kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
Μανώλη τι δώρο σου έκανε σήμερα η Στέλλα??
Over lay για τα κέραταΜανώλη τι δώρο σου έκανε σήμερα η Στέλλα??
Ρωτα και σκληρούς καριοληδες του bourdela.com, τι έχουν κάνει με την στελιτσα και θα καταλάβεις αν ήταν παρτουζιαρα η οχι.Στο έχω πει πως κάποια μέλη της έχουμε κάνει το κωλαράκι της σαν την σήραγγα του ΑρτεμισίουΔεν ξέρω αν είναι παρτουζιαρα. Δεν την είχα δει στο παρελθον να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν μου είχε πει ότι το έχει ξανά κάνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι την έγλειφα το μουνί κανονικά
Over lay για τα κέρατα
Κανονικά τώρα για να συγχωρέσει την Στέλλα πρέπει να την πάρει παρτούζα με καμιά μουνάρα φίλη της ... ρίχνω καμιά ιδέα για το σενάριοΕ Μανωλιό...τώρα τι κάνουμε;;
η οποια θα φερει κανενα 35ποντο στραπον και μετα θα εχουμε αλλα..οχι Μανωλιο,μακρια!Κανονικά τώρα για να συγχωρέσει την Στέλλα πρέπει να την πάρει παρτούζα με καμιά μουνάρα φίλη της ... ρίχνω καμιά ιδέα για το σενάριο
Καλή ιδέα ... με το στραπόν η φίλη μπορεί να γαμήσει την Στέλλα , και ο Μανωλιός να πάρει κώλο για πρώτη φορά. Αρκεί να μην ζητήσουν τίποτα σκοινιά και βρεθεί δεμένος πάλιη οποια θα φερει κανενα 35ποντο στραπον και μετα θα εχουμε αλλα..οχι Μανωλιο,μακρια!
στραποναρισμενος φοβαμαι μην βρεθειΚαλή ιδέα ... με το στραπόν η φίλη μπορεί να γαμήσει την Στέλλα , και ο Μανωλιός να πάρει κώλο για πρώτη φορά. Αρκεί να μην ζητήσουν τίποτα σκοινιά και βρεθεί δεμένος πάλι
σουφρίτσα.....ξεχειλωμένη!!!!Μανώλη τι δώρο σου έκανε σήμερα η Στέλλα??
Δεν ξέρω δεν είναι λογικό. Μάλλον της το έκαναν με το ζόρικαι πως γινεται στους αλλους να καταπινει και τα αρχιδια????δεν μιλαω για την πρωτη παρτουζα...για την τελευταια λεω.....
Δεν πληρωσα για να κάνουν κάτι στη Στέλλα αλλά στα παχυδερμαΜανωλιο χρονια σου πολλα.Δεν μας ειπες ποσα πληρωσες τους αλβανους για να καταξεσκισουν την κυρα σου.
Έχει κάνει λίγο "κοιλιά" το season 2Κανονικά τώρα για να συγχωρέσει την Στέλλα πρέπει να την πάρει παρτούζα με καμιά μουνάρα φίλη της ... ρίχνω καμιά ιδέα για το σενάριο
Πάντα ετσι γίνεται. Το sequel ειναι για τα μπαζαΈχει κάνει λίγο "κοιλιά" το season 2
Μήπως τα έδωσες όλα προκαταβολικά ;Δεν πληρωσα για να κάνουν κάτι στη Στέλλα αλλά στα παχυδερμα
Προς το παρών πρέπει να μάθουμε πρώτα τί έγινε αφού έφυγε η Στέλλα με τους Αλβανούς , καταρχήν ξαναγύρισε ; Και αν ναι πως το δικαιολόγησε το οτι έφυγε μαζί τους , όπως και όσα έγιναν πρίν φύγει.Μανώλη μετά από τόσο χύσι στη μούνα της Στέλλας σε βλέπω με δίδυμα..
Τι θα κάνεις, το έχεις σκεφτεί ;