Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Ρε δεν έχετε καταλάβει πως η πουστρα ο μανωλιος γράφει μόνο όταν δεν έχει στα χέρια του ψωλες?
Εμείς το έχουμε καταλάβει.Ο Μανωλιός δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι τον έχουμε πάρει χαμπάρει και συνεχίζει να γράφει αυτά που γράφει για να καυλώνει μόνος του.Ρε μην είναι κανένας χαμένος που στραπονάρει τον εαυτό του και απλά προσπαθεί να καυλώσει και λίγο μπας και υγρανθεί λίγο η κωλοτρυπίδα του γιατί δεν φτάνει να τη γλύψει;
Μην αρχίσει να μας βάζει και τίποτα κυνηγόσκυλα στο σενάριο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Ναι δυστυχώς όχι απ τις πρωτες μέρες. Αλλά στάθηκα και γω τυχερός και μπήκα και βουλωσα όλες τις τρυπες της θείας Στέλλας
Ρε μαλακισμένο αν συνεχίσεις θα βουλώσουμε ολες τις δικές σου τρύπες.
Και πίστεψέ με,έχουμε μερακλήδες εδώ που θα είσαι για αυτούς πουτανάκι γάλακτος...

Άστον τον μανωλακη ήσυχο να έχουμε κάνα μαλάκα να πειράζουμε....
Μουνόπανο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Παντως αξιζει να σημειωθει κατι για τη χτεσινη παρτουζα.
Η Στελλα δεν εδωσε κωλο(προς τιμη της!) σε κανεναν, γιατι ηθελε να τον κρατησει φρεσκο για τον αντρα της λογω του δωρου που της εκανε.
Τα καλα πρεπει να λεγονται!!!

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Kαλησπερα Φιλε μου....τα εχει κανει μανταρα....απο παραμυθα σε παραμυθα μας παει...ουτε θυματε τι γραφει....ποιανου γιος ειναι δεν μας ειπε????και πως ειχε προσβαση στο σπιτι της γιαγιας......και στα συρταρια ο Πεοτριβης γυναικοπιπις.....
πάω στοίχημα ότι θα μας απαντήσει ο ανηψιός ποια είναι η....μαμά του!!!!λες να είναι καμιά αδελφή της Στελίτσας....θεία θα είναι κι έτσι οπότε δεν τον χαλάει που την καρφώνει.....ο μανωλιός με ανησυχεί που χαθηκε το παλιόπαιδο....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456
Παρακμή..

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Που είσαι ρε Μανώλη να πεις την συνέχεια.... Υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία.....
Υ.Γ. θα μας γνωρίσει κάποιος την Στέλλα να δούμε τη πουλιά πιάνει.....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Που είσαι ρε Μανώλη να πεις την συνέχεια.... Υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία.....
Υ.Γ. θα μας γνωρίσει κάποιος την Στέλλα να δούμε τη πουλιά πιάνει.....
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η Στέλλα , αλλά σύμφωνα με τον νηματοθέτη και τον ανηψιό (αν δεν είναι ο ίδιος) έχει ειδικότητα στα μεγάλα πουλιά :dancing:

Εσύ μάλλον εννοείς αν είναι όμορφη αν είναι καλή στο σέξ κτλ με το "τι πουλιά πιάνει" , αλλά είπα να κάνω ένα λογοπαίγνιο.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456
βρε μαλακα Μανωλιο,τι θα γινει;γιατι δεν γραφεις,σκατα εχουν τα χερια σου;

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
λοιπόν ας συγκεντρωθούμε γιατί στο τέλος θα χαθούμε ....εσύ είσαι ο Κωστάκης (το υποκοριστικό λόγω....ηλικίας όχι λόγω μικρής τσουτσούς...) και είσαι ανηψιός του Μανωλάκη (εδώ το υποκοριστικό είναι λόγω μικρής ψωλής) δηλαδή ανηψιός του κιαρατά (εμείς έτσι τον λέμε τον κερατά) και ανηψιός της Στέλλας (που την κάρφωσες και στον πήρε και τσιμπούκι) και ανηψιός του Κώστα (αυτός την ξεπάτωσε πρώτος τη θεία Στέλλα) μέχρι εδώ καλά;;
δώσε τώρα λεπτομέρειες για τις τρύπες την θείας και του θείου
Εντάξει να μην περι αυτό λόγω. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το κουτσομπολιό αλλά η αλήθεια είναι ότι η τρυπες της Στέλλας είναι ορθανοιχτες

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Την έχει ξεπατωσει ο Κώστας και οι μάστορες

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Πω πω έχει ξεφύγει το τρολάρισμα.Κωστάκη να μας πεις λεπτομέρειες.Και μόλις τελειώσεις άλλαξε προφίλ και μπες με της κολλητής της Στέλλας και πες μας τι γαμήσια πέσανε και με αυτή.Που σίγουρα της τα είπε όλα η Στέλλα και θα ήθελε και αυτή μετά.
Για ποια φάση απ όλες θέλετε να σας πω λεπτομέρειες;

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μετά από εκείνη την εφιαλτική νυχτα αγωνίας που μου έδειξαν με βιντεοκλήση την ομαδική ασέλγεια πανω στη γυναίκα μου δεν ήξερα τι να κάνω σκεφτόμουν να παρω την αστυνομία. Ξημερωσε και ακόμα δεν εκανα τίποτα. σκέφτηκα να παρω την αστυνομία. Αλλά δεν ημουν σίγουρος. Μετά από καμια ωρα είχα παλι μια βιντεοκλήση. Το σήκωσα αμέσως. Αυτό που είδα ήταν η γυναίκα μου με τα εσώρουχα μόνο το σουτιέν και το στρινγκ δεμένη σε μια καρέκλα. Στην αρχή ήταν φιμωμενη. Μετά κάποιος τραβηξε την ταινία. Και η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει. Αχ μωρό μου βοήθεια. Σωσε με αυτά τα κτήνη με βασανίζουν πολυ σκληρά.δε θα σταματήσουν τα βασανιστήρια ποτε.ειναι πολυ σκληροί μαζί μου. Μετά ακουστικε μια φωνή που δεν έμοιαζε με κανέναν απ τα παχυδερμα η τους αλβανους. Και μου είπε. Αμα θες να δεις τη γυναίκα σου θα μας στείλεις το τάδε ποσο σε συγκεκριμένο μέρος μια συγκεκριμένη ώρα. Μην διανοηθεις να φωναξεις την αστυνομία γιατί δε θα ξαναδείς τη γυναίκα σου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Μετά από εκείνη την εφιαλτική νυχτα αγωνίας που μου έδειξαν με βιντεοκλήση την ομαδική ασέλγεια πανω στη γυναίκα μου δεν ήξερα τι να κάνω σκεφτόμουν να παρω την αστυνομία. Ξημερωσε και ακόμα δεν εκανα τίποτα. σκέφτηκα να παρω την αστυνομία. Αλλά δεν ημουν σίγουρος. Μετά από καμια ωρα είχα παλι μια βιντεοκλήση. Το σήκωσα αμέσως. Αυτό που είδα ήταν η γυναίκα μου με τα εσώρουχα μόνο το σουτιέν και το στρινγκ δεμένη σε μια καρέκλα. Στην αρχή ήταν φιμωμενη. Μετά κάποιος τραβηξε την ταινία. Και η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει. Αχ μωρό μου βοήθεια. Σωσε με αυτά τα κτήνη με βασανίζουν πολυ σκληρά.δε θα σταματήσουν τα βασανιστήρια ποτε.ειναι πολυ σκληροί μαζί μου. Μετά ακουστικε μια φωνή που δεν έμοιαζε με κανέναν απ τα παχυδερμα η τους αλβανους. Και μου είπε. Αμα θες να δεις τη γυναίκα σου θα μας στείλεις το τάδε ποσο σε συγκεκριμένο μέρος μια συγκεκριμένη ώρα. Μην διανοηθεις να φωναξεις την αστυνομία γιατί δε θα ξαναδείς τη γυναίκα σου.
Τί σενάριο είναι αυτό , απο εκεί που είχε φύγει με την θέλησή της ξαφνικά γύρισε σε απαγωγή ; :confused:

Τέλος πάντων , εγώ θα έλεγα μην δώσεις τίποτα γιατί οτι και να δώσεις θα τα φάνε μαζί. Αν δεν ήθελε βασανιστήρια ας μην έφευγε μαζί τους στην τελική. Βέβαια αυτά (υποτίθεται) οτι έχουν ήδη γίνει στο παρελθόν οπότε λίγο άκυρη η συμβουλή :sad2:

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ήθελα να παρω την αστυνομία αλλά ετρεμα μην κάνουν κακό στη γυναίκα μου. Εκανα ότι μπορουσα για να συγκεντρώσω το ποσο . Τα χρήματα που ζητουσαν ήταν παραπολλα για εμενα ήταν σχεδόν ότι είχα στην άκρη. Αλλά δεν είχα επιλογή. Η διορία που είχα ήταν μέχρι μεθαυριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom