montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.961
- Πόντοι
- 1.056
ελα ρε Στελλα.....μην νιωθεις ενοχες.....ενταξει.........σε συχωρουμε....Δεν έχει δηξει ποτε δείγματα για τέτοια γυναίκα. Που κοιτάει την πουτσα
ελα ρε Στελλα.....μην νιωθεις ενοχες.....ενταξει.........σε συχωρουμε....Δεν έχει δηξει ποτε δείγματα για τέτοια γυναίκα. Που κοιτάει την πουτσα
Οχι δεν είπα ποτε ότι τρελενετε όταν βλέπει πουτσεςΕννοείς την δικιά σου δεν κοιτάει γιατί κατά τα γραπτά σου μόλις βλέπει των άλλων σεληνιάζεται .
Οχι δεν γράφει η Στέλλα εγώ ο άντρας της είμαιελα ρε Στελλα.....μην νιωθεις ενοχες.....ενταξει.........σε συχωρουμε....
μονο ξυλο ή θα τους βίαζαν κιόλας;Μπλέκετε άσχημα έτσιΑπό εκατό ευρώ τους έδωσα. Οι Αλβανοί θα τους γαμαγαν στο ξυλο και θα έβγαιναν φωτογραφίες μαζί τους ώστε να φαίνεται ότι τους γάμησαν
Ξυλομονο ξυλο ή θα τους βίαζαν κιόλας;Μπλέκετε άσχημα έτσι
Καλά και τους χωριάτες δεν τους χώνευε αλλά τους έκατσε απο την δεύτερη η τρίτη μέρα αν δεν κάνω λάθος. Μάλλον το σκέφτηκε ως εξής , δεν τους χωνεύω καθόλου ... θα τους γαμήσω !!!Οι Αλβανοί ήταν γείτονες. Αλλά αποκλείεται να είχαν πηδηξει τη Στέλλα. Δεν τους χωνευεται γιατί έκαναν φασαρία. Έμεναν έναν όροφο πανω απο το διαμέρισμα μας
τι θες τώρα να σου πει....πως την χυνανε μέσα στην μουναρα τις και αυτός μετά έκανε γλυφομουνι.....δεν λέγονται αυτάβρε ασε το κανονικα......πες μου πως αρχιζες και πως τελειωνες,,,απλα και καθαρα...ουτε αυτο δεν εισαι ικανος να περιγραψεις?????τα γαμισια της λεγαμενης τα περιεγραφες αναλυτικοτατα.....μηπως τελικα δεν εισαι ο Μανωλακης αλλα η Στελλιτσα???
Τις πουτσες θες να πεις.....πληθυντικός παρακαλώ,έλα μην ντρέπεσαιΔεν έχει δηξει ποτε δείγματα για τέτοια γυναίκα. Που κοιτάει την πουτσα
Αυτό ξαναπες τοσιχαίνεται τα χυσια.
Δεν προλαβαίνει να την κοιτάξει. Κατευθείαν φτάνει λαρύγγιΔεν έχει δηξει ποτε δείγματα για τέτοια γυναίκα. Που κοιτάει την πουτσα
τις αρέσει το bukake αυτό μου είπε εμένα το προηγούμενο ΣάββατοΔεν νομίζω να το ήθελε. Αν της άρεσε θα το έκανε και σε εμένα τον άντρα της.
Επιβεβαιώνωτις αρέσει το bukake αυτό μου είπε εμένα το προηγούμενο Σάββατο
Δεν είμαι χέστηςΞερεις τι φταιει ρε Μανωλιο;Θα στο πω ευθεως.Είσαι μαλάκας και χέστης
Αποκλείεται να της αρέσει κάτι τέτοιοτις αρέσει το bukake αυτό μου είπε εμένα το προηγούμενο Σάββατο
Κανεις λαθος . Και σ εμενα το ιδιο μου ειπε το Σαββατο που τη χυσαμε ολοι μαζι. Για θυμησου τι εκανες το Σαββατο.Αποκλείεται να της αρέσει κάτι τέτοιο
Μανωλάκη η γυναίκα σ είναι ένα κινητό μικροβιολογικό εργαστήριο με τοσο dna που εχει αποθηκευμένοΑποκλείεται να της αρέσει κάτι τέτοιο
Αυτό το μήνυμα δεν το είχα δει μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε , αλλά στην πορεία της άρεσε κιόλας αν κρίνω απο τις περιγραφές.Μάλλον την απείλησαν ότι θα σε ξεκωλιασουν και μπήκε στην μέση το κορίτσι για να σε σώσει! Τι ψυχάρα αυτή η γυναίκα σου ρε αδερφέ