Νέα

Ειδοποίηση για Προσωπικά Μηνύματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analskipper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Προς τη διαχείριση :

Μήπως, λέω μήπως, μπορείτε να ρυθμίσετε ώστε όταν μου στέλνουν κανένα μήνυμα, να βγαίνει κάποια ειδοποίηση (Μαλάκα έχεις μήνυμα, άντε να το διαβάσεις) διότι εκεί στη μπάρα που είναι, δύσκολα πάει το μάτι σου και αυγατίζουν ?
Μια πρόταση έκανα ... μη βαράτε !!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Προς τη διαχείριση :

Μήπως, λέω μήπως, μπορείτε να ρυθμίσετε ώστε όταν μου στέλνουν κανένα μήνυμα, να βγαίνει κάποια ειδοποίηση (Μαλάκα έχεις μήνυμα, άντε να το διαβάσεις) διότι εκεί στη μπάρα που είναι, δύσκολα πάει το μάτι σου και αυγατίζουν ?
εγω ειχα παρακαλεσει τον αντμιν αντισθενη να συνδεσει τα προσωπικα μηνυματα μου οταν ερχοντια να χτυπαει το κινητο μου , το θυροτηλεφωνο, το σταθερο , η κορνα του αυτοκινητοθ και να γαυγιζουν και τα σκυλια μου

Επισκέπτης
εγω ειχα παρακαλεσει τον αντμιν αντισθενη να συνδεσει τα προσωπικα μηνυματα μου οταν ερχοντια να χτυπαει το κινητο μου , το θυροτηλεφωνο, το σταθερο , η κορνα του αυτοκινητοθ και να γαυγιζουν και τα σκυλια μου
Θες μηπως να σου βαραει και μια κουδουνα;

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Τόσα πολλά μηνύμα έχει ο φίλος μας;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Προς τη διαχείριση :

Εναλλακτικα γινεται με το e-mail  , οπου σουρχεται εκει μνμ...Και το ξερειs προτου μπειs στο site

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εναλλακτικα γινεται με το e-mail  , οπου σουρχεται εκει μνμ...Και το ξερειs προτου μπειs στο site

Ακριβώς.
Κοίτα τις "Ρυθμίσεις μηνυμάτων" ή και τις
"Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων"
στο προφίλ σου και φτιάξτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προς τη διαχείριση :

Δεν μας τα λες καλα τύπε.
Εγω ας πουμε πρωτα το ματι μου παει στην μπαρα στα μηνυματα και μετα οπουδηποτε αλλου.
Μηπως τύπε μου θελεις να μας πεις εμμεσως οτι εχεις πολλα μηνυματα για να ζηλεψουμε? :grin:

OP
OP
analskipper

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Εγω ας πουμε πρωτα το ματι μου παει στην μπαρα στα μηνυματα και μετα οπουδηποτε αλλου.
Μηπως τύπε μου θελεις να μας πεις εμμεσως οτι εχεις πολλα μηνυματα για να ζηλεψουμε? :grin:

Ισα ίσα που δεν έχω πολλά μηνύματα και δεν έχει συνηθίσει το μάτι μου να πηγαίνει στην μπάρα.
Μα τι καχύποπτοι είστε όλοι !!!!!!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σε ψαρωσε λιγο τυπε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom