montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.957
- Πόντοι
- 1.056
Ρε συ.....δεν σε επιασε ο Θειος που τον επαιζες με τα εσωρουχα της θειας και σε πλακωσε στις καρπαζιες???δεν ειχες τρελλαθει στην μαλακια????
οταν σε πλακωσε στα κλωτσιδια ο Θειος Μανωλης εκανες τον Γαλλο ομως.....οσο ηταν μπροστα ο Θειος εκανες τον......μολις εφευγε ομως.....????Όλο τετοια φορουσε . Οι βυζάρες της ήταν παντα έξω. Και φρόντιζε η πουτανα παντα να φοράει μπλουζες με πολυ λεπτά ραντακια και να φαίνονται οι ραντες απ το σουτιέν
Να ντραπω;πλακα κανεις;ρε φίλε η πουτανα μας είχε φτάσει όλους στο απροχώρητο. Η καυλα είχε χτυπήσει κόκκινο. Συνέχεια κυκλοφορουσε γυμνή μέσα στο σπίτι. Και να τα κουνηματα να τα σκιψιματα. Μας έκανε τα καυλιά τέντα συνέχεια. Έτσι τις πρωτες μέρες η μαλακία για τη Στέλλα πηγαινε συννεφο. Τρελενομουν να την περνω μάτι και αυτή όμως τρελενομαι ακόμα πιο πολυ να την κοιτάμε. Δεν περιμενα όμως ότι θα ήμουν τόσο τυχερος και θα της τον καρφωνα κιόλας. Όταν όμως πρωτη φορα την επιασα με τον θείο Κώστα. Επαθα πλακα .Τότε αρχισα να έχω ελπίδες. Ειχα τρελαθει όταν την είδα να ξενογαμιεται. Κάθε μέρα τον έπαιζα για τη Στέλλα. Όπου δεν άργησε να έρθει η σειρά μου να τη γαμησω.Δεν ντράπηκες να γαμησεις τη γυναίκα του θείου σου;
Χα και σφεντονες έκανα. Και δεν είχα αφήσει σουτιέν και στρινγκακι της Στελλιτσας που να μην το έχω χυσει. Τον έπαιζα στα εσώρουχα της συνέχεια.οι ράντες;;; και συ τις λιγουρευόσουν έ;; ήθελες να φτιάξεις σφεντόνες!!!!
Κάτσε ρε γιατί μας έχετε μπερδέψει .Να ντραπω;πλακα κανεις;ρε φίλε η πουτανα μας είχε φτάσει όλους στο απροχώρητο. Η καυλα είχε χτυπήσει κόκκινο. Συνέχεια κυκλοφορουσε γυμνή μέσα στο σπίτι. Και να τα κουνηματα να τα σκιψιματα. Μας έκανε τα καυλιά τέντα συνέχεια. Έτσι τις πρωτες μέρες η μαλακία για τη Στέλλα πηγαινε συννεφο. Τρελενομουν να την περνω μάτι και αυτή όμως τρελενομαι ακόμα πιο πολυ να την κοιτάμε. Δεν περιμενα όμως ότι θα ήμουν τόσο τυχερος και θα της τον καρφωνα κιόλας. Όταν όμως πρωτη φορα την επιασα με τον θείο Κώστα. Επαθα πλακα .Τότε αρχισα να έχω ελπίδες. Ειχα τρελαθει όταν την είδα να ξενογαμιεται. Κάθε μέρα τον έπαιζα για τη Στέλλα. Όπου δεν άργησε να έρθει η σειρά μου να τη γαμησω.
Ναι ρε γαμωτο τι καντεμια κι αυτή. Όντως με είχε πιασει ο μαλακας να τον παιζω με ένα σουτιέν της γυναίκας του. Ευτυχώς που είναι τέρμα φλώρος και δεν έφαγα ξυλο. Ασε τι λεει ουτε καρπαζιές ουτε τιποτα. Μόνο με κατσαδιασε. Ευτυχώς δεν είναι κανα θηρίο σα τον Κώστα γιατί μια καρπαζιά θα ήταν αρκετή να παω νοσοκομείο. Το κακό είναι εκείνη τη μέρα δεν προλαβα να χυσω πάνω στο σουτιέν. Και έφυγα από κει καυλωμενος και τελείωσα στο σπίτι.Ρε συ.....δεν σε επιασε ο Θειος που τον επαιζες με τα εσωρουχα της θειας και σε πλακωσε στις καρπαζιες???δεν ειχες τρελλαθει στην μαλακια????
Σιγά μη με πλακωσε στα κλωτσιδια αυτός ο φλώρος. Απλα στην αρχή τον λυπομουνα λίγο που του γάμαγε τη γυναίκα ο Κώστας μετά όμως είχα την τυχη να δοκιμάσω και γω του μουνακι της γυναίκας τουοταν σε πλακωσε στα κλωτσιδια ο Θειος Μανωλης εκανες τον Γαλλο ομως.....οσο ηταν μπροστα ο Θειος εκανες τον......μολις εφευγε ομως.....????
Εγώ είμαι ο ανιψιόςΚάτσε ρε γιατί μας έχετε μπερδέψει .
Εσύ είσαι Αλβανός η συγγενής . Η πούτσα πέφτει σύννεφο .
Αλλά τις πρωτες μέρες έχεις δίκιο όντως είχα τρελαθει στη μαλακία. Το θέμα της μαλακίας ήταν παντα οι βυζάρες και η τουρλωτη κωλαρα της θείας Στέλλας. Η τα τσιμπουκόχειλα της. Εχει η καριόλα και φάτσα για χυσιμο.Ρε συ.....δεν σε επιασε ο Θειος που τον επαιζες με τα εσωρουχα της θειας και σε πλακωσε στις καρπαζιες???δεν ειχες τρελλαθει στην μαλακια????
Κωστή , δεν πιστεύω απο τότε να ξαναήρθαν στο χωριό μαζί με την Στέλλα μετά απο αυτά που έγιναν ε ;Αλλά τις πρωτες μέρες έχεις δίκιο όντως είχα τρελαθει στη μαλακία. Το θέμα της μαλακίας ήταν παντα οι βυζάρες και η τουρλωτη κωλαρα της θείας Στέλλας. Η τα τσιμπουκόχειλα της. Εχει η καριόλα και φάτσα για χυσιμο.
Αυτός όχι. Όμως τις μέρες που έμεναν χωριστά ο Κώστας πήρε τη Στέλλα και την ξανά έφερε στο χωριό αυτή τη φορά στο σπίτι ενός φίλου του. Τρεις μερες δεν βγήκαν απ το σπίτι. Ήταν η Στέλλα και μια παρεα από 5 άντρες τουλάχιστονΚωστή , δεν πιστεύω απο τότε να ξαναήρθαν στο χωριό μαζί με την Στέλλα μετά απο αυτά που έγιναν ε ;
ιδια απορια εχω και εγω.....ποτε κανει τον θειο....ποτε κανει τον ανηψιο....ποτε κανει την Στελλα.....τον πουστη...πουθενα δεν τον πιανεις....Κάτσε ρε γιατί μας έχετε μπερδέψει .
Εσύ είσαι Αλβανός η συγγενής . Η πούτσα πέφτει σύννεφο .
Τι λέτε ρε ο ανηψιός ειμαι δεν είπα ποτε ότι είμαι άλλοςιδια απορια εχω και εγω.....ποτε κανει τον θειο....ποτε κανει τον ανηψιο....ποτε κανει την Στελλα.....τον πουστη...πουθενα δεν τον πιανεις....
τι τερμα φλωρος.....ετσι και σε παρει χαμπαρι οτι λες μαλακιες θα σε κουρεψει με την ψιλη....τεντιμποι!!!!!!!Ναι ρε γαμωτο τι καντεμια κι αυτή. Όντως με είχε πιασει ο μαλακας να τον παιζω με ένα σουτιέν της γυναίκας του. Ευτυχώς που είναι τέρμα φλώρος και δεν έφαγα ξυλο. Ασε τι λεει ουτε καρπαζιές ουτε τιποτα. Μόνο με κατσαδιασε. Ευτυχώς δεν είναι κανα θηρίο σα τον Κώστα γιατί μια καρπαζιά θα ήταν αρκετή να παω νοσοκομείο. Το κακό είναι εκείνη τη μέρα δεν προλαβα να χυσω πάνω στο σουτιέν. Και έφυγα από κει καυλωμενος και τελείωσα στο σπίτι.
Τι λέτε ρε ο ανηψιός ειμαι δεν είπα ποτε ότι είμαι άλλος
Πηρε την Στέλλα και η Patricia??ιδια απορια εχω και εγω.....ποτε κανει τον θειο....ποτε κανει τον ανηψιο....ποτε κανει την Στελλα.....τον πουστη...πουθενα δεν τον πιανεις....
χαχαχχαχαχχαχαα....ποια ειναι παλι αυτη η Πατριτσια......μας εχει κανει ο τρελλακιας μπαχαλο....!!!!Πηρε την Στέλλα και η Patricia??
ετσι...!!!!φτιαξε μας με την Θεια.....για πες καμμια λεπτομερια ....οχι πως το επαιζες....για τα τσιμπουκια της θειας....Αλλά τις πρωτες μέρες έχεις δίκιο όντως είχα τρελαθει στη μαλακία. Το θέμα της μαλακίας ήταν παντα οι βυζάρες και η τουρλωτη κωλαρα της θείας Στέλλας. Η τα τσιμπουκόχειλα της. Εχει η καριόλα και φάτσα για χυσιμο.
Θα μου κλάσει. Ο κερατάς. Λες και μόνο εγώ του γάμησα τη γυναίκατι τερμα φλωρος.....ετσι και σε παρει χαμπαρι οτι λες μαλακιες θα σε κουρεψει με την ψιλη....τεντιμποι!!!!!!!
στην επιγραφη θα γραφει """Γαμησα την θεια μου την χορευτρια".....
ρε συ....μαζι σου ειμαι...αστον τον Κερατα....για την θεια πες και την παρτουζα με τον κολλητο...Θα μου κλάσει. Ο κερατάς. Λες και μόνο εγώ του γάμησα τη γυναίκα
Η καριόλα η Στέλλα ειναι μαστορισα στα τσιμπουκια. Στην αρχή με έπαιζε με τη γλώσσα στον πουτσο μου. Και ρουφαγε μόνο το πουτσοκεφαλο με τα τσιμπουκόχειλα της. Μετά όμως άρχισε να το ρουφάει μέχρι τη μέση. Εκεί καυλωσα τρέλα. Και όταν ρουφηξε όλο τον πουτσο μου στο στόμα της τα είδα όλα. Με το ζόρι κρατήθηκα να μη χυσωετσι...!!!!φτιαξε μας με την Θεια.....για πες καμμια λεπτομερια ....οχι πως το επαιζες....για τα τσιμπουκια της θειας....