Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.327
- Πόντοι
- 4.546
Δεν εργάζεσαι σήμερα?εχεις δικιο
Δεν εργάζεσαι σήμερα?εχεις δικιο
αρρωστοςΔεν εργάζεσαι σήμερα?
Περαστικά φίλτατε.αρρωστος
Περαστικά φίλτατε.
Με ή άνευ κόβιντ?αρρωστος
οχι κοβιντ περασα το καλοκαιρι παλι; τσιμπησα κανα ιοΜε ή άνευ κόβιντ?
Περαστικά νιμούοχι κοβιντ περασα το καλοκαιρι παλι; τσιμπησα κανα ιο
Δικό μουτα λεφτά ξέχνα τα.Το σπίτι που μένεις με ενοίκιο η δικό σού
και πως το αγόρασες; με λεφτά από τις βίζιτες της κιουρίας;Δικό μου
ώπα και ιδιοκτήτης ο .....παράλυτος!!!!Δικό μου
Λοιπον...ξεκινω να αφηγουμαι την ιστορια απο το κελι 33...στο οποιο κρατουμαι για χρεη το τελευταιο εξαμηνο...Περίμενε εσύ να γράψει κάτι.Γράφει που γράφει παπάτζες να πω ότι έγραφε κάτι καλό;Το έχει κάψει στην βλακεία.Αν θες να δεις τι θα γίνει πραγματικά ο μόνος που μπορεί να μας γράψει ένα καλό και δυνατό επίλογ είναι ο troubaman.Τι λέτε;ψηφίζουμε;Να μαζέψουμε υπογραφές να τελειώσει την ιστορία ο troubaman.
Αρχιδια δικό σου είναι,μισό μισό με την Στέλλα το έχεις οπότε ξέχνα το και αυτό.Σε βλέπω στο τέλος σε κανένα παγκάκι στο χωριόΔικό μου
Δεν κάνει βίζιτες η γυναίκα μου. Απ τα δικά μου λεφτά το πηρακαι πως το αγόρασες; με λεφτά από τις βίζιτες της κιουρίας;
πρέπει να της γράψεις ένα δωμάτιο.....και άλλο ένα στα παιδιά που την γλεντάνε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ώπα και ιδιοκτήτης ο .....παράλυτος!!!!
Οι καλύτερες πουτανες γαμιουνται τζάμπαΔεν κάνει βίζιτες η γυναίκα μου. Απ τα δικά μου λεφτά το πηρα
Κάτι πρέπει να έκανε σύμφωνα με την συνέχεια της ιστορίας απο troubaman , και έτσι βρέθηκε στην φυλακή. Αναμένουμε την συνέχεια.Ρε Μανωλάκη θα επιτρέψεις ακόμη να σου πηδάνε την γυναίκα και να μπεί το 2023 με Αλβανικά χύσια στο σώμα της? Κάτι πρέπει να κάνεις ,,,,,,
Ε τότε κάτι μου λέει ότι θα του γλιστρήσει το σαπούνι...Κάτι πρέπει να έκανε σύμφωνα με την συνέχεια της ιστορίας απο troubaman , και έτσι βρέθηκε στην φυλακή. Αναμένουμε την συνέχεια.
Δεν αποκλείεται , αλλά εγώ θα ήθελα και κάτι σε happy ending της ιστορίας. Δηλαδή στο τέλος να πάρει καμιά άδεια η ακόμη καλύτερα αποφυλάκιση και τότε να γυρίσει ο τροχός να γαμήσει και ο φτωχός που λένε.Ε τότε κάτι μου λέει ότι θα του γλιστρήσει το σαπούνι...