theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΑΛΛΑ μπορεί να χρωστάς σε χιλιες δύο τράπεζες άμα είσαι 12θειστής έχεις πάντα δίκιο.
Πήρες τα φάρμακά σου σήμερα;
ΑΛΛΑ μπορεί να χρωστάς σε χιλιες δύο τράπεζες άμα είσαι 12θειστής έχεις πάντα δίκιο.
Βέβαια δεν συμπεριέλαβα τα λάθη από την πληκτρολόγηση.
Αυτά ΔΕΝ τα θεωρώ λάθη.
Εσείς όμως μου αποδίδετε τέτοια λάθη.
Από κάπου πρέπει να πιαστείτε και εσείς.
ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙ[size=20pt]Ο[/size]ΘΟΤΑ.
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.
ΟΧΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ (0)
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΙΟΝ ΜΗΔΕΝ (-0)
Για σου αΐ φορ (I4) το κοινό το ακούω και το σέβομαι αντίθετα με εσένα που το υβρίζεις μέγα πετυχημένε πτυχιούχε.Βλέπω παίρνεις και την βοήθεια του κοινού.
Φιλαράκι από την τεχνική σχολή;
ή από τον στρατό που υπηρετούσατε ως Ι4;
Το μόνο που θα σε πειράξει αν σε γράψουμε όλοι στο forum(αγορά για τους αρχαιομαθείς και αρχαιολάτρεις) σε όλα τα πιθανά σημεία που η μελάνη δεν πιάνει, γλιστράει και πέφτει εις την λάσπη.
Είμαι υγιέστατος εσύ φιλαράκι ειδωλαλατρακη καλλού κακού πάρε μία πίπα στο γιατρό μήπως και σου τα δώσει δωρεάν αφου δεν μπορείς να πληρώσεις από τα πολλά τα χρέη.Πήρες τα φάρμακά σου σήμερα;
Άμα βρω χρόνο θέλω τελειώσω την Θεία κομωδία του δάντη αλιγκέρη(dante aligheri ο il poeta της ιταλίας )Ποιητικός οίστρος;
τουλάχιστον το σκέφτομαι και δεν το παραθέτω!!!!! ;)Ποιητικός οίστρος;
Δεν ξέρω άμα το κατάλαβες αλλά παίζω μαζί σου!!!!! πιο πολύ σημασία μου δίνεις από ότι σιυ δίνω εγλω η απάντηση αυτή μου αποδεικνύει πόσο πολύ απωθείς τους συναδέλφους σου και πόσο λαχταράς να τους καρατομήσεις επειδή........ είναι χριστιανοί!!
Επειδή ήταν ολιγαρχικός αν κατάλαβα καλλά ποιον εννοείς.επίσης ποτέ δεν έλαβα απάντηση για ποιόν λόγο η θρησκεία σου δολοφόνησε τον μεγαλύτερο των φιλοσόφων επειδή εισήγαγε δήθεν "καινά δαιμόνια"
ΜΑ καλλά δεν κατάλαβες ότι εγώ τώρα έχω ένα γελάκι και ξεκαρδίζομαι με τις απαντήσεις σου;Εσύ παίζεις μαζί μου! Δεν είναι ο καθρέπτης που κοιτάς, είναι η φωτογραφία του Ναπολέοντα!
"πιο πολύ σημασία μου δίνεις από ότι σιυ δίνω εγλω η απάντηση αυτή"
Σε έπιασε κρίση;
Τα φάρμακα γρήγορα!
Τα φάρμακα αν είναι υπόθετα στα χαρίζω ούτε τα ζητώ ούτε τα θέλω.Εσύ παίζεις μαζί μου! Δεν είναι ο καθρέπτης που κοιτάς, είναι η φωτογραφία του Ναπολέοντα!
"πιο πολύ σημασία μου δίνεις από ότι σιυ δίνω εγλω η απάντηση αυτή"
Σε έπιασε κρίση;
Τα φάρμακα γρήγορα!
O Σωκρατης?Επειδή ήταν ολιγαρχικός αν κατάλαβα καλλά ποιον εννοείς.
Αφού σου αρέσει ο πούτσος παλικάρι σου αρέσει να τον αρμέγεις και να θυσιάζεις σπέρμα στην αφροδίτη που είναι γηια σένα η ιδανική ΘΕΑ
Επειδή ήταν ολιγαρχικός αν κατάλαβα καλλά ποιον εννοείς.
Ναι γνωστό δεν είναι; είχε πει και το γνωστό "γιατί όταν πρέπει να φτιάξουμε μία γέφυρα καλλούμε ειδικό αλλά για την εξωτερική πολιτική πρεπει να ρωτήσουμε τον κάθε ένα ;"O Σωκρατης?
δεν μπορείς να πληρώσεις από τα πολλά τα χρέη.
επειδή διέφθειρε τους νέους και εισήγαγε καινά δαιμόνια στην θρησκεία τους ήταν οι κατηγορίες για τις οποίες εκτελέστηκε ο Σωκράτης
γιατί ρε theodo τον σκοτώσατε? μαλακία δεν ήταν?
Ναι γνωστό δεν είναι; είχε πει και το γνωστό "γιατί όταν πρέπει να φτιάξουμε μία γέφυρα καλλούμε ειδικό αλλά για την εξωτερική πολιτική πρεπει να ρωτήσουμε τον κάθε ένα ;"
ΘΛΙΒΕΡΕ ΥΒΡΙΣΤΗ
Δεν υφίσταται ανάγκη άλλων αποδείξεων!
Δεν βλέπω να κοινων[size=20pt]ά[/size]ς τα επόμενα 10 χρόνια.
Όλα αυτά τα λες στον "πνευματικό" σου;
Α! θα σε μαλώσω!
Μια χαρά θα κοινωνώ γιατί ο θεός συγχωρεί τα πάντα και πιο σημαντικό δεν βρίζω στην εκκλησσία, το γεγονός ότι είμαι χριστιανός δεν σημαίνει ότι μπορώ να είμαι ασκητής , αντιθέτως με εσένα τέλειε, υπεράνθρωπε.ΘΛΙΒΕΡΕ ΥΒΡΙΣΤΗ
Δεν υφίσταται ανάγκη άλλων αποδείξεων!
Δεν βλέπω να κοινωνάς τα επόμενα 10 χρόνια.
Όλα αυτά τα λες στον "πνευματικό" σου;
Α! θα σε μαλώσω!
Για σου αΐ φορ (I4) το κοινό το ακούω και το σέβομαι αντίθετα με εσένα που το υβρίζεις μέγα πετυχημένε πτυχιούχε.