Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όταν πας να παντρευτείς κάποια και τη ρωτήσεις με πόσους έχει πάει ,πόσους θα πεί????

Αυτοί που κάνουν αυτή την ερώτηση
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ & ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

Αν είναι παρθένα και είσαι ο πρώτος της
το ξέρεις , δεν χρειάζεται να ρωτάς.

Αν ρωτήσεις , σε τρώει ο κώλος σου να ακούσεις μαλακίες.

Επισκέπτης
Επειδή μας ζάλισες,άκου τα και από μένα τσεκουράτα:
ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΦΑ γιατί,
α)ΠΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ότι εκεί είναι στούντιο??
β)ΠΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ότι είναι μέσα ο άντρας σου???
ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ κι εχουμε και λέμε,
α)Η πρώτη είσαι ή η τελευταία που ανακαλύπτει κάποια απιστία του άντρα της?
β)Όλα τα κανετε στον Ερωτα ,αλλα όπως λέει και ο αείμνηστος ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ "το πουλι για να τραφεί δε θέλει όλο καναβούρι"!
γ)Αμα θες να φυγεις φυγε ,κι άμα θες να κάτσεις κάτσε.Εσυ θα χτυπιέσαι γιατί κουβαλάς κι ενα μωράκι που δε φταίει σε τίποτα ,να τραβάει τις δικές σου ανασφάλειες..
δ)Αμα διαβάσεις εδω μέσα  θα δεις ότι ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟ!!!!!Τωρα αν το κανετε κι εσεις είστε πουτάνες,ενώ εμεις είμαστε Κυνηγοί.
ε)Η απιστία του άντρα γίνεται με το κάτω κεφάλι γι αυτό και συγχωρείται.η δική σας γίνεται εγκεφαλικά-γιατί τον "τρωτε"-και μόλις το μάθουμε πάτε στη μαμά σας..
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Βολέψου στο σπιτάκι σου με τον άντρα σου και αποδέξου την ανάγκη του αρσενικού να ψάχνει -ΕΝΙΟΤΕ-και άλλες αγκαλιές.Επαναλαμβάνω ,κάθε μέρα φιλέτο φιλέτο φιλέτο...Τρώμε και καμια φασολάδα!!!
πωπω βαρβατίλαααα.μας καύλωσες μεσημεριάτικα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όχι φίλε,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,εξήγησα πιο πάνω γιατί....Όταν πας να παντρευτείς κάποια και τη ρωτήσεις με πόσους έχει πάει ,πόσους θα πεί????Το πολύ τρεις γιατί πιο πανω εχασε...Εσένα όμως αμα σε ρωτήσουν και πείς με 200,θα πουνε ωραίος ο Τυπος...Εκανε ότι έκανε και τωρα θέλει να αράξει,έχει κι εμπειρίες,εδώ είμαστε...Με πιάνεις???
που ζεις;;;;;;;;;;;;;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Hello_To_You.gif

μπά ...έχουμε  ένα ευχάριστο ....... and horny come buck :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
πωπω βαρβατίλαααα.μας καύλωσες μεσημεριάτικα.

Σχετικά με εκείνο το τραπέζι που θέλατε να μου κάνετε... Όλως τυχαίως, νομίζω ότι είναι σήμερα η πιο ενδεδειγμένη μέρα για να περάσω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όχι φίλε,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,εξήγησα πιο πάνω γιατί....Όταν πας να παντρευτείς κάποια και τη ρωτήσεις με πόσους έχει πάει ,πόσους θα πεί????Το πολύ τρεις γιατί πιο πανω εχασε...Εσένα όμως αμα σε ρωτήσουν και πείς με 200,θα πουνε ωραίος ο Τυπος...Εκανε ότι έκανε και τωρα θέλει να αράξει,έχει κι εμπειρίες,εδώ είμαστε...Με πιάνεις???
Σε καταλαβαινω καθως εσυ εννοεις τα στερεοτυπα που υπαρχουν στην κοινωνια
εγω ομως αλλο λεω...

Θεωρεις οτι η γυναικα θα πρεπει να εχει υποτακτικη φιλοσοφια ?
Μονο φασολαδα και ΤΙΠΟΤΑ αλλο ?
Με το δικο σου σκεπτικο σου μιλαω τωρα ..... για ξανασκεψου το λιγο.....

Για ποιον λογο θα πρεπει να διδονται ορκοι στην εκκλησια τοτε, αφου φυσιολογικα, οργανικα, οπως θες πες το, θα ξενοπηδηξει ο ενας απο τους δυο για λογους γκουρμε ?

Τι νοημα εχουν οι ορκοι τοτε ?

Επισκέπτης
Σχετικά με εκείνο το τραπέζι που θέλατε να μου κάνετε... Όλως τυχαίως, νομίζω ότι είναι σήμερα η πιο ενδεδειγμένη μέρα για να περάσω.
Θα ήθελα να μου μιλάτε έτσι όμως άγιε.Άμα ρίχνετε και καμιά σφαλιάρα θα είστε ακόμα πιο άντρας και θα περάσουμε τρέλα. :-* :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Θα ήθελα να μου μιλάτε έτσι όμως άγιε.Άμα ρίχνετε και καμιά σφαλιάρα θα είστε ακόμα πιο άντρας και θα περάσουμε τρέλα. :-* :-*

Όσο γι΄αυτό, μην ανησυχείτε καθόλου. Έχω χρηματίσει ιεροεξεταστής.  :cool2:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ayτό είναι βαρύ χτύπημα  :rockon:

@ Βιλμάκι καλημερα ,αργησες μανάρι ? :2funny: :2funny:

Ναι ρε γαμωτο  :-
Δεν πειραζει ολο και καποιο αλλο τρολ θα μπει  :cheesy:

Το ξερω .... τιποτα καινουργιο εχεις να μας πεις μωρη παρτολα ? :birdman: