Νέα

Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fethry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι ο psaxnw και ο pleasuregiver χυδαίοι η όχι; Ψηφίστε.

• Όχι βέβαια. Είναι τα καμάρια του σάϊτ

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Πρόκειται για διανοούμενους πρώτπυ μεγέθους. Απο τότε που άρχισαν ν

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τα ελληνικά τους είναι άψογα. Ξέρουν να κλινουν το ρήμα "σε χύνω" σε όλ

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Δεν γνωρίζω-δεν απαντώ. Εναρμονίζομαι με τη γραμμή των Μοντ.

Ψήφοι: 4 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Συγχωρέστε τον ξάδερφο μου Φεθρυ αλλά είναι ντιπ για ντιπ χαζός!!!!!!!!!!Προσβάλει το ένδοξο όνομα της οικογένειας μας!
Ανεπροκοπε ανηψιε πηγαινε να γυαλισεις τα νομισματα στο θησαυροφυλακιο και ασε το μπουρδελοσαιτ  :tooth:

Επισκέπτης
τελικά πολύ αυτοαυνανισμός έχει παίσει εδώ μέσα πως κατόρθωσε ο fethry και γέμισε με ζουμιά ολόκληρο που πολλοί εδώ μέσα κοντεύουν να πάθουν αφυδάτωση.

OP
OP
F

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προφανώς κανείς -απο αυτούς που πόσταραν τουλάχιστον- δεν κατάλαβε το νόημα του θρεντ.
Εγώ συνεχίζω να γελάω ασταμάτητα απο χτες, πάντως.
Συνεχίστε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε πάπια....ΕΛΕΟΣ πια με τα άκυρα θρεντ.
Ο psaxnw....είναι γαμώ τα παληκάρια.....κι ο Pleausure είναι λίγο ...."τσίτα" να το πώ , αλλά ποστάρει ωραιες συλλογές , οπότε τον συγχωρούμε.
Ώρα να μας πείς εσύ τι ρόλο βαράς εδώ μέσα.
[size=12pt]Της κλανιάς ;;;;;[/size]

Που πετάγεται όλη την ώρα για να γαμάει όλα τα θρεντ....ποστάροντας ασταμάτητα μαλακίες....ή που ανοίγει άκυρα - βλαμένα θρεντς για να ικανοποιήσει τον εγωϊσμό της πως είναι καλύτερη από τους άλλους;;

Επισκέπτης
Ρε πάπια....ΕΛΕΟΣ πια με τα άκυρα θρεντ.
Ο psaxnw....είναι γαμώ τα παληκάρια.....κι ο Pleausure είναι λίγο ...."τσίτα" να το πώ , αλλά ποστάρει ωραιες συλλογές , οπότε τον συγχωρούμε.
Ώρα να μας πείς εσύ τι ρόλο βαράς εδώ μέσα.
[size=12pt]Της κλανιάς ;;;;;[/size]

Που πετάγεται όλη την ώρα για να γαμάει όλα τα θρεντ....ποστάροντας ασταμάτητα μαλακίες....ή που ανοίγει άκυρα - βλαμένα θρεντς για να ικανοποιήσει τον εγωϊσμό της πως είναι καλύτερη από τους άλλους;;
ασε το παλληκαρι να εκφραστει σε παρακαλω..

Επισκέπτης
Προφανώς κανείς -απο αυτούς που πόσταραν τουλάχιστον- δεν κατάλαβε το νόημα του θρεντ.
Συνεχίστε!
τελικά πρέπει να είσαι και πολύ μαζόχα για να βάλεις τους άλλους να αυτοσαρκάζονται με την βλακεία που κουβαλάνε. 

Επισκέπτης
Συνεχίστε!
χαζο παιδι,χαρα γεματο..που 'σαι παπια..σε φτυνουν,δεν ψιχαλιζει..

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συνεχίστε!

Ναι ρε άχρηστε....εσύ που το έπιασες....κράτα το να μη σου φύγει.
Με τέτοιες μαλακίες..... κοντεύεις τα 2000 ποστ σε 20 μέρες.
Ανάθεμα με αν υπάρχει μέσα σε όλα αυτά μία πρόταση που κάτι να προσφέρει στους υπόλοιπους.....

OP
OP
F

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τελικά πρέπει να είσαι και πολύ μαζόχα για να βάλεις τους άλλους να αυτοσαρκάζονται με την βλακεία που κουβαλάνε. 
Δεν αυτοσαρκάζονται, απλώς αποδεικνύουν μόνοι τους -και χωρίς να πω τίποτα εγώ, που τόσο τους ενοχλώ- τι ακριβώς μυαλά είναι και πόσες ελληνικές λέξεις γνωρίζουν.
Είναι απόλαυση σου λέω!

Επισκέπτης
Δεν αυτοσαρκάζονται, απλώς αποδεικνύουν μόνοι τους -και χωρίς να πω τίποτα εγώ, που τόσο τους ενοχλώ- τι ακριβώς μυαλά είναι και πόσες ελληνικές λέξεις γνωρίζουν.
Είναι απόλαυση σου λέω!

εγω γιατι καταλαβαινω με το μικρο μυαλο που εχω κ τις λιγες λεξεις που ξερω οτι αυτοι κανουν τον χαβαλε τους κ διασκεδαζουν ενω εσυ σε ενα σαιτ για μπουρδελα προσπαθεις να αποδειξεις τον προφεσσορα.....

Επισκέπτης
Είναι απόλαυση σου λέω!
βάλε ψηφοφορία με ερωτήσεις όπως αυτοσαρκάζονται , αυτομαλακίζονται , αυτοαυνανίζονται, κλπ. για να δούμε την κρίση των μελών εδώ.

Επισκέπτης
Είναι απόλαυση σου λέω!
μας ενοχλεις???ευτυχως που υπαρχεις & γελαμε ρε κακομοιρε..εχεις φαει το φτυσιμο της αρκουδας σε οποιο θρεντ & αν εχεις ποσταρει..δεν εχει υπαρξει μελος που να μην σου τα εχει χωσει..συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι ρεεεεεεεεεεεε..

Επισκέπτης
εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι εχουμε γεμισει προοδευτικους που μονο στο ονομα ειναι γιατι εν της πραγμασι διαπιστωνω το αντιθετο....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Να κανω μια προταση αφου ο Υπουργος εχει για αβαταρ τον fethry να βαλει και ο fethry για αβαταρ τον Αλογοσκουφη. :grin:

Επισκέπτης
εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι εχουμε γεμισει προοδευτικους που μονο στο ονομα ειναι γιατι εν της πραγμασι διαπιστωνω το αντιθετο....
καλά μην κλαις που χάνεται κατ εσένα αυτό το είδος των προοδευτικών.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom