manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Γιατί ψώνισα από σβέρκο;τι εννοείς;Ψώνισες από σβέρκο γατούλη
Γιατί ψώνισα από σβέρκο;τι εννοείς;Ψώνισες από σβέρκο γατούλη
Μανώλη τελικά έμαθες κάτι για την Στέλλα...έχω απορία γτ στα έκανε όλα αυτά αφού τα σιχενετε...τι πιστευειςΓιατί ψώνισα από σβέρκο;τι εννοείς;
Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι την εκβίασανΜανώλη τελικά έμαθες κάτι για την Στέλλα...έχω απορία γτ στα έκανε όλα αυτά αφού τα σιχενετε...τι πιστευεις
Για πες τελικα ..το εσπασε το φραγμα παρτουζα με 3 ...Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι την εκβίασαν
Δεν κάνει παρτουζα την εκβίασανΓια πες τελικα ..το εσπασε το φραγμα παρτουζα με 3 ...
Παει για gang bang τωρα ?
Από φόβο τους πήρε κ τους 3Δεν κάνει παρτουζα την εκβίασαν
Κοιτα δε θα τα χαλασουμε τωρα ...Δεν κάνει παρτουζα την εκβίασαν
Αν δε κανω λαθος δεν ειναι Ελλεηνιδα ....ΚΑΕ ειναιΡε μανωλιο, σου γαμαει νωντας την ελλεηνιδα. Αυτοκτονία, η μόνη λύση
Ναι αφού την εκβίασαν και οι τρεις. Και οι τρεις είχαν τα βίντεοΑπό φόβο τους πήρε κ τους 3
Δεν της το κάνει με τη θέλησή τηςΡε μανωλιο, σου γαμαει νωντας την ελλεηνιδα. Αυτοκτονία, η μόνη λύση
Τι είναι ΚΑΕΑν δε κανω λαθος δεν ειναι Ελλεηνιδα ....ΚΑΕ ειναι
Κοριτσακι Ανατολικής ΕυρωπηςΔεν της το κάνει με τη θέλησή της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι είναι ΚΑΕ
Ρε ηλιθιε μάθε να γράφειςΕσυ εισαι ο Ψωλοχυμενος κιαρατας
Ναι όντως από ανατολική Ευρώπη είναιΚοριτσακι Ανατολικής Ευρωπης
Για τι τέτοιο άχτι με τον καημένο τον Κωστάκη ; ; ; ; ; Μόνο μαζί του κάνεις τσαμπουκάδες . . . άφησε το παλικαράκι λίγο να το απολαύσει . . . τι του το χαλάς συνέχεια . . . ; ; ; ...η κακία θα σε φάει . . . . ! ! ! ! ! !-αχ μωρό μου δεν είναι αυτό που φαίνεται. Εγώ δεν άκουγα τιποτα πηγα επιασα απ το σβέρκο τον πουστη τον Κωστακη -ρε μπουχεσα θα σε σκοτώσω. Δε σου πα μακριά απ τη γυναίκα μου. Ο άλλος μόλις είδε ότι αρχισα στα μπουνιδια τον μπουχεσα έφυγε τρέχοντας με τα σωβρακα στα χέρια. - αχ μη μωρό μου να σου εξηγήσω. Εγώ δεν άκουγα τιποτα τράβηξα μια κλωτσιά στον μπουχεσα έπεσε κάτω ενώ μετά άρχισε να
τρέχει . Άρπαξε το παντελονι του και εφυγε τρέχοντας μόλις είδε ότι τον κυνηγουσα. Βγήκε απ το σπίτι ξεβρακωτος κι αυτός . Η γυναίκα μου προσοαθουσε να με συγκρατήσει και να με ηρεμησει αλλά εγώ δεν άκουγα την εσπρωξα της ειπα να μη μ αγγίζει και τον ακολουθησα έξω και αυτός τελευταία στιγμή ανέβηκε στη μηχανή του φίλου βάζοντας κακήν κακός το παντελονι του και έγιναν καπνός.
Την γλεντησε κ αυτός μην νομίζεις. Τέτοια ψωλα που είναι ,ολοι την πήραν στο χωριόΓια τι τέτοιο άχτι με τον καημένο τον Κωστάκη ; ; ; ; ; Μόνο μαζί του κάνεις τσαμπουκάδες . . . άφησε το παλικαράκι λίγο να το απολαύσει . . . τι του το χαλάς συνέχεια . . . ; ; ; ...η κακία θα σε φάει . . . . ! ! ! ! ! !
Eντάξει , αλλά μόνο τον πιτσιρικά κυνηγάει . . . κρίμα το παιδάκι . . . ! ! !Την γλεντησε κ αυτός μην νομίζεις. Τέτοια ψωλα που είναι ,ολοι την πήραν στο χωριό
Τι λες ρε ;για τη γυναίκα μου μιλάμε! Το τσογλάνι αυτό θα λυπηθώ. Ακόμα δε βγήκε απ τ αυγό και θέλει και γυναίκα; δεν κοιτάει εκεί που είναι σαν ποντικομαμη και γεμάτος λίπος ο μπουχεσας. Μου ήθελε και γυναίκα σαν τη Στέλλα που του ρίχνει και μισό κεφαλι.Για τι τέτοιο άχτι με τον καημένο τον Κωστάκη ; ; ; ; ; Μόνο μαζί του κάνεις τσαμπουκάδες . . . άφησε το παλικαράκι λίγο να το απολαύσει . . . τι του το χαλάς συνέχεια . . . ; ; ; ...η κακία θα σε φάει . . . . ! ! ! ! ! !
Δεν την πηραν ολοι στο χωριό. Και δεν προλαβε να την γλεντήσει προλαβα και τον σταματησαΤην γλεντησε κ αυτός μην νομίζεις. Τέτοια ψωλα που είναι ,ολοι την πήραν στο χωριό
Οποιος και να ήταν το ίδιο θα έκανα.Eντάξει , αλλά μόνο τον πιτσιρικά κυνηγάει . . . κρίμα το παιδάκι . . . ! ! !