ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.394
- Πόντοι
- 4.006
ρε αφήστε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους!!
στείλε πμ μέρος και ώρα!
ρε αφήστε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους!!
στείλε πμ μέρος και ώρα!
χαχαχαχαχα πες τα ρε φίλε με τον παπάρα μπαίνει σε τέτιο σάιτ και ντρέπετε να πει την λέξη γαμήσουνε και λεει απαφτόσουνε ο μπουρτζόβλαχος!
thahthela na thn xekoliasv kai na thn xemouniaso th filh soy ..... loopon ?
μη γραφεις greeklish ρε τυπε
Έχω ένα κολλητό με τον οποίο κάνουμε συνέχεια τέτοια κόλπα και είμαστε και οι 2 +20.Θα μας αντέξει τύπε η γκόμενα;Εσύ γουστάρεις να πάρεις κανένα μεζέ;
Έχω ένα κολλητό με τον οποίο κάνουμε συνέχεια τέτοια κόλπα και είμαστε και οι 2 +20.Θα μας αντέξει τύπε η γκόμενα;Εσύ γουστάρεις να πάρεις κανένα μεζέ;
Θα τον περιποιηθεί ο άλλος...Όχι με πούτσα όμως!Θέλω να πάτε στο ραντεβού και όλο τυχαία το κορίτσι να είναι άρρωστο και να μην μπόρεσε να έρθει και να μείνετε με τον 35αρι
Πες αν σου κάνει καμια τέτοια μαλακία,δεν θα τον γαμήσεις μετά ?? χαχα
Εσύ πόσα είσαι δηλαδή;;44 κιλα και ειναι 20 χρονων;Δεν μου φαινεται και τοσο φυσιολογικο...εχει νευρικη ανορεξια μηπως; Εκτος και αν ειναι παρα πολυ κοντη...
44 κιλα και ειναι 20 χρονων;Δεν μου φαινεται και τοσο φυσιολογικο...εχει νευρικη ανορεξια μηπως; Εκτος και αν ειναι παρα πολυ κοντη...
Γι'αυτο εβαλε ο φιλος την αγγελια. Για να φαει καλα η κοπελα να παρει τα πανω της.
Εσύ πόσα είσαι δηλαδή;;
Όλα εξαρτώνται από το ύψος...Άμα είμαι petite,στα 20 της χρόνια,τα 44 παλεύονται...50 ειμαι...Θα μου πεις για 6 κιλα το λες; Ναι μου φαινονται πολλα...