Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.526
- Πόντοι
- 456
Μπορώ να πω ότι έχω τον τρόπο μου
μαλιστα..η κυρα σου;ειχε προικα ή δεν ειχε 2ο βρακι;Μπορώ να πω ότι έχω τον τρόπο μου
Μπορώ να πω ότι έχω τον τρόπο μου
μαλιστα..η κυρα σου;ειχε προικα ή δεν ειχε 2ο βρακι;Μπορώ να πω ότι έχω τον τρόπο μου
στο βιβλιαριο σου...την εχεις συνδικαιουχο;Οχι δεν έχει προικα
Στειλε τη Στελλα Μπαχμουτ να πολεμησει με ολα αυτα που σου εχει κανει.Και εσυ θα ηρεμησεις, και αυτη θα προσφερει στη Motherland.Οχι δεν έχει προικα
Ναι γιατί ρωτάς;στο βιβλιαριο σου...την εχεις συνδικαιουχο;
Λεφτα ειχες.Πανε τωραΝαι γιατί ρωτάς;
Ακόμα την έχεις ή την έβγαλες;Οχι ακόμα έχω
Δεν την έβγαλα ακόμα αλλά θα το κάνωΑκόμα την έχεις ή την έβγαλες;
μην βιαζεσαι..απο βδομαδα.Φημες λενε πως ειναι με ολη την παρεα στην Τζαμαικα..μαντεψε με ποιανου τα λεφταΔεν την έβγαλα ακόμα αλλά θα το κάνω
Αυτή η Στέλλα πάντως αν είναι υπαρκτό πρόσωπο , και η όλη ιστορία μια στις τόσες αληθινή ... αν κάνει το χόμπι της επάγγελμα θα βγάλει πολύ χρήμα.μην βιαζεσαι..απο βδομαδα.Φημες λενε πως ειναι με ολη την παρεα στην Τζαμαικα..μαντεψε με ποιανου τα λεφτα
άμα έχεις αδειάσει στον οισοφάγο δεν τον πειράζει τον μανωλιό....στη σούφρα μην έχεις αδειάσει...εκεί αρχίζει και προβληματίζεται ο παράλυτος!!!!@Manolakhs για ποιο χωριό μιλάμε ?
Κάτι μου λέει ότι της έχω χύσει και εγώ τον οισοφάγο της Στέλλαρας .
Ρε savvas κάνεις κάτι ερωτήσεις. Πενινταρακια θέλεις να στα κάνουμε για να καταλάβεις!1.556,09 €Αυτή η Στέλλα πάντως αν είναι υπαρκτό πρόσωπο , και η όλη ιστορία μια στις τόσες αληθινή ... αν κάνει το χόμπι της επάγγελμα θα βγάλει πολύ χρήμα.
Θα γαμηθεί στην δουλειά
τα λεφτά ξέχνα τα.Το σπίτι που μένεις με ενοίκιο η δικό σούΔεν την έβγαλα ακόμα αλλά θα το κάνω
Μην κάνεις καμιά μαλακία και την βγάλεις,θα χάσεις το επίδομα παιδιούΔεν την έβγαλα ακόμα αλλά θα το κάνω
μη βριζεις μαν μέρες που είναιμας εχει πρηξει τα αρχιδια ο Πανοφανης....τουλαχιστον ας εβγαζε καποια διαφορετικη ιστορια γαμω τον εγκεφαλο του
εχεις δικιομη βριζεις μαν μέρες που είναι