κοντούλα είναι αδύνατη. έχει όμως κωλάρα και δεν έιναι κοκκαλίαρα.44 κιλα και ειναι 20 χρονων;Δεν μου φαινεται και τοσο φυσιολογικο...εχει νευρικη ανορεξια μηπως; Εκτος και αν ειναι παρα πολυ κοντη...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε 2 άντρες για την κοπέλα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ζευγαρι35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
κοντούλα είναι αδύνατη. έχει όμως κωλάρα και δεν έιναι κοκκαλίαρα.
Ε βαλε καμια φωτο(χωρις φατσα)μας εσκασες
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Ε βαλε καμια φωτο(χωρις φατσα)μας εσκασες
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
από στήθος πως πάει;; αδερφέ την έχεις προπονήσει ή την ρίχνεις κατευθείαν στα βαθειά;κοντούλα είναι αδύνατη. έχει όμως κωλάρα και δεν έιναι κοκκαλίαρα.
;οχι δεν έχουμε κάνει ποτέ παρτούζα αλλά το σκεφτόμαστε συνέχεια και θέλουμε πρώτα να γίνει παιχνίδι με κάμερες και μετά βλέπουμε για συνάντηση αν συμφωνήσει και η άννα.από στήθος πως πάει;; αδερφέ την έχεις προπονήσει ή την ρίχνεις κατευθείαν στα βαθειά;
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
;οχι δεν έχουμε κάνει ποτέ παρτούζα αλλά το σκεφτόμαστε συνέχεια και θέλουμε πρώτα να γίνει παιχνίδι με κάμερες και μετά βλέπουμε για συνάντηση αν συμφωνήσει και η άννα.
Κάποιος να δώσει μια πούτσα σε αυτό το παλιότρολο να τη βάλει στο στόμα του για να σταματήσει να μιλάει.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
To θρεντ επρεπε να λεγεται : "Είμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε 2 άντρες για την κοπέλα μου και ειναι Κυριακη"
bitzibitzidis1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τύπε, στις 2.17 είπες οτι είναι 44 κιλα και στις 2.34 οτι ειναι 43. Δεν μας δίνεις και μας αυτη την διαιτα μπας και φυγει η μπακα?
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
οποιος ειναι ο τολμηρος να παει ας παει...να ξερει οτι η Αννουλα θα φοραει πανω απο 42 νουμερο παπουτσι κι αν ειναι 20 χρονων οπως λεει πρεπει να ηταν και 300κατι σειρα στο στρατο...
μη ψαρωνεται σε πουστικες αγγελιες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αν ηταν θα εβαζε φωτο εξ αρχης...α ρε Ελληναρες....
μη ψαρωνεται σε πουστικες αγγελιες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αν ηταν θα εβαζε φωτο εξ αρχης...α ρε Ελληναρες....
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Τι κάμερες ρε φίλε;;Πάμε για καφεδάκι και άμα γουστάρει η γκόμενα σε διώχνουμε εσένα και την πάμε για παρτούζα στο σπίτι μου...Θα στην κρατήσουμε ζεστή και υγρή!!;οχι δεν έχουμε κάνει ποτέ παρτούζα αλλά το σκεφτόμαστε συνέχεια και θέλουμε πρώτα να γίνει παιχνίδι με κάμερες και μετά βλέπουμε για συνάντηση αν συμφωνήσει και η άννα.
up-load-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε μαλακες γιατι δεν στελνετε ενα πακι και εσεις να κοιτατε απο μακρια?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
To θρεντ επρεπε να λεγεται : "Είμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε 2 άντρες για την κοπέλα μου για να τους βιντεοσκοπησουμε
====
ή
To θρεντ επρεπε να λεγεται : "Είμαστε ζευγάρι ... travelling companion -- και ψάχνουμε 2 άντρες για την κοπέλα μου
ή ...who knows
====
ή
To θρεντ επρεπε να λεγεται : "Είμαστε ζευγάρι ... travelling companion -- και ψάχνουμε 2 άντρες για την κοπέλα μου
ή ...who knows
poutsarasbig
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kalispera ,tha me endiefre sunantisi an goustarete pite mou na kanonisoume na brethoume .
tha mou peis pos eisai? mono gynaikes me endiaferoyne
* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε καθε παρτουζα υπαρχει και μια αννουλα τυπε;οχι δεν έχουμε κάνει ποτέ παρτούζα αλλά το σκεφτόμαστε συνέχεια και θέλουμε πρώτα να γίνει παιχνίδι με κάμερες και μετά βλέπουμε για συνάντηση αν συμφωνήσει και η άννα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις