You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
ρε συ....τωρα μεταξυ μας.....καψουρα με κανεναν Ερικ εισαι????σε κανενα ταξιδακι ερωτικο στην σκανδιναβια γνωρισατε κανενα Βιγκινγκ και σας ξεκολιασε?????Μετά από ώρα ο Αλβανός που της γάμαγε τον κώλο βγήκε από μέσα της και την έβαλε να κάτσει πανω του και της το έχωσε στο μουνι ενώ ο Έρικ τώρα πηγε πισω απ τη γυναίκα μου και άρχισε να της το βάζει στον κωλο. Η γυναίκα μου φώναξε δυνατά. Ενώ μετά από λίγο ο Έρικ μπήκε ολόκληρος στον κωλο της. - ωχ καυλα μου χε ληψει η κωλάρα σου. Και την άρχισε σε ένα ανελέητο σφυροκόπημα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
τα θυματα ηταν οι αλλοι.....που τους εβαζες και κανανε τις φαντασιωσεις σου πραγματικοτητα Τρελλοπουστα....Δεν είμαι σκηνοθέτης το θυμα ήμουν.
Μεταξυ μας σε ξεπάτωσε κανας Αλβανός και είσαι καψουρα.ρε συ....τωρα μεταξυ μας.....καψουρα με κανεναν Ερικ εισαι????σε κανενα ταξιδακι ερωτικο στην σκανδιναβια γνωρισατε κανενα Βιγκινγκ και σας ξεκολιασε?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ήταν δικές μου φαντασιώσεις. Σκατοπουστατα θυματα ηταν οι αλλοι.....που τους εβαζες και κανανε τις φαντασιωσεις σου πραγματικοτητα Τρελλοπουστα....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Ελα...μην σε διακοπτω με την καψουρα σου τον Ερικ......τα παιδια περιμενουνε την συνεχεια της ερωτικης παρτουζας....
Όπως την έπερναν οι Αλβανοί είχαν αλλάξει θέσεις τώρα ο Έρικ ήταν μέσα στο μουνι της και τη γάμαγε στα τέσσερα και ο άλλος της έδινε τον πουτσο στο στόμα. Μετά απο λιγο άκουσα τη Στέλλα να μου λέει. -αχ αχ μωρό μου πεσ στον Έρικ να μου το χωνει πιο σιγά. Αχ αχ τον έχει τόσο μεγάλο. Αχ αχ πολυ μεγαλυτερο από εσένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η δικιά σου κάψουρα είναι πουστρακιΕλα...μην σε διακοπτω με την καψουρα σου τον Ερικ......τα παιδια περιμενουνε την συνεχεια της ερωτικης παρτουζας....
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.459
- Πόντοι
- 3.556
Γιατί δεν τους χτυπουσες με τα κέρατα?Εγώ εν τω μεταξύ δεμένος πανω στην καρέκλα δεν μπορουσα να κάνω τίποτα.
Μετά από λίγο ο Έρικ άρχισε να φωνάζει. - ωχ χυνω χυνω καριολα! - αχ αχ όχι Έρικ μη χυνεις μέσα αχ αχ. Όμως εκείνος ακάθεκτος συνέχισε να χυνει στο μουνι της γυναίκας μου. Ενώ μετά από λίγο βγήκε από μέσα της και της τον έδωσε στο στόμα. - ελα καθάρισε την ψωλη μου τώρα. Η γυναίκα μου άρχισε να του ρουφάει την πουτσα . - ωχ μη φοβάσαι και να σε γκαστρωσα ο κερατάς σου έχει λεφτά θα το μεγαλώσει σα δικό του. Μετά από λίγο ντύθηκαν όλοι ενώ τα παχυδερμα και τα τρία είχαν ήδη φυγει. Ο Έρικ άρπαξε τη Στέλλα απ το χέρι και της είπε. Πάμε να συνεχίσουμε σπίτι μου. - αχ δεν ξέρω είναι αργά.... Δεν χόρτασες ακομα. - αφου ξέρεις τι αχόρταγος είμαι με μουνια σαν εσενα. Όπως πηγαν να φυγουν ο Έρικ με έλυσε. Πριν προλάβουν να χαλαρώσουν τα σκοινιά καλά καλά. Μου εδωσε μια γροθιά στο στομάχι και σοριαστικα κάτω. Ενώ μετά τους ακουσα που έφυγαν μαζί με τη γυναίκα μου.
περίμενε έρχονται τα φιλαράκια σού οι Αλβανοί. Ρε τι μαλάκας είσαι εσύΕγώ εν τω μεταξύ δεμένος πανω στην καρέκλα δεν μπορουσα να κάνω τίποτα.
Periergopaidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2021
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
αρκει που τον υπλοιπο καιρο λυτος τους ειχες γαμησει τον αδοξαστοΕγώ εν τω μεταξύ δεμένος πανω στην καρέκλα δεν μπορουσα να κάνω τίποτα.
Αλλαξε το όνομα σού και καντο Rudolph το πουτανακιΕνώ ο Έρικ έλεγε- ωχ κερατά σε παραδεχομαι. Ωχ η γυναίκα σου είναι το καλυτερο μουνι της πολης . Ωχχχ μεγάλη πουτανα
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Κ κερατάς και δαρμενος ρε μαλακα Μανωλάκη?!?Μετά από λίγο ο Έρικ άρχισε να φωνάζει. - ωχ χυνω χυνω καριολα! - αχ αχ όχι Έρικ μη χυνεις μέσα αχ αχ. Όμως εκείνος ακάθεκτος συνέχισε να χυνει στο μουνι της γυναίκας μου. Ενώ μετά από λίγο βγήκε από μέσα της και της τον έδωσε στο στόμα. - ελα καθάρισε την ψωλη μου τώρα. Η γυναίκα μου άρχισε να του ρουφάει την πουτσα . - ωχ μη φοβάσαι και να σε γκαστρωσα ο κερατάς σου έχει λεφτά θα το μεγαλώσει σα δικό του. Μετά από λίγο ντύθηκαν όλοι ενώ τα παχυδερμα και τα τρία είχαν ήδη φυγει. Ο Έρικ άρπαξε τη Στέλλα απ το χέρι και της είπε. Πάμε να συνεχίσουμε σπίτι μου. - αχ δεν ξέρω είναι αργά.... Δεν χόρτασες ακομα. - αφου ξέρεις τι αχόρταγος είμαι με μουνια σαν εσενα. Όπως πηγαν να φυγουν ο Έρικ με έλυσε. Πριν προλάβουν να χαλαρώσουν τα σκοινιά καλά καλά. Μου εδωσε μια γροθιά στο στομάχι και σοριαστικα κάτω. Ενώ μετά τους ακουσα που έφυγαν μαζί με τη γυναίκα μου.
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 873
- Πόντοι
- 81
Σκηνοθέτης σεναριογράφος και πρωταγωσυγγνωμη.......εσυ εισαι ο Σκηνοθετης....!!!!!
Είσαι πισογλεντης και φαινεσαι.Πόσο μέσα έπεσα ο πούστης.Εν το μεταξύ τόσες μέρες για να γράψεις αυτή τη μαλακία;Είναι και αργόστροφος ο πισογλέντης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K