Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Bolsonarou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
110
Πόντοι
0
Μην δείτε έναν να του γαμάνε 5 διαφορετικοί την γυναίκα του, αμέσως να τον πείτε φουστη και κακολντ. Μανώλη ρε φίλε κουράγιο είμαστε μαζι σου! Αν δεν ξέρεις που να μείνεις για να είστε ασφαλεις με την γυναίκα σου μαζι αυτές τις μέρες , με χαρά να σας φιλοξενήσω!

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.905
Πόντοι
1.336
Φίλε Μανωλάκη η αγαπημένη σου Στέλλα ,αυτή που ο μόνος δεν άφηνε να της πλησιάσει το κουλουράκι ήσουν εσύ ( ναι εσύ που που της τα είχες όλα ,που δούλευες για να την συντηρείς ,να την έχεις κορώνα στο στο κεφάλι σου ) αποδείχτηκε γνήσια ελεεινίδα . Η λύση είναι μία ,την βουτάς από τα μαλλιά ,την στήνεις στα 4 και της τον βάζεις ασάλιωτο.Αφού την χύσεις της πετάς ένα 20ευρω και της λές '',,,ούτε τόσο αξίζεις αλλά κράτα και τα ρέστα '' . Φέρσου σαν άντρας μια φορά στην ζωή σου .Μην αναλώνεσαι σε εκδικητικές τάσεις στους άλλους γιατί βλέπω να σε παίρνουν παρέα με την Στέλλα ,μην παίζεις μαζί τους .

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Δεν ξέρω αν είναι παρτουζιαρα. Δεν την είχα δει στο παρελθον να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν μου είχε πει ότι το έχει ξανά κάνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι την έγλειφα το μουνί κανονικά
Ρωτα και σκληρούς καριοληδες του bourdela.com, τι έχουν κάνει με την στελιτσα και θα καταλάβεις αν ήταν παρτουζιαρα η οχι.Στο έχω πει πως κάποια μέλη της έχουμε κάνει το κωλαράκι της σαν την σήραγγα του Αρτεμισίου

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ε Μανωλιό...τώρα τι κάνουμε;;
Κανονικά τώρα για να συγχωρέσει την Στέλλα πρέπει να την πάρει παρτούζα με καμιά μουνάρα φίλη της ... ρίχνω καμιά ιδέα για το σενάριο :P

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Κανονικά τώρα για να συγχωρέσει την Στέλλα πρέπει να την πάρει παρτούζα με καμιά μουνάρα φίλη της ... ρίχνω καμιά ιδέα για το σενάριο :P
η οποια θα φερει κανενα 35ποντο στραπον και μετα θα εχουμε αλλα..οχι Μανωλιο,μακρια!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
η οποια θα φερει κανενα 35ποντο στραπον και μετα θα εχουμε αλλα..οχι Μανωλιο,μακρια!
Καλή ιδέα ... με το στραπόν η φίλη μπορεί να γαμήσει την Στέλλα , και ο Μανωλιός να πάρει κώλο για πρώτη φορά. Αρκεί να μην ζητήσουν τίποτα σκοινιά και βρεθεί δεμένος πάλι :confused:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Καλή ιδέα ... με το στραπόν η φίλη μπορεί να γαμήσει την Στέλλα , και ο Μανωλιός να πάρει κώλο για πρώτη φορά. Αρκεί να μην ζητήσουν τίποτα σκοινιά και βρεθεί δεμένος πάλι :confused:
στραποναρισμενος φοβαμαι μην βρεθει

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
και πως γινεται στους αλλους να καταπινει και τα αρχιδια????δεν μιλαω για την πρωτη παρτουζα...για την τελευταια λεω.....
Δεν ξέρω δεν είναι λογικό. Μάλλον της το έκαναν με το ζόρι

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
Έχει κάνει λίγο "κοιλιά" το season 2

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Δεν πληρωσα για να κάνουν κάτι στη Στέλλα αλλά στα παχυδερμα
Μήπως τα έδωσες όλα προκαταβολικά ; :think:

Ενώ αν έδινες παράδειγμα ένα πενηντάρικο προκαταβολή και τα υπόλοιπα στο τέλος μάλλον δεν θα έπαιζαν πουστιά , δεν ξέρουμε βέβαια και πόσα ηταν σύνολο ... το πενηντάρικο προκαταβολή το λέω με το σκεπτικό να ηταν σύνολο τουλάχιστον 200 ευρώ.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Μανώλη μετά από τόσο χύσι στη μούνα της Στέλλας σε βλέπω με δίδυμα..
Τι θα κάνεις, το έχεις σκεφτεί ;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Εγω πάντως αν ήμουν ο ξάδερφος θα της τα εδινα στο στομα και θα την εβαζα την αγαπημένη γυναικούλα σου να ρθει να σε φιλήσει

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Μανώλη μετά από τόσο χύσι στη μούνα της Στέλλας σε βλέπω με δίδυμα..
Τι θα κάνεις, το έχεις σκεφτεί ;
Προς το παρών πρέπει να μάθουμε πρώτα τί έγινε αφού έφυγε η Στέλλα με τους Αλβανούς , καταρχήν ξαναγύρισε ; Και αν ναι πως το δικαιολόγησε το οτι έφυγε μαζί τους , όπως και όσα έγιναν πρίν φύγει.

Άλλα ακόμα και αν έχει κάποια πειστική δικαιολογία , πάλι πιστεύω πως πρέπει να βρεί κάποιον τρόπο να επανορθώσει η κυρα Στέλλα. Αλλά απο την άλλη δεν είμαι εγω ο σεναριογράφος :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom