Επισκέπτης
οχι δεν αλλαζω / θελω και εγω φλοκια στη μαπα / σκιστε μου τον κωλο ωσαν του παπια ....
που πας μωρη παπια ξεβρακωτη στ' αγγουρια???
οχι δεν αλλαζω / θελω και εγω φλοκια στη μαπα / σκιστε μου τον κωλο ωσαν του παπια ....
αντε το γαμησατε παλι το θρεντ...ανοιξε ενα σοβαρο θρεντ η παπια κι ειστε ολο off topic...σας βαρεθηκα...παω να φαω!!!
εσενα θα σου κατσει στο λαιμο οπως φαινεται απ το αβαταρ...δεν μας ειπες τι θα φας ??? / παπια ???? / να σου κατσει στο λαιμο ....
εσενα θα σου κατσει στο λαιμο οπως φαινεται απ το αβαταρ...
μπουχαχαχαχααχαχ ;)
ναι ξερω οτι δεν γαμας....φαντασμενε..αντε καληνυχτα και σου ευχομαι να κερδισεις το τζοκερ...DIKY συμπληρωνω ΤΖΟΚΕΡ τωρα και βαριεμαι / ασε που σε λιγο ετοιμαζομαι να χωθω στα παπλωματα μου / οσο για το αν γαμαω νομιζω οτι το ξερεις πολυ καλα αν γαμαω ή οχι ...
ναι ξερω οτι δεν γαμας....φαντασμενε..αντε καληνυχτα και σου ευχομαι να κερδισεις το τζοκερ...
Τι γαμάς ρε τη χούφτα σου;;;;;;;..........DIKY συμπληρωνω ΤΖΟΚΕΡ τωρα και βαριεμαι / ασε που σε λιγο ετοιμαζομαι να χωθω στα παπλωματα μου / οσο για το αν γαμαω νομιζω οτι το ξερεις πολυ καλα αν γαμαω ή οχι ...
Τι γαμάς ρε τη χούφτα σου;;;;;;;..........
fethry σε γουσταρω και σε αγαπαω οπως και τη μανα καθε ΠΑΟ !!!!
καντα μας λιγο πιο λιανα μεγαλε. για να ξερουμε τι να απαντησουμε.
Ασε έχουν πάρει γραμμή ότι είναι μιούτεντ το πουλάκι σουρε mods καντε τον muted !!!!!!