montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.961
- Πόντοι
- 1.056
θελω να μου περιγραψεις μιας και γνωριστηκαμε πως της εγλυφες το μουνακι.....πληρη περιγραφη....Δεν νομίζω να γουσταρε.
θελω να μου περιγραψεις μιας και γνωριστηκαμε πως της εγλυφες το μουνακι.....πληρη περιγραφη....Δεν νομίζω να γουσταρε.
καραγουσταρε την ανωμαλια...ειχε βρει και το κουμπι σου οτι καυλωνεις ετσι και σε επαιζε......Δεν νομίζω να γουσταρε.
Βάλε μαέστρο η συνέχεια θα αργήσειΜανωλάκη θα έχει συνεχεια η ιστορία η να βάλω νετφλιξ το μαέστρο του συναδέλφου σου?
Τι εννοείς καραγουσταρε την ανωμαλια;καραγουσταρε την ανωμαλια...ειχε βρει και το κουμπι σου οτι καυλωνεις ετσι και σε επαιζε......
θα σου πω...πες μου ομως πως της εγλυφες το μουνακι.....Τι εννοείς καραγουσταρε την ανωμαλια;
Τι πως την εγλυφα. Κανονικάθα σου πω...πες μου ομως πως της εγλυφες το μουνακι.....
Τους σκοτωσες ολους οσους ειδες να σου πηδανε τη γυναικα;Μηπως θες βοηθεια με τα κουφαρια;Εδω ειμαστε εμεις να βοηθησουμε.Βάλε μαέστρο η συνέχεια θα αργήσει
βρε ασε το κανονικα......πες μου πως αρχιζες και πως τελειωνες,,,απλα και καθαρα...ουτε αυτο δεν εισαι ικανος να περιγραψεις?????τα γαμισια της λεγαμενης τα περιεγραφες αναλυτικοτατα.....μηπως τελικα δεν εισαι ο Μανωλακης αλλα η Στελλιτσα???Τι πως την εγλυφα. Κανονικά
Λες να'ναι τύπου ''jekyll and hyde'' ?βρε ασε το κανονικα......πες μου πως αρχιζες και πως τελειωνες,,,απλα και καθαρα...ουτε αυτο δεν εισαι ικανος να περιγραψεις?????τα γαμισια της λεγαμενης τα περιεγραφες αναλυτικοτατα.....μηπως τελικα δεν εισαι ο Μανωλακης αλλα η Στελλιτσα???
Βλεπω να γινεται συγχωνευση με το thread αν πανε οι Ελληνιδες με μαυρους και το αντιθετο.Ρατσιστρια ειναι η παλιοπουτανα;
Ρε φίλε τι να της κάνει η γλωσσίτσα σου ,αυτή θέλει μπαζούκας μέσα της .Συνήθως της έγλειφα την κλειτορίδα πρωτα και μετά έβαζα και γλώσσα μέσα
Στελλα...καλα εκανες και τα φορεσες στον Μανωλακη....μαζι σου και εγω....Συνήθως της έγλειφα την κλειτορίδα πρωτα και μετά έβαζα και γλώσσα μέσα
Δεν μου έκανε ποτε παραπονο για το μέγεθος μουΡε φίλε τι να της κάνει η γλωσσίτσα σου ,αυτή θέλει μπαζούκας μέσα της .
Τι καλά ρε. Αφου ειναι παντρεμενη . Αλλά και παλι δεν ξέρω αν το έκανε με τη θέλησή τηςΣτελλα...καλα εκανες και τα φορεσες στον Μανωλακη....μαζι σου και εγω....
μπα οχι....η Στελλα ειναι και μαλλον νιωθει ενοχες που γουσταρει παρτουζες.εστω και φανταστικες....Λες να'ναι τύπου ''jekyll and hyde'' ?
Δεν την πιπίλαγες αλλά μόνο την έγλυφες και βούρ στο σπήλαιο?Συνήθως της έγλειφα την κλειτορίδα πρωτα και μετά έβαζα και γλώσσα μέσα
παντρεμενη με την πουτσα ειναι....και οχι μαζι σου.....τρελοπατρινε....!!!!!!Τι καλά ρε. Αφου ειναι παντρεμενη . Αλλά και παλι δεν ξέρω αν το έκανε με τη θέλησή της
Δεν έχει δηξει ποτε δείγματα για τέτοια γυναίκα. Που κοιτάει την πουτσαπαντρεμενη με την πουτσα ειναι....και οχι μαζι σου.....τρελοπατρινε....!!!!!!
Εννοείς την δικιά σου δεν κοιτάει γιατί κατά τα γραπτά σου μόλις βλέπει των άλλων σεληνιάζεται .Δεν έχει δηξει ποτε δείγματα για τέτοια γυναίκα. Που κοιτάει την πουτσα