You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είμαι Θεσσαλονίκη. Πώς θα περάσω καλά με 2000€ ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αεροπλάνο και...athens!!!!!
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
με 2000 ευρώ που έχεις κατέβα αθήνα και γάμησέτα όλα
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
με 2000 ευρώ που έχεις κατέβα αθήνα και γάμησέτα όλα
Και γιατι να κατεβει και να μην ανεβει ??
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
σωστός Ρίου μπορεί να ανέβει σε καμιά Σερβία η σε καμιά Ρουμανία και να τα γαμήσει και κει όλαΚαι γιατι να κατεβει και να μην ανεβει ??
φίλε pass, αν θέλεις Studio πήγαινε Κοροβάγκου 5 στο Μύλο και ζήτα Χριστίνα. Το Νοέμβρη που πήγα εγώ ήταν καταπληκτική (διάβασε την κριτική μου). Βέβαια το λέω με κάθε επιφύλαξη, γιατί είμαι 25 χρόνια στα μπουρδέλα και ξέρω πόσο μπορεί να χαλάσει μια πουτάνα μέσα σε λίγους μήνες. Στην ίδια περιοχή στη Θεσσαλονίκη ξεφυτρώνουν συνέχεια στούντιο. Mια και είσαι εκεί κάνε αν θέλεις μια βόλτα να ενημερώνεις το Site, γιατί μας λειπει ενημέρωση για τη Θεσσαλονίκη. Παρεπιπτόντως το εν λόγω σπίτι κακώς ο γλομπέος το έχει στα μπουρδέλα, γιατί είναι studio όπως και όλα σχεδόν τα άλλα του Μύλου. Στην περιοχή είδα και στριπτιζάδικα που δεν τα έχω επισκευθεί. εκεί ισως να μπορέσεις φίλε pass να βρείς την πουτάνα που θα σου φάει τα 2000, αλλά πές μου, γιατί να το κάνεις; Άν βρείς στουντιάτο μουνάκι που να σου λέει κάτι, γίνεσαι για λίγο «πελάτης» και σε περιποιείται χάρμα. Κοπέλα που σε κάποιον μπορεί να φέρεται λίγο αδιάφορα, σε σένα που θα την τρώς πιο συχνά μπορεί να μεταμορφωθεί και να γουστάρεις. Ψάχνοντας βρίσκεις χρυσάφι...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Φιλε κοιτα εδω αυτη ειναι δωρεαν.
darksun1890
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπον,πας ταιλανδη!!!!τηεσ γιρο 1000 ευρω και εισαι βασιλιας
darksun1890
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η μαλλον κατεβαινεις αθηνα και πας σε ολα τα μπουρδελα!!!!!!20 ευρω το καθενα!!!!Υπολογισε ποσες γορες θα μαμισεις!!!!!!
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
:S :S :SΦιλε κοιτα εδω αυτη ειναι δωρεαν.
ρε παιδια έχω τα φράγκα αλλα δεν έχει τίπουα στην πόλη μου (θεσσαλονίκη)
μήπως έχετε να προτείνεται κάτι ???
επειδη λογικα απ τον Ιανουαριο ταχεις φαει τα 2 χιλιαρικα και δεν θαχεις φραγκο ............πηγαινε στο βιντεο club της γειτονιας παρε μια τσοντα και παιξε το πουλι σου
e:-/ρε παιδια έχω τα φράγκα αλλα δεν έχει τίπουα στην πόλη μου (θεσσαλονίκη)
μήπως έχετε να προτείνεται κάτι ???
Nikolas_GNikos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Re to paidi thelei apla pramata!!Ton katalabenw thelei na brei mia lush grigorh eukolh kai sugourh xwris na mpleksei me polu baboura paradeigma me ena thl na er8ei kati kalo spiti tou...Den to exei sto aima tou den einai epithetikos player !!!επειδη λογικα απ τον Ιανουαριο ταχεις φαει τα 2 χιλιαρικα και δεν θαχεις φραγκο ............πηγαινε στο βιντεο club της γειτονιας παρε μια τσοντα και παιξε το πουλι σου
antisthenis[/URL]: 7 διαφορετικά nicks (!) 11 (!!) καλές έως θριαμβευτικές κριτικές για ΕΝΑ συγκεκριμένο μαγαζί και άλλες τόσες κακές κριτικές για αρκετά άλλα μαγαζιά. Όλες οι κριτικές σβήνονται και οι λογαριασμοί αποκλείονται.
psaxnopoulos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια και γω απο Θεσσαλονικη και καινουργιος στο φορουμ .Εχει κανεις παλιος να μου προτεινει κατι για Θεσσαλονικη αλλα οχι σε μπ***δελο αλλα σε σπιτι για κυριλε καταστασσεις και να μου δωσει και τηλεφωνα ? Τιμες οτιδηποτε .Οποιος μπορει και ξερει ας στειλει ενα πμ ευχαριστω !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις