pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
ΑΝ μου είχαν βάλει θα είχα ρόλο τώρα...ούτε καν,πόδι έφαγα.σου έβαλαν δάχτυλο?
ΑΝ μου είχαν βάλει θα είχα ρόλο τώρα...ούτε καν,πόδι έφαγα.σου έβαλαν δάχτυλο?
να επιμείνεις ρε. έχει πολύ μέλλον το επάγγελμα του ηθοποιού στην ελλάδα. Με χρυσά κουτάλια τρώνε όλοι. Δεν θα γίνεις πούστης χωρίς λόγοΑΝ μου είχαν βάλει θα είχα ρόλο τώρα...ούτε καν,πόδι έφαγα.
να επιμείνεις ρε. έχει πολύ μέλλον το επάγγελμα του ηθοποιού στην ελλάδα. Με χρυσά κουτάλια τρώνε όλοι. Δεν θα γίνεις πούστης χωρίς λόγο
ούτε με μαξιλαροθήκη στο κεφάλι? Τόσο μπουγαδόπλυμα?ειναι ασχημος. δε τον ακουμπανε.
να γίνεις άνθρωπος πρώτα?
αφού ξέρεις πως πάντα ελπίζωΖητάς κι εσύ θαύματα..
ούτε με μαξιλαροθήκη στο κεφάλι? Τόσο μπουγαδόπλυμα?
να μιλήσουμε για την καριέρα σου στο κλανίδι?Αλλαγή θέματος,φτάνει αρκετά μιλήσαμε για την καριέρα μου στο σανίδι.
Αλλαγή θέματος,φτάνει αρκετά μιλήσαμε για την καριέρα μου στο σανίδι.
Μολις τον ξαναδεις πες του να μας κοιταει που και που γιατι μας έχει ξεχάσει! ;) ;)Παγκοσμια συγκινηση με την αποφαση μου να εγκαταληψω τα εγκοσμια.
Μεσα σε 2 μερες 7 π.μ. που σημερα τα διαβασα γιατι την προηγουμενη φορα δεν ειχα χρονο. 3 μου γραφουν οτι συμφωνουν και μου συμπαραστεκονται στην αποαφαση μου. Ενας με βριζει. Και αλλοι 3 εκ των οποιων μια κοπελα μου ζητουν να το ξανασκεφτω. Μαλιστα η κοπελα μου ζητησε το mail μου για να μου στειλει φωτογραφια τον κωλο της, μπας και αλλαξω γνωμη, αφου η Velvy οσο και να την παρακαλαω δεν βαζει φωτο. Θα απαντησω σε ολους καποια στιγμη, οταν θα εχω ορεξη. Αλλα εχω ηδη παρει τις αποφασεις μου παρολες τις πιεσεις που δεχομε.
Παμε μπροστα αδερφια, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!
Παγκοσμια συγκινηση με την αποφαση μου να εγκαταληψω τα εγκοσμια.
Μεσα σε 2 μερες 7 π.μ. που σημερα τα διαβασα γιατι την προηγουμενη φορα δεν ειχα χρονο. 3 μου γραφουν οτι συμφωνουν και μου συμπαραστεκονται στην αποαφαση μου. Ενας με βριζει. Και αλλοι 3 εκ των οποιων μια κοπελα μου ζητουν να το ξανασκεφτω. Μαλιστα η κοπελα μου ζητησε το mail μου για να μου στειλει φωτογραφια τον κωλο της, μπας και αλλαξω γνωμη, αφου η Velvy οσο και να την παρακαλαω δεν βαζει φωτο. Θα απαντησω σε ολους καποια στιγμη, οταν θα εχω ορεξη. Αλλα εχω ηδη παρει τις αποφασεις μου παρολες τις πιεσεις που δεχομε.
Εσυ τέκνον μου δεν γλυτώνεις με τίποτα.
Mod ΤΩΡΑ Ο PARALIMNIOS ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Για ολους υπαρχει κατι.....Εσυ τέκνον μου δεν γλυτώνεις με τίποτα.
ΘΕΟΣ
Για ολους υπαρχει κατι.....
Παγκοσμια συγκινηση με την αποφαση μου να εγκαταληψω τα εγκοσμια.