Νέα

Είναι ο Κομμουνισμός αντιγραφή του Χριστιανισμού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ειμαι ο Theodo απλως έκανα ένα ευλογο ερώτημα. γιατί δεν υποστηρίζεις αυτό που πραγματικα είσαι;
Αφού δεν μπορείς να υπερασπιστείς/αποδεχτείς αυτό που πραγματικά είσαι, το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι οι άλλοι
φίλε εγώ το παραδέχτηκα ότι είμαι παπαδάκι δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω :priest:

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το μονο που ταιζει αυτην την πιστη σημερα, ειναι το μισος προς τον χριστιανισμο ορισμενων που εκει βρισκουν δικαιολογια για τις προσωπικες τους αποτυχιες στην ζωη.

Όπως όλοι στο κατηχητικό γνωρίζουμε, όλοι οι 12θεϊστές ήταν αποτυχημένοι.

Ο Αριστοτέλης, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Όμηρος.

Δεν είχαν βλέπεις φωτιστεί από το φως της "Ορθοδοξίας μας".

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πάντως theodo :birdman: φιλικά στο λέω :birdman: με αυτόν τον τρόπο όχι οπαδούς, μόνο την αντιπάθεια κερδίζετε :birdman: καλό μας κάνετε σε μας τα παπαδάκια :birdman: θα σας πάρουμε και τους λίγους οπαδούς που έχετε :rockon:

Το έχω πει και εγώ. Ο Πρόκλος δε που αναφέρει ο Heartbreaker83 είναι καλό ανάγνωσμα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
χαρτ δείξε στον φίλο theodo ποιά είναι τα πραγματικά καυστικά ντοκουμέντα :coffee:

Gay%2BBatman%2B%2526%2BRonin.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.digdang.com/media/images/gay_batman_5755.jpg[/img[/URL]]

[img]http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/20/cb/batman,cine,desnudo,er%C3%B3tico,gay,hombre-20cb88c8963dfccc0b0e6bc5350d677e_m.jpg

bat001.jpg

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
φίλε εγώ το παραδέχτηκα ότι είμαι παπαδάκι δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω :priest:

Πότε ρε μάγκα (όπως βλέπεις προσαρμόζω το λεξιλόγιό μου στον "πνευματικό" σου κόσμο) το παραδέχτηκες;

Από την 2η σελίδα μέχρι την 40η το έπαιζες προοδευτικός και σκεπτόμενος σύγχρονος "άνδρας".

Τώρα που σου ξέφυγε το παραδέχεσαι;

Βάλε μία φουστίτσα να δούμε τον αστράγαλό σου!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πότε ρε μάγκα (όπως βλέπεις προσαρμόζω το λεξιλόγιό μου στον "πνευματικό" σου κόσμο) το παραδέχτηκες;

Από την 2η σελίδα μέχρι την 40η το έπαιζες προοδευτικός και σκεπτόμενος σύγχρονος "άνδρας".

Τώρα που σου ξέφυγε το παραδέχεσαι;

Βάλε μία φουστίτσα να δούμε τον αστράγαλό σου!
έτσι παίζουμε εμείς τα παπαδάκια, ύπουλα ;)

περίεργα γούστα έχεις πάντως διεγείρεσαι βλέποντας άντρες να φορούν φούστες :S
μακριά από μας αυτά :priest:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Να προσέχεις τα όργια! Ο πάνας δεν αστειεύεται!

O Πανας εχει πεθανει

Όπως όλοι στο κατηχητικό γνωρίζουμε, όλοι οι 12θεϊστές ήταν αποτυχημένοι.

Ο Αριστοτέλης, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Όμηρος.

Δεν είχαν βλέπεις φωτιστεί από το φως της "Ορθοδοξίας μας".

Ακομα και ο Αλεξανδρος, μεταγενεστερος απο τους αλλους δυο, ειχε εισαγει νεες θεοτητες απο την ανατολη, ειχε γινει φαραω και ονομαστηκε "γιος του Αμμωνα" δηλαδη θεος και ο ιδιος. Αυτα καμμια 300ρια χρονια πριν ακουστει η λεξη Χριστος...Το δωδεκαθεο δεν εσβησε λογω χριστιανισμου αλλα επειδη δεν μπορουσε να καλυψει εσωτερικες αναγκες του ανθρωπου , οπως αρχισαν να σχηματιζονται εκεινη την εποχη. Ουσιαστικα πιστευω οτι ο χριστιανισμος δεν επικρατησε λογω του σπαθιου, αλλα λογω της πνευματικης του υπεροχης απεναντι στην ειδωλολατρεια.

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
έτσι παίζουμε εμείς τα παπαδάκια, ύπουλα ;)

περίεργα γούστα έχεις πάντως διεγείρεσαι βλέποντας άντρες να φορούν φούστες :S
μακριά από μας αυτά :priest:

Εννοείς αυτούς;

Και αυτοί είναι γελοίοι κατά την Χριστιανική σου γνώμη;

cabertoss.jpg

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
O Πανας εχει πεθανει

Ακομα και ο Αλεξανδρος, μεταγενεστερος απο τους αλλους δυο, ειχε εισαγει νεες θεοτητες απο την ανατολη, ειχε γινει φαραω και ονομαστηκε "γιος του Αμμωνα" δηλαδη θεος και ο ιδιος. Αυτα καμμια 300ρια χρονια πριν ακουστει η λεξη Χριστος...Το δωδεκαθεο δεν εσβησε λογω χριστιανισμου αλλα επειδη δεν μπορουσε να καλυψει εσωτερικες αναγκες του ανθρωπου , οπως αρχισαν να σχηματιζονται εκεινη την εποχη. Ουσιαστικα πιστευω οτι ο χριστιανισμος δεν επικρατησε λογω του σπαθιου, αλλα λογω της πνευματικης του υπεροχης απεναντι στην ειδωλολατρεια.

"δεν μπορουσε να καλυψει"

Τι μου λες; Όλοι στι ίδιο κατηχητικό πάτε;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εννοείς αυτούς;

Και αυτοί είναι γελοίοι κατά την Χριστιανική σου γνώμη;
όχι βέβαια (δεν θα ξανασχοληθώ με τις ομοφυλοφιλικές σου τάσεις πάντως, δικαίωμά σου, το λήγω εδώ)

αλήθεια εσένα ποιά είναι η γνώμη σου για τις φουστανέλες που φορούσαν οι αγωνιστές του 21'? :think:

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Αυτα καμμια 300ρια χρονια πριν ακουστει η λεξη Χριστος...

Μιλάς για τον Γιεχοσούα Μπαρ Γιεχούντα τον υιό του Γιαχβέ που είναι γνωστός και ως Αλλάχ.

Διότι ο πραγματικός Χριστός ήταν ο Απολλώνειος ο Τυανέας.

220px-Philosophe_errant_Apollonius-de-Tyane.jpg

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
όχι βέβαια (δεν θα ξανασχοληθώ με τις ομοφυλοφιλικές σου τάσεις πάντως, δικαίωμά σου, το λήγω εδώ)

αλήθεια εσένα ποιά είναι η γνώμη σου για τις φουστανέλες που φορούσαν οι αγωνιστές του 21'? :think:

Τι να την κάνεις την γνώμη μου;

Εσυ έχεις την αλήθεια του Ευαγγελίου να σε συντροφεύει τις κρύες νύχτες του χειμώνα στον Άθωνα αγκαλιά με τον μπάτμαν και τα άλλα κακογέρια!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ακομα και ο Αλεγανδρος, μεταγενεστερος απο τους αλλους δυο, ειχε εισαγει νεες θεοτητες απο την ανατολη, ειχε γινει φαραω και ονομαστηκε "γιος του Αμμωνα" δηλαδη θεος και ο ιδιος. Αυτα καμμια 300ρια χρονια πριν ακουστει η λεξη Χριστος...Το δωδεκαθεο δεν εσβησε λογω χριστιανισμου αλλα επειδη δεν μπορουσε να καλυψει εσωτερικες αναγκες του ανθρωπου , οπως αρχισαν να σχηματιζονται εκεινη την εποχη. Ουσιαστικα πιστευω οτι ο χριστιανισμος δεν επικρατησε λογω του σπαθιου, αλλα λογω της πνευματικης του υπεροχης απεναντι στην ειδωλολατρεια.

Ας αναφέρουμε λίγα ιστορικά στοιχεία.
Κατά τα έτη του Χριστιανισμού ο πληθυσμός της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας(Ανατολικό μέρος), ήταν Εθνικοί(ή Έλληνες), Εβραίοι, με περσικές και χιττιτικές επιρροές ή αιγυπτικές .
Σημειώνεται ότι ο Χριστιανισμός, μέσα από διωγμούς και σφαγές που υπέστη, απεκόμσε το φτωχότερο και χαμηλότερου μορφωτικού της Αν.Αυτοκρατορίας, δε αυτό με Σημιτο-Περσικές ή αιγυπτικές επιρροές.
Το 300μχ δε η κατάσταση αλλάζει και οι Εθνικοί βρίσκονται εις διωγμό μιας και η πλειοψηφία των μη Ελληνιστικών μερών της Αυτοκρατορίας είναι Χριστιανοί.
Σημειώνεται ότι οι Μανιάτες μέχρι τον 9ο αιώνα ήταν ειδωλολάτρες.
Αυτά για να μαθαίνετε :o

usescience

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
O Πανας εχει πεθανει

usescience

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Υπεροχή; Καλα θα αστειεύεσαι  :2funny:
Που ακομα και αν παρω στα σοβαρα το ανιστόριτο βιβλιο που εσύ πιστεύεις γράφει πως μολις ο Απ. Παυλος τελείωσε το κυρηγμά του στον Αρειο Πάγο (σημ για τους ανιδεους ο Άρειος Πάγος ήταν δικαστήρειο, δεν έβγαζαν λόγους εκεί) οι Έλληνες γέλαγαν με αυτά που άκουσαν οι μεν εχλεύαζον, οι δε είπον· ακουσόμεθά σου πάλιν περί τούτου Πράξ. ιζ΄ 32

Ο χριστιανισμός επικράτησε με τη βια που άσκησαν οι χριστιανοί παίρνοντας θάρρος και απο νόμους που επιβλήθηκαν απο αυτοκράτορες όπως ο Θεοδόσιος με τον γνωστο ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ (τους ναούς των Έλληνων εννοεί)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom