Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Ρε μαλάκα μανωλακη ξανασκέψου αυτό που σου είπα για το πουτανακι σου,να το βγάλουμε στο κλαρί. θα την κάνουμε ανεξάρτητη 100 ευρώ το ραντεβού,αυτη θα κάνει αυτό που γουστάρει να γαμιεται ασύστολα θα παίρνε τα μισά, εσύ θα την πηγαίνεις στα ραντεβού και εμείς οι σκληροί καριοληδες του bourdela.com θα τις κλείνουμε τα ραντεβού, έτσι θα κονομαμε όλοι. θα τα σπάει η Στέλλα στην κατηγορία κοντοπουτανο με full υπηρεσίες

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.502
Πόντοι
8.346
Ρε μαλάκα μανωλακη ξανασκέψου αυτό που σου είπα για το πουτανακι σου,να το βγάλουμε στο κλαρί. θα την κάνουμε ανεξάρτητη 100 ευρώ το ραντεβού,αυτη θα κάνει αυτό που γουστάρει να γαμιεται ασύστολα θα παίρνε τα μισά, εσύ θα την πηγαίνεις στα ραντεβού και εμείς οι σκληροί καριοληδες του bourdela.com θα τις κλείνουμε τα ραντεβού, έτσι θα κονομαμε όλοι. θα τα σπάει η Στέλλα στην κατηγορία κοντοπουτανο με full υπηρεσίες
100 με κωλο ή +30??

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.502
Πόντοι
8.346

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
ρε μανωλακη οι αλβανοι τα ξαδερφια τα αδερφια τα ανιψια κλπ γαμιαδες καποτα εβαζαν?Εσυ με καποτα την γαμαγες?Μην εχεις παρασημοφορηθει κιολας απο την πορνη

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εγω Μανωλακη σε καταλαβαινω
Καποτε ειχα σχεση με μια πολυ ομορφη κοπελα.
Ηταν σεμνη μορφωμενη αλλα και στο κρεβατι πυραυλος.
Ειχαμε σοβαρη σχεση και βρηκαμε ενα σπιτι να στεγασουμε τον ερωτα μας.
Το μερος ηθελε βαψιμο ομως κι ετσι εφερα ενα αλβανο τον Εριον να το βαψει μαζι με τους παραγιους του
Πολυ ευγενικα παιδια δε λεω
Η γυναικα μου κυκλοφορουσε με φορεματα με σκισιμο μες το σπιτι και τους εβλεπα πως την κοιταζαν μαστορας και παραγιοι
Κι η γυναικα μου ομως πολυ κοινωνικη μαζι τους.
Εσπαγαν πλακα και χτυπαγε τον Εριον στον ωμο ενω ξεκαρδιζοταν.
Μη τα πολυλογω ενα απογευμα που γυρισα νωριτερα απ τη δουλεια ακουσα ενα ντουετο βογγητων ενω ξεκλειδωνα την πορτα
Και τι να δω
Ο Εριον ειχε τη γυναικα μου πλατη με σηκωμενη τη φουστα το μαυρο της στριγκακι στην ακρη και η πουτσα του μεσα στο μουνι της να δινει πονο.
Με το που με ειδαν σαστισαν
Ο Εριον εβαλε το ερεθισμενο του καυλι μεσα στο παντελονι του και η γυναικα μου κατεβασε το φορεμα της και εφτιαξε νευρικα τα μαλλια της.
Ο Εριον να κλαψουριζει "συγγνωμη αφεντικο δε το ηθελα" η γυναικα μου να λεει "δεν ειναι αυτο που νομιζεις ο Εριον ηρθε πισω μου να με βοηθησει να κρεμασω την κουρτινα"
Τελος παντων εσκασα ενα πλατυ χαμογελο,ζητησα απο τη γυναικα μου να μας τραταρει λιγο ουζο πλωμαρι(το αγαπημενο μου) και να μας σερβιρει λιγο παστουρμα
Κατσαμε γελασαμε με τον Εριον του πα να ρθει τη Δευτερα να ολοκληρωσει το βαψιμο αλλα να ειναι κυριος και τον εδιωξα.
Μετα παρηγγειλα απο τη γυναικα μου να μου μαγειρεψει κουνελι στιφαδο.
Το εκανε με χαρα.
Υστερα για να χωνεψω την προσταξα να σκυψει να μου παρει μια πιπα.Οταν μου εγινε καγκελο την εστησα στα ορθια και ξεκινησα να τη γαμαω δυνατα.
Παραλληλα της ζητησα να μου λεει ποσο πουτανα ειναι και να μου περιγραφει την αισθηση του μανιταροκαυλου του Εριον μεσα στο βρωμομουνο της.
Ακολουθησε εκσπερματωση μιας μεγαλης ποσοτητας χυσιων στα κωλομερια και την πλατη της ενω μουγγανουσα σα καυλωμενο βοδι...
Οποτε Μανωλακη μη μασας και εμπλουτισε την ερωτικη σου ζωη μη ξεχνωντας πως η γυναικα σου ειναι ΚΥΡΙΑ με Κ κεφαλαιο
Καλη χρονια με υγεια!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.799
Πόντοι
6.536
Το μερος ηθελε βαψιμο ομως κι ετσι εφερα ενα αλβανο τον Εριον να το βαψει μαζι με τους παραγιους του
Η γυναικα μου κυκλοφορουσε με φορεματα με σκισιμο μες το σπιτι και τους εβλεπα πως την κοιταζαν μαστορας και παραγιοι
Μη τα πολυλογω ενα απογευμα που γυρισα νωριτερα απ τη δουλεια ακουσα ενα ντουετο βογγητων ενω ξεκλειδωνα την πορτα
Και τι να δω
Ο Εριον ειχε τη γυναικα μου πλατη με σηκωμενη τη φουστα το μαυρο της στριγκακι στην ακρη και η πουτσα του Εριον μεσα στο μουνι της να δινει πονο.
Ο Εριον εβαλε το ερεθισμενο του καυλι μεσα στο παντελονι του και η γυναικα μου κατεβασε το φορεμα της και εφτιαξε νευρικα τα μαλλια της.
Ο Εριον να κλαψουριζει "συγγνωμη αφεντικο δε το ηθελα" η γυναικα μου να λεει "δεν ειναι αυτο που νομιζεις ο Εριον ηρθε πισω μου να με βοηθησει να κρεμασω την κουρτινα"
Τελος παντων εσκασα ενα πλατυ χαμογελο,ζητησα απο τη γυναικα μου να μας τραταρει λιγο ουζο πλωμαρι(το αγαπημενο μου) και να μας σερβιρει λιγο παστουρμα
Κατσαμε γελασαμε με τον Εριον του πα να ρθει τη δευτερα να ολοκληρωσει το βαψιμο αλλα να ειναι κυριος και τον εδιωξα.
Το εκανε με χαρα.
Υστερα για να χωνεψω της παρηγγειλα να σκυψει να μου παρει μια πιπα και οταν μου εγινε καγκελο την εστησα στα ορθια και ξεκινησα να τη γαμαω δυνατα
Παραλληλα της ζητησα να μου λεει ποσο πουτανα ειναι και να μου περιγραφει την αισθηση του μανιταροκαυλου του Εριον μεσα στο βρωμομουνο της.
Ακολουθησε μια εκσπερματωση μιας μεγαλης ποσοτητας χυσιων στα κωλομερια και την πλατη της ενω μουγγανουσα σα καυλωμενο βοδι...
Οποτε Μανωλακη μη μασας και εμπλουτισε την ερωτικη σου ζωη μη ξεχνωντας πως η γυναικα σου ειναι ΚΥΡΙΑ με Κ κεφαλαιο
Καλη χρονια με υγεια!!!
Καλά όλα ρε μάστορα,αλλά παστουρμά με ούζο?
:vomit:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.799
Πόντοι
6.536
Μας ζώσανε τα
nba bed GIF

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
τι θες τώρα να σου πει....πως την χυνανε μέσα στην μουναρα τις και αυτός μετά έκανε γλυφομουνι.....δεν λέγονται αυτά
Οχι δεν την έγλειφα μετά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά και τους χωριάτες δεν τους χώνευε αλλά τους έκατσε απο την δεύτερη η τρίτη μέρα αν δεν κάνω λάθος. Μάλλον το σκέφτηκε ως εξής , δεν τους χωνεύω καθόλου ... θα τους γαμήσω !!!
Μπορεί να μην ήθελε να τους κάτσει

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Και τι να δω
Ο Εριον ειχε τη γυναικα μου πλατη με σηκωμενη τη φουστα το μαυρο της στριγκακι στην ακρη και η πουτσα του μεσα στο μουνι της να δινει πονο.
Κατσαμε γελασαμε με τον Εριον του πα να ρθει τη Δευτερα να ολοκληρωσει το βαψιμο αλλα να ειναι κυριος και τον εδιωξα.
Το εκανε με χαρα.
Υστερα για να χωνεψω την προσταξα να σκυψει να μου παρει μια πιπα.Οταν μου εγινε καγκελο την εστησα στα ορθια και ξεκινησα να τη γαμαω δυνατα.
Ακολουθησε εκσπερματωση μιας μεγαλης ποσοτητας χυσιων στα κωλομερια και την πλατη της ενω μουγγανουσα σα καυλωμενο βοδι...
Καλη χρονια με υγεια!!!
Ναι αλλά στην περίπτωση του Μανώλη (αν μιλάμε για πραγματική ιστορία) δεν φτάνει που του γαμήσανε την γυναίκα οι αλβανοί και οι χωριάτες , μετά την πήρανε οι αλβανοί και φύγανε.

Αν και απο οτι είπε μετά ο Μανώλης αυτοί έμεναν έναν όροφο επάνω , οπότε δεν θα πήγαν πολύ μακριά :confused:

Αλλά το θέμα είναι πως κανονικά θα έπρεπε να κάτσει η γυναίκα του στο σπίτι αντί να φύγει με τους αλβανούς , λογικά θα έπρεπε να τους πει κάτι σε στύλ "θα κάτσω να περιποιηθώ τον αντρούλη μου μετά απο αυτό που του κάναμε" η κάτι τέτοιο.

Εκτός πιά αν γουστάρει ο Μανωλάκης cuckold και ντρέπεται να μας το πει :confused: Έτσι θα έβγαζε νόημα η ιστορία.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Δουλευα. Ψέματα λες δεν ξέρεις τη γυναίκα μου
Την ωρα που δουλευες ρε κοροϊδο μας φωναξε και μας ζητησε αφου τη γαμησουμε να τη χυσουμε ολοι μαζι στη μαπα. Μαλιστα μας ειπε οτι θα καθαριστει λιγο,ωστε να εχει την αισθηση απο τα χυσια μας ολα τη μερα. Για θυμισου καλ πως τη βρηκες οταν γυρισες απ τη δουλεια το Σαββατο. Που σου ειπε οτι εβαλε την νεα καλη κρεμα .

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Δε νομίζω να της άρεσε
Δεν φάνηκε να δυσανασχετεί όμως (απο αυτά που μας έλεγες δηλαδή) τέλος πάντων ... τουλάχιστον επέστρεψε σπίτι η Στέλλα μετά που έφυγε με τους Αλβανούς ;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δε νομίζω να της άρεσε
Σιγουρα δε της αρεσε τυπε μου.Εννοειται αυτο.
Αφου βογγουσε απο πονο.
Πως να της αρεσε;
Αλλο πραγμα να σκιζει το μουνι μιας γυναικας μια γιγαντια πουτσα αλλο ενας κακονικου μεγεθους απαλος σα βιταμ πουτσακος...

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Ωρε μανωλιο, γιατί δεν μας πιστεύεις πως ξεσκιζουμε την γυναικούλα σου?αφού στο είπα και ποιο πριν,πως κάποια μέλη από εδώ βοηθάμε την οικογένεια σου στην αναπαραγωγή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom