Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
η κριση κανει καλο ΚΑΙ στη διαιτα :grin: :grin: :grin:
μετα το παστελωμα προσωπικα ΚΟΙΜΑΜΑΙ...ουτε τσιγαρο ουτε φαϊ...
τελικα το προγραμμα γιωργακης μπορει να αδυνατησει και της ελλεηνιδες :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στο θέμα του φαγητού μιλάω βασικά :) :)

Στα άλλα ο καθένας θα'χει το γούστο του,και όλο και κάπου θα ξοδεύει περισσότερα,π.χ. όπως εσύ στα ταξίδια που είπες προηγουμένως

δε ειμαι εργενισσα εννοω :)

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
ρε τυπε μ αυτες τις μαλακιες που λες εξω βγαζεις γκομενες;για να ξερω δλδ...... :idiot:

Εγώ τουλάχιστον με αυτές τις μαλακίες βγαίνω και λίγο έξω και τις βγάζω τις γκόμενες δεν είμαι σαν εσένα που την βγάζει με τσόντες από το ίντερνετ..... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ακομα να το σβησουνε ????
φιλε αμα αναλαβω μοντ εχω πολλη δουλεια να κανω...θα καθαρισω τους κοπρους του αυγεια.......θα μπαναρω και πεντε εξι δεκα εικοσι νικς.....για αρχη......

θελει δουλεια πολλη το σαιτ μας...... :sunglasses:

Επισκέπτης
ρε τυπε μ αυτες τις μαλακιες που λες εξω βγαζεις γκομενες;για να ξερω δλδ...... :idiot:

Ξέρεις πώς θα έβγαζε γκόμενα με τις μαλακίες που λέει;

Να στεκόταν κάτω από το παράθυρο της γκόμενας να της έλεγε μαλακίες,και κάποια στιγμή θα την έβγαζε τη γκόμενα....αν με πιάνεις :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ τουλάχιστον με αυτές τις μαλακίες βγαίνω και λίγο έξω και τις βγάζω τις γκόμενες δεν είμαι σαν εσένα που την βγάζει με τσόντες από το ίντερνετ..... :2funny:

αχ μη λες τετοια...χαρη στο τζελ η συλλογη μου απο τσοντες εχει δεκαπλασιαστει :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
φιλε αμα αναλαβω μοντ εχω πολλη δουλεια να κανω...θα καθαρισω τους κοπρους του αυγεια.......θα μπαναρω και πεντε εξι δεκα εικοσι νικς.....για αρχη......

θελει δουλεια πολλη το σαιτ μας...... :sunglasses:

Αντε ντε......Μετα την..."ειμαι συνεχεια καβλωμενη"    ηρθε η  "ατυχησασα εγκυοs"
Αμα δω και την Αντζελα Ζηλια με Ξανθοπουλο θα ξεγραφτω λεμε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αντε ντε......Μετα την..."ειμαι συνεχεια καβλωμενη"    ηρθε η  "ατυχησασα εγκυοs"

ποια ειναι η ειμαι συνεχεια καβλωμενη??

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αντε ντε......Μετα την..."ειμαι συνεχεια καβλωμενη"    ηρθε η  "ατυχησασα εγκυοs"
ειμαστε καλτ παιδια εμεις οι μπουρδελιαριδες γιαυτο μπαινουν ολες οι γκομενες εδω :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μήπως πρεπει ο Αντισθενης να σκεφθεί να κανει sticky το συγκεκριμενο θρεντ?
Απο χθες δεν εχει πεσει κατω απο 50 ατομα επισκεψιμοτητα.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
αναλογα για ποσα ατομα θα ψωνισεις...οταν εχεις να ψωνισεις για να ταϊσεις τετραμελη οικογενεια το μπατζετα αυτοματως αυξανεται πολυ...επισης αν παρεις ψαρια και αναλογα τι ψαρια θα παρεις παλι το μπατζετ σου μπορει να εκτοξευτει
Επίσης..όταν εχεις παιδιά και τα παίρνεις μαζί σου στα ψώνια το μπάτζετ πέφτει έξω ολοκληρωτικά για όλο τον μήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom