Μετά από όλα αυτά που είχαν γίνει είχα τρελαθει δεν ήξερα τι να κάνω. Οχι μονο δεν εκδικηθηκα τα παχυδερμα αλλά αντίθετα πηγαν ξανά με τη γυναίκα μου και τώρα την πηραν και οι Αλβανοί. Τους πληρωσα για να γαμησουν τα παχυδερμα και αυτοί πηγαν με τη γυναίκα μου. Ενώ δεν καταλαβαίνω έδωσα στη γυναίκα μου το υπνωτικο να ναρκωσει τα παχυδερμα και το έκανε. Γιατί αυτοί ξυπνησαν τόσο νωρίς;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Ρε Μανωλάκη τόσο καθυστερημένος είσαι;μετά από αυτό εσύ πιστεύεις ότι τους νάρκωσε;έκανες τόσο καιρό να γράψεις για να γράψεις αυτές τις μπούρδες;δεμένο σε ειχανε και σε πηδαγανε γι'αυτό σε χάσαμε τόσο καιρό;Μετά από όλα αυτά που είχαν γίνει είχα τρελαθει δεν ήξερα τι να κάνω. Οχι μονο δεν εκδικηθηκα τα παχυδερμα αλλά αντίθετα πηγαν ξανά με τη γυναίκα μου και τώρα την πηραν και οι Αλβανοί. Τους πληρωσα για να γαμησουν τα παχυδερμα και αυτοί πηγαν με τη γυναίκα μου. Ενώ δεν καταλαβαίνω έδωσα στη γυναίκα μου το υπνωτικο να ναρκωσει τα παχυδερμα και το έκανε. Γιατί αυτοί ξυπνησαν τόσο νωρίς;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καλημερα Φιλε Μανωλακι και χρονια πολλα.....τι να κανεις βρε αδελφε.....????στημενη ηταν η δουλεια....και η Στελλα στο κολπο....Μετά από όλα αυτά που είχαν γίνει είχα τρελαθει δεν ήξερα τι να κάνω. Οχι μονο δεν εκδικηθηκα τα παχυδερμα αλλά αντίθετα πηγαν ξανά με τη γυναίκα μου και τώρα την πηραν και οι Αλβανοί. Τους πληρωσα για να γαμησουν τα παχυδερμα και αυτοί πηγαν με τη γυναίκα μου. Ενώ δεν καταλαβαίνω έδωσα στη γυναίκα μου το υπνωτικο να ναρκωσει τα παχυδερμα και το έκανε. Γιατί αυτοί ξυπνησαν τόσο νωρίς;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Η Αγαπημενη σου σου ελεγε οτι δεν δινει Κωλο...και ορκιζοσουνα στην παρθενια του Κωλο της,,,αλλα στην πορεια μονο απο κωλο την περνανε....και στο τονιζα.....αλλα δεν ακουγες???
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Πρωτοχρονιά που θα κάνετε Μανωλάκη, να περάσουμε μια βόλτα?
Θα είναι και Στέλλα λες;Πρωτοχρονιά που θα κάνετε Μανωλάκη, να περάσουμε μια βόλτα?
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Εε χωρίς την γυναίκα του θα κάνει Πρωτοχρονιά?!? Να δεις παλι την απείλησανΘα είναι και Στέλλα λες;
Οχι εσένα πηδαγανε. Αφου της έδωσα το υπνωτικο και συμφώνησε να το κάνει αν και ήταν λίγο διστακτική στην αρχήΡε Μανωλάκη τόσο καθυστερημένος είσαι;μετά από αυτό εσύ πιστεύεις ότι τους νάρκωσε;έκανες τόσο καιρό να γράψεις για να γράψεις αυτές τις μπούρδες;δεμένο σε ειχανε και σε πηδαγανε γι'αυτό σε χάσαμε τόσο καιρό;
Χρόνια πολλά. Να ήταν στημένη η δουλειά απ την αρχή δεν το νομίζωΚαλημερα Φιλε Μανωλακι και χρονια πολλα.....τι να κανεις βρε αδελφε.....????στημενη ηταν η δουλεια....και η Στελλα στο κολπο....
Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ψεματα για αυτό η γυναίκα μου. Δυστυχώς είδα ότι δεν φάνηκε να δυσκολευτικε και πολυ με τα παχυδερμα. Ενώ με εμένα ήταν ανενδωτη δε μ άφηνε να την αγγίξω πισω.Η Αγαπημενη σου σου ελεγε οτι δεν δινει Κωλο...και ορκιζοσουνα στην παρθενια του Κωλο της,,,αλλα στην πορεια μονο απο κωλο την περνανε....και στο τονιζα.....αλλα δεν ακουγες???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω γιατί μου το έκρυβε και γιατί δεν με άφηνε να την παρω από κει.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Μανωλακι...μηπως ησουν αγαρμπος????για να τρυπησεις κωλαρακι θελει δουλεια.....πρεπει να το κατεχεις το αντικειμενο......Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ψεματα για αυτό η γυναίκα μου. Δυστυχώς είδα ότι δεν φάνηκε να δυσκολευτικε και πολυ με τα παχυδερμα. Ενώ με εμένα ήταν ανενδωτη δε μ άφηνε να την αγγίξω πισω.
Δεν ξέρω γιατί μου το έκρυβε και γιατί δεν με άφηνε να την παρω από κει.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
θελει να ξεκινησεις γλυκα και απαλα...δαχτυλακι...γλωσσιτσα...να ανοιξει καλα η τρυπουλα....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Κυριοι...ελεος......ηρθε ο Φιλοξενουμενος να πει τον καημο του και πεσατε να του γαμησετε το γυναικακι.....ενταξει...Παρτουζιαρα ειναι η Στελλιτσα...αλλα εμεις πρεπει να δειξουμε κατανοηση και αλληλεγγυη.....
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Εε τι μονο οι Αλβανοί και τα παχύδερμα?? Εμεις δν εχει μεζε χρονιαρες μέρες?Κυριοι...ελεος......ηρθε ο Φιλοξενουμενος να πει τον καημο του και πεσατε να του γαμησετε το γυναικακι.....ενταξει...Παρτουζιαρα ειναι η Στελλιτσα...αλλα εμεις πρεπει να δειξουμε κατανοηση και αλληλεγγυη.....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
εχεις ενα δικιο εδω φιλε Micael.....αλλα ο Μανωλακης ειναι ερειπιο απο την απιστια....να του ριξουμε ακομα μια να παει πιο βαθια????Εε τι μονο οι Αλβανοί και τα παχύδερμα?? Εμεις δν εχει μεζε χρονιαρες μέρες?
Οχι ήμουν πολυ προσεκτικος. Σίγουρα πιο προσεκτικος απ τα παχυδερμαΜανωλακι...μηπως ησουν αγαρμπος????για να τρυπησεις κωλαρακι θελει δουλεια.....πρεπει να το κατεχεις το αντικειμενο......
Δε με άφηνε ουτε δαχτυλάκι ουτε γλώσσα να της βαλωθελει να ξεκινησεις γλυκα και απαλα...δαχτυλακι...γλωσσιτσα...να ανοιξει καλα η τρυπουλα....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
το μουνακι της το εγλυφες με παθος???η εκανες αγγαρια....???Οχι ήμουν πολυ προσεκτικος. Σίγουρα πιο προσεκτικος απ τα παχυδερμα
Δε με άφηνε ουτε δαχτυλάκι ουτε γλώσσα να της βαλω
Δεν ξέρω αν είναι παρτουζιαρα. Δεν την είχα δει στο παρελθον να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν μου είχε πει ότι το έχει ξανά κάνει.Κυριοι...ελεος......ηρθε ο Φιλοξενουμενος να πει τον καημο του και πεσατε να του γαμησετε το γυναικακι.....ενταξει...Παρτουζιαρα ειναι η Στελλιτσα...αλλα εμεις πρεπει να δειξουμε κατανοηση και αλληλεγγυη.....
Οχι την έγλειφα το μουνί κανονικάτο μουνακι της το εγλυφες με παθος???η εκανες αγγαρια....???
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
το ξυριζε η τριμαρισμα......??Δεν ξέρω αν είναι παρτουζιαρα. Δεν την είχα δει στο παρελθον να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν μου είχε πει ότι το έχει ξανά κάνει.
Οχι την έγλειφα το μουνί κανονικά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K