Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.799
- Πόντοι
- 6.536
Γιατί,έχεις γυναίκα?Αποκλείεται να έχουν παει με τη γυναίκα μου άτομα από εδω
Γιατί,έχεις γυναίκα?Αποκλείεται να έχουν παει με τη γυναίκα μου άτομα από εδω
Όχι καθόλου.....Δεν είμαι χέστης
100 με κωλο ή +30??Ρε μαλάκα μανωλακη ξανασκέψου αυτό που σου είπα για το πουτανακι σου,να το βγάλουμε στο κλαρί. θα την κάνουμε ανεξάρτητη 100 ευρώ το ραντεβού,αυτη θα κάνει αυτό που γουστάρει να γαμιεται ασύστολα θα παίρνε τα μισά, εσύ θα την πηγαίνεις στα ραντεβού και εμείς οι σκληροί καριοληδες του bourdela.com θα τις κλείνουμε τα ραντεβού, έτσι θα κονομαμε όλοι. θα τα σπάει η Στέλλα στην κατηγορία κοντοπουτανο με full υπηρεσίες
με κωλο +30,cim+30,cif+30,2 ώρες 180 ευρώ τιμή γνωριμίας100 με κωλο ή +30??
Κ δν μετακομίζω απλα διπλα στην Μανωλάκη να πηδαω τζάμπα??με κωλο +30,cim+30,cif+30,2 ώρες 180 ευρώ τιμή γνωριμίας
Καλά όλα ρε μάστορα,αλλά παστουρμά με ούζο?Εγω Μανωλακη σε καταλαβαινω
Καποτε ειχα σχεση με μια πολυ ομορφη κοπελα.
Ηταν σεμνη μορφωμενη αλλα και στο κρεβατι πυραυλος.
Ειχαμε σοβαρη σχεση και βρηκαμε ενα σπιτι να στεγασουμε τον ερωτα μας.
Το μερος ηθελε βαψιμο ομως κι ετσι εφερα ενα αλβανο τον Εριον να το βαψει μαζι με τους παραγιους του
Πολυ ευγενικα παιδια δε λεω
Η γυναικα μου κυκλοφορουσε με φορεματα με σκισιμο μες το σπιτι και τους εβλεπα πως την κοιταζαν μαστορας και παραγιοι
Κι η γυναικα μου ομως πολυ κοινωνικη μαζι τους.
Εσπαγαν πλακα και χτυπαγε τον Εριον στον ωμο ενω ξεκαρδιζοταν.
Μη τα πολυλογω ενα απογευμα που γυρισα νωριτερα απ τη δουλεια ακουσα ενα ντουετο βογγητων ενω ξεκλειδωνα την πορτα
Και τι να δω
Ο Εριον ειχε τη γυναικα μου πλατη με σηκωμενη τη φουστα το μαυρο της στριγκακι στην ακρη και η πουτσα του Εριον μεσα στο μουνι της να δινει πονο.
Με το που με ειδαν σαστισαν
Ο Εριον εβαλε το ερεθισμενο του καυλι μεσα στο παντελονι του και η γυναικα μου κατεβασε το φορεμα της και εφτιαξε νευρικα τα μαλλια της.
Ο Εριον να κλαψουριζει "συγγνωμη αφεντικο δε το ηθελα" η γυναικα μου να λεει "δεν ειναι αυτο που νομιζεις ο Εριον ηρθε πισω μου να με βοηθησει να κρεμασω την κουρτινα"
Τελος παντων εσκασα ενα πλατυ χαμογελο,ζητησα απο τη γυναικα μου να μας τραταρει λιγο ουζο πλωμαρι(το αγαπημενο μου) και να μας σερβιρει λιγο παστουρμα
Κατσαμε γελασαμε με τον Εριον του πα να ρθει τη δευτερα να ολοκληρωσει το βαψιμο αλλα να ειναι κυριος και τον εδιωξα.
Μετα παρηγγειλα απο τη γυναικα μου να μου μαγειρεψει κουνελι στιφαδο.
Το εκανε με χαρα.
Υστερα για να χωνεψω της παρηγγειλα να σκυψει να μου παρει μια πιπα και οταν μου εγινε καγκελο την εστησα στα ορθια και ξεκινησα να τη γαμαω δυνατα
Παραλληλα της ζητησα να μου λεει ποσο πουτανα ειναι και να μου περιγραφει την αισθηση του μανιταροκαυλου του Εριον μεσα στο βρωμομουνο της.
Ακολουθησε μια εκσπερματωση μιας μεγαλης ποσοτητας χυσιων στα κωλομερια και την πλατη της ενω μουγγανουσα σα καυλωμενο βοδι...
Οποτε Μανωλακη μη μασας και εμπλουτισε την ερωτικη σου ζωη μη ξεχνωντας πως η γυναικα σου ειναι ΚΥΡΙΑ με Κ κεφαλαιο
Καλη χρονια με υγεια!!!
Κανονικα θελει τσιπουρο αλλα το ουζο περναει αλλα νοηματα τυπαρα μου ;-)Καλά όλα ρε μάστορα,αλλά παστουρμά με ούζο?
Εκδίκηση ηταν. Φαντασου μποχα οταν τν φιλουσε. Έπρεπε τα φλοκια να φύγουν στο στόμαΚαλά όλα ρε μάστορα,αλλά παστουρμά με ούζο?
Οχι δεν την έγλειφα μετάτι θες τώρα να σου πει....πως την χυνανε μέσα στην μουναρα τις και αυτός μετά έκανε γλυφομουνι.....δεν λέγονται αυτά
Μπορεί να μην ήθελε να τους κάτσειΚαλά και τους χωριάτες δεν τους χώνευε αλλά τους έκατσε απο την δεύτερη η τρίτη μέρα αν δεν κάνω λάθος. Μάλλον το σκέφτηκε ως εξής , δεν τους χωνεύω καθόλου ... θα τους γαμήσω !!!
Δουλευα. Ψέματα λες δεν ξέρεις τη γυναίκα μουΚανεις λαθος . Και σ εμενα το ιδιο μου ειπε το Σαββατο που τη χυσαμε ολοι μαζι. Για θυμησου τι εκανες το Σαββατο.
Ναι αλλά στην περίπτωση του Μανώλη (αν μιλάμε για πραγματική ιστορία) δεν φτάνει που του γαμήσανε την γυναίκα οι αλβανοί και οι χωριάτες , μετά την πήρανε οι αλβανοί και φύγανε.Εγω Μανωλακη σε καταλαβαινω
Καποτε ειχα σχεση με μια πολυ ομορφη κοπελα.
Ηταν σεμνη μορφωμενη αλλα και στο κρεβατι πυραυλος.
Ειχαμε σοβαρη σχεση και βρηκαμε ενα σπιτι να στεγασουμε τον ερωτα μας.
Το μερος ηθελε βαψιμο ομως κι ετσι εφερα ενα αλβανο τον Εριον να το βαψει μαζι με τους παραγιους του
Πολυ ευγενικα παιδια δε λεω
Η γυναικα μου κυκλοφορουσε με φορεματα με σκισιμο μες το σπιτι και τους εβλεπα πως την κοιταζαν μαστορας και παραγιοι
Κι η γυναικα μου ομως πολυ κοινωνικη μαζι τους.
Εσπαγαν πλακα και χτυπαγε τον Εριον στον ωμο ενω ξεκαρδιζοταν.
Μη τα πολυλογω ενα απογευμα που γυρισα νωριτερα απ τη δουλεια ακουσα ενα ντουετο βογγητων ενω ξεκλειδωνα την πορτα
Και τι να δω
Ο Εριον ειχε τη γυναικα μου πλατη με σηκωμενη τη φουστα το μαυρο της στριγκακι στην ακρη και η πουτσα του μεσα στο μουνι της να δινει πονο.
Με το που με ειδαν σαστισαν
Ο Εριον εβαλε το ερεθισμενο του καυλι μεσα στο παντελονι του και η γυναικα μου κατεβασε το φορεμα της και εφτιαξε νευρικα τα μαλλια της.
Ο Εριον να κλαψουριζει "συγγνωμη αφεντικο δε το ηθελα" η γυναικα μου να λεει "δεν ειναι αυτο που νομιζεις ο Εριον ηρθε πισω μου να με βοηθησει να κρεμασω την κουρτινα"
Τελος παντων εσκασα ενα πλατυ χαμογελο,ζητησα απο τη γυναικα μου να μας τραταρει λιγο ουζο πλωμαρι(το αγαπημενο μου) και να μας σερβιρει λιγο παστουρμα
Κατσαμε γελασαμε με τον Εριον του πα να ρθει τη Δευτερα να ολοκληρωσει το βαψιμο αλλα να ειναι κυριος και τον εδιωξα.
Μετα παρηγγειλα απο τη γυναικα μου να μου μαγειρεψει κουνελι στιφαδο.
Το εκανε με χαρα.
Υστερα για να χωνεψω την προσταξα να σκυψει να μου παρει μια πιπα.Οταν μου εγινε καγκελο την εστησα στα ορθια και ξεκινησα να τη γαμαω δυνατα.
Παραλληλα της ζητησα να μου λεει ποσο πουτανα ειναι και να μου περιγραφει την αισθηση του μανιταροκαυλου του Εριον μεσα στο βρωμομουνο της.
Ακολουθησε εκσπερματωση μιας μεγαλης ποσοτητας χυσιων στα κωλομερια και την πλατη της ενω μουγγανουσα σα καυλωμενο βοδι...
Οποτε Μανωλακη μη μασας και εμπλουτισε την ερωτικη σου ζωη μη ξεχνωντας πως η γυναικα σου ειναι ΚΥΡΙΑ με Κ κεφαλαιο
Καλη χρονια με υγεια!!!
Δε νομίζω να της άρεσεΑυτό το μήνυμα δεν το είχα δει μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε , αλλά στην πορεία της άρεσε κιόλας αν κρίνω απο τις περιγραφές.
Την ωρα που δουλευες ρε κοροϊδο μας φωναξε και μας ζητησε αφου τη γαμησουμε να τη χυσουμε ολοι μαζι στη μαπα. Μαλιστα μας ειπε οτι θα καθαριστει λιγο,ωστε να εχει την αισθηση απο τα χυσια μας ολα τη μερα. Για θυμισου καλ πως τη βρηκες οταν γυρισες απ τη δουλεια το Σαββατο. Που σου ειπε οτι εβαλε την νεα καλη κρεμα .Δουλευα. Ψέματα λες δεν ξέρεις τη γυναίκα μου
Δεν φάνηκε να δυσανασχετεί όμως (απο αυτά που μας έλεγες δηλαδή) τέλος πάντων ... τουλάχιστον επέστρεψε σπίτι η Στέλλα μετά που έφυγε με τους Αλβανούς ;Δε νομίζω να της άρεσε
Σιγουρα δε της αρεσε τυπε μου.Εννοειται αυτο.Δε νομίζω να της άρεσε