manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Το πιθανοτερο ειναι να τις κάνουν γι αυτό δεν πηγαΔεν θα της κάνουν τίποτα.
Το πιθανοτερο ειναι να τις κάνουν γι αυτό δεν πηγαΔεν θα της κάνουν τίποτα.
Εγώ πάντως θυμάμαι στην πρώτη επαφή με τους απαγωγείς , σου είχαν πει ότι μην ανησυχείς που δεν θα γυρίσει σήμερα η γυναίκα σου και ότι είναι σε καλά χέρια. Άρα μέχρι εκείνο το σημείο αφενός μεν δεν υπήρχε απαγωγή και αφετέρου άφηναν να εννοηθεί ότι η γυναίκα σου θα γυρνούσε αύριο η έστω μεθαύριο , χωρίς να χρειαστεί να δώσεις λεφτά.Το πιθανοτερο ειναι να τις κάνουν γι αυτό δεν πηγα
τιποτα δεν θα της κανουν , αντε αγορακι μουΤο πιθανοτερο ειναι να τις κάνουν γι αυτό δεν πηγα
Την Καλημερα μου Φιλε Quares......γινε σε παρακαλω πιο διευκρινιστικος στον Φιλο Μανωλακη......συγγενεις και φιλους να την ψαχνουν γιατι ανησυχησανε????η συγγενεις και φιλοι να την πηδηξουνε και αυτοι????τιποτα δεν θα της κανουν , αντε αγορακι μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συγγενεις και φιλους δεν εχει η γυναικα σου;
αυτοι δεν την εχουν ψαξει;
οχι εκεινοι οι συγγενεις...Την Καλημερα μου Φιλε Quares......γινε σε παρακαλω πιο διευκρινιστικος στον Φιλο Μανωλακη......συγγενεις και φιλους να την ψαχνουν γιατι ανησυχησανε????η συγγενεις και φιλοι να την πηδηξουνε και αυτοι????
οκ....οχι εκεινοι οι συγγενεις...
μαμα, μπαμπας, αδερφια,ω φιλεςε της, η δουλεια της...
Μέχρι που έφυγαν απ το σπίτι. Μετά πηραν τηλέφωνο και ζητουσαν λεφτάΕγώ πάντως θυμάμαι στην πρώτη επαφή με τους απαγωγείς , σου είχαν πει ότι μην ανησυχείς που δεν θα γυρίσει σήμερα η γυναίκα σου και ότι είναι σε καλά χέρια. Άρα μέχρι εκείνο το σημείο αφενός μεν δεν υπήρχε απαγωγή και αφετέρου άφηναν να εννοηθεί ότι η γυναίκα σου θα γυρνούσε αύριο η έστω μεθαύριο , χωρίς να χρειαστεί να δώσεις λεφτά.
Τους γονείς της δυστυχώς τους έχασε νωρίς. Και με τους λιγοστους συγγενείς που έχει δεν έχει πολκες σχέσεις εκτός από έναν πρωτο της ξάδερφο. Μόλις του είπα τι έγινε τρελάθηκε από την αγωνία του. Το ίδιο και οι φίλοι μας φυσικάτιποτα δεν θα της κανουν , αντε αγορακι μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συγγενεις και φιλους δεν εχει η γυναικα σου;
αυτοι δεν την εχουν ψαξει;
και δεν πηγαν στην αστυνομια; απο την δουλεια της κανεις;Τους γονείς της δυστυχώς τους έχασε νωρίς. Και με τους λιγοστους συγγενείς που έχει δεν έχει πολκες σχέσεις εκτός από έναν πρωτο της ξάδερφο. Μόλις του είπα τι έγινε τρελάθηκε από την αγωνία του. Το ίδιο και οι φίλοι μας φυσικά
Δεν νομίζω , στην πρώτη κλήση η βιντεοκλήση τι ήταν ... έδειχνε απλά που της έκαναν ότι της έκαναν και σου είχαν πει "μην ανησυχείς που δεν θα γυρίσει σπίτι σήμερα , είναι σε καλά χέρια" άρα απο εκεί και πέρα έπρεπε απλά να μην ξανασηκώσεις το τηλέφωνο και να περιμένεις να γυρίσει , θα είχες γλυτώσει και τα λύτραΜέχρι που έφυγαν απ το σπίτι. Μετά πηραν τηλέφωνο και ζητουσαν λεφτά
Οχι δεν πηγαν τους είπα πως έχουν τα πραγματα. Τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει απ τη δουλειά της στο γυμναστήριο.και δεν πηγαν στην αστυνομια; απο την δουλεια της κανεις;
ρε τι συπτωση.Οχι δεν πηγαν τους είπα πως έχουν τα πραγματα. Τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει απ τη δουλειά της στο γυμναστήριο.
Ειρωνικά το είπαν . Μετά από αυτό είχα τρομοκρατηθεί εννοείται πως θα σηκωνα το τηλέφωνο. Αν δεν το έκανα και παλι δε θα την άφηναν να φυγει και μπορεί να της έκαναν κι άλλο κακό.Δεν νομίζω , στην πρώτη κλήση η βιντεοκλήση τι ήταν ... έδειχνε απλά που της έκαναν ότι της έκαναν και σου είχαν πει "μην ανησυχείς που δεν θα γυρίσει σπίτι σήμερα , είναι σε καλά χέρια" άρα απο εκεί και πέρα έπρεπε απλά να μην ξανασηκώσεις το τηλέφωνο και να περιμένεις να γυρίσει , θα είχες γλυτώσει και τα λύτρα
Δεν είμαι αβουλος. Δεν έχω επιλογή. Κινδυνεύει η γυναίκα μου αν κάνω το οτιδήποτερε τι συπτωση.
παντως εγω αν ημουν γυναικα σου θα σε χωριζα ή θα προτιμουσα να μεινω με τους απαγωγεις απο το να ειμαι με εναν αβουλο μπαγλαμα σαν εσενα που δεν κανει τιποτα...
ενω τωρα ειναι ασφαλης;Δεν είμαι αβουλος. Δεν έχω επιλογή. Κινδυνεύει η γυναίκα μου αν κάνω το οτιδήποτε
Ουτε τώρα είναι ασφαλής αλλά τουλάχιστον έχω μια πιθανοτητα να την αφήσουν. Ενώ αν έκανα το οτιδήποτε θα τη σκωτυον@νενω τωρα ειναι ασφαλης;
Εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το ρισκάρωειδες που εισαι μπαγλαμας; δεν σκοτωνουν χωρις λογω ετσι.
πανε στην αστυνομια και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα
αμα δεν ρισκαρεις ρε μπαγλαμα για την γυναικα σου για ποιον θα ρισκαρεις;Εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το ρισκάρω