mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ρε τυπε μ αυτες τις μαλακιες που λες εξω βγαζεις γκομενες;για να ξερω δλδ......
εμενα παντως αν και δεν του κανω με εχει ηδη ριξει
γιατι εσυ που δεν τις λες βγαζειςρε τυπε μ αυτες τις μαλακιες που λες εξω βγαζεις γκομενες;για να ξερω δλδ......
μην το λες ;)
τελικα το προγραμμα γιωργακης μπορει να αδυνατησει και της ελλεηνιδεςη κριση κανει καλο ΚΑΙ στη διαιτα
μετα το παστελωμα προσωπικα ΚΟΙΜΑΜΑΙ...ουτε τσιγαρο ουτε φαϊ...
γιατι εσυ που δεν τις λες βγαζεις
Στο θέμα του φαγητού μιλάω βασικά
Στα άλλα ο καθένας θα'χει το γούστο του,και όλο και κάπου θα ξοδεύει περισσότερα,π.χ. όπως εσύ στα ταξίδια που είπες προηγουμένως
φιλε αμα αναλαβω μοντ εχω πολλη δουλεια να κανω...θα καθαρισω τους κοπρους του αυγεια.......θα μπαναρω και πεντε εξι δεκα εικοσι νικς.....για αρχη......Ακομα να το σβησουνε ????
τελικα το προγραμμα γιωργακης μπορει να αδυνατησει και της ελλεηνιδες
Εγώ τουλάχιστον με αυτές τις μαλακίες βγαίνω και λίγο έξω και τις βγάζω τις γκόμενες δεν είμαι σαν εσένα που την βγάζει με τσόντες από το ίντερνετ.....
δε ειμαι εργενισσα εννοω
Λολ,δε σε είχα....παντρεμένη ή απλά συζείς;
φιλε αμα αναλαβω μοντ εχω πολλη δουλεια να κανω...θα καθαρισω τους κοπρους του αυγεια.......θα μπαναρω και πεντε εξι δεκα εικοσι νικς.....για αρχη......
θελει δουλεια πολλη το σαιτ μας......
Αντε ντε......Μετα την..."ειμαι συνεχεια καβλωμενη" ηρθε η "ατυχησασα εγκυοs"
Αμα δω και την Αντζελα Ζηλια με Ξανθοπουλο θα ξεγραφτω λεμε
ειμαστε καλτ παιδια εμεις οι μπουρδελιαριδες γιαυτο μπαινουν ολες οι γκομενες εδωΑντε ντε......Μετα την..."ειμαι συνεχεια καβλωμενη" ηρθε η "ατυχησασα εγκυοs"
Αμα δω και την Αντζελα Ζηλια με Ξανθοπουλο θα ξεγραφτω λεμε
χανεις επισοδειαποια ειναι η ειμαι συνεχεια καβλωμενη??
Γιου ντοντ νοου Αμαντα?ποια ειναι η ειμαι συνεχεια καβλωμενη??
Επίσης..όταν εχεις παιδιά και τα παίρνεις μαζί σου στα ψώνια το μπάτζετ πέφτει έξω ολοκληρωτικά για όλο τον μήνα.αναλογα για ποσα ατομα θα ψωνισεις...οταν εχεις να ψωνισεις για να ταϊσεις τετραμελη οικογενεια το μπατζετα αυτοματως αυξανεται πολυ...επισης αν παρεις ψαρια και αναλογα τι ψαρια θα παρεις παλι το μπατζετ σου μπορει να εκτοξευτει