pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
''Σεξουαλικές-θρησκευτικές αναζητήσεις''πως ειπαμε το νημα μαγκες?????
''Σεξουαλικές-θρησκευτικές αναζητήσεις''πως ειπαμε το νημα μαγκες?????
''Σεξουαλικές-θρησκευτικές αναζητήσεις''
Άσε δεν έχω τον θεό μου.Πως μονοπώλησε την συζήτηση για τον Θεό ο Παπαζόλης μυστήριο πράγμα βρε παιδί μου
Δίκιο έχεις.Παντού πούστηδες και υποκρισία.Στα θεατρα και στις τηλεορασεις εχει γεμισει πουτανες και κρυφοπουστηδες
RespectΔίκιο έχεις.Παντού πούστηδες και υποκρισία.
Μόνο στην εκκλησία και στα μοναστήρια δεν υπάρχουν πούστηδες και ο καθένας βρίσκει το Θεό και τον εαυτό του.
από την άλλη ο νάτσος έχει μεγάλο βύσμα στους καλλιτεχνικούς κύκλους
δεν τον λυπάσαι ρε μαλάκα τον άνθρωπο?Βρε μαλάκα προσπαθώ να τον κάνω να παραδεχτεί δημόσια πως ο μπάι είναι πούστης ανθέλει να τον φέρω σε επαφή, αλλά μου το χαλάς..
Πούστης,πούστης no problem boss,ό,τι πεις.Βρε μαλάκα προσπαθώ να τον κάνω να παραδεχτεί δημόσια πως ο μπάι είναι πούστης αν θέλει να τον φέρω σε επαφή, αλλά μου το χαλάς..
δεν τον λυπάσαι ρε μαλάκα τον άνθρωπο?
γάμησε τον παπαζόλη τώρα. Κοίτα εδώ τι σου έχωΑν τον λυπάμαι λέει?
γάμησε τον παπαζόλη τώρα. Κοίτα εδώ τι σου έχω
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=%7E/Uploads/Helena/0ai1.jpg[/img[/URL]]
ξέρω έχει μεγάλα βυζάκια για τα γούστα σου αλλά είναι η χαρά του παιδέρα ρε πούστη μου
[/quote]
Καθόλου πρωτότυπος,έχει γεμίσει από χθες το fb. :coffee:
Υ.Γ.Τί θα γίνει με εκείνο το κονέ νάτσε;;; :coffee:
στ' αρχίδια μαςΚαθόλου πρωτότυπος,έχει γεμίσει από χθες το fb.
Υ.Γ.Τί θα γίνει με εκείνο το κονέ νάτσε;;;
Για να βγω στην πίστα.στ' αρχίδια μας
τι ακριβώς το θέλεις το κονέ?
δεν λες σε κανέναν από τους προοδευτικούς δασκάλους σου να σε βγάλουν στο κλαρί?Για να βγω στην πίστα.
Αυτοί όντως μόνο γι'αυτό κάνουν...δεν λες σε κανέναν από τους προοδευτικούς δασκάλους σου να σε βγάλουν στο κλαρί?
δεν πιάνεις καμιά δουλειά να γίνεις άνθρωπος πρώτα? Το μετά το βλέπουμεΑυτοί όντως μόνο γι'αυτό κάνουν...
Και αν είναι να το κάνουμε να αξίζει τον κόπο τουλάχιστον...όχι πεζοδρόμιο.
Να γίνουμε city touri ρε αδερφέ.
Ψάχνω κανένα ρόλο....έχω πάει κ σε οντισιόν.δεν πιάνεις καμιά δουλειά να γίνεις άνθρωπος πρώτα? Το μετά το βλέπουμε
σου έβαλαν δάχτυλο?Ψάχνω κανένα ρόλο....έχω πάει κ σε οντισιόν.