Νέα

Είναι ο Κομμουνισμός αντιγραφή του Χριστιανισμού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και τον Παυσανια, νικητη των Πλαταιων, φαγαν τα μουνοπανα :rockon:

Δεν το ηξερα :think:
Να πραδεχθείς διαφθορά σε δημοκρατικό καθεστώς; ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!! οι κατηγορίες αυτό το γεγονός συγκάλυπταν γιατί ο Σωκράτης είχε μαθητές και θεωρούσαν ότι όντως μπορούσε να διαφθείρει τους νέους και αντιθέτως με άλλους έμεινε ,ενώ θα μπορούσε να ξεφύγει, σαν άνδρας και εκτελέστηκε άδικα αποδεικνύοντας την διαφθορά του συστήματος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και τον Παυσανια, νικητη των Πλαταιων, φαγαν τα μουνοπανα :rockon:
δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά τις έκανε τις μαλακίες του και αυτός αργότερα :grin: κάποιο νησί είχε μακελέψει νομίζω :think: τελικά του την "χαρίσανε" λόγω της προσφοράς του σε εκείνη την μάχη και τον άφησαν να ζήσει για  να πεθάνει "στην ψάθα" (τότε δεν χαρίζονταν σε κανέναν)

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Άμα βρω χρόνο θέλω τελειώσω την Θεία κομμωδία του ΄δαντ αλιγκέρι(d;ante aligheri ο il poeta της ιταλίας )

Δεν γράφεται έτσι (κομμωδία) η κωμωδία.

Να μάθεις να το γράφεις όταν σε ρωτάνε τι είσαι.

Ή μήπως είσαι τραγωδία;

Ο μπαμπάς τι λέει;

Όταν σε βλέπει τον πιάνουν τα γέλια ή τα κλάματα;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
εγώ αποχωρώ πλέον ως γραφέας οριστικά από το θέμα αυτό! Με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου theodo συνέχισε την καλλή δουλειά με τους υπόλοιπους του φόρουμ να ξεχαστούνε από την σκληρή πραγματικότητα!! Α και καλλά όργια όταν θα ψέλνεις τους παίανες σου!!!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά τις έκανε τις μαλακίες του και αυτός αργότερα :grin: κάποιο νησί είχε μακελέψει νομίζω :think: τελικά του την "χαρίσανε" λόγω της προσφοράς του σε εκείνη την μάχη και τον άφησαν να ζήσει για  να πεθάνει "στην ψάθα" (τότε δεν χαρίζονταν σε κανέναν)

Νομιζω οτι δεν επαιξε αυτο με το νησι...

Αν θυμαμαι καλα τον σκοτωσαν γιατι ειχε υιοθετησει τον ανατολιτικο τροπο ζωης. Γυρισε στην Σπαρτη, πηγε ικετης στον ναο της Αθηνας για να μην τον φανε, και οι Σπαρτιατες τον εχτισαν μεσα, οπου τελικα και πεθανε απο ασιτια

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μια χαρά θα κονωνώ γιατίμ ο θεός συγχωρεί τα πάντα και πιο σημαντικό δεν βρίζω στην εκκλησσία, το γεγονός ότι είμαι χριστιανός δεν σημαίνει ότι μπορώ να είμαι ασκητής , αντιθέτως με εσένα τέλειε υπεράνθρωπε.  :2funny: :2funny: :2funny:

"ο θεός συγχωρεί τα πάντα και πιο σημαντικό δεν βρίζω στην εκκλησσία"

Ο Θεός σου επιτρέπει να τους βρίζεις όλους εκτός από την εκκλησία;

Πες μας και άλλα!

Όχι που δεν τα γνωρίζαμε, αλλά να τα ακούσουμε από τα ευσεβή Χριστιανικά σου χειλάκια!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Αν θυμαμαι καλα τον σκοτωσαν γιατι ειχε υιοθετησει τον ανατολιτικο τροπο ζωης. Γυρισε στην Σπαρτη, πηγε ικετης στον ναο της Αθηνας για να μην τον φανε, και οι Σπαρτιατες τον εχτισαν μεσα, οπου τελικα και πεθανε απο ασιτια
παίζει να τον μπέρδεψα με τον Μιλτιάδη :think:

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Άνοιξες συζήτηση με τον Μπάτμαν;

Και θα βγάλεις συμπέρασμα;

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
παίζει να τον μπέρδεψα με τον Μιλτιάδη :think:
Aυτος πεθανε στην φυλακη...Λες για την Παρο που τον κατηγορησαν οτι την πολιορκησε για ιδιο οφελος?

Γενικα απο οτι δειχνει δεν ηταν να κανεις καλο στην Αρχαια Ελλαδα. Αν την εβλεπες και λιγο μετα, οτι καποιος εισαι, σε τρωγανε με τον εναν τροπο ή τον αλλον.

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγώ αποχωρώ πλέον ως γραφέας οριστικά από το θέμα αυτό! Με έκανες και γέλασα με την ψυχή μου theodo συνέχισε την καλλή δουλειά με τους υπόλοιπους του φόρουμ να ξεχαστούνε από την σκληρή πραγματικότητα!! Α και καλλά όργια όταν θα ψέλνεις τους παίανες σου!!!

γραφέας; Δεν το γνώριζα. Έχεις τέτοια ειδικότητα ως Ι4;

Στους δαίμονες της κολάσεως!

Εκεί θα σου πιρουνίζουν το τρυφερό σου κωλαράκι!

"καλλά όργια"

Μην μπείς μέσα και προκαλέσεις τον θείο Πάνα.

Ξέρεις πως κάνει σαν τρελός για χριστιανικούς σφικτήρες!

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να πραδεχθείς διαφθορά σε δημοκρατικό καθεστώς; ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!! οι κατηγορίες αυτό το γεγονός συγκάλυπταν γιατί ο Σωκράτης είχε μαθητές και θεωρούσαν ότι όντως μπορούσε να διαφθείρει τους νέους και αντιθέτως με άλλους έμεινε ,ενώ θα μπορούσε να ξεφύγει, σαν άνδρας και εκτελέστηκε άδικα αποδεικνύοντας την διαφθορά του συστήματος.

"αποδεικνύοντας την διαφθορά του συστήματος"

Και δεν είχε γνωρίσει το αδιάφθορο Χριστιανικό Βυζάντιο!

usescience

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Περί ομοιτήτων Κομμουνισμου-χριστιανισμου ο Theodo ξέχασε να αναφερει και αλλες ομοιότητες που εχουν πχ
1) Κατά Λουκά 19,27 αναφέρει
ΠΛΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΩ ΕΠ ΑΥΤΟΥΣ, ΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΤΕ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΟΥ
Απλα τα πραγματα οσοι δεν θέλουν να κανει κουμαντο ο Ιησους κατασφαξατε τους μπροστα του
Οι κομμουνιστες στη σοβιετικη ένωση αλλες φορες το εφάρμοζαν και άλλες φορες "παρέκλιναν" απο αυτη την εντολή και τους έστελναν στα Γκουλαγκ. Στην  Ελλάδα όμως ήταν πιστοι στην εντολή και όσους "απιστους" έπιαναν αιχμαλώτους τους πήγαιναν για "χάλασμα" δηλαδή μαχαίρωμα

2) 
ΔΙΟΤΙ ΗΛΘΟΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΜΦΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΝΘΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΑΥΤΟΥ
Ματθαίος 10:35-36

Το λεει απλα και κατανοητα θα διασπασει την οικογένεια

Το ευαγγελιο των κομμουνιστων λεει
Κατάργηση της οικογένειας! Ακόμα και οι πιο ριζοσπάστες αγανακτούν γι' αυτή την επαίσχυντη πρόθεση των κομμουνιστών. Πάνω σε ποια βάση στηρίζεται η σημερινή, η αστική οικογένεια; Πάνω στο κεφάλαιο, πάνω στο ατομικό κέρδος. Η οικογένεια αυτή σε ολόπλευρα αναπτυγμένη μορφή υπάρχει μονάχα για την αστική τάξη. Έχει όμως το συμπλήρωμά της στην αναγκαστική έλλειψη της οικογένειας για τον προλετάριο και στη δημόσια πορνεία.
Η αστική οικογένεια εξαλείφεται φυσικά μαζί με την εξάλειψη αυτού του συμπληρώματος της, και τα δύο εξαφανίζονται μαζί με την εξαφάνιση του κεφαλαίου.
(Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος)

Χριστιανισμος- κομμουνισμος θέλουν την κατάργηση της οικογενειας.

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16

σκληρή πραγματικότητα είναι όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Aυτος πεθανε στην φυλακη...Λες για την Παρο που τον κατηγορησαν οτι την πολιορκησε για ιδιο οφελος?

Γενικα απο οτι δειχνει δεν ηταν να κανεις καλο στην Αρχαια Ελλαδα. Αν την εβλεπες και λιγο μετα, οτι καποιος εισαι, σε τρωγανε με τον εναν τροπο ή τον αλλον.
ναι αλλά θα του είχαν στρώσει και μια ψάθα για να κοιμάται... :2funny:

καλώς ή κακώς τους τρώγανε, είχε σημασία όμως ο άλλος να γνωρίζει τι τον περιμένει...δόξα τω θεώ αυτή η χώρα ποτέ δεν είχε έλλειμμα ούτε σε αγαθούς ούτε σε κακούς άντρες, η παραγωγή συνεχίστηκε ένθεν κακείθεν, το ζήτημα είναι η δημοκρατία να λειτουργεί με αντανακλαστικά, να είναι διαρκώς σε εγρήγορση και να τιμωρεί τους πολιτικούς της ακόμα και εν αμφιβολία ;)

γραφέας; Δεν το γνώριζα. Έχεις τέτοια ειδικότητα ως Ι4;

Στους δαίμονες της κολάσεως!

Εκεί θα σου πιρουνίζουν το τρυφερό σου κωλαράκι!

"καλλά όργια"

Μην μπείς μέσα και προκαλέσεις τον θείο Πάνα.

Ξέρεις πως κάνει σαν τρελός για χριστιανικούς σφικτήρες!

σφιγκτήρ είναι το σωστό, εκτός αν εσύ "σφίκεις"? :2on1:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
ναι αλλά θα του είχαν στρώσει και μια ψάθα για να κοιμάται... :2funny:

καλώς ή κακώς τους τρώγανε, είχε σημασία όμως ο άλλος να γνωρίζει τι τον περιμένει...δόξα τω θεώ αυτή η χώρα ποτέ δεν είχε έλλειμμα ούτε σε αγαθούς ούτε σε κακούς άντρες, η παραγωγή συνεχίστηκε ένθεν κακείθεν, το ζήτημα είναι η δημοκρατία να λειτουργεί με αντανακλαστικά, να είναι διαρκώς σε εγρήγορση και να τιμωρεί τους πολιτικούς της ακόμα και εν αμφιβολία ;)

Απο οτι εχω διαβασει για αυτο το θεμα, τους σκοτωνανε γιατι ειχαν αρχισει να εχουν πολλους οπαδους, και θεωρουσαν καταλυση της δημοκρατιας και κατοπιν τυρρανιας απο τα συγκεκριμενα προσωπα πολυ πιθανη.

Οι πολιτικοι που εκαναν μαλακια τιμωρουνται σε ολον τον κοσμο εφοσον αποκαλυφθουν, εκτος απο τις τριτοκοσμικες χωρες...

Κατα τ'αλλα βλεποντας σιγα σιγα στην ζωη μου τα μειονεκτηματα τις δημοκρατιας, εχω σοβαρες αμφιβολιες οσον αφορα την εξιδανικευση της σημερα.

usescience

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
kosnik26 Που πήγε ο Μπατμαν; Έφυγε; Ντρεπεσαι γιαυτό που είσαι; ένας μώρος; Γιατι κρύβεις τον αυτο που πραγματικά είσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom