Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μετά από όλα αυτά που είχαν γίνει είχα τρελαθει δεν ήξερα τι να κάνω. Οχι μονο δεν εκδικηθηκα τα παχυδερμα αλλά αντίθετα πηγαν ξανά με τη γυναίκα μου και τώρα την πηραν και οι Αλβανοί. Τους πληρωσα για να γαμησουν τα παχυδερμα και αυτοί πηγαν με τη γυναίκα μου. Ενώ δεν καταλαβαίνω έδωσα στη γυναίκα μου το υπνωτικο να ναρκωσει τα παχυδερμα και το έκανε. Γιατί αυτοί ξυπνησαν τόσο νωρίς;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Μετά από όλα αυτά που είχαν γίνει είχα τρελαθει δεν ήξερα τι να κάνω. Οχι μονο δεν εκδικηθηκα τα παχυδερμα αλλά αντίθετα πηγαν ξανά με τη γυναίκα μου και τώρα την πηραν και οι Αλβανοί. Τους πληρωσα για να γαμησουν τα παχυδερμα και αυτοί πηγαν με τη γυναίκα μου. Ενώ δεν καταλαβαίνω έδωσα στη γυναίκα μου το υπνωτικο να ναρκωσει τα παχυδερμα και το έκανε. Γιατί αυτοί ξυπνησαν τόσο νωρίς;
Ρε Μανωλάκη τόσο καθυστερημένος είσαι;μετά από αυτό εσύ πιστεύεις ότι τους νάρκωσε;έκανες τόσο καιρό να γράψεις για να γράψεις αυτές τις μπούρδες;δεμένο σε ειχανε και σε πηδαγανε γι'αυτό σε χάσαμε τόσο καιρό;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλημερα Φιλε Μανωλακι και χρονια πολλα.....τι να κανεις βρε αδελφε.....????στημενη ηταν η δουλεια....και η Στελλα στο κολπο....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Η Αγαπημενη σου σου ελεγε οτι δεν δινει Κωλο...και ορκιζοσουνα στην παρθενια του Κωλο της,,,αλλα στην πορεια μονο απο κωλο την περνανε....και στο τονιζα.....αλλα δεν ακουγες???

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.746
Πόντοι
2.306
Χρονια Πολλα Μανωλη, να χαιρεσαι τη γυναικα σου και τα παιδια.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ρε Μανωλάκη τόσο καθυστερημένος είσαι;μετά από αυτό εσύ πιστεύεις ότι τους νάρκωσε;έκανες τόσο καιρό να γράψεις για να γράψεις αυτές τις μπούρδες;δεμένο σε ειχανε και σε πηδαγανε γι'αυτό σε χάσαμε τόσο καιρό;
Οχι εσένα πηδαγανε. Αφου της έδωσα το υπνωτικο και συμφώνησε να το κάνει αν και ήταν λίγο διστακτική στην αρχή

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Καλημερα Φιλε Μανωλακι και χρονια πολλα.....τι να κανεις βρε αδελφε.....????στημενη ηταν η δουλεια....και η Στελλα στο κολπο....
Χρόνια πολλά. Να ήταν στημένη η δουλειά απ την αρχή δεν το νομίζω

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Η Αγαπημενη σου σου ελεγε οτι δεν δινει Κωλο...και ορκιζοσουνα στην παρθενια του Κωλο της,,,αλλα στην πορεια μονο απο κωλο την περνανε....και στο τονιζα.....αλλα δεν ακουγες???
Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ψεματα για αυτό η γυναίκα μου. Δυστυχώς είδα ότι δεν φάνηκε να δυσκολευτικε και πολυ με τα παχυδερμα. Ενώ με εμένα ήταν ανενδωτη δε μ άφηνε να την αγγίξω πισω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξέρω γιατί μου το έκρυβε και γιατί δεν με άφηνε να την παρω από κει.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ψεματα για αυτό η γυναίκα μου. Δυστυχώς είδα ότι δεν φάνηκε να δυσκολευτικε και πολυ με τα παχυδερμα. Ενώ με εμένα ήταν ανενδωτη δε μ άφηνε να την αγγίξω πισω.

Δεν ξέρω γιατί μου το έκρυβε και γιατί δεν με άφηνε να την παρω από κει.
Μανωλακι...μηπως ησουν αγαρμπος????για να τρυπησεις κωλαρακι θελει δουλεια.....πρεπει να το κατεχεις το αντικειμενο......

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
θελει να ξεκινησεις γλυκα και απαλα...δαχτυλακι...γλωσσιτσα...να ανοιξει καλα η τρυπουλα....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Κυριοι...ελεος......ηρθε ο Φιλοξενουμενος να πει τον καημο του και πεσατε να του γαμησετε το γυναικακι.....ενταξει...Παρτουζιαρα ειναι η Στελλιτσα...αλλα εμεις πρεπει να δειξουμε κατανοηση και αλληλεγγυη.....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Κυριοι...ελεος......ηρθε ο Φιλοξενουμενος να πει τον καημο του και πεσατε να του γαμησετε το γυναικακι.....ενταξει...Παρτουζιαρα ειναι η Στελλιτσα...αλλα εμεις πρεπει να δειξουμε κατανοηση και αλληλεγγυη.....
Εε τι μονο οι Αλβανοί και τα παχύδερμα?? Εμεις δν εχει μεζε χρονιαρες μέρες?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Εε τι μονο οι Αλβανοί και τα παχύδερμα?? Εμεις δν εχει μεζε χρονιαρες μέρες?
εχεις ενα δικιο εδω φιλε Micael.....αλλα ο Μανωλακης ειναι ερειπιο απο την απιστια....να του ριξουμε ακομα μια να παει πιο βαθια????

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μανωλακι...μηπως ησουν αγαρμπος????για να τρυπησεις κωλαρακι θελει δουλεια.....πρεπει να το κατεχεις το αντικειμενο......
Οχι ήμουν πολυ προσεκτικος. Σίγουρα πιο προσεκτικος απ τα παχυδερμα

θελει να ξεκινησεις γλυκα και απαλα...δαχτυλακι...γλωσσιτσα...να ανοιξει καλα η τρυπουλα....
Δε με άφηνε ουτε δαχτυλάκι ουτε γλώσσα να της βαλω

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Οχι ήμουν πολυ προσεκτικος. Σίγουρα πιο προσεκτικος απ τα παχυδερμα

Δε με άφηνε ουτε δαχτυλάκι ουτε γλώσσα να της βαλω
το μουνακι της το εγλυφες με παθος???η εκανες αγγαρια....???

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν είναι παρτουζιαρα. Δεν την είχα δει στο παρελθον να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν μου είχε πει ότι το έχει ξανά κάνει.

το μουνακι της το εγλυφες με παθος???η εκανες αγγαρια....???
Οχι την έγλειφα το μουνί κανονικά

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω αν είναι παρτουζιαρα. Δεν την είχα δει στο παρελθον να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν μου είχε πει ότι το έχει ξανά κάνει.

Οχι την έγλειφα το μουνί κανονικά
το ξυριζε η τριμαρισμα......??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom