Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.799
- Πόντοι
- 6.536
Τον κώλο της τον ξέρουμε όλοι.....Δουλευα. Ψέματα λες δεν ξέρεις τη γυναίκα μου
Τον κώλο της τον ξέρουμε όλοι.....Δουλευα. Ψέματα λες δεν ξέρεις τη γυναίκα μου
Απέξω και από μέσαΤον κώλο της τον ξέρουμε όλοι.....
Δε νομίζω να της άρεσε
Δεν της άρεσε και έφυγε με τους Αλβανούς για να το συνεχίσουνε ; Άμα δεν της άρεσε δεν θα καθόταν σπίτι της και θα τους άφηνε να φύγουν ;Σιγουρα δε της αρεσε τυπε μου.Εννοειται αυτο.
Αφου βογγουσε απο πονο.
Πως να της αρεσε;
Αλλο πραγμα να σκιζει το μουνι μιας γυναικας μια γιγαντια πουτσα αλλο ενας κακονικου μεγεθους απαλος σα βιταμ πουτσακος...
Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά οσο του Μανώλη η ιστορια είναι αληθινή άλλο τόσο και εγώ είμαι ο Αλβανός που του πηδούσε την γυναίκα.Ναι αλλά στην περίπτωση του Μανώλη (αν μιλάμε για πραγματική ιστορία) δεν φτάνει που του γαμήσανε την γυναίκα οι αλβανοί και οι χωριάτες
Μήπως δεν σας πιστεύει επειδή πρόκειται για φανταστική ιστορία ;Ωρε μανωλιο, γιατί δεν μας πιστεύεις πως ξεσκιζουμε την γυναικούλα σου?αφού στο είπα και ποιο πριν,πως κάποια μέλη από εδώ βοηθάμε την οικογένεια σου στην αναπαραγωγή
Ποια είναι η αγαπημένη σου μπυρα?Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά οσο του Μανώλη η ιστορια είναι αληθινή άλλο τόσο και εγώ είμαι ο Αλβανός που του πηδούσε την γυναίκα.
εκεί έξω υπάρχουν πολλές ΣτέλλεςΜήπως δεν σας πιστεύει επειδή πρόκειται για φανταστική ιστορία ;
Οπότε αν δεν υπάρχει η Στέλλα πως να τηνε γαμήσει κανείς ;
πολλές δεν νομίζω ... μάλλον λίγες πρέπει να είναι δυστυχώςεκεί έξω υπάρχουν πολλές Στέλλες
Τι ψεματα ειναι αυτα που λες ;η γυναίκα μου είχε βάλει μια καινουρια κρέμα το Σάββατο ενυδατική. Τι ψεματα λές;Την ωρα που δουλευες ρε κοροϊδο μας φωναξε και μας ζητησε αφου τη γαμησουμε να τη χυσουμε ολοι μαζι στη μαπα. Μαλιστα μας ειπε οτι θα καθαριστει λιγο,ωστε να εχει την αισθηση απο τα χυσια μας ολα τη μερα. Για θυμισου καλ πως τη βρηκες οταν γυρισες απ τη δουλεια το Σαββατο. Που σου ειπε οτι εβαλε την νεα καλη κρεμα .
τύπε αυτη που της ειχες προτεινει εσυ λες;είχε βάλει μια καινουρια κρέμα το Σάββατο ενυδατική.
Ήθελα να βγάλουν βιντεο και φωτογραφίες μαζί τους να φαίνεται ότι και καλά τους γάμησαν. Για να τους πληρωσω με το ίδιο νόμισμαΜανωλιο είσαι και χέστης και παπάρας.Ας εδινες εσυ το υπνωτικο,φοβοσουν και ειπες στην κυρα σου να το κανει;;;Και αφου θα τους ναρκωνες και θα τους εδενες,δεν μπορουσες μονος σου να τους σαπισεις;Ηθελες και βοηθεια τρομαρα σου και πληρωσες τους αλβανους για να σου καταξεκωλιασουν την γκομενα
ας το εκανες μονος σου!!!Ήθελα να βγάλουν βιντεο και φωτογραφίες μαζί τους να φαίνεται ότι και καλά τους γάμησαν. Για να τους πληρωσω με το ίδιο νόμισμα
Δεν ήθελα να φαίνομαι στις φωτογραφίεςας το εκανες μονος σου!!!
Ρε είσαι καθυστερημενος κατάλαβε τοΉθελα να βγάλουν βιντεο και φωτογραφίες μαζί τους να φαίνεται ότι και καλά τους γάμησαν. Για να τους πληρωσω με το ίδιο νόμισμα
για αυτο σε λεω ΜΑΛΑΚΑ!!Ηθελες και φωτογραφιες,δεν σου αρκουσε να τους δειρειςΔεν ήθελα να φαίνομαι στις φωτογραφίες
Θέλω να δω τι θα γίνει αφού γυρίσει η ΣτέλλαΚαλά συνεχίζετε και του απαντάτε;Δεν σας έχει κάψει ακόμα τον εγκέφαλο;Αφού μας τρολάρει ο τύπος.Κλείστε το νήμα δεν έχει κανένα νόημα.
Περίμενε εσύ να γράψει κάτι.Γράφει που γράφει παπάτζες να πω ότι έγραφε κάτι καλό;Το έχει κάψει στην βλακεία.Αν θες να δεις τι θα γίνει πραγματικά ο μόνος που μπορεί να μας γράψει ένα καλό και δυνατό επίλογ είναι ο troubaman.Τι λέτε;ψηφίζουμε;Να μαζέψουμε υπογραφές να τελειώσει την ιστορία ο troubaman.Θέλω να δω τι θα γίνει αφού γυρίσει η Στέλλα
Μπορώ να πω ότι έχω τον τρόπο μουΜανωλιο απο χρημα πως τα πας;εχεις τον τροπο σου ή εισαι φουκαρας μεροκαματιαρης;