φοβάμαι ότι τέρμα, ότι μάθαμε μάθαμε, ο Μανώλης μπήκε σε κατάθλιψη, γι αυτό τον πήγα μερικούς μήνες παρακάτω, στα γεννητούριαΠρος το παρών πρέπει να μάθουμε πρώτα τί έγινε αφού έφυγε η Στέλλα με τους Αλβανούς , καταρχήν ξαναγύρισε ; Και αν ναι πως το δικαιολόγησε το οτι έφυγε μαζί τους , όπως και όσα έγιναν πρίν φύγει.
Άλλα ακόμα και αν έχει κάποια πειστική δικαιολογία , πάλι πιστεύω πως πρέπει να βρεί κάποιον τρόπο να επανορθώσει η κυρα Στέλλα. Αλλά απο την άλλη δεν είμαι εγω ο σεναριογράφος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 230K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Αν έγραφε ακόμη ο christos savvidis , ίσως να του έλεγε να μην το παίρνει κατάκαρδα εφόσον έχει την μουνάρα την Στέλλα ... αλλά είναι και θέμα συχνότητας νομίζω , δηλαδή άλλο το να την πηδάει κυρίως αυτός και που και που να τρώει και κανένα κέρατο , και άλλο το να πηγαίνει η Στέλλα με όλη την γειτονιά και να του κάθεται μια φορά τον μήνα και αν. Που απο ότι κατάλαβα το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που συμβαίνει στην ιστορία.ο Μανώλης μπήκε σε κατάθλιψη
Τι να πω ελπίζω να είναι παραμύθι η ιστορία , αλλιώς παίζει να μπήκε όντως σε κατάθλιψη
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.777
- Πόντοι
- 456
το αποτέλεσμα είναι πως και πληρώθηκαν και γάμησαν την Στελλα...Δυο ερωτησεις που σε παρακαλω να τις απαντησεις: 1)Πόσα λεφτα τους εδωσες; 2)Τι υποτιθεται θα εκαναν οι Αλβανοι στα παχυδερμα;Δεν πληρωσα για να κάνουν κάτι στη Στέλλα αλλά στα παχυδερμα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.005
- Πόντοι
- 1.056
Βρε αδελφε...τι ρωτας και εσυ....κακοι επαγγελματιες...εδωσες κυριε τον λογο σου????τερμα....!!!!ισχυει η συμφωνια.....Περίεργο πάντως που στην ιστορία οι Αλβανοί πληρώθηκαν και έκαναν το αντίθετο απο αυτό για το οποίο πληρώθηκαν , μήπως τους πλήρωσαν οι χωριάτες περισσότερα ; Η ακόμα χειρότερα τους πλήρωσε η Στέλλα ; Αλλιώς το νορμάλ θα ήταν να κάνουν αυτό για το οποίο πληρώθηκαν. Αν και μάλλον πρόκειται για φανταστική ιστορία , οπότε όλα είναι πιθανά.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.005
- Πόντοι
- 1.056
εεεεεεεεεεεεεεε.......τα θελει ο Κωλαρακος σου τα πουστριλικια.....ρε συ...!!!!!ποιο ζορι....την δευτερη φορα λεω.....που σε δεσανε......που την γαμησανε ολοι....παιζεις με τον πονο μας.....που την ξεκολιαζανε και σε κοιταγε....λες να κακοπερνουσε???γαμω τα κερατα σου τα τραγια.....!!!!!Δεν ξέρω δεν είναι λογικό. Μάλλον της το έκαναν με το ζόρι
υσ.το εκανε η αγαπημενη σου "γαματε με και ας κλαιω"......
Τελευταία τροποποίηση:
Bolsonarou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Μάλλον την απείλησαν ότι θα σε ξεκωλιασουν και μπήκε στην μέση το κορίτσι για να σε σώσει! Τι ψυχάρα αυτή η γυναίκα σου ρε αδερφέΔεν ξέρω δεν είναι λογικό. Μάλλον της το έκαναν με το ζόρι
Υποψιάζομαι πάντως απο τα συμφραζόμενα , οτι οι Αλβανοί ηταν της γειτονιάς και μάλλον γνώριζαν την Στέλλα απο πρίν και πολύ πιθανόν να την είχαν ξαναπηδήξει κιόλας.Βρε αδελφε...τι ρωτας και εσυ....κακοι επαγγελματιες...εδωσες κυριε τον λογο σου????τερμα....!!!!ισχυει η συμφωνια.....
Οπότε αν είναι έτσι την συμφωνία την ακύρωσε η Στέλλα με αυτά που τους είπε οταν πήγε ο Μανωλιός να φέρει το σκοινί , δεν χρειάστηκε καν να πληρώσει ούτε εκείνη , ούτε οι χωριάτες.
Εκεί έχω καταλήξει εγω τουλάχιστον.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.241
- Πόντοι
- 6.536
Δεν είμαι σκηνοθέτης το θυμα ήμουν.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.143
- Πόντοι
- 8.346
Η Στέλλα άραγε τα δηλώνει τα πηγάδια?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.005
- Πόντοι
- 1.056
ολα τα σεναρια παιζουν...εχουμε και το Μανωλη Σφιγγα......ακομα σε αρνηση βρισκεται.....Υποψιάζομαι πάντως απο τα συμφραζόμενα , οτι οι Αλβανοί ηταν της γειτονιάς και μάλλον γνώριζαν την Στέλλα απο πρίν και πολύ πιθανόν να την είχαν ξαναπηδήξει κιόλας.
Οπότε αν είναι έτσι την συμφωνία την ακύρωσε η Στέλλα με αυτά που τους είπε οταν πήγε ο Μανωλιός να φέρει το σκοινί , δεν χρειάστηκε καν να πληρώσει ούτε εκείνη , ούτε οι χωριάτες.
Εκεί έχω καταλήξει εγω τουλάχιστον.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.856
- Πόντοι
- 19.795
Tο μονο που θα εσωζε το νημα θα ηταν να αρχιζε να γραφει και η Στελλα εδω.
Κάηκε το νήμα από τις τόσες μαλακίες που έχει πει ο Μανωλιός.Είναι τόσο ελαφρόμυαλος που φαίνεται ότι τα βγάζει από το μυαλό του και γράφει ότι να ναι από τις διακοπές που κάνει στην συζήτηση.Την έχει αφήσει τώρα στη μέση και όποτε μπαίνει απλά απαντάει στην αναρτήσεις μας.Ότι να ναι.Tο μονο που θα εσωζε το νημα θα ηταν να αρχιζε να γραφει και η Στελλα εδω.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.143
- Πόντοι
- 8.346
Να συγχωνευθεί παρακαλώ με το "γαμιουνται απο το κωλο οι Ελληνίδες"
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.856
- Πόντοι
- 19.795
Οχι. Η Στελλα ειναι Ρωσσιδα. Να αλλαξει ο τιτλος και να γινει "γαμιουνται απο τον κωλο οι Ελληνιδες σαν την Στελλα;"Να συγχωνευθεί παρακαλώ με το "γαμιουνται απο το κωλο οι Ελληνίδες"
Υπάρχει και άλλο υποψήφιο νήμα για συγχώνευσηΝα συγχωνευθεί παρακαλώ με το "γαμιουνται απο το κωλο οι Ελληνίδες"
'Ιταλος πηρε κωλο σε 5 λεπτα-Ελληνας παλευε 7 χρονια'
Ηταν αυτο που λεμε 'απο τα ζευγαρια που δεν χωριζουν',κλασσικη μουφα εκφραση :thubsdown: Ο τυπος ειναι σε κοινη παρεα,καταρρακωμενος τον τελευταιο καιρο :zombie: Στην αρχη δεν ελεγε την αιτια του χωρισμου,με τα πολλα το ξεφουρνισε :S :S :S Καθοντουσαν με την γκομενα σπιτι,με την οποια τα...
www.bourdela.com
Δεν ξέρω αν το έκανε με τη θέλησή της.Φίλε Μανωλάκη η αγαπημένη σου Στέλλα ,αυτή που ο μόνος δεν άφηνε να της πλησιάσει το κουλουράκι ήσουν εσύ ( ναι εσύ που που της τα είχες όλα ,που δούλευες για να την συντηρείς ,να την έχεις κορώνα στο στο κεφάλι σου ) αποδείχτηκε γνήσια ελεεινίδα . Η λύση είναι μία ,την βουτάς από τα μαλλιά ,την στήνεις στα 4 και της τον βάζεις ασάλιωτο.Αφού την χύσεις της πετάς ένα 20ευρω και της λές '',,,ούτε τόσο αξίζεις αλλά κράτα και τα ρέστα '' . Φέρσου σαν άντρας μια φορά στην ζωή σου .Μην αναλώνεσαι σε εκδικητικές τάσεις στους άλλους γιατί βλέπω να σε παίρνουν παρέα με την Στέλλα ,μην παίζεις μαζί τους .
Αποκλείεται να έχουν παει με τη γυναίκα μου άτομα από εδωΡωτα και σκληρούς καριοληδες του bourdela.com, τι έχουν κάνει με την στελιτσα και θα καταλάβεις αν ήταν παρτουζιαρα η οχι.Στο έχω πει πως κάποια μέλη της έχουμε κάνει το κωλαράκι της σαν την σήραγγα του Αρτεμισίου
Και να το έκανε αυτό το παχυδερμο. Η γυναίκα μου δεν θα ερχόταν ποτε έτσι να με φιλήσει. Θα πηγαινε να πληθει. Θα πλενοταν μια ώρα σιχαίνεται τα χυσια.Εγω πάντως αν ήμουν ο ξάδερφος θα της τα εδινα στο στομα και θα την εβαζα την αγαπημένη γυναικούλα σου να ρθει να σε φιλήσει
Μη λες τέτοια ουτε να το διανοηθώ δε θέλωΜανώλη μετά από τόσο χύσι στη μούνα της Στέλλας σε βλέπω με δίδυμα..
Τι θα κάνεις, το έχεις σκεφτεί ;
Από εκατό ευρώ τους έδωσα. Οι Αλβανοί θα τους γαμαγαν στο ξυλο και θα έβγαιναν φωτογραφίες μαζί τους ώστε να φαίνεται ότι τους γάμησαντο αποτέλεσμα είναι πως και πληρώθηκαν και γάμησαν την Στελλα...Δυο ερωτησεις που σε παρακαλω να τις απαντησεις: 1)Πόσα λεφτα τους εδωσες; 2)Τι υποτιθεται θα εκαναν οι Αλβανοι στα παχυδερμα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 14K