Νέα

Είναι ο Κομμουνισμός αντιγραφή του Χριστιανισμού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να πραδεχθείς διαφθορά σε δημοκρατικό καθεστώς; ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!! οι κατηγορίες αυτό το γεγονός συγκάλυπταν γιατί ο Σωκράτης είχε μαθητές και θεωρούσαν ότι όντως μπορούσε να διαφθείρει τους νέους και αντιθέτως με άλλους έμεινε ,ενώ θα μπορούσε να ξεφύγει, σαν άνδρας και εκτελέστηκε άδικα αποδεικνύοντας την διαφθορά του συστήματος.

Ενδιαφέρουσα ερμηνία του Σωκράτη. Δική σου είναι;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Απο οτι εχω διαβασει για αυτο το θεμα, τους σκοτωνανε γιατι ειχαν αρχισει να εχουν πολλους οπαδους, και θεωρουσαν καταλυση της δημοκρατιας και κατοπιν τυρρανιας απο τα συγκεκριμενα προσωπα πολυ πιθανη.

Οι πολιτικοι που εκαναν μαλακια τιμωρουνται σε ολον τον κοσμο εφοσον αποκαλυφθουν, εκτος απο τις τριτοκοσμικες χωρες...

Κατα τ'αλλα βλεποντας σιγα σιγα στην ζωη μου τα μειονεκτηματα τις δημοκρατιας, εχω σοβαρες αμφιβολιες οσον αφορα την εξιδανικευση της σημερα.

μην συγκρίνεις με απόλυτα μέτρα τις τότε εποχές με τις τωρινές, ο παραδειγματισμός σε αυτές τις κοινωνίες λειτουργούσε με διαφορετικά μέσα απ'ότι σήμερα, εν τούτοις σε δημοκρατικές πόλεις όπως η Αθήνα η εκτέλεση δεν ήταν η πρώτη λύση αλλά ο εξοστρακισμός του υπόπτου από την πόλη (δεν μου φαίνεται και τόσο τριτοκοσμικό αυτό, θα μπορούσαμε πολύ άνετα να το εφαρμόζουμε και στις σύγχρονες "πολιτισμένες" δημοκρατίες πχ έχω την υπόνοια ότι ο Χ πολιτικός κλέβει, τον πούλο...)

kosnik26 Που πήγε ο Μπατμαν; Έφυγε; Ντρεπεσαι γιαυτό που είσαι; ένας μώρος; Γιατι κρύβεις τον αυτο που πραγματικά είσαι;
theodo εκτίθεσαι φίλε...

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
"Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του.
Αγ. Αυγουστίνος"

Θέλουμε και ταξιδάκια;

Τέτοια σας δίδαξε ο Γιεχοσούα Μπαρ Γιεχούντα;

Καλοπέραση;

πορνεία, πέος και η αγαθότητα του Θεού..

Γιατί ο έρωτας είναι αμαρτία και πώς ο «Άγιος» Αυγουστίνος συνέδεσε την αμαρτία με την ανυπακοή του ..πέους για να υποστηρίξει την αγαθότητα του Θεού..(!)

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλά θα του είχαν στρώσει και μια ψάθα για να κοιμάται... :2funny:

καλώς ή κακώς τους τρώγανε, είχε σημασία όμως ο άλλος να γνωρίζει τι τον περιμένει...δόξα τω θεώ αυτή η χώρα ποτέ δεν είχε έλλειμμα ούτε σε αγαθούς ούτε σε κακούς άντρες, η παραγωγή συνεχίστηκε ένθεν κακείθεν, το ζήτημα είναι η δημοκρατία να λειτουργεί με αντανακλαστικά, να είναι διαρκώς σε εγρήγορση και να τιμωρεί τους πολιτικούς της ακόμα και εν αμφιβολία ;)

σφιγκτήρ είναι το σωστό, εκτός αν εσύ "σφίκεις"? :2on1:

Που είναι ο Μπάτμαν; Τα έφτιαξε με άλλη;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
μην συγκρίνεις με απόλυτα μέτρα τις τότε εποχές με τις τωρινές, ο παραδειγματισμός σε αυτές τις κοινωνίες λειτουργούσε με διαφορετικά μέσα απ'ότι σήμερα, εν τούτοις σε δημοκρατικές πόλεις όπως η Αθήνα η εκτέλεση δεν ήταν η πρώτη λύση αλλά ο εξοστρακισμός του υπόπτου από την πόλη (δεν μου φαίνεται και τόσο τριτοκοσμικό αυτό, θα μπορούσαμε πολύ άνετα να το εφαρμόζουμε και στις σύγχρονες "πολιτισμένες" δημοκρατίες πχ έχω την υπόνοια ότι ο Χ πολιτικός κλέβει, τον πούλο...)
Δεν συγκρινω, για την σημερινη δημοκρατια λεω. Βεβαια τα προβληματα τοτε ειναι μεσες ακρες τα ιδια με τα σημερινα. Τον οστρακισμο ας πουμε τον χρησιμοποιησαν κατα κορον οι τοτε λαοπλανοι ( :grin: ), για να διωξουν πολιτικους τους αντιπαλους, με τις εκτελεσεις το ιδιο. Και ο Μιλτιαδης και ο Παυσανιας την πατησαν ετσι αλλα και ο Σωκρατης. Το μεγαλυτερο προβλημα οταν κυβερναει ο λαος ειναι οτι κουμαντο κανει η πλειοψηφια, στατιστικα δηλαδη οι ηλιθιοι...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θα αντισταθω στον πειρασμο να βαλω φωτογραφια :grin:
άμα σου γαμήσω :grin:

Μάλλον δεν τα καταφέρνω να σε αντιμετωπίσω και πήρα και έναν φίλο μου να με βοηθήσει!

Συνδεδεμένος
Όνομα: usescience
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 09:49
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 12:36

μάλλον :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

πάντως theodo :birdman: φιλικά στο λέω :birdman: με αυτόν τον τρόπο όχι οπαδούς, μόνο την αντιπάθεια κερδίζετε :birdman: καλό μας κάνετε σε μας τα παπαδάκια :birdman: θα σας πάρουμε και τους λίγους οπαδούς που έχετε :rockon:

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
πάντως theodo :birdman: φιλικά στο λέω :birdman: με αυτόν τον τρόπο όχι οπαδούς, μόνο την αντιπάθεια κερδίζετε :birdman: καλό μας κάνετε σε μας τα παπαδάκια :birdman: θα σας πάρουμε και τους λίγους οπαδούς που έχετε :rockon:

Και έλεγα θα με πάρει με καλό μάτι ο Μπάτμαν;

Είσαι παπαδάκι; Τι αποκάλυψη! Να φυλάγεσαι.

Τοίχο - τοίχο στον Άθωνα!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ολο αυτο το κολπο παντως ειναι γραφικο (στην καλυτερη). Χλαμυδες, βωμοι και θυσιες με φρουτα :jerking: Πολυ passe....

Oυτε καν οργια για να μαζευτει λιγος κοσμος. Πρεπει να ανοιξει τμημα μαρκετινκ στην επιχειρηση, οπως εκανε το ΚΚΕ :rockon:

Στο προηγουμενο σπιτι που εμενα ηταν ενας 60ρης που πιστευε στο 12θεο και ηθελε σωνει και ντε να κανει βωμο του Δια στον κηπο :jerking: Καθε πρωι εκανε επικληση στον Απολλωνα :jerking: Και οταν πηγαινα να του πιασω κουβεντα μου ελεγε οτι διαβασε την αληθεια στα εργα του προκολου (Προκλος) Αναθεμα αν ειχε καταλαβει κουβεντα απο αυτα που διαβασε :jerking: Ο δε δαυλος ηταν ευαγγελιο εκει μεσα :jerking:

Το μονο που ταιζει αυτην την πιστη σημερα, ειναι το μισος προς τον χριστιανισμο ορισμενων που εκει βρισκουν δικαιολογια για τις προσωπικες τους αποτυχιες στην ζωη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και έλεγα θα με πάρει με καλό μάτι ο Μπάτμαν;<--------------------------

Είσαι παπαδάκι; Τι αποκάλυψη! Να φυλάγεσαι.

Τοίχο - τοίχο στον Άθωνα!

με τον άλλον λογαριασμό έπρεπε να το γράψεις αυτό ρε φίλε :headbang:

usescience

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειμαι ο Theodo απλως έκανα ένα ευλογο ερώτημα. γιατί δεν υποστηρίζεις αυτό που πραγματικα είσαι;
Αφού δεν μπορείς να υπερασπιστείς/αποδεχτείς αυτό που πραγματικά είσαι, το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι οι άλλοι

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Είπα να βάλω μία οικογενειακή φωτογραφία!

URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

χαρτ δείξε στον φίλο theodo ποιά είναι τα πραγματικά καυστικά ντοκουμέντα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom