Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
εεεεεεεεεεεεεεε.......τα θελει ο Κωλαρακος σου τα πουστριλικια.....ρε συ...!!!!!ποιο ζορι....την δευτερη φορα λεω.....που σε δεσανε......που την γαμησανε ολοι....παιζεις με τον πονο μας.....που την ξεκολιαζανε και σε κοιταγε....λες να κακοπερνουσε???γαμω τα κερατα σου τα τραγια.....!!!!!
υσ.το εκανε η αγαπημενη σου "γαματε με και ας κλαιω"......
Γιατί δε θα μπορούσε να κακοπερνουσε;ίσως να έκατσε από φόβο. Και όχι με τη θέλησή της.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.959
Πόντοι
3.446
Γιατί δε θα μπορούσε να κακοπερνουσε;ίσως να έκατσε από φόβο. Και όχι με τη θέλησή της.
Πρεπει να τη δεχτεις πισω τη Στελιτσα.Ετσι κι αλλιως κρεας μπηκε κρεας βγηκε,το βουτυρο ηταν δικο της στο τελος.Και αν μεινει εγκυος απο τη παρτουζα με τα παχυδερμα και τους αλβανους,να μεγαλωσεις τα παιδια σαν να ειναι δικα σου.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Υποψιάζομαι πάντως απο τα συμφραζόμενα , οτι οι Αλβανοί ηταν της γειτονιάς και μάλλον γνώριζαν την Στέλλα απο πρίν και πολύ πιθανόν να την είχαν ξαναπηδήξει κιόλας.
Οπότε αν είναι έτσι την συμφωνία την ακύρωσε η Στέλλα με αυτά που τους είπε οταν πήγε ο Μανωλιός να φέρει το σκοινί , δεν χρειάστηκε καν να πληρώσει ούτε εκείνη , ούτε οι χωριάτες.
Εκεί έχω καταλήξει εγω τουλάχιστον.
Οι Αλβανοί ήταν γείτονες. Αλλά αποκλείεται να είχαν πηδηξει τη Στέλλα. Δεν τους χωνευεται γιατί έκαναν φασαρία. Έμεναν έναν όροφο πανω απο το διαμέρισμα μας

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Πρεπει να τη δεχτεις πισω τη Στελιτσα.Ετσι κι αλλιως κρεας μπηκε κρεας βγηκε,το βουτυρο ηταν δικο της στο τελος.Και αν μεινει εγκυος απο τη παρτουζα με τα παχυδερμα και τους αλβανους,να μεγαλωσεις τα παιδια σαν να ειναι δικα σου.
Αυτό δε θα μπορουσα να το κάνω με τίποτα. Να μεγαλωσω το παιδι κάποιου άλλου.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.959
Πόντοι
3.446
Αυτό δε θα μπορουσα να το κάνω με τίποτα. Να μεγαλωσω το παιδι κάποιου άλλου.
Δεν εχει σημασια ποιος εριξε το σπερμα μεσα στο μουνι,αλλα ποιος μεγαλωνει ενα παιδι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Και να το έκανε αυτό το παχυδερμο. Η γυναίκα μου δεν θα ερχόταν ποτε έτσι να με φιλήσει. Θα πηγαινε να πληθει. Θα πλενοταν μια ώρα σιχαίνεται τα χυσια.
ρε Μανωλακη ελεος ρε Φιλε....γραφεις που γραφεις...οκ...δεν διαβαζεις τι γραφεις???κανε μια επαναληψη ....τι σιχαινεται τα χυσια????την εχουνε καταχυσει την καταπιολα σου.... πουτσορουφηχτρα..... δεν αφηνει να πεσει τιποτα χαμω...οταν σου εριξε την κουτουλια ο αλλος και σε ξαπλωσε κατω δεν την πηρε και φυγανε???του ειπε κατσε να κανω γαργαρες???
υσ.ελα...πες την αληθεια...εσυ το εγραψες????

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 40

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Οι Αλβανοί ήταν γείτονες. Αλλά αποκλείεται να είχαν πηδηξει τη Στέλλα. Δεν τους χωνευεται γιατί έκαναν φασαρία. Έμεναν έναν όροφο πανω απο το διαμέρισμα μας
κανεναν δεν χωνευει αλλα σε ολους καθεται.....ρε συ????συγνωμη για το ρε....

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ρε Μανωλακη ελεος ρε Φιλε....γραφεις που γραφεις...οκ...δεν διαβαζεις τι γραφεις???κανε μια επαναληψη ....τι σιχαινεται τα χυσια????την εχουνε καταχυσει την καταπιολα σου.... πουτσορουφηχτρα..... δεν αφηνει να πεσει τιποτα χαμω...οταν σου εριξε την κουτουλια ο αλλος και σε ξαπλωσε κατω δεν την πηρε και φυγανε???του ειπε κατσε να κανω γαργαρες???
υσ.ελα...πες την αληθεια...εσυ το εγραψες????
Την έχουν χυσει. Αλλά δεν νομιζω να το ήθελε. Υποψιάζομαι ότι το ανεχθηκε από φόβο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κανεναν δεν χωνευει αλλα σε ολους καθεται.....ρε συ????συγνωμη για το ρε....
Δε ισχυει.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.959
Πόντοι
3.446
Την έχουν χυσει. Αλλά δεν νομιζω να το ήθελε. Υποψιάζομαι ότι το ανεχθηκε από φόβο

Δε ισχυει.
Σε μαυρους καθεται να τη γαμησουν;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056

Δε ισχυει.
ναι αθωο μου παιδι..απο φοβο τα καταπινε.....μην τυχων και της ξεφυγει καμμια σταγονα.....

Συνημμένα

• zogler-spathia-1.jpg
    zogler-spathia-1.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 42
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ναι αθωο μου παιδι..απο φοβο τα καταπινε.....μην τυχων και της ξεφυγει καμμια σταγονα.....
Δεν νομίζω να το ήθελε. Αν της άρεσε θα το έκανε και σε εμένα τον άντρα της.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.905
Πόντοι
1.336
Της Αλβανίας γινόταν στο πάνω όροφο Μανολιό ,του χωριού στο χωριό και εσύ ο καψερός ούτε κουλούρι δεν έπαιρνες .

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
ετσι εγλυφε τα παπαρια η αγαπημενη σου.....αλλα ξεχασα...εισαι σε αρνηση.....

Συνημμένα

• tease-tongue.gif
    tease-tongue.gif
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 27

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Μανωλάκη θα έχει συνεχεια η ιστορία η να βάλω νετφλιξ το μαέστρο του συναδέλφου σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom