....και την άλλη αλλοιώς.
Παρεπιπτόντως, τα πολλαπλά νικς απαγορέυονται....είναι αιτία για μόνιμο μπανάρισμα....

Άντε να διαβάσεις κανένα Μίκυ τώρα.

Δεν είμαι ο fethry!!!Είμαι ο άτυχος ξάδερφος του!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ?????????????

Ρε.....τώρα πήρα χαμπαρι το άβαταρ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Έπεσα από την καρέκλα μιλάμε !!!!!!!!

Ντοναλτ

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ?????????????

Απαγορεύονται τα κεφαλάια!Και πρόσεχε πως μιλάς στον πιο πλούσιο κληρονόμο!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom