Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.546
- Πόντοι
- 456
α τα κτηνηΑυτοί που ασελγουσαν πανω της
α τα κτηνηΑυτοί που ασελγουσαν πανω της
Ακριβώςα τα κτηνη
Το μέγεθος δε μετράει, όλα είναι φήμες. Και της γυναίκας μου δεν της αρέσει καθόλου να ναι μεγάλο. Προτιμουσε τη δικιά μου πουτσα που έχει κανονικό μέγεθοςΚτήνη , αλλά με κάτι πουτσες ναααααα
Αμα είναι έτσι γιατί έφυγε με τους Αλβανούς και δεν έκατσε σπίτι ; Μήπως την εκβίασαν πάλι και ξέχασες να το αναφέρεις ;Τ
Το μέγεθος δε μετράει, όλα είναι φήμες. Και της γυναίκας μου δεν της αρέσει καθόλου να ναι μεγάλο. Προτιμουσε τη δικιά μου πουτσα που έχει κανονικό μέγεθος
Εννοείται πως την εκβίασαν απλά δεν ημουν μπροστά. Αφου την απήγαγανΑμα είναι έτσι γιατί έφυγε με τους Αλβανούς και δεν έκατσε σπίτι ; Μήπως την εκβίασαν πάλι και ξέχασες να το αναφέρεις ;
Άσε τα σάπια ρε @Manolakhs με το τσουτσουνακι σου το ψοφιοΤ
Το μέγεθος δε μετράει, όλα είναι φήμες. Και της γυναίκας μου δεν της αρέσει καθόλου να ναι μεγάλο. Προτιμουσε τη δικιά μου πουτσα που έχει κανονικό μέγεθος
Εγω άλλα θυμάμαι , τους Αλβανούς να λένε οτι θέλουν και συνέχεια , και η Στέλλα να είναι τραβάτε με και ας κλαίω ... δηλαδή τους είπε ναι μεν "καλά δεν χορτάσατε ακόμα ;" η κάτι τέτοιο. Αλλά τελικά έφυγε μαζί τουςΕννοείται πως την εκβίασαν απλά δεν ημουν μπροστά. Αφου την απήγαγαν
Δεν έγραψα ότι η Στέλλα ήταν τραβατεμε κι ας κλαίω φοβισμένη και αηδιασμενη ήταν. Δεν μπορουσε να χωνεψει πως υπάρχουν τόσο προστυχοι άνθρωποι που σκέφτονται μόνο το σεξ.Εγω άλλα θυμάμαι , τους Αλβανούς να λένε οτι θέλουν και συνέχεια , και η Στέλλα να είναι τραβάτε με και ας κλαίω ... δηλαδή τους είπε ναι μεν "καλά δεν χορτάσατε ακόμα ;" η κάτι τέτοιο. Αλλά τελικά έφυγε μαζί τους
Τώρα πως προέκυψε η απαγωγή εφόσον έφυγε με την θέλησή της , ένας θεός ξέρει.
Δεν είναι ψηφίο είναι κανονικό.Άσε τα σάπια ρε @Manolakhs με το τσουτσουνακι σου το ψοφιο
Ανέβασε φωτογραφία να κρίνουν εδω οι ειδικοίΔεν είναι ψηφίο είναι κανονικό.
Ρε σύ ληγμένα τα παίρνεις ? Εκτός του ότι ,έχεις γ@μήσει όλο το στόρυ ,δεν θυμάσαι τι γράφεις , μία μλκία κ μισή το κατάντησες.Εννοείται πως την εκβίασαν απλά δεν ημουν μπροστά. Αφου την απήγαγαν
Φύγε ρε από δω. Το ψηφίο του Μανωλάκη θέλουμε
Μια χαρά θυμάμαιΡε σύ ληγμένα τα παίρνεις ? Εκτός του ότι ,έχεις γ@μήσει όλο το στόρυ ,δεν θυμάσαι τι γράφεις , μία μλκία κ μισή το κατάντησες.